3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#98 Noire Widowmaker:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#97 Origins Edition | Digital Bonuses Preview
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az a Noire Widowmaker de jól néz ki (piros+fekete ruci kombinációja)! -
#96 2016-ban a megjelenés előtt lesz majd nyílt bétateszt/szerver stresszteszt, szóval akkor majd minden érdeklődő kipróbálhatja ideig-óráig. -
#95 Zavar hogy a weboldalon nem írják ki a karakterek passzív képességeit -.- -
#94 D.Va képességei:
Genji képességei:
Mei képességei:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#93 Igen, a hivatalos oldalon mindhárom hős megtalálható már + elővásárlás is van (béta hozzáférésre még nem jogosít)! -
#92 Genjire már mióta várunk :D
Képességeket lehet már tudni?
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.11.06. 21:36:46 -
#91 A bejelentett 3 új hős:
-
#90 Tavasszal mindenképp megjelenik a játék!
Battle.net áruházban az Overwatch:
39.99€ alap változat
59.99€ Origins Edition
Lesz egy gyűjtői kiadás is Soldier: 76 szoborral.
Nem lesz F2P kiadás a játékból.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 21:03:19 -
#89 Overwatch témájú cuccok a Razernél -
#88 Úgy tűnik lesz Collector's Edition is a játékból
Ami elméletileg lesz benne:
- Artbook
- Zenei CD
- Így készült Blu-ray
És talán befér valami szobrocska is a 130 eurós pakkba.
Viszont csak ezt találtam még és ez az XBox One változat árazása.
XBox One-ra és PS4-re pedig méreg drágán mennek a játékok (a fapados kiadások is 20 000 Ft környékébe fájnak), míg PC-n ugyanazon címek pár ezressel olcsóbban mennek (12 000 Ft). Így valószínűsíthető, hogy a CE PC-s változata pár ezressel olcsóbb lesz, mint az X1-es/PS4-es változat.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 15:56:58 -
#87 Hát ha egy olyan CS: Go körüli ára lesz annyit biztos megér de afölött már keményen gondolkodós azért. Remélem nem csinálnak butaságok. -
pimpi001 #86 + -
#85 Köszi!
GameStop szerint 2016. április 11. a bűvös dátum. Várom már! Kíváncsi leszek az este miket fognak még bejelenteni! -
#84 + -
#83 Legalább tudjuk, hogy Tracer érkezik a Heroes of the Storm-ba!
Meg az a Baby Winston pet a WoW-ba!
Srácok, lehetnék itt is a házigazda? Fel kéne dobni ezt a topikot is.
Köszi előre is a bizalmat!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 09:16:32 -
#82 Ez a kiadás lesz 60 euró - 2016 tavaszán érkezik:
Origins Edition tartalma:
+ a szokásos szépséges dombornyomott dobozka.
Én biztosan venni fogom!
A normál változat ennél jóval olcsóbb lesz, de este konkrétabb infókkal fognak már szolgálni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 09:05:22 -
#81 Várjuk meg blizzcon-t előbb, majd utána temetjük a játékot. Nem hiszem, hogy sokan fizetnének 60 eurót ezért, mert annyira azért nem jó. -
pimpi001 #80 nem lessz free-to-play -
#79 A TF2 is addig volt jó, amíg a sima class updatek mentek. Aztán a sapka + fegyveráradat jól elcseszte. De pl. vanilla szerveren mai napig zseniális class-based FPS. Ebből is kisülhet valami jó, amit élvez a casual, a pubstomper és a pro is, de szerintem az nem fog menni, hogy AAA ár és utána elcseszik skinekkel meg egyéb lehúzásokkal, pláne, ha nem csak kozmetikai. Alapból is elég giccsparádénak tűnik, de jó játékmenet ezt elbírja. -
#78 Bezzeg anno régen, amikor még minden jó és tökéletes volt, én 8 000-t fizettem csak a TF2-ért. -
#77 Lehet csak velem van a baj. De felépítésileg , nekem LoL, Dota2, TF2, Smite stb. jutt eszembe róla. Egy játék ami multi only pár mappal, pár hőssel, esport lehetőséggel. A felsorolt játékokat se venném meg 60euroért, mindamellett, hogy LoLra szerintem még többet is elköltöttem anno. -
#76 Egy AAA játék. Valahogy nem látom magam előtt azt a szituációt, hogy euroért megérné a Blizzardnak. (vagy lehet, de nagyon sok idő után)
Én személy szerint 4 éve nem vettem AAA játékot, mert valahogy egyik sem tudott újat mutatni. De akkor valószínűleg én pont az a réteg vagyok akit érdekel az Overwatch, és ki fogja fizetni a játékért a teljes árat.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.11.05. 21:38:20 -
#75 60euro sok érte. 10-15euro-t mondanék rá. Mindamellett eléggé rétegjátéknak érzem/látom. Nem hiszem, hogy annyian fizetnének érte, hogy érdemleges játékos bázist feltudjon építeni. Az meg, hogy mikrotranzakció is lehet lesz benne, a 60euros ár mellet, az riasztó. -
#74 Wow. Úgy érzem kicsit túlreagáljátok a dolgot.
Az azért már eléggé gáz, hogy csak addig érdekel egy játék, amíg nem kell fizetni érte.
Vagyis nem gáz... de szerintem a játék nem érdemli meg, hogy emiatt bárki is lemondjon róla. -
#73 na ha ez igaz, akkor addig érdekelt a játék -
#72 Szerintem hülyék lennének kihagyni a skineket, szóval én azt mondom lesz benne mikrotranzakció is.. -
#71 Volt róla szó, hogy egyszer fizetős lesz, de ez meglepett -
#70 Fail. -
#69 Na ne már. :/ -
#68 Teljes árú (60 EUR) játék lesz az Overwatch PC/XBox/PS4. -
#67 Jó lenne már kipróbálni *.* -
Pio #66 -
#65 Gépigény a béta alapján:
Minimum (targeting 30fps):
Operating system: Windows® Vista/7/ 8/10 64-bit (latest Service Pack)
Processor: Intel® Core™ i3 or AMD Phenom™ X3 865
Video: NVIDIA® GeForce® GTX 460, ATI Radeon™ HD 4850, or Intel® HD Graphics 4400
Memory: 768 MB VRAM, 4 GB System RAM
Storage: 7200 RPM with 5 GB available HD space
Recommended (targeting 60fps on Medium settings):
Operating system: Windows® Vista/7/ 8/10 64-bit (latest Service Pack)
Processor: Intel® Core™ i5 or AMD Phenom™ II X3, 2.8 GHz
Video: NVIDIA® GeForce® GTX 660 or ATI Radeon™ HD 7950
Memory: 2 GB VRAM, 6 GB System RAM
Storage: 7200 RPM with 5 GB available HD space -
#64 Kezdetét vette a bétateszt!
-
#63 Köszöntő Jeff Kaplan-től:
-
#62 Mit gondoltok, egy GT 630as vidikarival 1280x1024ben lesz esélyem futtatni a játékot? :D mondjuk szerintem be sem kerülök a bétába, míg meglesz az új vidikarim, de azért kíváncsi vagyok -
#61 Az új hivatalos bejelentés szerint Európában is október 27-én veszi kezdetét a bétateszt. Csak az ázsiai szerveren fog később indulni a tesztelés! -
#60 Igen, az EU később indul (de még az idén az is). Sebaj, be kell készíteni egy US accot is, aztán lehet játszani magas pinggel. -
#59 csak Amerika :(