3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#460 Nekem kedvenc herom volt beta alatt. Nem hiaba 3 csillagos mondjuk a nehezsege ha raerzel es jol megy akkor a legidegesitobb hero ami ellen nem sok mindent tudsz kezdeni. -
#459 Na Mei az, aki nekem valahogy nagyon nem akart működni. :D -
#458 -
#457 Jogos, jár a pont. Mert ugye a korral járó hülyülést nem is említettem. :D
-
#456 Pedig az megmarad, inkább a reakció idő lassul.:) -
#455 Jó a srác, de félek idővel csak durvulni fog a helyzet.
Ez a videó meg kicsit dobja a Q3A hook+rail nosztalgiát, ami akkor egész jól ment. Kár hogy az akkori reflexeket ma már nyomokban sem tartalmazom. :( -
#454 Visszaszamlalo a fejlecbe? :D
-
#453 Mint egy jobb film trailer.
Eszméletlenül hangulatos. -
Rhonin7 #452 ez valami gép? kb nem is látom mi történik olyan gyorsan nyomatja :D :D -
#451 Ki se jött a game a csávó máris bajnok, betegek ezek a koreaiak mint mindig.:) -
#450 anyád... mondhatták rá vagy 17x csak amíg ez a video mutatja...
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2016.05.12. 20:01:28 -
Pio #449 Ezek a videók egyre jobbak és jobbak, le a kalappal, a hangulatteremtésben továbbra is az élen jár a Blizzard.
Én meg közben átolvastam a lore-t. Remélem jönni fog 1-2 regény is hamarosan. -
#448 Teaser a Kókakólás vetítésekhez:
A hype vonat megy tovább rendületlenül. Kib@szottul várom már a játékot!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.12. 19:17:42 -
Pio #447 Hétfőn jön az új rész, a testvérpár lesz a főszerepben:
-
Pio #446 Mert az ideális támadási út dinamikusan változhat attól függően, hogy a védő csapat emberei épp mikor hol helyezkednek el. -
#445 Én pl. mindig megkerülöm őket már ha a pálya engedi, és ha nem vesznek észre hátba lehet őket támadni mondjuk egy jó kis ultimate-el, sokszor bevált. -
#444 "ideális támadási utakat"
Ha van egy ideális támadási út, akkor minek a többi? :) -
Pio #443 Pont ez volt valamelyik dev interjúban is, hogy megfigyelték már internal tesztelésen is, hogy amíg új volt mindenkinek a játék a def többet nyert, de ez szépen kiegyenlítődött, ahogy mindenki beletanult a pályákba, tudta a shortcutokat, ideális támadási utakat, stb... -
Yserac #442 "...a Def egy kicsit előnyben van azért."
Majd ha a community eléri a relatív skill csúcsát, szvsz akkor kiderül. Három nap kevés. Kezdők esetén biztos igaz, hogy később mi lesz meglátjuk. -
#441 Paran? Early openben tele volt veluk. :) -
#440 Nem feltétlenül. Sokszor potato teamet vezettem győzelemre egy két reinhartos öngyilkos betörő akcióval. Azonos tudású csapatoknak is megvan a választási lehetőség a különböző taktikák közül, nem mondanám semmivel sem elonyosebbnek a defense kezdést -
#439 Perpill azonos tudású csapatok esetében a Def egy kicsit előnyben van azért. -
#438 Páran a játékban már mászkáltak vele. Ahogy az extra Tracer, Soldier 76 skinnel is... Bastiont is mintha láttam volna. -
Yserac #437 Minden mapra ki fog alakulni egy meta és azt fogják balanszolni. Ez nem feltétlen rossz, mert apró változásokkal állandóan új löketet kap a játékmenet. -
#436 Nem, itt alapköve a játéknak, hogy menet közben változik a comp, tehát ha egyik csapat compja egyszerűen veri a másikét, annak váltania kell.
3 tracer ellen olyanra vált az ellen, ami üti a tracert.
Az elv az, hogy ne legyen üthetetlen comp, ha van azon kell változtatni, balance. -
#435 Szépen csendben megújult az Overwatch weboldala.
+ kaptunk egy egész alakos képet a Noire Widowmaker skinről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#434 Ja igy belegondolva igaz, egy jobb csapat ugyis ugy fogja osszevalogatni a hosoket, hogy az kedvezo legyen.
Amugy tetszett, hogy kiirja a jatek, amikor valamelyik role-bol hiany van. -
#433 Nem, és szerintem így is marad, különben jöhetne a pickelés, gyorsaság alapon avagy nem akarja senki,hogy League legyen ebből a játékból, a-a, no tenkjú -
#432 na előrendelve nálam is, cdkeys.com, 12k
sajnos csak a megjelenés napján kapom a kódot, pedig a diablo3ban már használnám addig a szárnyat -
#431 Több lehetett, valamelyik pro csapat pl 2-3tracert meg bastiont használt "nagy" meccsen.
Remélem ezért vette ki blizz, hogy ezeket átgondolja. -
#430 Nem tudok ilyesmiről. Szerintem nem lesz. A kő-papír-olló módszer miatt ha egy csapat sokat használ egy hősből, arra ellenszerre kell váltani.
Hogy legyen minden ellen valami lépés, az pedig a balance kérdése. -
#429 Nincs semmi ilyen egyelore. Nem is kell ha eljutsz egy normalis szintre rankeden mert akkor mar tudni fogjak az emberek. -
#428 Talan rankeden hosonkent csak egy lehet a csapatban?
Valakinek errol tapasztalat (aki korabban kapott betahozzaferest), vagy barmi info?
-
#427 Tudtommal lvl 25 előtt rankedezni semlehet, szóval mehet újra a grind.Ami szerintem jó ötlet, hátha rankedon több embert érdekel az objective -
hun atlas #426 Végül később álltak le a szerverek, én még kilenckor is játszottam. :) -
#425 Annak tenyleg nem latom ertelmet, ugyis reset lesz megjeleneskor.
En nem is mertem nagyon jatszani vele, lattam, hogy tetszeni fog, baromi hangulatos, feltem hogy magaba szippant erre a par napra, pont amikor dolgozni es tanulni kellett egyszerre (hetvegen is).
Igy legalabb nem annyira fajdalmas ez a ket het. :D
Nem akartam rafuggni, majd ket het mulva, amikor nem azon kell izgulni, melyik pillanatban lovik le a betat, hanem korlatlan hozzaferesem lesz, es nem resetelodnek a megszerzett cuccok. -
#424 én átlag napi 4 órával 28-as szintig toltam... család/meló mellett ennyi fért bele. Viszont láttam 65-ös szintű emberkét is... szerintem az sem aludt sokat :D
Ti meddig vittétek?
apropó, EZT miért vették ki belőle? -
#423 Detto, de legalább végre lesz időm enni meg aludni! :F -
Orgi #422 Ugyanez itt: poénból megnéztem, első pár meccs nem is tetszett, aztán egy karakter annyira bejött (a törpe), hogy egész bétát végig toltam, utoljára 15 éve az Unreal Tournamentet élveztem ennyire kb... -
Evoluti0N #421 Nem gondoltam, h ennyire be fog jönni. Csak poénból kipróbáltam, h ha már ingyen van miért ne, aztán durván ráfüggtem. Mást se nagyon csináltam a napokban, mint Overwatchoztam.