3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#1603 Ja és nem, ultimate töltődés cheat tényleg nem létezik... Meccs indul, még senki nem halt meg sehol, control point se nyílt még meg.. Első dolog? Csávó elnyom egy Mei ultit.
Beírja: Oops.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.07.02. 00:59:29 -
#1602 Queue time estimate 00:12.. Queue time: 11:32
És ezt soloban...
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.07.02. 00:33:25 -
#1601 jah, minimap lehetne szerintem is.
amugy bindelni lehet? vagy ha meg nem, akkor lesz ra lehetoseg vajon? Altalaban Reinhardt-tal vagyok, es jo lenne pl. a shield erteket linkelni, mikor mar keves van belole. -
#1600 Szerintem a mi történik a helyes opció. :D -
#1599 Aww, most megbántottál.
Nehezebb bevallani, hogy félrenézted, hogy hozzád sem szóltam, mielőtt elkezdtél kötekedni.
Egyébként nem írtad, de próbáltál kommunikálni a csapattal? Tudom, ez csak egy újabb kérdés, amire nem fogsz válaszolni. De egyébként szokott működni a játékon belül, bármilyen hihetetlen is. -
#1598 Te ilyen különlegesen tudsz írni, néha én sem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, kötekszel, komolyan gondolod, viccelsz, részeg vagy, vagy mi történik -
Morinad #1597 Szánalmas bohóc vagy öregem. -
#1596 Ha hülyének is gondollak, az csak azért lehet, mert magadra veszel olyan hozzászólást, amit nem is neked címeztem. Vagy légy szíves linkeld, hogy hol intéztem hozzád bármit is.
Ezt a gyávázást meg hagyd légyszi. Elhiszem, hogy nagy a farkad, és seggbedugnál bárkit. De ez egy Overwatch topik, és senkit sem érdekel.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.01. 21:01:30 -
#1595 Én megértem, ettől függetlenül nem viccből írtam amit, kapásból legalább 10 topicot tudok mondani, ahol a leghülyébb community van. Nyilván vannak hülyék mindenhol, ez még amúgy is friss játék, majd megtanulják, nem is egyszerű.
Engem például pugban rohadtul zavar, hogy nincs minimap. Nem tudom rendesen belőni hol vannak a társaim. Meg persze amit írsz igaz, sokan önzőek a játékban és azt játsszák amit akarnak, leszarják a csapat érdekeit, talán a jövőben majd erre is rájönnek, hogy nem így kéne. De attól még nem gondolnám, hogy hülyébbek, mint bármely más online játékban. -
Morinad #1594 Gondolom személyesen ezt már nem engednéd meg magadnak, szóval betudom annak, hogy gyáva vagy és itt éled ki magad. -
#1593 Miért, tényleg panaszkodtál vmi single játék topikjában? :-o -
Morinad #1592 4 meccset nyomtam egyhuzamban. háromszor kísérni kellett a payloadot, egyszer meg egy zárt teremben védeni a területet. Egyszer sem volt olyan, hogy 3-nál kevesebb sniper lett volna a csapatban. Ha tankot vittem, akkor csakorlatilag egyedül voltam. Oda sem jöttek a többiek. Egy másodpercre sem. Azt sem értették mi a helyzet egészen biztosan, mert nyilván nem abban reménykedtek, hogy a payload majd magától odébb megy.
Eddig ahányszor játszottam a játékkal, hasonló élményeim voltak. A béta alatt nem, de a release óta ez megy. Más játékokban inkább az van, hogy a többség azért ismeri a szabályokat és valamennyire tud is játszani, és van legfeljebb 1-2 ember aki idióta, de az sem mindig.
Szóval ez nem salty, és még csak hülye sem vagyok (ahogy Maala utalt rá, ezúton is üdvözlöm), hanem egyszerű tapasztalat. Gondoltam, aki még nem vette meg, annak talán ez információ. Ha nem tudsz (vagy nem akarsz) csapatban menni, akkor a solo miatt kár megvenni. -
#1591 Főleg a single player játékokban durva ez amúgy. :D -
#1590 So much salt... -
#1589 Az összes topicban ezt olvasom, fura, minden játékban több a hülye mint a többi játékban. -
Morinad #1588 Ebben a játékban nagyságrendekkel több a hülye, mint általában. Élvezhetetlen. -
Strayhand #1587 Hát én nem sok különbséget látok a játékmódok között, ugyanúgy vannak idióták, és még egyetlen szoros meccset nem játszottam... Meg aztán az tényleg nagyon kellemes amikor pl. valaki kilép... Inkább csak felesleges bosszankodást okoz az egész, mert azt hiszed, hogy több értelme van, de nincs...
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.07.01. 20:08:44 -
#1586 Én már lementem 43-as szintre is 47-ről, most asszem olyan 45 körül lehetek.
Engem nem zavar, ha kiesnek az emberek a csapatból, de az vérlázító, hogy MINDIG az én csapatomból essenek ki. Menjen premadel az, akinek 2 anyja van, várjak órákat 1 játékra (mert pisi, kaki, vacsi, gyerekfürdetés), meg a faszom.
Kb. az összes ember abbahagyta már OW-t, akivel az első pár napban játszottam. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.01. 18:48:58 -
#1585 Na most én is beszoptam a kompetitív módot... Egyszerűen esélyünk nem volt a másik csapat ellen, elég rosszul osztott be. Nagyon úgy látszik, hogy a rendszer hol eltalálja, hol nem. Szerencsére azért a meccsek 50%-át általában sikerül megnyerni... -
#1584 Egyebkent csak szerintem iszonyat benak ezek a gold fegyok? Statuszszimbolumnak ok, de sokkal szebb,jobb,badass-ebb fegyvereket varnek. Ha ranezek egy ilyen gold fegyora nem az jut rola eszembe, hogy de jol nez ki, milyen jo lenne ha nekem is lenne egy ilyen. -
#1583 Nalam is ez volt, 7-bol 1-et nyertem. >_<
Lehet nem jo idopontban toltam a meccseket... -
#1582 lol ilyenekre van idejük :D -
#1581 BEST. PATCH. EVER! -
-
#1579 Viszlát Mercy! -
#1578 -
#1577 Én úgy nézem valamilyen szinten azért balanszolva van a dolog. Mindkét csapatban van általában 1-2 alacsonyabb, 1-2 magasabb szintű, tehát nagyjából egyensúly van. Csak a szinttel nem feltétlen jön a skill is. Vannak, akik ügyesebbek, vannak, akik bénábbak..
Azt se árt tudni, hogy melyik karakter melyikkel jó kombózásra.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.06.30. 18:29:13 -
#1576 Nekem 10-ből 6-ot sikerült megnyerni, lett is 46. szint. :) Azóta 1win 1lose, +fél szint, -fél szint. :) -
Daermon #1575 Szerintem placement alatt kb random kikkel dob össze és hányasokkal. Én tegnap idő hijján 6 meccsett játszottam, és 3-3.
Szerintem az MM rendszer majd placement után lép működésbe, hisz a 10 meccs alapján kalkulál majd az algoritmus. -
Strayhand #1574 Nem tudom, lehet hogy mert ti magasabb szintűek vagytok (én 48), de nekem jó szar csapatok jöttek össze. Amikor supporttal percekig goldban vagyok 2 elimination-nel, vagy tankkal 4 gold medál percekig, akkor annak nem nagyon tudok örülni. Eddig 7 placement meccset mentem, abból 2-t sikerült megnyerni.xD Mondjuk több is csak egy paraszthajszálon múlott.:\
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.06.30. 15:46:02 -
antiqueA #1573 Én csak annyit szeretnék ideböffenteni, hogy tegnap toltam 4 competitive placementet és ilyen magas szintű játékot még nem volt szerencsém pug-al tolni. 4-ből 4 játék iszonyat pörgős, összehangolt, szoros meccsekkel. A matchmaking eddig, azt kell mondjam, nagyon jól sikerült! -
#1572 Itt a sudden death sekcional azt irjak, hogy a coin toss-os modszer csak 2016 nyari season-ban lesz aktiv. A bekezdes vegen talalhato egy link a relevans blue post-ra. -
#1571 A temple of anubison kaptuk a sudden deathbe, hogy mi védekezzünk 3 percig az A ponton. Na ne bassza már, mind az 5 körben befoglalta az attacker team az A pontot 3 perc alatt, a B-vel volt szívás, nyilván el is buktuk.
Az korrekt lenne amit írsz, sudden death mapok egyenlő esélyekkel. Ezen dolgoztak 1 évig, ezen a rendszeren? 1 éve már betaban is az számított ki tolja be hamarabb döntetlen esetén. Marha bonyolult lett volna átvenni onnan a jól működő rendszert. Agyfasz, komolyan. -
Fbn Lx #1570 igen, sudden death lesz belőle, ha mindkettő betolja. kurva ostoba mechanika.
arról nem is beszélve amit mondtál, hogy ha overtimeban sikerül bekínlódniuk mert derekasan védekeztetek, ti meg 2 perc alatt végigszaladtok vele, akkor is a kibaszott coin flip dönt.
de ha már sudden death, akkor nem lehetne egyenlő talajra helyezni? mondjuk nem attack-defend map, hanem egy assault, egyetlen pontért, egykörös. vagy legalább lehetne egy-két ilyen dedikált sudden death map, ha ezt a mechanikát akarják. -
ChipHazard #1569 Hát azért ide komolyabb büntetések is kellenek majd, megértem ha esetleg kapcsolati gondok miatt valakit kidob a játék vagy lag mait kilép, de baszki amikor 4 simán kilépnek, és maradunk 2-en 6 ellen és be sem tesz uj társakat az kurva irritáló, utána persze hogy te is lelépsz , amikor végül egyedül maradsz 6 ellen, ráadásul persze rittig akkor mikor jol tolod. mint most velem történt XD -
#1568 Én jelenleg ott járok, hogy nem is értem ezt a ranked rendszert.. Tegnap játszottunk pont foglalósat és ugyanannyi pontot foglaltunk be 4 kör alatt, csak mi 4 perccel gyorsabban. Persze erre magas ívben szarik a játék, sudden death, 3 percig kellett volna védenünk utána az A pontot, befoglalták és nyerték az egész meccset, wtf?
Bezzeg ahogy észrevettem payloados pályán számít az, hogy hány méterig tudtuk tolni.. de azt még nem tudom, hogy ha mindketten betoltuk akkor mi történik, megint döntetlen? Aztán sudden death? Ki a fasz találta ezt ki? -
Fbn Lx #1567 van már, aki megkapta a rangját? és nem érzitek úgy, hogy el van baszva a rendszer?
a besorolós meccsek utáni meccseken eddig eggyel több a winem mint a lossom, mégis 3 rankot veszítettem már. mert a vereségeknél lehúz rólam egy fél szintet, a győzelmeknél pedig ilyen fél centiket nő. Előbb-utóbb elérem a nullát vajon? -
#1566 :DD -
#1565 Clever Reaper :D
-
mkfdd #1564 Control mapon első körben kilépett vki tőlünk és megnyertük végül 3:2-re emberhátrányban :)