3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
Strayhand #1362 Nálam nem hinném, hogy bénább vagy.:P De tényleg lehet, hogy az MMR bejátszik, nekem pl. biztos szarabbak a statjaim is, eléggé "passzívan" játszom, nem rohangálok előre killeket farmolni a 36 éves reflexekkel meg a kevés FPS tapasztalattal. Pl. a legtöbbet Junkrattal szőnyegbombázgatok meg Lucióval kolbászolok.
Egyébként az mit jelent, amikor egy nagy ezüst csillag van valakinek a portréja alatt? Eddig nem emlékszem, hogy láttam volna ilyet, csak tegnap. -
#1361 Ide jön a mondás, hogy "I'm a simple man, I see boobs/ass and I hit Like." -
#1360 Valamiből élni kell. 10 millió vevő majd lecseng ,utána a fizetős skinek/victory pose/spray meg ilyenek fogják eltartani a játékot. -
#1359 Ja értem.
Amúgy haragszom ezekre a spray-ekre, mert hajszál híján tökéletesen értelmetlenek, viszont a jobb loot-ok elől foglalják a helyet. Ez a játéknak egy komoly negatívuma. A mikrotranzakcióval kell nyitogatni a ládákat, ha tényleg szemezel egy komoly skin-nel, mert ami a szintlépésekből összejön, az nagyon lassú és nehézkes. :-( -
#1358 Meg nem mondom sry. Valahol elvetve talaltam redditen. -
#1357 Minden hősnél használható lehetett, azt ott nem lehet beállítani rögtön, hanem csak a hősnél. -
#1356 A minap kaptam a loot-ládából egy spray-t, amit nem egy létező hőshöz lehet használni, hanem valami Catch-nevűhöz. Nem is tudtam equipelni.
Lehetséges ez, vagy valamit félreértettem? Esetleg valami bug miatt esett a ládából valami tervezett cucc? -
Yserac #1350 Lehetne hozzátok csatlakozni néha? Megvan a max -1 ember? -
#1349 Igen, bár most 3 napja nem mert sok a dolgom, de hétvégére össze lesz csődítve a nép nem pihenhetnek! (:
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.06.15. 22:29:13 -
#1347 Bakker, ez eszembe se jutott, lehet, ki kene kapcsolni a vsyncet :D
Mert igy fix 60an van egyfeszt. -
#1346 Egy videó egy ázsiai ripoffról. Lemásolták az Overwatcht ilyen nagyon gagyi mobilos minőségbe és más néven rakták ki piacra.
#justasiainthings -
Yserac #1345 ti toljátok még innen teambe? -
Yserac #1344 Lehet hogy magasabb az MMR-ed és többel találkozol ott. -
#1343 1920x1080, az fpsem nem valami extra, de szerencsére alig találkozni mccreevel. 1 azaz 1 játékot mentem fel játszani csak azért, hogy megnézzem az fpsemet.
-
#1342 100-120 körül megvan 1440p-ben, de amúgy is jól van optimalizálva a játék. -
#1341 Ebben sem kell jobban célozni mint más fps-ben, CS-ben a dgeagle a McCree a Widow meg az awp csak gyorsabb kiadásban ennyi, gyakorolni kell sokat.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.06.15. 20:48:59 -
Yserac #1340 Ez egyéni preferencia kérdése is tényleg jól optimalizált a játék nem vitatom, de én látom a különbséget 60 és 120fps+ közt. Kizárt hogy a jó mcree-k 60-al lövik azokat a fejeseket, legalábbis én nem tudom elképzelni. 60 FPS eléggé mikrolaggos hozzá. Pl. Seagull is 140 felett játszik.
szerk: Azért 60-hoz viszonyítok, mert általában PC-s teszteken 60-ra méreteznek.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.06.15. 20:49:25 -
#1339 Nekem barlangrajzok vannak az őskorból a gépemen és frankón elfut, szerintem elég jól van optimalizálva. -
Yserac #1338 Akad néha, de majd 500 meccs alatt talán ha 1-2 igazán jó mcree-t láttam. Szerintem az is hozzá járul, hogy elég magas FPS kell a jó mcree aimhoz. -
#1337 Lehet balfasz vagyok, ez nincs kizárva, de én sokszor megszívom és nagyon sok mccreet látok -
Rhonin7 #1336 40/66/82/23/58 ugyanez egyiptomi map.......kapun nem jutott át senki -
Rhonin7 #1335 53/48/32/41/39-es társak nem bírtak az orosz mapen a kapun átjutni....én 2x majdnem befoglaltam egyedül.......
kik ezek??? -
#1334 már nem elérhető, mi volt benne? -
Lilahagyma #1333 Szerintem WM túl gyorsan lö. Gyakorlatilag alig van reload time és böven van lövedéke egy tárban...lehet tempósan szedegetni vele ha engedi a szitu. Engem jobban zavart a minap amikor a disznó átrántott a falon keresztül a láncával...mondjuk pont kapott is egyet a fejébe Hanzoval így elég WTF moment volt.
Utoljára szerkesztette: Lilahagyma, 2016.06.15. 16:12:15 -
#1332 De legalabb mostantol mar nem instant halal, ha nem fejen talal el WM, szerintem mar ez is valami. Marpedig erzesem szerint a legtobb instant olo loves, amivel eddig megoltek az nem fejre ment. Hat kivancsian varom a ma esti tapasztalatokat. -
Strayhand #1331 "Amíg a prok mccreet hoznak, addig a nyomik is."
Nem tudom, én eddig talán egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kaptam be a stun-hatlövetű kombót (egyébként én is sokat játszom Genjivel, mondjuk én részben azért, mert másnak általában nem jut eszébe foglalkozni a turretekkel...), és nem nagyon emlékszem, amikor 1-nél több McRee lett volna, sokszor 1 sincs. Míg WM azért jóval többször megölt már.
A fejlövés mondjuk alapból elég idegesítő, és nem WM miatt. Baromi felemelő nézni a killcamet, ahogy össze-vissza lövöldözik az illető, nem talál el senkit, aztán te pont akkor belépsz a látószögébe, rádrántja a célkeresztet, és bumm. Biztos fejre célzott...
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.06.15. 14:31:50 -
#1330 Genji is igen jó countere WM-nek, főleg akkor, ha jól kalkulálsz a reflectionjével, és rád lő WM :D
múltkor olyat koppant a saját lövedéke a kis buksiján, hogy csak na :D :D -
#1329 Mercyt-Luciot pont a legehezebb WMmel fokuszalni. De meg a tobbi karakterrel is alap az "ugrandozas", amikor sniper van az enemynel. :)
Egyebkent Reinhardt az egyik legjobb pick sniper ellen (is). Lucioval meg aztan plane az enemy WM remalma. Es az osszes tobbi karaktere is :D
Kar hogy ennyire egysiku a meta, johetnenek uj herok, es a jelenlegiekre valtoztatasok.. -
#1328 Én már minden karakterről hallottam, hogy ki kéne venni a játékból. :-D
D.Va amúgy a kedvencem, szuper, hogy a meka pusztulása után is lehet folytatni a játékot. Sok végjátékot nyertem már meg vele, ügyesen kijátszva tud rengeteg meglepetést okozni. Igaz, ez a legtöbb karakterre érvényes. -
ChipHazard #1327 D.Va segge igen csak alul értékelt, nyilván mert nem igen lehet látni mivel nagy mech-ben csücsül a valaga. De amikor ki ugrik belőle akkor igen impozáns látvány, föleg a kis sárva B.VA-skin ben. :D . De egyenlőre nem akarja a sors megaddni azt a skint nekem :( -
#1326 dat d.va
https://youtu.be/VUqrxNGvGHs?t=8m34s -
#1325 Nem is allni kell elotte. raugrasz es megolod semmit nem tud csinalni ellened. -
#1324 Ázsiában így csinálják. Copy paste, új név. -
#1323 Ha kijössz a pajzs mögül 2 lövés vagy neki, feltéve, hogy elég magasan van. -
Yserac #1322 Az egyébként tényleg jó wm ellen talán a legkönnyebb vele leölni, darabokra tépi ha elkapja. Az a baj a majomban, hogy nem jó minden setup ellen és minden mapon. -
Yserac #1321 Jó az, van egy hangulata, de én az csinálnám a Blizz helyébe, hogy karakterenként más lenne a hitbox. VM-ne lásson akkora head blobot. Én bízom a Blizzben ha nehezen is idővel lekövetik a metát. Az a fura, hogy ennél a játéknál hatalmas kuss van. Néhány apró ninja nerf, de nincs olyan aktivitás, ami megszokott tőlük más játékaiknál. Lehet tényleg nyaralnak. -
#1320 winston. -
#1319 Widowmakert én egy az egyben kivenném a játékból, mert undorító, amit rendszeresen leművelnek vele. Konkrétan 2 meccsen alázott szarrá egyfolytában egy idióta WM, másodpercenként cseszte szét a turreteimet, aztán meg mikor Mercy-vel healelni próbáltam egyfolytában engem szedett le ismét. És nem tudom miért, de mindig elsőre szarrá tud lőni, killcamban meg kb a lábamat lövi.... -
Yserac #1316 Marad a radius csökkentés, 10 milla aktív emberre nem fognak ticket emelni egyhamar :( Pedig egy idő múlva hozzá szokik a szem mikor ölte meg a lag. -
#1315 Ez igaz, én azért vagyok butthurt, mert countereli a genjimet :D
Amíg a prok mccreet hoznak, addig a nyomik is. Ami nem is lenne baj, mert vissza lehet ütni a flashbangjét. De egyrészt ezen nem segít az általad említett 20 tick, sokszor csak a hangeffekt megy el a spell nem, illetve sokszor annyira ügyesek/bénák, hogy mellém dobják, akkor pedig hiába vagyok deflectben stunol és megöl. Ha rá kéne dobni a flashbanget az ellenfélre, vagy kisebb radiusban stunolna boldog ember lennék, de akár még 60 tickel is.