3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#1194 Banhammerrel kéne simogatni mostmár inkább. -
Rub3n #1193 Aki esetleg csapattársakat keresne, vagy csak részese szeretne lenni az Overwatch magyar közösségének, az jöjjön bátran:
https://www.facebook.com/groups/owhungary/ -
Rhonin7 #1192 -
Rhonin7 #1191 Soldier76-nak amikor a fegyverén látom a kijelzőt vannak emberek akiknek egy db rakéta van és nem 3 rakéta ikon.....az mit takar? -
#1190 A hangokból összevágott zene féleség nem rossz.
-
#1189 Hmm, ismerős felállás. :D -
#1188 -
ChipHazard #1187 Néha azért nekem is összejön :) most zsinorban 2-szer
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2016.06.07. 18:57:36 -
#1186 csípem én is, de ezen a mapon mindig csak azt hallottam, hogy Tracer magyaráz, hogy mit hagyhatott vajon a régi öltözőszekrényében, nem pedig ezt
csak arra kaptam fel a fejem hirtelen, hogy Tracer krákog mint a kurvaélet, hát mondom mit csinál ez :D -
#1185 Nagyon jó, én is imádom az ilyesmiket game kezdetekor. :) -
#1184 azt akartam kihagyni, de végül csak azt választottam... :D
egy kis Winston és Tracer beszélgetés, még sosem hallottam :D
-
#1183 Youtube? :D -
#1182 Rakd nyomogombosra? -
#1181 Teszten mar megoldottak Blizz dev szerint, hamarosan varhato. (Ally reaper szinenek valtozasa) -
#1180 van ilyen megosztóoldal, ahol hanggal, HD-ben tudok feltenni egy kis szösszenetet? ahogy látom, ez jó volna, csak ez olyan, mint a Shadowplay, maga a kis progi rögzít, csak nekem már megvan a videó -
#1179 Rajuk foghatnam, de akkor nem lennek magammal oszinte. :) -
Pius #1178 Nem a kedves orosz játékosok hozzák ki ezt belőled? Mert nálam ők a szűk keresztmetszet. -
#1177 ez de komoly tracer gameplay -
#1176 Inkabb a B-be, de sajnos ra kellett jojjek, hogy az FPS-ek kihozzak belolem a legrosszabbat, ugyhogy egyenlore inkabb nem eroltetem a jatek kozbeni szoban torteno megnyilvanulasokat. -
#1175 Errol eszembe jutott, hogy legutobb,Temple of Anubis palyan a B pont vedese kozben feltunt, hogy milyen kis ugyes volt a masik csapat reaper-e.
Felteleportalt a B ponttal szemben levo egyik oszlopra, majd leugrott es a levegoben de meg felig takarasban tolta el az ultijat.
Felettebb hatekonyan apritotta le a csapatot :D -
#1174 C pontba tartozol?
Ha nem, akkor egyértelműnek kellene lennie.
Reaper: Annyit csinálhatnának még, hogy a baráti Reaper teleport jelzője ne ugyanolyan legyen. :) -
#1173 Utolag majd elarulod nekunk a helyes megoldast? :D -
Rhonin7 #1172 nagyon lassú a teleportja -
#1171 Amit jó ha tudsz róla: teleport közben ( amíg keresztbe tett kézzel van) leloheted, a halottakbol gyógyítja magát, közelről halálos ( soretes pisztolya van) amíg siklik fölösleges lőni, de készítsd fel magad a gyors burstre. A jobbak be szoktak portolni a team mögé, és onnan pusztitanak, meglepően hatékonyan -
#1170 Szép visszajöttél a zuhanásból nem sok hiányzott. -
Rhonin7 #1169 az szép aprítás volt!!! -
#1168 mai termés:
pharah-t nem könnyű lelökni
első reinhardt potg-m, nem sűrűn tolom:
-
#1167 :-D
Na ilyet jó sok filmből lehetne csinálni. :-) -
#1166 Az attol fugg...
a ts szerinted:
A, ordogtol valo minekaz
B, ts az jo, ts az kell
C, azmiaz??? -
Slipmelk #1165 Hali!
Régóta csendes megfigyelő vagyok itt az SG fórumon.
Overwatch-ot open béta óta nyomom, igaz kazuár módban össze-vissza de azért beírom a battletag-emet. Aki úgy gondolja nyugodtan bejelölhet, hátha összejön valami party. Ugyanez érvényes HOTS-ra is.
MelKoN#2787 -
#1164 Symmetra :)
Amugy csomo karakter eseteben lehet parhuzamot vonni mas jatekok karaktereivel :) -
Rhonin7 #1163 -
#1162 Hát azt figyeltem meg, hogy ha egy csapat szétesik, akkor vége... Lelövik, szóló módban visszamegy újra meghalni. Eszébe se jut, hogy megvárja a többieket, random játékban a regrouping ismeretlen fogalom... -
#1161 Micsoda mentés :D -
Rub3n #1160 Aki esetleg csapattársakat keresne, vagy csak részese szeretne lenni az Overwatch magyar közösségének, az jöjjön bátran:
https://www.facebook.com/groups/owhungary/ -
#1159 best bastion potg ever
"Looking at the intro and the kill feed, seems like he got the Shutdown achievement from killing his own ult (Bastion's own tank shells can destroy himself), and since POTG code puts significance on achievements like Shutdown and Lifesaver, he got the POTG... by killing himself. Funny POTG, but we all know who the real victim is: the Lucio robbed of a Lifesaver POTG"
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.06.06. 21:31:25 -
Yserac #1158 Ez semmit nem ér, megjelenés óta arra használom, hogy megbillogozzam mikor n00b premadebe futok. Könnyű felismerni nagy szintűek közt van 1-2 kirívóan low. Fene se tud annyi nevet megjegyezni, mindenesetre nem avoid-ol kipróbálhatja bárki. Arra jó "oh, ja télleg ezek" -> autoquit. -
Evoluti0N #1157 Tényleg az. Nem is tudtam erről. -
Rhonin7 #1156 2:22-nél pedlót fogsz :)
-
#1155 ez hasznos lehet :D
https://gfycat.com/RaggedEqualJenny