3813
  • Rhonin7
    nem tudsz mindig csapatban játszani ha ráérsz....vagy te igen? jó neked
  • Maala
    Szolozasra az e heti Brawl mode tokeletesen alkalmas, egyenkent el lett mondva, hogy NE jatssz egyedul.
  • Fpocok
    Szerencsés vagy nem?
  • szomferi
    na, Galaxon Overwatch megy, valami kopasz kölyök játszik
  • CalebJoe
    141-es gyerek
  • TDC Geronimo
  • roolandsan
    bocsi, lemaradt :D
    roolandsan#2981
  • McHaals
    ez azért kevés lesz battletagnek :D a # és a szám is kell.
  • Rhonin7
    azért az a torony nagyon OP ám! olyan aimbot van rajta,hogy még ! nem mindennel lehet csak úgy hipp-hopp kiszedni
  • roolandsan
    Ha valakinek van kedve group-ban jatszani akkor az nyugodtan vegyen fel: roolandsan (foleg Mercy-vel nyomulok)
  • Rhonin7
    SO SKILLED :D

gyerek már kivan :D
  • Kongy
    Bastion-é is hasonló, csak ő legalább céloz valami minimálisat :D Amúgy meg, aki belerohan a turret tüzébe, az magára vessen :D
  • Yserac
    Hétvégén sajnos ez a jelenség nagyon felerősödik, ha valaki épp szólózni akar. A nem fullos pre-t is tönkrevágja.
  • Fpocok
  • CalebJoe
  • Kongy
    Az a legnagyobb baj a matchmakinggel, hogy szinte mindig olyan játékba dob be, ami már elkezdődött, és általában abból a csapatból lépnek ki emberek (akiknek a helyére be tudok kerülni értelemszerűen), ahol szarul játszanak a többiek. Még mindig sorra kerülök olyan helyekre, ahol egyes emberek percenként váltogatják a karaktereket, és minddel szarok.... A másik kedvencem, amikor 2-3 tank van, aztán support meg sehol.....
  • McHaals
    Trollya
  • Rhonin7
    és megint 3 győzelem majd 5 agyhalott közé egyből bedob a random....köszönöm Blizzard! annyira fasza a rendszer ,még véletlen se azt favorizálja aki értelmesen játszik,mert hülyéből több van és kell a pénzük............szánalmas
  • Rhonin7
    ááá sírok :D
  • TDC Geronimo
  • jazzy
    Biztosan neked is van rossz meccsed néha, lehet, hogy olyan karakterrel gyakorolnak amivel nem ügyesek még, de szeretné megtanulni.. és közben elfelejti az objectivet mert figyel a karakterre.. nyomogasd az avoid playert, lépj ki meccs után, nagyjából ennyit lehet tenni.
  • Rhonin7
    nem értem ezt a logikát: nyerek 2 játékot, gyönyörűen védjük az objectet a támadók sem hülyék,jönnek ezerrel,de jobbak vagyunk és szépen megnyerjük....majd berak egy 3. játékba ahol magamon meg egy hanzon kívül SENKI! az Object közelében sem a japán pályán......másfél perc alatt átgyalogolnak a 2 Objecten.......könyörgöm hogyan lehet az,hogy ennyire ellentétes képességű embereket rak össze ? Miért bűntet a program azzal,hogy jól játszom,segítem a csapatot,nem önzőzöm 2 meccsen át majd ,hogy meglegyen a fogyatékosoknak az öröme betesz egy full retardált csapatba akiknek halvány lövete sincs a játékról csak rohangásznak össze-vissza a pályán...........ez így 2 hét után kezd kurvára nem FUN lenni!
    ui: nem mehetsz mindig a haverokkal sem,hogy ezt kiküszöböld ugyebár
  • Árnyvadász
    Tegnap este elég vegyesen alakultak a mérkőzések, aztán úgy voltam vele belenézek az e heti Brawl meccsbe, ahol random választ a gép mindenkinek egy hőst. (Vagyis a játékosnak nincs beleszólása mit visz magával és ha meghal a hős, akkor egy másik hőst kap.) Na most az érdekes az volt az egészben, hogy egyszer sem haltam meg a 3 meccs alatt. Ilyen azért ritkán adódik. Először Roadhog-al voltam Holywood pályán védtünk, aztán Solider76, ugyanezen a pályán támadtunk, majd végül Lucio jött az egyiptomi pályán, ahol megint védeni kellett.

Egyszer sem voltam PotG egyébként, de baromi jó statokat hoztam, gyakorlatilag sok egyéni rekordomat megdöntöttem. Szokott olyan lenni, hogy életben maradok a játék végéig egy pályán, de azért igen ritka. Viszont az, hogy háromszor egymás után, na ilyen még nem fordult elő.

Egyébként tetszik ez a mostani Brawl, mert sosem lehet tudni kit fog adni és új helyzetek állnak elő, új taktikákat kell alkalmazni, mivel nem a feladathoz és a pályához legmegfelelőbb hősöket adja be a játék. Előfordul, hogy kettő játékos is lesz ugyanabból a hősből, szóval épp ahogy a random adja.
  • Anthrax
    Még mindig nem poénos...
  • Rhonin7
  • mkfdd
    Randommal voltam és egy 6 fős genji group jött ellenünk. A csapatomban 1 torbjornt kivéve rögtön mindenki átváltott winstonra. Nem volt vicces az ellenfélnek. Úgy nézett ki a payload mint vmi halálosztó teslagömb :P
  • szomferi
    hát majdnem sikerült megmenekülnöm
  • szomferi
    most épp CS:GO megy, hátha lesz OW is :D

amúgy fél 2-től fél 4-ig van
  • CalebJoe
    Itt már egy eléggé összeszokott csapat van, most ahogy elnézem ti már több mint ezren vagytok, kötve hinném hogy nincs kivel játszani ezért toboroztok még embereket.
    Ez egy fórum és minden fórumnak megvan a maga közössége és általában ők egymással szoktak játszani az adott játékkal nem a facebook-on keresnek játékosokat, bármelyik nagyobb fórumra belinkeled ezt tutira spamnak fogják venni és törlik, olyan mint amikor valaki itt hirdeti a szaros youtube csatornáját, senkit sem érdekel. bocsi ez a véleményem
  • jazzy
    Biztos nem akarok részese lenni ilyen gyökér közösségnek ahol nem fogják fel, hogy tudok olvasni és nem kell ötezerszer belinkelni ezt a csoportot. Másrészt a tököm se kíváncsi rá ahogy 1000 ember rinyál, hogy éppen aktuálisan ki az op, cheater és ő mennyire jó a társai mennyire bénák. Legyél kedves eltakarodni innen most már.
  • Rub3n
    Aki esetleg csapattársakat keresne, vagy csak részese szeretne lenni az Overwatch magyar közösségének, az jöjjön bátran:
    https://www.facebook.com/groups/owhungary/
  • Myselor
    ha márhogy helyezkedi mindkét helyre megy valami :D
  • Fpocok
  • Yserac
    +csak azt fogja kilőni akinek piros jelzésű a feje.
  • Pio
    Kicsit hülyén fogalmaztam, egy nagy karika kezd rájuk fókuszálni. De ha egyszer látja úgy is az ember, hogy tudja, mit kell figyelni onnantól egyértelmű.
  • Pio
    Ha elnyomod, akkor mindenki körül, akire rálátsz elkezd menni egy karika, ha az körbeér utána megnyomhatod és aki körül körbeért arra rálő. Ha valaki kimegy line of sightból, akkor bukod.
  • szlordzs
    Sziasztok, nem vagyok otthon, ezért nem tudom a nevét, de a hatlövetű cowboy ultiját h az istenbe kell használni? Mikor kell lőni? Vagy nem is kell? Még nem jöttem rá.
  • TDC Geronimo
    :DD
  • Rhonin7
  • Fpocok
    :)))