3813
  • Maala
    AMD-nek van valami felvevőprogramja? Váltottam. :)
  • TBTPumpa
    Igen, mert visszanéztem a fórumban és láttam beírva a Battletag-ed, így inkább egyből felkérést küldtem.
  • Maala
    Geez, csak vicc volt, hogy add át neki a HG-t, de legközelebb nem próbálkozom, inkább egyből küldöm a választott nemzetiségű, widowmaker kosztümbe öltöztetett örömlányt.

Nevet és címet privátba várom. :)

Azóta sem írtál rám, hogy menjünk pár kört. :(
  • bredm1
    Sziasztok játékosok!

Egy kissebb csapatot szeretnék összerakni erre a kis versenyre. Az oldanon minden infót megtaláltok a versenyről. Egyenlőre szinte minden posztra kell ember mert jelenleg csak jó magam vagyok.

Egy kis bemutatkozás: Tamás vagyok, 20 éves és már jó ideje játszom játékokkal. OW elött TF2-t játszottam bele is raktam 1700 órát és CS:GO ba is legalább 200-at. Én főleg tank/defender poszton játszanék (Zarya, D.va, Mei)

Ha valakit érdekel a dolog vegyen fel Battleneten: Bred#2708
  • RatBaG #1439

https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/4pb4k2/beginners_guide_to_overwatch_classes/
  • Psychedelic #1438
    Nah, ezt a csapatot mi alapján kaptuk ellenfélnek? :)
  • oneal1
  • CalebJoe
    228-as gyerek
  • TBTPumpa
    Volt Tracer, Mercy, Lucio, Winston, Pharah, Reaper, Soldier-es képem is itt már, de te biztosan jobban tudod.
  • TDC Geronimo
    Tigole aka Jeff Kaplan :)

162es már a kocka

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.22. 18:52:47
  • MrStokes
    Egyebkent nekem nem tiszta, hogy a jelenlegi quick play-nel is mar mukodik-e a match making, vagy a ranked-ben fog majd csak mukodni?

Nekem az volt az erzesem, hogy nincs meg normalis match making, ezert is kezdtem el bejelolgetni a szimpatikus/unszimpatikus emberkeket, megha hallottam is rola, hogy allitolag nem csinalt kb. semmit a dolog.
  • Evoluti0N
    Azért vették ki, mert sokan kihasználták a rendszert arra, h avoidolják a jó játékosokat. Szóval a trollok helyett a jó játékosok jártak rosszul és teljesen felborította a match making rendszert.
  • Metalmilitiakid
    Remélem láttátok páran a filmet :D

• MrStokes
    Kar, pedig arra jo lett volna, hogy a hulyeket kiszurje az ember. Ha jol sejtem a Block csak a kommunikaciot es mindennemu interkaciot szunteti meg az illetovel szemben, attol meg ugyanugy berakja a jatek melled vagy ellened.
  • Metalmilitiakid
    Aki kalibrálta ezt a POTG számlálót... Megölök egy soldiert, felugrok a levegőba barage al tirple kill a zászlóra behúzzuk és win. Hanzo POTG mert lő egy fejest és 2 kill ultival.
  • ChipHazard
    Ez nem igaz Tracer segge is villant töle egszer kétszer ;)
  • HeadHunter86
    Widowmakeren kívül még én se láttam más képet tőle.
  • dave9004
    Az ember azt hinné te nem is játszani jársz :D
    Csak a popósképekért
  • TBTPumpa
    Dat Team:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.21. 21:34:35
  • jazzy
    Removed "Prefer"/"Avoid" player system

lol, amíg bent volt se működött
  • TDC Geronimo
    Megy a PTS az új patchel
  • RatBaG #1422
    http://tcbunny.tumblr.com/post/146222324049/welcome-to-overwatch-daycare
  • Amiga
    Tegnap hatalmasat mentem az egyiptomi pályán. A- és B-területfoglalás volt, mi voltunk a védők. Az ellenfél az A-t alig egy perc alatt bevette, így rengeteg ideje maradt. A B-nél egy törpénk kovácsolta az ágyúját, egy Bastion is védekezett, én viszont nagyon belenyúltam Widowmakerbe. Gyakorlatilag megmentette a sniper a meccset, olyan szerencsés fejlövéseim voltak, hogy mindig épp megakasztottam a legveszélyesebb támadásokat. Még a meccs játékosa is én lettem három gyors fejlövéssel.

Imádom ezt a játékban, hogy egy órás középszerű, hullámzó. néha jó, néha kifejezetten gyenge teljesítmény után beletalálok egy hősbe és minden összejön.
  • oneal1
    van arra valami mód, hogy ajándékba vegyek valakinek lootboxot?
  • TBTPumpa
    Falfirkák:

Sombra?

Dat Diablo reference:

5/15/12 a Diablo III megjelenési dátuma: 2012. május 15.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.20. 21:10:53
  • CalebJoe
    makkos
  • Fpocok
    Most lőttem :D
  • Fpocok
    #justpcmrthings

• MrStokes
    Never gets old. :D
  • Yserac
    Megérheti (szerintem igen), de fundamentálisan eltér a 2 játék. Az nagyobb pontosságot kíván és precíz stratéigiát, Itt képlékenyen alakulnak a felállások, percről-percre, mind a meta mind a taktika. A CS-s tudásod mindenképp használni tudod, de térben jobban kell gondolkodni, mert nem annyira sík a játék és sokat kell forgolódni. CS-s 400-700 DPI-vel lehet és kell játszani a játékbeli sens karakterfüggő. Még egy dolog CS-vel ellentétben egyedül nem tudsz csatát nyerni, rá tud segíteni a kimenetelére egy jobb képességű vagy rutinos arc, de ha a csapatból már akár egy ember rossz, akkor loss is lehet könnyedén.
  • Metalmilitiakid
    Oh I see! Nem néztem még ilyet, csak belebotlottam youtube on. Köszi az infót.
  • Anthrax
    Ha jól tudom ott valahogy úgy müködik a dolog, hogy időre megy. ha első csapat X idő alatt bevitte és a másik csapatnak támadásnál ugyanúgy X idő alatt nem sikerül akkor buktak.
    Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2016.06.20. 07:36:46
  • Metalmilitiakid
    Nézek most egy esport meccset kings rown. Amit nem értek, hogy az utolsó pontot miért nem védik. Láttam, hogy amint elérte a checkpoint ot a payload beírták, hogy gg és már csak beszaladgáltak meghalni, meg emote ot spammeltek. Ez vmi nagyon külön szabály ?
  • Fpocok
    El kell bújni. Valami szilárd mögé. Annak a falnak szerintem vannak ablakai, lehet azért haltál.
  • jazzy
    Azért lássuk be ez nem normális amiket művel ez a fazon.

• Metalmilitiakid
    Nem a sebzése a baj. A táv, szaladjak vissza a kezdőre a saját ultim alatt ? Nem jó a szeme nagyon, de hogy az vagy 40 méter lenne a játékban távilag + 1 fal.
  • FalseHeLL
    150 hpd van nem kell arra nerf. Bujj el jobban, mindenki mondja, hogy az osszes karaktert le kell nerfelni, Dvan meg amugyis boostolni akarnak.
  • Metalmilitiakid
    #cry

Na most mondom azt hogy húzzunk egy nerfet D.Va ultira. Én voltam vele, Hanamura def oldal A ponton, a pont mellett a sarokból belőttem a bejárati kapura az ultit boosterrel, majd hátra felugrottam és megölt a saját ultim. A killcam szerint is 100% öngyilok volt. Ez egy bug volt vagy ekkora lenne a valós range ? Mert még wikin se találok ranget a robbanásra.
    Térképen a táv ha vkit érdekel.
  • HunWindows7777
    Hali. Egy "öreg" Counter Strike:GO játékosnak megérős a játék? Vagy mennyire érné meg megvenni? Mennyire menne szerintetek? :D
    CS-ben közel 2000 órám van. (Mellette Cod2, Cod4-al is játszottam)
    Unom az oroszokat, a csalókat, ill, az unalmas játékmenetet.
  • JaSoN HuNTeR #1404

Gamerlife csatorna -s Sas Cool Pentikillje :)