3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#1483 Sejtem a ligákat customben tolják nem casualban ? Az épp elég különbség. Ha jóltom az már dupla tickrate vagy talán még több is. -
Yserac #1482 Értem, de olyan meg nincs. Még US szerveren sem, ha ott játszol. Valami nálad gáz ha nem centiken múlik. A Gosugamers-es ligákat EU-ból játsszák (néhány csapat) NA ellen, nincsenek ilyen anomáliák. -
Yserac #1481 De igen nézd már meg hova céloz. Egyértelműen mellé! Rossz a Hitbox, a fal mögül kilóg a karakter ezen mi az érthetetlen. Több videót nem fogok bevágni, pl azt mikor qm magas tick-en mi történik, alacsony vs low ping stb. Ez már ki lett vesézve 1000x. -
#1480 Még egyszer leírom, nem centikkel vagyok a fal mögött vagy épp takarva, az én képernyőmön in-game méterrel/méterekkel(extrém esetben) vagyok már beljebb mint az ellenfélnek. Így már megvan, hogy miről beszélek ? -
#1479 Nem, itt nem erről volt szó, de mivel ez már le lett írva, hagyjuk inkább. -
Yserac #1478 Tessék a millió közül egy példa. Hanzo-val látványos, más karakterrel nem annyira. Álló embernél is így működik, bizonyos helyeken. Tényleg gáz egyébként, de nem a tick vagy lag, miegyéb okozza. -
#1477 Nem a hitbox bugra gondoltam egyáltalán, hanem arra, hogy egyszerűen menekülök valaki elől (szóval nem állok meg) és egyszer csak mégis megöl mikor már az én képernyőmön bőven fedezék mögött voltam. Lehet, hogy ez kombója az ő laggjának és a netcode nak de akkor is eléggé gáz. És nem egy kifejezett karakterrel fordul elő, hanem teljesen random. -
Yserac #1476 "Nem mondott Hanzot, nem róla van kimondottan szó."
De a legjobb példa rá, ofc nem csak rá igaz :)
"De azt elhiszem, hogy a killcam is szar.."
Pontosan ha valakinek jó a szeme, akkor utána látszódik, hogy sokszor köze nincs a potgnak ahhoz ami történt. -
Yserac #1475 Csak a fullos premadet keresi nagyon sokáig, mert azt csak ás kizárólag fullos ellen tesz be. Egyébként +-1 eltérés lehet és még az MMR-nek is nagyjából egyezni kell mert ilyen lvl 1-et bevisznek lvl60-asok, az kész agymenés egy algoritmusnak. Ha fullos azért keres sokáig, mert nagyságrendekkel kevesebben akarnak fullos premade ellen menni. Ha nem teljes akkor pedig azért, amit fent írtam. Kompetitívbe már csak megadott szintkülönbséggel lehet teamet alkotni, ott gyors is. -
#1474 Nem mondott Hanzot, nem róla van kimondottan szó.
De azt elhiszem, hogy a killcam is szar, mert nálam se nagyon fordult elő, hogy úgy lőnék ki embert. De aztán lehet én vagyok csak béna. :D -
Yserac #1473 "1 méter befutottam a fal mögé de ő még lelő mert nála még nem frissített annyit hogy bent legyek"
Pl hanzo ki tud lőni, mikor a fal mögött állsz (és nem mozogsz!), mert sajnos akkora a hitbox. Erről szintén volt linkelt videó.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.06.25. 12:12:34 -
Yserac #1472 "Lehet nem egy játékot játszunk akkor vagy nemtom. De az hogy sokszor látom 1-1 killcamban, hogy semmi köze nincs a találatnak a testemhez"
Már rég ki lett tárgyalva, hogy nem azt mutatja a killcam, ami történt. Még 1x nem kezdek bele olvass utána valahol. Nincs köze a tickhez. Sok ticknyi elmaradásban van a killcam.
-
#1471 De nekem ezt ne adja be a blizzard, én leszarom a másik mit látott mert én én vagyok és nem a másik. Ha elnyomtam a skillt és elment a hangja akkor az én 12ezer forintos játékélményemet rontja, hogy visszateleportál ez a rakás szar favor the attacker.
Azt meg nekem senki ne magyarázza el, hogy a cshez képest 15-20x-os játékosmennyiség van, amikor 2-3 percig keres játékot premade nagyságától függetlenül. -
#1470 Persze én ezt értem, csak ha nagyobb lenne a tickrate nem lennének olyan favor of the attacker dolgok, hogy én már 1 méter befutottam a fal mögé de ő még lelő mert nála még nem frissített annyit hogy bent legyek. Szintúgy az előző kommentemben írt dolgokat is javítaná, mivel jobban érezné az ember, hogy mikor van már "biztonságban", nem az hogy bármikor utolér a kanyarban a golyó vagy épp repülés közben. A 64 el legalább a "hivatalos" átlag monitorfrissítés meglenne.
Szerk: Melyik ívesen lövő hitscan fegyver lő jobbra balra ívesen ? Mert én falnál erre gondoltam nem arra, hogy leguggolok egy fedezék mögé de elkap mögötte pl a Tor lövése, mert az megértem.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2016.06.25. 11:39:12 -
#1469 Azt felejted el, hogy senki le se tojja, hogy te mit látsz a képeden killcamben, az számít hitnek, ami akkor épp az ellenfélnél hitnek látszódott. Favour the attacker.
Vetesd fel az ellennel videóra, ahogy megöl, az már valami.
A konkrét Potg-ra visszatérve meg, már hónappal ezelőtt volt videó arról, hogy fal mögött el lehet találni a másikat. Azóta csak kisebb lett a hitbox, de ettől még miért lenne lehetetlen? Főleg egy ívesen szálló hitscan fegyverrel.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.06.25. 11:36:24 -
#1468 Lehet nem egy játékot játszunk akkor vagy nemtom. De az hogy sokszor látom 1-1 killcamban, hogy semmi köze nincs a találatnak a testemhez, csak rohadt gyorsan mozogtam épp (pl lucio speed boost, épp emelkedtem fel phara val, mcree roll ...) és látom hogy bokán vagy alám menne simán a lövés a célkereszt szerint de fejes az szerintem kicsit necces. És már csak ha olyan 64 körülre tolnák mint a cs már egy kicsit konzistensebb lenne a játék.
A másik pedig, hogy pont magad ellen érveltél, mivel hogy más a játék dinamikája, sokkal pörgősebb mozgékonyabb pont ezért kellene még pontosabb netcode mint ami CS ben van. Mivel nem egy maximum kocogó sebességű embert kell fejbe lőnöd, hanem valaki olyat aki jetpackel épp és társai. -
Yserac #1467 CS:GO-t ha megnézd kb 150k-200k játékos tolja és egyidőben 5-6k meccs megy. Blizzardnál szorozd ezt fel olyan 20-al. Ha a CS nem bír eltartani olyan erőgépeket (128) annyi játékosra mikrotranzakciókkal, akkor a többszörösét hogyan lenne biztosítani a Blizzard egyelőre? Ha csökken a játékos szám és E-Sport -ban populáris marad a game ígérték az emelést. De minek itt nem Quake, UT vagy CS méretű hitboxok vannak, más az egész játék dinamikája, mint a hagyományos FPS-eknek. Nem lesz nagyon érezhető a különbség. Bár jó lenne az tény. -
#1466 Végre meglett a Mechaqueen skin, most már szólhat a:
Transformers! Phara in the skies! XD -
#1465 a support megmondja. -
#1464 4 éve még nem vettem komolyan ezt az egész bnet dolgot, mert csak azért lett regem, mert volt diablo 2, de semmire nem használtam már aztán úgy is maradt... -
#1463 Én is mégis tudom :) -
#1462 Magyarán mondva nem tudom feloldani :D Vagy 4 éve raktam be azt a secret questiont... -
#1461 Be tud logolni, semmi probléma nincs belőle. Ha túl sok helyről logolsz be az accba zárolhatják, arról kapsz mailt és fel tudod oldani secret question / answer kombóval. -
#1460 Lenne egy érdekes kérdésem. Van egy haverom aki eléggé rage elős, szóval nem vagyok biztos, hogy bírná cérnával a játékot, de szeretném, ha együtt tolnánk. Meg lehet azt csinálni Bnet accal, mint steam el, hogy belogol az enyémmel kapok ról a email (ha így működik, még soha nem történt ilyen velem bnettel) és megadom neki a kódot vagy amit kér és kitudja próbálni a játékot. Vagy van vmi komolyabb védelem ami miatt baja lehet az accomnak ? (open beta alatt semmi ideje nem volt, még csak fel se rakni)
Előre is köszi a választ. -
#1459 Attól félek én, hogy ha a csgo val nem csinálnak semmit a sima netes fronton (értem én itt, hogy 128 tick es ranked és társai) akkor sztem a blizzardtól se várhatunk sokkal többet... -
#1458 Wtf -
#1457 Este jovok, helyet kerek fenntartani.:O -
Evoluti0N #1456 Ez azért már vicc kategória.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.06.25. 01:46:15 -
#1455 szinten! :) Leginkabb Reinhardt-al tolom, akinek van kedve, vegyen fel: GhostDog #221326 -
#1454 na most jól kipróbálom ezt a videó dolgot
-
#1453 Friendly fire -
#1452 Skilles Hanzo -
#1451 Akinek van kedve játszani két kis szintű emberrel vegyen fel MrHahn#2366
-
#1450 Ismerős? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1449 mik ezek a fejek, te jó isten :D :D :D -
#1448 30 másodperc :D
-
#1447 OMG ezt még nézni is fájdalmas volt. -
#1446 OLYAN KÖZEL, MÉGIS TÁVOL -
#1445 Plays.tv az fasza. -
#1444 AMD Raptr, van valami cucc, asszem plays.tv.