3813
  • TBTPumpa
    Blizzard is megerősítette a májusi megjelenést

Open Béta bejelentő videó
    Game director Jeff Kaplan discusses the upcoming Overwatch Open Beta, taking place May 5–9 on PC, Xbox One, and PlayStation 4.

A GAME-nél, illetve számos boltban early access kódot is adnak a dobozos verzió mellé - azaz olyan, mintha Battleneten rendelnéd elő a játékot.
    Miért az az érzésem, hogy Magyarország nagyon kimarad ebből (576, CD Galaxis, Konzolok szervize, Konzolvilág).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.07. 18:46:08
  • TBTPumpa
    Nem. Ez csak digitális Blizzard Store-ból vásárolt (Battlenet) példányra vonatkozik. 576-ban dobozos változat lesz, amit május 24-én tudsz átvenni és attól kezdve játszani. Szürke oldalakról származó (G2A, InstantGaming stb.) kulccsal is csak május 24-től lesz játszható.
  • FalseHeLL
    Nagy valószinűséggel. Kérdezd meg őket, hogy hivatalos blizzard purchase-nek számit-e mert akkor kapnod kell elvileg beta kulcsot.
  • tutyimutyi2
    magyarán ha 576-nál rendelem elő a játékot akkor nincsen early acces?
  • FalseHeLL
    Még nincs confirmálva, lehet csak IGN baki volt. Attól függetlenül, úgy néz ki, hogy igaz lesz ami lent van.

"Still awaiting confirmation of this information from the OW Twitter feed. Keep checking!"

r/Overwatch
  • TBTPumpa
    Előrendelők május 3-tól játszhatnak (Nyílt béta keretében), megjelenés: május 24-én.

Az előrendelés április 29-ig tart és csak a Battleneten vásárolt (digitális) példányokra vonatkozik. A szürke oldalakról származó kulcsok a bolti megjelenés idején lesznek játszhatóak.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.07. 10:05:54
  • TBTPumpa
    Metzen féle karakterrajz (Overwatch - Soldier 76) 1998-ból:
  • FalseHeLL
  • TBTPumpa
    Noire Widowmaker:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.27. 13:06:40
  • TBTPumpa
    Úgy tűnik májusban fog megjelenni az Overwatch! Legalábbis a Blizzard babás oldala erre enged következtetni:

(Elérhetőek májusban a játék megjelenésekor.)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.24. 21:33:09
  • Morinad
    Hát ennyire nem érdekel. A játékon belül nincs report tool valamiért. Ha őket nem érdekli, engem végképp nem :) (azért kösz a tippet)
  • Pio
    Akkor annyi a teendőd, hogy vedd videóra és küldd be a Blizznek ([email protected]) és ki fogják bannolni.
  • Morinad
    Vannak aimbotos ultik. Aim botterek általában snipert használnak. Az oroszoknak van olyan hack-jük, ami aim bot és ESP egyszerre.
    Elég könnyen lebuknak, mert visszajátssza hogyan haltál meg.
  • Pio
    Én nem tapasztalok ilyesmit, viszont soldier76 ultija aimbot, nem lehet, hogy azt tapasztaltad?
  • Morinad
    Az a gáz ezzel a játékkal, hogy már most tele van aim botterrel. Minden csapatban van 1-2. Megcsinálhatták volna szerver oldalira. Ez így hamar be fog halni.
  • Pio
    Szintlépéseknél ládát kapsz, azokban van 4 loot. Ha 1 loot több példányban megvan, akkor szét tudod szedni és az így szerzett kreditből lekraftolhatsz akármit. Ez a kredit érték a szám.
    Feltételezem, hogy majd pénzért is lehet kreditet venni.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.02.14. 19:09:10
  • Overburner
    Azok a skinek amik mellett számok vannak ingame meglehet szerezni és úgy lehet megvenni vagy valódi pénzes?
  • TBTPumpa
    Karakter skinek

Az a Noire Widowmaker!
  • TBTPumpa
    Várni kell a megjelenésig mindenképp.
  • tutyimutyi2
    ha előrendelem az origin verziót akkor ahhoz hogy a hozzá tartozó plusz tartalamakat (hots tracer, wow wilson, heartstone card back stb.) megkapjam csak be kell írnom a kapott kódot (gondolom egy kód beírásával kapja meg az ember a plusz tartalmakat) vagy várni kell a megjelenésig?
  • Pio
    Nafene, úgy néz ki kaptam meghívót a bétára, legalábbis tudom installálni.
  • TBTPumpa
    Visszatért a béta és Jeff megtalálta a borotváját!
  • szabii98
    Holnap béta!
    jólenne mondjuk bekerülni vagy valami :D
  • TBTPumpa

Jövőhéten folytatódik a bétateszt!
    Elméletileg most több embert fognak majd behívni, azaz több streamert és YT huszárt. A common folks úgyis kimarad megint.

Újdonságok:
    An all-new progression system
    Two new maps, including a new game mode
    Several hero balance updates
    And a variety of Private Game updates, including full A.I. matches
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.04. 16:27:32
  • TBTPumpa
    Új pályák és játékmódok érkezése várható!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.21. 20:31:13
  • Malakai
    My bad, tényleg a hírben is benne, én agyam hagy ki. :)
  • TBTPumpa
    Még decemberben a leállás előtt írták, hogy januárban fog folytatódni a béta. Namost a héten nem indul el, jövő héten sem valószínű, mert akkor már jönnének az infók róla, így marad január utolsó hete (és talán jövő hét közepén már lesz infó az indulásról).
  • Malakai
    Még nem indult újra a zárt béta, még nem tudni mikor fog. Megjelenés még alrébb. Normális a csend szerintem.
    Szerk: Január vége már hivatalos, nem csak valami reddites tipp? :)
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.01.14. 09:20:05
  • TBTPumpa
    Január végén folytatódik a béta, addig nem kell csodálkozni, ha csend van.
  • Darkman86
    Nagy a csend a játék körül :(
  • BoneDragon
    Csak hogy valami izgalmas is legyen a topicban.
  • TBTPumpa
    Boldog Karácsonyt!
  • Pio
    Hivatalosan semmi, nemhivatalosan meg nyilván a Paladins fejlesztői ha úgy látták jónak, vettek ötleteket az Overwatchból.
  • Pyotr
    A Paladins-nak mennyi köze van ehhez a játékhoz nem tudjátok? Pár napja néztem 1-2 Yt videót és hát elég nagy a hasonlóság a karakterek között .
  • LeWyTy
    Mármint úgy értem az egész overwatch úgy néz ki mint egy tipikus animációs mese.
  • Pio
    SOUNDTRACK
  • Malakai
    Overwatchhoz pedig fognak még jönni a rövidke kis animációk, többnyire különböző karakterek bemutatására.
  • FalseHeLL
    Fog, jövőre jön ki a warcraft movie.
  • LeWyTy
    Ezt valahogy nem láttam még...
    Mellesleg a Pixar meg a Dreamworks elmehet a *****ba! Mert ez qrvajó! Miért nem csinál animációs filmeket a blizzard?
  • Pio
    A sztori nagyjából az, hogy 30 év múlva az emberek és robotok háborúzni kezdenek és a robotok túl erősek, de az emberek létrehozzák az Overwatch-t, ahová minden nemzet a legjobb harcosát küldi el. Ezek aztán lezúzzák a robotokat és a háború véget ér, az overwatch okafogyottá válik, feloszlik és a tagjai zsoldosokként keresik a kenyerüket és elvileg így kerülhettek egymással szembe. A trailerben is van szó erről: