3813
  • csgj
    Ó, zsír! (Bár 576-tól is boltba rendeltem volna, nem haza, és úgy nincs szállítási költség, de egy ezressel így is olcsóbb.)
    Már nagyon várom, a beta nagyon bejött, a végeredmény rosszabb biztos nem lehet. Igazság szerint én Team Fortress 2-vel meg hasonlókkal nem sokat játszottam, éppen csak kipróbáltam őket, szóval egy darabig még sokat fogok bénázni, de egy hétvége alatt is sikerült bezsebelnem pár jó eredményt. (A highlightokat meg rohadt jó visszanézni. :D Kár, hogy nem lehet őket elmenteni vagy megosztani akár.)
  • Maala
    Mystery Hero óta nem, amikor 3 Mercy +1 Lucio capel, vagy 1 Mercyvel 4 tankot healelek. Az élmény megfizethetetlen. :D:D:D
  • Yserac
    A killcam bugos néha. A játékban teljesen hibátlan, az viszont tény, hogy a legbékésebb embert is anyázásra tudja késztetni ez a game. :)
  • Maala
    Huh, egyedül Mystery Hero mód... Oké, ez 1000x jobb, mint a WoT, szólózni. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.08. 19:21:55
  • LeWyTy
    Tudom mi az, csak rosszul fogalmaztam. Nekem ez fel sem tűnt.
  • FalseHeLL
    netcode != jol fut. net codeja tenyleg szar: fal mogott talalnak el, lottel egy raketat ugyanakkor killcamon kozel sem voltal ahhoz hogy lottel volna stb.
  • Maxtreme
    Nem játszottál még a Divison-el..
  • LeWyTy
    Jaaaa szerintem is túl jól fut ~ szar
  • JethroHUN
    Ebben a játékban van a a Rainbow 6 Siege után a legfosabb játszhatatlan netkód amit valaha multiplayer játékba írtak.
  • TBTPumpa
    Ez azért olcsóbb alternatíva.
    Ugyanúgy Origins Edition, csak ezek nem 200%-os haszonnal dolgoznak, kapsz medált itt is, plusz még a szállítás is ingyenes.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.08. 15:15:08
  • csgj
    Mondjuk pont Pharah és Tracer lesz az, akikkel valószínűleg a leggyakrabban tolom majd, és ők pont kapnak új skint. :D Traceré elég jól néz ki. Mégiscsak 576kbyte-os Origins Edition rendelés lesz belőle, mert ott az 15 ezer, Battle.neten meg kb. 17,5. Majd kérek hozzá fém plakettet vagy kitűzőszettet. XD Tegnap még többet akartam spórolni, de hát gyorsan változott a hozzáállásom. :D
  • Rhonin7
    miért van -75% XP-m tegnap óta??
  • TDC Geronimo
    reset
  • Sáska
    Hello! A beta alatt gyujtott szintek es lootok megmaradnak, vagy megjeleneskor reset lesz?
  • TBTPumpa
    1 nappal tovább tart a béta

Május 22-én érkezik a 120 perces Overwatch film a Coca-Cola szponzorálásával a kijelölt mozikba. Úgy tűnik az EU kimarad ebből.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.08. 10:47:41
  • Malakai
    Elméletileg szintlépésekkel továbbra is kapsz majd lootboxot, csak akkor majd venni is lehet.
  • Panzeradler #364
    Én úgy tudom, hogy egy jó darabig minden ingyenes lesz. a Lootbox nyitás stb.

Mondjuk elég durva húzás lenne egy 11-18k-s játékon belül rögtön microtransaction-t tenni.
  • böröczk
    Megjelenes utan is lehet majd skineket kapni lootboxbol, vagy fizetni kell erte,mint hosban peldaul?
  • Asperot
    A összes ajánlat 37-39 eur az ilyen „olcsó“ oldalakon. Pont 39 ha az alap edition-t veszed meg a battle neten .
    Az kb 12.5k huf. Inkább pár skinen spórolj.
  • csgj
    Javítom magam: Az 576-ban 15 ezer. Kicsit jobb. :)
  • csgj
    Sziasztok! Én is belelestem a játékba az open beta alkalmából, és szitkozódva döbbentem rá, hogy meg fogom venni, vagyis rohadt sok pénzt költök játékra (már megint). :D De azért azon még gondolkodom, hogy valami Kinguin/G2A-szerű helyről vásároljam-e. A Blizzard szerintetek szűri az ilyeneket? Mert nem csodálkoznék, hogy kitiltanának emiatt. Steames játékot már vettem így, de ez más. (És a 17 ezret sokallom.)
  • Rhonin7
    ICQ ? :P :)
  • Pio
    Olyan, mint a teamspeak/ventrilo/mumble, csak böngészőből (is) megy, kezd elég elterjedt lenni ilyen random szereződések esetén, mivel 2 kattintással csinálhatsz rajta szervert/szobát, a legtöbb online gaming subredditnek már van discord szobája.
    ITT VAN az Overwatché.
  • Rhonin7
    hmm? discord server? az mi?

bocsánat
  • Rhonin7
    ennyi elég is volt mostanra ,mert 3x LEAVE team és 3x össze-vissza rohangáló oviscsapatba rakott a kezdőnkön mészároltak
  • Pio
    Redditen van party-up megathread és discord szerver link.
  • Rhonin7
    Oké megvan a legnagyobb hátránya a játéknak az pedig a random csapatösszeállítás!

A: vagy tök hülyékkel kerülsz össze akik nem támadnak,nincs support,mindenki egyszemélyes kamikaze

B: gondolkodó playerek,frankó setup,heal,és egymás segítése és nem az egyéni pontszám növelése

ha az A verziót kapod te vagy a marha a vágóhídon és minél többször leszel abban a verzióban annál gyorsabban hagyod majd abba a játékot :S

valkinek ötlet ezt kiküszöbölni? annyi friend a világon nincs ,hogy mindig együtt tudjatok játszani
  • ChipHazard
    Ebben van valami :) Haverok kellenének és akkor nagyon mokás lehet :) , igy is élvezem, aprób hibái ellenére,
  • McHaals
    Ez kb minden multiplayer játékra igaz
  • Maala
    Módosítom a tegnapi kijelentésemet, haverokkal, csapatban fun a játék nagyon, egyedül WoT féle rák, ha épp olyan csapatot oszt a random.
  • Rhonin7
    Ohh! köszi
  • Malakai
    Tudtommal semmit.
  • szabii98
    Valami buffot nem ad? Mintha adna, úgy emlékszem, de aztán lehet nem
  • Malakai
    "On-Fire Meter"
    Növekszik mindenféle dologtól, lényegében, amikor valamilyen pontot szerzel, végén score-ban is benne van, plusz játék közben bárki látja, ha magasra felmegy a csapatképernyőn "lángol a fejed", hogy jól megy a játék, ellenfél is látja, tehát nekik figyelmeztetés is lehet.
    Deszípmondat.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.05.06. 21:31:35
  • Rhonin7
    mi az a kis csík ami alul töltődik a HP alatt?
  • McHaals
    Nekem nem volt gondom a laggal
  • jazzy
    Na és akkor ha jól látom mostantól egészen vasárnap estig játszhatatlan lesz a játék lag miatt
  • böröczk
    Ez csak beta, a nyilt beta idejere a rankedet is kivettek (gondolom ott csapatonkent hosokbol csak egy lehet).
    Uj herokat mar igertek, jonni fognak szepen, mint akar a HoSban.
  • hun atlas
    Intellectual Property, gyakorlatilag szellemi tulajdon.
  • Maala
    Tudom, hogy gáz, meg 21. század, de tegnap csúnyán összevesztem Google barátommal, és...

Szóval mi a franc az az IP ebben a kontextusban? :D