3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#220 Blizzard is megerősítette a májusi megjelenést
Open Béta bejelentő videó
Game director Jeff Kaplan discusses the upcoming Overwatch Open Beta, taking place May 5–9 on PC, Xbox One, and PlayStation 4.
A GAME-nél, illetve számos boltban early access kódot is adnak a dobozos verzió mellé - azaz olyan, mintha Battleneten rendelnéd elő a játékot.
Miért az az érzésem, hogy Magyarország nagyon kimarad ebből (576, CD Galaxis, Konzolok szervize, Konzolvilág).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.07. 18:46:08 -
#219 Nem. Ez csak digitális Blizzard Store-ból vásárolt (Battlenet) példányra vonatkozik. 576-ban dobozos változat lesz, amit május 24-én tudsz átvenni és attól kezdve játszani. Szürke oldalakról származó (G2A, InstantGaming stb.) kulccsal is csak május 24-től lesz játszható. -
#218 Nagy valószinűséggel. Kérdezd meg őket, hogy hivatalos blizzard purchase-nek számit-e mert akkor kapnod kell elvileg beta kulcsot. -
tutyimutyi2 #217 magyarán ha 576-nál rendelem elő a játékot akkor nincsen early acces? -
#216 Még nincs confirmálva, lehet csak IGN baki volt. Attól függetlenül, úgy néz ki, hogy igaz lesz ami lent van.
"Still awaiting confirmation of this information from the OW Twitter feed. Keep checking!"
r/Overwatch -
#215 Előrendelők május 3-tól játszhatnak (Nyílt béta keretében), megjelenés: május 24-én.
Az előrendelés április 29-ig tart és csak a Battleneten vásárolt (digitális) példányokra vonatkozik. A szürke oldalakról származó kulcsok a bolti megjelenés idején lesznek játszhatóak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.07. 10:05:54 -
#214 Metzen féle karakterrajz (Overwatch - Soldier 76) 1998-ból:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#213 -
#212 Noire Widowmaker:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.27. 13:06:40 -
#211 Úgy tűnik májusban fog megjelenni az Overwatch! Legalábbis a Blizzard babás oldala erre enged következtetni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(Elérhetőek májusban a játék megjelenésekor.)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.24. 21:33:09 -
Morinad #210 Hát ennyire nem érdekel. A játékon belül nincs report tool valamiért. Ha őket nem érdekli, engem végképp nem :) (azért kösz a tippet) -
Pio #209 Akkor annyi a teendőd, hogy vedd videóra és küldd be a Blizznek ([email protected]) és ki fogják bannolni. -
Morinad #208 Vannak aimbotos ultik. Aim botterek általában snipert használnak. Az oroszoknak van olyan hack-jük, ami aim bot és ESP egyszerre.
Elég könnyen lebuknak, mert visszajátssza hogyan haltál meg. -
Pio #207 Én nem tapasztalok ilyesmit, viszont soldier76 ultija aimbot, nem lehet, hogy azt tapasztaltad? -
Morinad #206 Az a gáz ezzel a játékkal, hogy már most tele van aim botterrel. Minden csapatban van 1-2. Megcsinálhatták volna szerver oldalira. Ez így hamar be fog halni. -
Pio #205 Szintlépéseknél ládát kapsz, azokban van 4 loot. Ha 1 loot több példányban megvan, akkor szét tudod szedni és az így szerzett kreditből lekraftolhatsz akármit. Ez a kredit érték a szám.
Feltételezem, hogy majd pénzért is lehet kreditet venni.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.02.14. 19:09:10 -
#204 Azok a skinek amik mellett számok vannak ingame meglehet szerezni és úgy lehet megvenni vagy valódi pénzes? -
#203 Karakter skinek
Az a Noire Widowmaker! -
#202 Várni kell a megjelenésig mindenképp. -
tutyimutyi2 #201 ha előrendelem az origin verziót akkor ahhoz hogy a hozzá tartozó plusz tartalamakat (hots tracer, wow wilson, heartstone card back stb.) megkapjam csak be kell írnom a kapott kódot (gondolom egy kód beírásával kapja meg az ember a plusz tartalmakat) vagy várni kell a megjelenésig? -
Pio #200 Nafene, úgy néz ki kaptam meghívót a bétára, legalábbis tudom installálni. -
#199 Visszatért a béta és Jeff megtalálta a borotváját!
#198 Holnap béta!
jólenne mondjuk bekerülni vagy valami :D -
Jövőhéten folytatódik a bétateszt!
Elméletileg most több embert fognak majd behívni, azaz több streamert és YT huszárt. A common folks úgyis kimarad megint.
Újdonságok:
An all-new progression system
Two new maps, including a new game mode
Several hero balance updates
And a variety of Private Game updates, including full A.I. matches
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.04. 16:27:32 -
#196 Új pályák és játékmódok érkezése várható!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.21. 20:31:13 -
#195 My bad, tényleg a hírben is benne, én agyam hagy ki. :) -
#194 Még decemberben a leállás előtt írták, hogy januárban fog folytatódni a béta. Namost a héten nem indul el, jövő héten sem valószínű, mert akkor már jönnének az infók róla, így marad január utolsó hete (és talán jövő hét közepén már lesz infó az indulásról). -
#193 Még nem indult újra a zárt béta, még nem tudni mikor fog. Megjelenés még alrébb. Normális a csend szerintem.
Szerk: Január vége már hivatalos, nem csak valami reddites tipp? :)
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.01.14. 09:20:05 -
#192 Január végén folytatódik a béta, addig nem kell csodálkozni, ha csend van. -
Darkman86 #191 Nagy a csend a játék körül :( -
#190 Csak hogy valami izgalmas is legyen a topicban.
#189 Boldog Karácsonyt!
-
Pio #188 Hivatalosan semmi, nemhivatalosan meg nyilván a Paladins fejlesztői ha úgy látták jónak, vettek ötleteket az Overwatchból. -
#187 A Paladins-nak mennyi köze van ehhez a játékhoz nem tudjátok? Pár napja néztem 1-2 Yt videót és hát elég nagy a hasonlóság a karakterek között .
-
#186 Mármint úgy értem az egész overwatch úgy néz ki mint egy tipikus animációs mese. -
Pio #185 SOUNDTRACK -
#184 Overwatchhoz pedig fognak még jönni a rövidke kis animációk, többnyire különböző karakterek bemutatására. -
#183 Fog, jövőre jön ki a warcraft movie. -
#182 Ezt valahogy nem láttam még...
Mellesleg a Pixar meg a Dreamworks elmehet a *****ba! Mert ez qrvajó! Miért nem csinál animációs filmeket a blizzard? -
Pio #181 A sztori nagyjából az, hogy 30 év múlva az emberek és robotok háborúzni kezdenek és a robotok túl erősek, de az emberek létrehozzák az Overwatch-t, ahová minden nemzet a legjobb harcosát küldi el. Ezek aztán lezúzzák a robotokat és a háború véget ér, az overwatch okafogyottá válik, feloszlik és a tagjai zsoldosokként keresik a kenyerüket és elvileg így kerülhettek egymással szembe. A trailerben is van szó erről: