Overwatch 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
I met God. She's black
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.24. 21:49:26
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.24. 20:03:26
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szerintem amúgy idővel ezek is jönnek, ahogy a ranked play is.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Engem viszonylag hamar behívtak bétázni és akkor játszottam utoljára, tudtam, hogy megvevős, ment is a preorder és mivel tudtam, hogy úgyis reset lesz gondoltam kivárom a megjelenést. Ahhoz képest a játék rengeteget fejlődött sokkal szebb lett, balanszoltabbnak tűnik, az interfész ezerszer jobb, mindent kijavítottak, amit akkor kifogásoltam.
A lootládázás tetszik, bár ahhoz képest mennyi minden van bennük elég lassan gyűlnek. Később lesz más lehetőség is szerezni vagy csak a szintlépés? Mondjuk annyira nem para, ha ingyen kapunk majd minden további kontentet, akkor szedjenek csak ezzel nyugodtan pénzt, ha sok ingyen kontent lesz, lehet támogatásképp valamikor veszek majd párat.
Megegyezés szerint ellenszolgáltatást is tudok nyújtani.
Scientia potentia est.
Talán az újragondolt Rankrendszer majd visszavonzza őket.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.24. 14:37:01
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Mi nyomtattunk magunknak fotopapirra otthon par artworkot :,D
De szerintem, ha lesz idom jatek munka es kresz tanulas kozott, en is alkotok valamit, csak meg ki kell talalni, ki a kedvenc karakterem.
Jatek-es karakterstilusra igy elsore OZVEGYmaker, aztan meg meglatom...
Elegge kezdo vagyok, tok bendzsonak erzem magam,pedig anno sokat fpseztem, cod mw2ben is 1200 oram van a steam szerint 😄.
Bele kell jonni es meg kell meg ismernem a karaktereket.
Mindenkit visszaigazolok, csak nekem kozos jateknal fontos a ts vagy egyeb HANGkommunikacios eszkoz.
Tok jo lenne csapatban jatszani, nem idegenekkel, de meg nem minden jatekos pajtasomnak van meg a jatek.
Kumiho #2179
Megjött a CD Galaxistól a csomag, szép nagy Traceres poszterrel, meg bombabiztos csomagolással. Nagyon igényesen becsomagolták a CE-t, nagy pacsi a CD Galaxisnak érte! Már várom a meló végét, hogy kibonthassam és játszhassak vele.
Kumiho #2179
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
https://www.twitch.tv/magyaroverwatchtv
Régóta akarok már egy jó kis "fun" fps-t ahol azért a "skill" is számít.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mindenhol olvasom, hogy "team based", van azért kidolgozott 1v1 mód is benne? Nekem az a "szívem csücske".
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Légy aktív tagja a témának és rakd inkább aláírásodba...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
MadWolf#11626
!Forza Ferrari!