3813
  • Yserac
    Épp beakasztottak neki? :)
  • Yserac
    Ok de ne keverjük a pro ligát a casuallal, már én is bele esek a hibába, mert bele rángatsz. :)
    Pro-ban mcree és wm is OP: Mcree tudjuk miért wm miatt meg eleve bannonak néhány mapot. Láttuk mire képes, akár kings row-on felrántja magát és kilő 2 embert amíg a levegőben van LOL :) Azért az nem hétköznapi.

Átlag amatőrök közt mcree nem olyan jó, mert "bénák" hozzá a játékosok, vm annyival könnyebb, hogy nincs közvetlen a tűzvonalban, elég hozzá a jó reflex és a 20 tick. Mcree jobban a társakra épít. A tick vm-et nagyon segíti, te 20 tickel nézel ki ő pedig 60-al reagál, ha kitűnő a reflexe hatalmas előny. Mire észre veszed meghalsz. Nem kell hozzá skill rendben ez utóbbi relatív, mert a huzalozott reflex casualban bőven skillnek számít.
  • jazzy
    Tehát akkor ezért hoztak játékonként 3-4 mccreet a csapatok nagyobb versenyeken. Szép és jó, hogy nincs mobilityje, csak sajnos a másik 100%ban pickelt karakter a lucio, aki persze ezt is megoldotta.

Így tehát flanker karakternek értelme nincs, reaper, genji, tracer alapból nem játszik, 1 stun és vége. Távolról tud lőni soldier, akinél.. jobb a mccree. Persze ott van még a pharah, akit szarrá counterel az általad említett widowmaker. Tehát maradt 1 offense karakter, aki pedig.. persze, hogy mccree, izgi.
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.06.14. 20:15:10
  • TBTPumpa
  • Yserac
    Engem többször szivatott meg wm, mint mcree. Mcree ellen lehet helyezkedni, jól pozicionálni wm ellen sokszor esélytelen, ezt be kell látni. Többször küldött haza sniper, mint egy offenzív mcree. Nagyságrendekkel. Nem véletlen nem szeretik a nyílt mapokat nagyobb versenyeken.
  • TBTPumpa
    10 millió aktív játékos
  • jazzy
    Te eddig melyik játékkal játszottál? Melyik része volt a bonyolult, a 4 méterben ható stun, vagy a jobb gombra tenyereléssel tank kill?
  • CalebJoe
    Nem éreztem hogy gyengébb lenne a jobbgomb.
  • Yserac
    wm-re ráfért a nerf, mcree-t csak pár jobb képességű arc tudta használni.
  • Yserac
    Lusta Blizzard már derogál neki ami nem Blizzcon.
  • TDC Geronimo
    patch note

McCree

Fan the hammer damage reduced to 45, down from 70.
    Reload delay (no idea what does this mean) decreased to 0.3 second, down from 0.75 second.

Windowmaker

Sniper mode base damage reduced to 12, down from 15, charge damage scaling remains unchanged.
    Headshot multiplier increased to 2.5x, up from 2x.
    You can only snipe again after the retraction animation of the scope finishes.
    Infra-sight cost increased by 10% (I assume this means her ult charges slower).
  • Roy Manson
    Helló

Szeretnék csapatban játszani.
    Ha valahova még beférek, akkor vegyetek fel.

Wilan#21126
  • TBTPumpa
    Blizzard nincs E3-on. Tavaly is csak a StarCraft 2 LotV-ot felvezető mini kampányt promózták az AMD PC-s Showján, de nem szoktak teljes standként szerepelni az E3-on. Majd augusztusban a GamesCom-on lesznek kint, utána pedig novemberben a BlizzCon-on.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.14. 09:52:11
  • ChipHazard
    Azért ez a kép kötelező volt ha már beöltöztek Widowmaker és Tracer-nek :D
  • Kongy
    Na 18 szint után meglett az első legend skinem Roadhog-nak. :D Mondjuk nem a kedvencem, de jobb, mint a semmi. Igazából nincs is kedvenc karakterem, mindig mással van kedvem játszani. Ma pl Junkrat-ezhetnékem volt, múltkor meg Tracerrel nyomtam, meg Winstonnal. Mindegyik karakter jó a maga módján. Ha meg fáradt vagyok, célozni sincs kedvem, akkor Torbjörn :D
  • szomferi
    amikor tavaly volt E3-on
  • Yserac
    Blizzard mikor lesz az E3-on? Melyik nap?
  • Panzeradler #1297
    Ezt én is néztem bétában, redditen kitárgyalták, maga a tárazás nem gyorsabb, csak tárazás közben tudsz ütni egyet, ennek max akkor van előnye, ha melee range-ben vagy.
  • TDC Geronimo
  • HeadHunter86
    Itt inkább az van, hogy ha ütsz akkor kimarad a "tárazás" animáció, és instant be vagy tárazva.
  • CalebJoe
    Roadhog-gal is ez van miután odahúzod és lősz egyet érdemes ütni egy melee-t hogy tutira meghaljon az ellenfél.
  • Fpocok
  • Metalmilitiakid
    Hali!

Keresnék embereket játszani, mert azért egyedül annyira nem fun (van ts szerverem beszélgetni) ha valaki szeretne csoportban játszani, dobjon egy privátot és felveszem. Dolgozó ember vagyok szóval nem leszek mindig online, de azért viszonylag sokat tolom.
  • Fpocok
  • Rhonin7
    best
  • Fpocok
  • Fpocok
  • Fpocok
  • Malakai
    Elméletileg ha nem kapsz epic-et, legendary-t, akkor leközelebb nagyobb eséllyel dobja.
  • Kongy
    Én tudom, HS-ben is ugyanez megy. :D 40-50 csomagonként esik egy legend...
  • Malakai
    60 szint alatt 4 epic-et és 5 legendary-t dobott, ilyen a random.
  • Yserac
    Sosem fog leállni a szint növekedés, előbb-utóbb úgyis megszán a random isten. :)
  • Kongy
    Vicces ez a loot box dolog, én 17 szint alatt még kb egy epicet se nyitottam, nemhogy legendet, más meg már 5-ös szinten nyitogatja a legendeket.... nice.
  • jazzy
    Dehogy :) Csak "sajnos" ez a játék többnyire arról szól, hogy pályához és objectivehez kell pickelni, mert különben esélytelen nyerni :( Én Genjiznék folyton, de ha az ellenfélnek 3 tankja van cseszhetem, veszteni meg a kedvenc karakteremmel sem kifejezetten fun.. Az a pálya kifejezetten nem D.va pályája, mert nagyon sok a fal, nem tudsz jót ultizni, ellenben pl az egyiptomi, vagy a havas, na oda nagyon jó, mert kis helyen van az objective, azt körbeveszik sokan, berobbant, jóccakát :)
  • Pio
    Jajj, olyan ritkán jut időm a játékra, hogy a végén már be se fogtok invelni, mert túl low level vagyok.... :D
  • Ackronikon
    hehe tudom miről beszélsz ezt én is érzem néha, bár nem izgat sajnos nekem a játék nagyon unalmas lett 2 hét alatt. néha jó lesz belépni és hülyülni de megyek mással tolni az időm nagy részében
  • ChipHazard
    Jo kis mecseket toltunk most Caleb-el és barátaival , kössz a party-t. Kár hogy ahogy haladom felfelé egyre jobban kiütközik a bénaságom :D. pedig nem vagyok anyira szar, még mindig többet ölök mint halok, de az hogy már csak hobby gamer vagyok meglátszik.
    De Mei-t akkor is nerfelni kell, mi a fenének van neki 200 fölötti élete, amikor gyorsabban fagyaszt le mindenkit mint Sub-zero XD
  • RatBaG #1277
  • Pio
    Te jó ég, el is felejtettem már ennek a létezését, tényleg milyen jó volt starcraftban. Most rámtört a nosztalgia, köszi szépen, hogy eszembe juttattad! :)
  • Yserac
    Nem értem miért nincs benne a regionális chat rendszer a játékban a legnagyobb faszság, hogy kivették a bnet 2.0-ban. Rohadt jó partykat lehetett szervezni a HUN-x -ről. Most pedig 100 felé szét van szakadva az egész community.