Overwatch 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Mennyi volt a legnagyobb szint, amit láttatok? Én délután összefutottam egy 68-as sráccal. 😄

Más: Valahogy lehet ingame screenshotot csinálni? BN kliens vagy OW?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.28. 21:50:06

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ez a játék már bőven nyereséges az első héten...
Ja, én nem jósoltam semmit, csak mondom, hogy a TF2 se free2playként indult, utóbb lett az.
Aki esetleg csapattársakat keresne, vagy csak részese szeretne lenni az Overwatch magyar közösségének, az jöjjön bátran:
https://www.facebook.com/groups/owhungary/
Maala
Múltkor sikátorban 6 enemy bevédte magát, bekerültem őket, és ulti... PotG lett a vége. 😛

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Praise the healers! Always.

Este van ilyenkor ül le Európa játszani. 😊
Direkt klasszikus FPS karakternek szánták. Egyébként jól használni nem könnyű őt sem, nagyon op ha megfelelően pozicionált az ultija, és a gránátvetőt is meg kell tanulni precízen használni.
40% team DMG-es körök....no comment.....ráültem arra a bizonyos rollera ahol a csapattársak nem támadnak csak csendben meghalnak a sarokban ahova bújtak 😞
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.05.28. 18:59:37
Jah. Elég olyan "alap" karakter. Szóval lősz, sprintelsz, gránátvető (meg heal). Mintha egy átlagos FPS-ből jött volna. Attól még bejön. Szoktam vele játszani.
úgy értettem,hogy nem egy összetett kari...lősz ,futsz+gránát....kis heal....1 csillagos ,de mégis élvezetes
Én főleg healerrel vagyok és nagyon élvezem. Megvan a kihívás, h mindenkit életben tarts, valamint nincs is annál jobb, amikor egy hatalmas végső csata alatt feléleszted az egész csapatodat. 24 órából eddig 14-et Mercyvel, 4-et Lucióval játszottam.
ozimak
"Ukauvákátekirokuró" meg a "robbanó traktorkerék"-től kivagyok 😄 De nagyon bejön egyenlőre a játék. Azért vannak érdekességek. Valaki nemrég belinkelt egy képet 7000 körüli healingről vesztes meccs végén. Meg, hogy ő lett a legtöbb szavazatot kapó emberke így is. Hát én is csináltam egy 6000 körülit nyertesben, nem kaptam egy darab szavazatot se 😄 Egy tetves darabot se 😄 Azért na... erősen hozzájárultam a defend-hez, kb. 8-10 újraélesztéssel is. Na mindegy... nem csodálkozom a community-n 😊 Vegyes... mint mindenhol. Eddig egyszer voltam megszavazva, amikor 43-at öltem... én tiszteletből mindig a healerekre szavazok a meccs végén. Azért aki feladja a meccs igazi élvezetét a többiek, a csapat, és az objective érdekében, az szerintem magasan megérdemli.
"Soldier76 tetszik ami nem egy nagy durranás úgy összeségében...."

Azért az nem rossz karakter, egyik legjobb offenzív még nem domination map-en is ha ismeri valaki a sunyi kerülőket vele.
Twitch-en a top 4-ben megy nem igaz, hogy nem találod meg 😊
Maak
Mondjuk a tankok pont erre vannak...mmint mennek elol. Szerintem.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

te elhiszed,hogy itt várja a válasz? mikor 1.3-ed másodperc alatt egészen pontosan 4.280.000 találatot ad csak a youtube...
Multiplayer FPS, 21 különböző fajta hőssel. Mind egyedi képességekkel.
te Trollkodtál...hagyjuk már,hogy nem......mégis hogyan találtad meg a topikot ha ennyire elment melletted az elmúlt másfél év internete? csak a Bliizard launcherben ott figyel legalább fél éve.....többször volt topikelső, a FB oldalam ahol pár gamer site bevan likeolva is hónapok óta promózza,és akkor még a warcraft,FS,HS oldalakról meg streamerekről nem is beszéltem akik szintén minimum egy éve beszélnek a játékról.....biztos a blizzard oldalán sem találtál semmi infót,hogy ezt így bekérdezd.....mond inkább,hogy unatkozol és lesz aki beszélget veled,de nem kell a kamuduma
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.05.28. 16:49:16
Myselor
youtubeot próbáltad?beírod hogy owerwatch és ömlenek a videók.ha ebből nem jön le milyen játék akkor fordulj orvoshoz
Mr_no_NaMe
Tényleg nem találok róla semmit.

Rhonin7 ? Rossz házszám, vagy trollkodsz
köszönjük fiam
CalebJoe
Érdekes pedig tudtommal ettől zengenek a játékoldalak akkor hype-ja volt/van, olyan multi fps mint a TF2.
Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Nem találtam gyiket, ezért kérdezek. Ezmiez? Milyen játék? Megjelent már? SEHOL nem találok róla infót, csak elvétve 1-2 cikket. Szívesen kipróbálnám, de még a legnépszerűbb oldalakon sem "elérhető"
igényesebb,de rengeteg a nub .P nem vagyok iszonyat FPS mágus ,de kis agresszióval és tökösséggel végigmegyek az ellenfélen elég sokszor...25-30-as körök...pedig mostanában épp a Soldier76 tetszik ami nem egy nagy durranás úgy összeségében....

sajnos itt is megvan,hogy a többség hajlamosabb várni valakire aki előre megy,mert saját maga fél az ütközettől és ha sok ilyen van nálatok akkor game over ! ez a játék amúgy is egy adrenalin bomba és pörgés ezerrel,nem értem,hogyan képesek a tejjel a szájukban téblábolni egyesek,mert jaj akkor lelövik őket és akkor mi van ?! 😄
gyerekek ez a robot torony amit leművel ez elmebeteg 😄 brutális aprítógép!
FalseHeLL
"kidob hibaval". "Az auto nem megy, legyszi mondjatok meg mi a baja, de nem fogom elmondani, hogy hogy nem megy"

Mi a hiba amit kiir?

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Maala
Még open betaba első belépéskor csinálta, de azóta nem.

Aztán rájöttem, hogy megy a torrent, offoltam, és jó lett. 😊

És a legfontosabb tanács a mai napra, hogy mindig groupba menjenetek, még ha egyedül is vagytok. 😊 Ez a különbség egy 28-as és egy 30-as karakter között. 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.28. 13:02:15

Különc
Kérdés: ha az Overwatchot indítom el és ott írom be a felhaszn. nevem, jelszavam akkor belép, tudok játszani de a Bnet launcher nem enged, kidob hibával. Reinstall után is. Nektek is csinálja?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Egyetértek. Lehet, h elitistának hangzik, de az, h nem ingyenes, jó szűrő.
Amit a Blizzard kiad azt, ha kell teljesen átalakítja lásd Diablo 3, ami messze túlmutat az eredeti elgondolástól.
Maala
Azért nincs varázsgömböd, hogy lásd a jövőt, szóval csak óvatosan a kijelentésekkel. Nem tudni, mi lesz 4 év múlva. De ha mégis van, légyszi privizz rám az esti lottószámokkal! 😊

Ugyanígy azzal is óvatos lennék, hogy elég lett volna 1x fizetni... Ki tudja, mit hoz a jövő. 😊 De ha tartalmas és igényes expansionök jönnének értelmes áron, sztem senkinek sem lenne gondja vele. (Bár akkor aprózódna a közösség, szóval erre tényleg nagyon halvány az esély)

Az sem mindegy, hogy valaki egy csalás "kipróbálásával" csak a sávszélességének egy részét, vagy 10+k HUF-ot/40 eurót kockáztat. Mégha ez odakünn bagó pénz is.

Favour the attacker!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.28. 11:16:27

Ez a játék nem ennyiből fog állni, nem ezt vetted kizárólag, hanem az eljövendő ~15 évet, contentet és hozzá a supportot.
böröczk
Nem tudom, szerintem f2p játéknál sokkal nagyobb a szórás. Hülyék persze, hogy mindenhol vannak, nem kötik iq-teszt kitöltéséhez a vásárlást sajnos. 😄
Egyébként a Diablos community meglepően normális, legalábbis tapasztalataim szerint. 😄
Remélem, az Overwatch-os is hasonlóan alakul majd. A hájpnak köszönhetően szerintem többen vették meg, mint amennyien a jövőben is kitartóan fognak vele játszani..

Kumiho #2179

Myselor
sehol nem "igényesebb" a játékos közösség csak mert fizetős a játék. wowban se pedig ott még havidíj is van.ekkora hülyeséget😊 a barmok mindenhol ott vannak.legtöbbjük általában pénzes is
böröczk
Hajra, en a valkyrie-re gyujtok 😄
Egyebkent neki vannak a legkreativabb skinei.

Amugy en orulok,hogy nem free2play, igy lenyegesen "igenyesebb" a jatekos kozosseg.

Kumiho #2179

FYI a TF2 a megjelenése után 4 évvel ment free2playbe (és én például azóta nem is igazán játszottam vele, de érdemes ránézni az itteni TF2 topikra is, egy nagyon pörgős topik volt, aztán a free2play-é válás után pár hónappal lényegileg teljesen kihalt lett).

Ez a játék nem lehetett free2play, hisz az egész lényege az, hogy meccs közben váltogatod a hősöket, ha nem lenne mindenki számára minden hős elérhető azzal a lényeg veszne el.

Persze lehetne itt is sapkákból megélni, de szerintem erre nem mert építeni a Blizzard, azért ha belegondolunk ennek a játéknak nem csak saját magát kell visszahoznia, hanem az egész befuccsolt Titan projektet, ugyanis annak a PvPje lett volna ez a játék.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.05.28. 10:02:14
JaSoN HuNTeR
Jó játék, de még mindig hangsúlyozom h ez FRE2Playbe lett volna jó, mert nagyon hasonlít a TF2-re.

Nekem még a Battleborn is tetszik csak sajnos azzal alig játszik valaki.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Maala
Na a +20% xp-ért én is benyomom ide a battletagemet: Maala#2318

Maala
Már csak 170 kell a Devil Mercyhez. T_T

Malakai
25-ből csak 1 legendary, lagnagyobb credit meg 150 volt. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

WhiteStar
Betaban rengeteg op skint nyitottam, most viszont... Pfhejj, elhagyott fortuna, voice meg spray dogivel. Pedig már lvl 23

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

WhiteStar
Ez itt elég kevés embert érdekel valószínűleg, nem fogjuk veled együtt utalni, mert te nem elvezed a játékot.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!
Magyar társakkal játszanék szívesen én is. 😊
Orion#2469
jazzy
Jah na ezért van kikapcsolva itt is és csben is😊
TDC Geronimo
16 ládát nyitottam eddig, 1 epic volt az is currency. A többi kék spray, logo meg voice line...

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.27. 16:04:05

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Maala
Szerintem egész jó, legalábbis még nem találkoztam idiótákkal, de ha találkoznék, csak megnyomnám a P betűt, és offolnám a retardot. 😊

Csak kár, hogy ráléptem Beta vége fele a fülesemre, ami így kuka lett. :-P

TBTPumpa
Igen, bár nem szükséges TeamSpeak, hisz játékon belül van Voice chat, ami ugyanúgy a játék szerverén fut - csak ugye mikrofon kell. Ez akkor fun, amikor vadidegenek esetén engedélyezed ezt az opciót, tegnap orosz és spanyol játékosok eszmecseréjét hallgattam. Egy élmény volt Widowmaker francia beszólásai mellett. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.27. 15:08:37

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Most mire megy ki a játék? Először embereket keresel játszani, utána eladnád a 11ezres játékot 7ért, utána egészen jó haverokkal de nem ér meg 15öt. Szeretnél csapattársakat, eladni szeretnéd, vagy szeretnéd hogy utáljuk együtt?