3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#1234 Ez is nagyon jó! Megmenti a Mercyt. -
#1233 Nálunk most 4 Hanzo volt, Mei-el el is loptam 4 aranyat meg egy ezüstöt (obj. time). :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.06.09. 19:11:19 -
#1232 Randomot nyomtam.
/sóhaj
-
#1231 -
#1230 Epic, pedig azon nevettem, hogy van vagy 2-3 Phara, de egyik sem száll fel éppen. :D Még az ultis is földközelből nyomta el. :) Aztán a végén... -
Tababo #1229 Ez kurva jó.:D -
#1228 durva azért már a tvben is ezt streamelik éjjel 2kor bekapcsoltam a tv-t hogy legyen mire aludni és a story5on streamelték :D mondom mi a fasz -
#1227 -
#1226 Mit csinál a törpe, amikor senki nem látja :DD -
Easy -
#1224 jó volt a ma esti játék, thx :D
3 perces győzelem, soldier szemszögből :D
kicsit csúszik a hang, bocsi -
#1223 aranyosak:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1222 Portalos polo van rajta!! -
#1221 nem vagyok az csak 90%ban igaz.erről már nem én tehetek :) -
Morinad #1220 "nem szeretek általánosítani": így kezdődik minden szűk látókörű kinyilatkozás. -
#1219 jól informált lehetsz.van esetleg más tag is akiről mintáztak karaktert pl tracer?:D -
#1218 És az előítéletek. :)
Egyébként férjezett nő. -
#1217 nem szeretek általánosítani de általában az ilyen nők szinte mind azok ebből adódik ez a külső -
Yserac #1216 Nem szeretem ezeket a szintetikus teszteket, mert nem látszik olyan vészesnek, úgy hogy a demo klienst ~20x(!)-osára lassították. -
Rhonin7 #1215 1000% hogy leszbi RL is -
#1214 kajak nekem is eszembe jutott hogy tuti leszbi a csaj, viszont elég szép arca van
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.06.08. 20:19:14 -
#1213 olyan mint egy leszbikos börtönőr -
#1212 hát belőle én is vennék mintát... :D -
#1211 Tamara Bakhlycheva, 3D karakter artist a Blizzard-nál róla mintázták Zarya karakterét.
-
Rhonin7 #1210 4:38-nál nagyon durva
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.08. 18:41:07 -
Rhonin7 #1209 háááát az már haladás bár a játékosok nem nagy %-a olvas fórumot....én évente 2x pl :D -
Yserac #1208 Ott is erről megy a vita, amit írsz, hogy marketing miatt nem emelnek. Egyrészt kurva drága lenne egyelőre pár millió játékosra a magasabb freki, másrészt kiesne jó sok emberke, aki messze lakik a data centertől latency fluktuáció miatt. És könnyebb játszani így a skillesebb karakterekkel, mert nehéz elkerülni, mondjuk egy hanzo headshotot. -
Yserac #1207 Nem ninjába csinálják, us fórumba tegnap Jeff Kaplan postolt egyet, hogy customba kezdjék el tesztelni a nyávogók. -
Rhonin7 #1206 én sem sírok,hogy állítottak rajta, csak annyira szánalmas már,hogy ninjába csinálják! miért nem lehet felvállalni és elmondani korrekt módon?
valóban brutál volt, megmerem kockáztatni,hogy széndékos is,hogy a gyengébb képességű játékosok is teljesen elaléljenek a sikerélménytől! marketing you know -
Yserac #1205 Valamit csinálniuk kellett, ami kihatással van a játékra, mert kisebb lázadás megy bnet fórumon a 20 Hz-es szerver miatt. Óriás fej + alacsony felbontás skilles ember kezében pusztító. Ezzel akkor megvolt egy fél Mcree nerf is. -
#1204 Melozom, szal estig nem tudok ilyet sajna nekem nem igy mukodik. -
Rhonin7 #1203 BLIZZARD Ninja nerf.../nem szoktad még meg az elmúlt 20 évben?/menj be és nézd meg gyakorlópályán
igaz ez nem is nerf hanem végre normálisan műkszik :) nem gyenge volt a kétszeres ráhagyás
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.08. 13:33:41 -
#1202 Cikk vagy patch notes vagy valami pls?
-
Rhonin7 #1201 lecsökkentették a HITBOX-ot -
Árnyvadász #1200 Tegnap este nagyon jó meccsek voltak. 15 meccsből kb. 2 lett vesztes a többit sikerült hozni. Pedig az ellenfél is jól játszott. A legutolsó meccsen volt egy fasza momentum. Overtime volt és a payload alig egy méterre a céltól. A csapat többi tagja harcolt, hogy bevigye, az ellenfél pedig védte, igaz a fix tornyait már nagy nehezen sikerült kiszednünk. Ezek egy ideig keményen leblokkolták a csapatunkat és sok időt elvesztettünk miatta.
Én épp halál után indultam, hogy odaérjek a csata helyszínére, de kétséges volt már az is, ez időben meglesz e. D.Va-val begyorsítottam és láttam, hogy nincs idő odaérnem, mert kezdett visszamenni a csík az overtime feliraton, de ekkor egy utolsó esélyként fogtam és átugrattam egy falszakaszt és pont a payload mellé sikerült megérkezni. Mindenhol ellenfél, az enyéim meg nem bírtak igazán közel kerülni hozzájuk. Szemben velem bastion lőtt bőszen, azzal kezdtem rögtön. Kiszedtem viszonylag hamar, aztán fordultam balra és ott egy törpe torony, azt is sikerült, de már nagyon életerő híján voltam. A csapattársak viszont, ahogy bastion és a löveg megszűnt létezni, felzárkóztak. Nekem még a végén a törpét is sikerült kiszednem, és mire betoltuk a járművet a helyére életbe is tudtam maradni. Durva volt. -
#1199 Tényleg. :-D Mindegy, akkor is jólesett. :-) Az is ritka, hogy egyáltalán felkerüljek oda... Amúgy összesen 9-et kaptam, mert nyomtam egyet magamra én is, ha már... :-) -
#1198 12 a lehetseges szavazat. -
#1197 ehhez azért rendesen aszisztált az ellenfél is :D
-
#1196 Zseniális élményem volt tegnap este. D.Va-val játszottam attack-ot A-B területfoglalós pályán, és valahogy minden bejött, amit csináltam. Konkrétan talán még sose ment ilyen jól, gyakorlatilag mindkét pontot én nyertem meg a csapatnak, bár nem én lettem a PotG.
És a meccs után 8 szavazatot kaptam a lehetséges 9-ből, ami hihetetlenül jól esett.
Aztán a következő partiban Mercy-vel kezdtem (gondoltam D.Va-t a csúcson kell abbahagyni), és ismét eszméletlen sikersorozatom volt. Heal-eltem egy csomót, a kis pisztolyával is tök eredményes voltam. Aztán ott a második forduló közepén egyszer csak ledobott a szerver és elszállt a meccsem.
Eléggé elszomorított, mert utána már megszakadt a szériám és nem tudtam hozni azt a teljesítményt. Át is léptem BO3-azni, de aztán inkább visszajötem és még pár meccset játszottam, de akkor már csak vesztettünk. Így is szép élmény volt.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.08. 08:34:16 -
#1195 Most mar nem artana neki.