Overwatch 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
jóvót<#eljen>

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.05.24. 22:40:44
Hát baromi jó érzés tud lenni egy "Play of the game" kitüntetés. 😊 Betában annyira sokáig tartott megszokni a játékot, hogy nem volt hozzá szerencsém, de most végre összejött Hanzóval. Amilyen amatőr vagyok általában az online játékokban, ahhoz képest egész sok sikerélményem van. Jobb is, hogy a játék nem állít rangsorba, így senki sem tudja meg, hogy esetleg ő volt a leggyengébb láncszem. 😄
szomferi
40$-ért is ugyanott (11k)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Köszi. Tehát gyakorlatilag semmi értelmük, harc közben nincs idöd festegetni. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

TBTPumpa
A Lux lehozza:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

szabii98
A T-t lenyomod, és ha elég közel vagy egy falhoz(vagy a talajhoz), festhetsz rá

I met God. She's black

Ezek a spray-k micsodák? Illetve pontosan hol jelennek meg játék közben? A skinek rendben vannak, egyelöre egy Soldier76 skin esett ki az egyik boxból, a többi meg Voice meg Spray. Kb. fél órát játszottam eddig vele, többnyire Soldier76-al, de egyelöre nagyon tetszik. Pörgös játékmenet, egy pillanatra sincs megállás. 😊 Pont jó meló utáni kikapcsolódásra. Mondjuk van 1-2 hero, amiknél a sebzés meg a skillek kicsit OP-ra sikerültek, de majd csak lesz itt balance. xD

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

TBTPumpa
Lesz, de majd csak hétvégén. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.24. 21:49:26

G2A
Ha nem kellenek az extra skinek, akkor a blizz store-ban 40 európa vagy 30 font régiótól függően.
JaSoN HuNTeR
Hol lehet a legolcsóbban megvenni? 576ban a 16.000-ért egy picit soknak tartom érte.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

McHaals
Bocsánat, rosszul írtam, lehetséges az 1v1, de csak custom game módban

MadWolf#11626

Lesz unboxing? 😊
TBTPumpa
Sneak peek:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.24. 20:03:26

TDC Geronimo
Meg

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Malakai
Achivementek vannak, amikor megcsinálod kapsz is bizonyos nyereményeket, de nem ládát, kizárólag spray-ek, ha jól láttam. Ha megvan az amit ad, akkor gondolom ugyanaz, mint ládánál, a "tárgy" ritkaságától függően creditben kapod meg az értékét.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jaja, lehetne daily küldetés craftolós alapanyagért, a heti játékmód is adhatna valami rewardot kipróbálásért, satöbbi...
Szerintem amúgy idővel ezek is jönnek, ahogy a ranked play is.
Maak
Megvetted ratyi? :d

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Megvetted ratyi? :d

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

TDC Geronimo
challangek pl nem tudom miért nincsenek. Osztogathatnának azokért is ládákat.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Le a kalappal, tényleg nuku lagg és nem hinném, hogy ez azért van, mert kevesen vették meg a játékot...
Engem viszonylag hamar behívtak bétázni és akkor játszottam utoljára, tudtam, hogy megvevős, ment is a preorder és mivel tudtam, hogy úgyis reset lesz gondoltam kivárom a megjelenést. Ahhoz képest a játék rengeteget fejlődött sokkal szebb lett, balanszoltabbnak tűnik, az interfész ezerszer jobb, mindent kijavítottak, amit akkor kifogásoltam.
A lootládázás tetszik, bár ahhoz képest mennyi minden van bennük elég lassan gyűlnek. Később lesz más lehetőség is szerezni vagy csak a szintlépés? Mondjuk annyira nem para, ha ingyen kapunk majd minden további kontentet, akkor szedjenek csak ezzel nyugodtan pénzt, ha sok ingyen kontent lesz, lehet támogatásképp valamikor veszek majd párat.
Kly
Előre is köszönöm 😊

Scientia potentia est.

Jo, majd küldök egy pm-et, de nem kell viszonzásul semmi, nem használom öket ugy sem, szal mielött kidobom legalább valakinek jo lessz.
Kly
Örömmel fogadnám az Overwatch mellé kapott ajándék Hearthstone kulcsokat 😊
Megegyezés szerint ellenszolgáltatást is tudok nyújtani.

Scientia potentia est.

TBTPumpa
Nálam nincs gond a TS-sel, meg a kommunikációval sem. HotS-szal már sok fórumtársammal játszottam. Játszanék most is, ha ők aktívabbak lennének, mert nekem még mindig bejön a HotS is, csak a többieknek nem. <#idiota>
Talán az újragondolt Rankrendszer majd visszavonzza őket.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.24. 14:37:01

Overburner
Na megjött iPon-tól a nyomott lemezzel valami eszméletlen király az egész csomagolás. Nagy nagy like. Blizzard mondjuk megadja a módját mindig. De ez a lemez nagyon bejön.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

böröczk
Az a poszter nagyon popec, lattam 😄
Mi nyomtattunk magunknak fotopapirra otthon par artworkot :,D

De szerintem, ha lesz idom jatek munka es kresz tanulas kozott, en is alkotok valamit, csak meg ki kell talalni, ki a kedvenc karakterem.
Jatek-es karakterstilusra igy elsore OZVEGYmaker, aztan meg meglatom...

Elegge kezdo vagyok, tok bendzsonak erzem magam,pedig anno sokat fpseztem, cod mw2ben is 1200 oram van a steam szerint 😄.
Bele kell jonni es meg kell meg ismernem a karaktereket.

Mindenkit visszaigazolok, csak nekem kozos jateknal fontos a ts vagy egyeb HANGkommunikacios eszkoz.
Tok jo lenne csapatban jatszani, nem idegenekkel, de meg nem minden jatekos pajtasomnak van meg a jatek.

Kumiho #2179

TBTPumpa
Töröltem, a továbbiakban is törölve lesz. Fölösleges minden nap 5x beírni, akit érdekel, úgyis megtalálja, de ne legyen már azzal tele ez a fórum.

Megjött a CD Galaxistól a csomag, szép nagy Traceres poszterrel, meg bombabiztos csomagolással. Nagyon igényesen becsomagolták a CE-t, nagy pacsi a CD Galaxisnak érte! Már várom a meló végét, hogy kibonthassam és játszhassak vele.

böröczk
Vicces volt, hogy mindenki nekiallt sztrimelni ido elott, mi lett volna, ha nem 20 percet kesik a launch, hanem 5 orat? 😄

Kumiho #2179

Én is , várom a futárt hogy hozza. 😊
Maala
Én meg csak ülök itt, kulcs nélkül. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem akarok dolgozni menni!!!!
Azt még nem tudni, hogy mi alapján működik a rejtett MMR. Gondolom pontosság, gyógyítás, sebzés, győzelmi arány és az ajánlások is bele számíthatnak a meccs végén.
Maxtreme
Igen? Redditen olvastam 1 fórumba.
Köszi, akkor így már meggondolandó.

HeadHunter86
Nem tudom te mit olvastál. De még decemberben ők jelentették ki, hogy patch formájában ingyen jönnek a hősök és a pályák.

Hali! hogyan működik a skill rendszer? mit néz? ,hogy hánszor szavaznak rád a meccs végén? vagy,hogy mennyi az átlagpontszámod? hogyan működik ez pontosan?

Maxtreme
ok, neten utánalesve megkaptam a választ. Ez így felejtős részemről 😊

Maxtreme
Srácok.
A jövőben érkező hősök fizetősek, vagy egy "patch" formájában megkapja őket mindenki?

Pár perc és indul a móka a streamen, ha van kedvetek nézzetek be 😊 Induljon az őrség!
https://www.twitch.tv/magyaroverwatchtv
Fpocok
Kipróbáltam. Buttery smooth.
Sajnos most meló.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sheltem
Ok akkor ebből adódik a következő kérdésem. Egyedül tudok játszani, tehát van olyan szerverkereső , ami az aktuális elért skill alapján sorsol be csapatba? Vagy ha szerencsém van jó csapatba kerülök ha nem akkor szopóág? Több hülye kérdésem nem lesz, de ez még elég lényeges vétel előtt.
Régóta akarok már egy jó kis "fun" fps-t ahol azért a "skill" is számít.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

McHaals
akkor van 1v1, ha épp nincs ott senki más 😄
egyébként nincs ilyen mód benne

MadWolf#11626

Sheltem
Srácok nekem új dolog még az Overwatch(munkatársak hívták fel a figyelmemet) ezért 1 kérdésem lenne.
Mindenhol olvasom, hogy "team based", van azért kidolgozott 1v1 mód is benne? Nekem az a "szívem csücske".

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Malakai
Mégha ide való is, ez már spam.

Légy aktív tagja a témának és rakd inkább aláírásodba...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

McHaals
Próbáltam este korán lefeküdni, hogy hajnalban tudjam tolni, és sikerült is 5-ig aludni 😊

MadWolf#11626

Megy!
CalebJoe
Már eltűnt a dátum de még nem megy asszem time to sleep lesz.😞
oneal1
valami más nyűg lesz itt, nem az hogy sokan vagyunk. Szerintem a bétára többen indítottak mint most és az nagyon laza start volt

!Forza Ferrari!

Én még próbálkozom kicsit, de van egy olyan érzésem, h mindenki más ezt csinálja és nem sokra jutok vele. Szal még kicsi szenvedés, utána sleep és majd napközben remélhetőleg menni fog. 😊
oneal1
csesszék meg 😄 legalább akkor aludtam volna 😄

!Forza Ferrari!