3813
  • Kongy
    Torbjörn legnagyobb ellenfele amúgy Reinhardt, a charge-os képessége elsodoja a turretet meg a törpét is :D De Widowmaker és Junkrat is effektív ellene nagyon.
  • Malakai
    Azzal nincs is gond, csak nem mindegy mennyit counterel erősen.
    Egyébként meg pont azt mondom, hogy nem kell túl nerf-elni sem. :)
  • Maala
    De ha egyszer pont ez a játék lényege, hogy ha olyan hőssel mész, amit counterelnek, akkor váltsál...
  • Malakai
    Ugyanerre gondoltam én is, reakcióidőt növelni. Használhatatlanná nerf-elni megint értelmetlen, csak annyi kell, hogy ne a hősök ¾-ét counterelje. :)
  • Lilahagyma
    Nagyon gyorsan reagál a turret, ha mást nem max annyit könnyítenék, hogy ne azonnal daráljon le amint "meglát". Egy jó hanzo (mint pl Deadpool :D...hehe... ez a reklám helye) ki tudja szedni viszonylag hamar. Én szeretem mert egyböl 2 killem is van (a turret + Gimli)
  • Maala
    Egészen addig, amíg be nem tudsz egy Reinhardtot állítani a Payloadra, amire ráraktad a turretet is. :)
  • Kongy
    Torbjörn valóban kicsit OP, PC-n is. Elég könnyen össze lehet vele szedni 30 kill/1 death statokat. Egyik kedvenc karakterem, mert ha mással nem megy a játék, akkor Torbjörnnel biztosan. :D Mondjuk általában csak defendnél éri meg használni.
  • FalseHeLL
    Azzal celozni kell mig a turret az auto-aimes.
  • Amiga
    "Torbjörn a következő karakter a játékban, akit nerferésre kényszerítenek - konzolon.
    Jeff Kaplan játék fejlesztő a redditen tette közzé, miszerint "Torbjörn tönkreteszi a játékot PS4-en"
    "A következő patchben csökkenteni fogjuk Torbjörn Turretjeinek sebbzését 30%-al, PS4-en és XBOX One-on, PC-n viszont változatlan marad."- mondta Kaplan."

Én PS4-en játszom és tényleg halálos ott a nyomorult törpe. Kontrollerrel ugye nehezebb a turretet leszedni, mint egérrel, így konzolon hatékonyabb a lövegtorony. Viszont e logika mentén talán Bastion tornyos támadását is nerfelni kéne.
  • dave9004
    Popówatch
  • jetblack
    Megjegyzem junkratnek is elegge angol az akcentusa
  • Metalmilitiakid
    Most, hogy lement a szavazás Tracert mától már csak Kings Row lehet pickelni, mert a többi mapra nincs útlevele :D
  • Fpocok
    Mei is bae
  • szomferi
    hát csak :D
  • Maala
    De ezt most csak azért, hogy ne mondhassák, hogy mindig Widowwal mész, mi? :P
  • TBTPumpa

• jazzy
    Rajtam kívül 13526416 embernek van ugyanez :/ Tele van vele a yt is.
  • Metalmilitiakid
    Mennyire unatkoznak ezek a jútúbosok jézusom :D

• Maala
    Nekem ilyen akkor van, ha torrent be van kapcsolva játék közben, mert retard vagyok, és elfelejtem kikapcsolni. Pinget ugyanúgy 30-60-nak írja, mint egyébként, csak ugye a packet lossom gecinagy. :)
  • jazzy
    De nemár, komolyan, ötezerszer előfordult, hogy elnyomtam a skillt, elment nálam, elment a hangja, aztán visszateleportálódtam az előző helyre és megdöglöttem mintha nem nyomtam volna el. Ezt mire fogjam? Emellé van 30 pingem.

Amit ő ír ugyanez, rég befutottam a fal mögé és meghalok, mintha kint lennék, mert a szerver úgy döntött na jó, még kint vagyok..
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.06.26. 15:31:13
  • Yserac
    Egyébként a legnagyobb furcsaságok abból adódnak, hogy a netcode módosított CoD (Activision ugye) motor, és ezért mindig a lobby legrosszabb kapcsolatú játékosához szinkronizál, igazodik a szerver. Így lehet egymás után két játéknak totál más komfortérzete lesz.
  • Yserac
    "én a szemedben egy retardált 15 éves vérpistike vagyok"

Nem vagy az. És részben igazad van, csak túlreagálod a problémát. Amit leírsz csak arra lehet hagyatkozni. Olyan normál esetben nincs, hogy játékbeli m-ekkel odébb kilőnek. Csinálj róla videót, vagy valami és kielemezzük.
  • Kongy
    Én Blizzard oldaláról vettem a sima kiadást, azt láttam a legolcsóbbnak, Instant Gaming-en az Origins Edition szerintem elfogadható áron van, ha kis plusz pénzt akarsz áldozni pár skinre (engem hidegen hagynak, ha pénzbe kerülnek :D)
  • Metalmilitiakid
    De az, hogy lelőnek egy teljesen más helyről amit nem ismerek mint ahogy te írtad az benne van a killcam ban szóval ezért nem értem, hogy ezt egyáltalán hogy gondoltad össze. Az hogy nem pontos a killcam az egy dolog, de nem fogja máshová tenni a mapon az ellenfelemet mint ahonnan lelőtt. Szóval az hogy én képernyőmön a fal mögött vagyok az övén pedig én(vagy a hitboxom) nem, az teljesen a játék hibája(késés pl.) és nem az hogy mit mutat a hitbox(*szerk:killcam) vagy honnan lőnek. Folyamatos 30-40 es latency vel játszom mivel be van kapcsolva hogy lássam.
    Kezdem lassan azt hinni, hogy én a szemedben egy retardált 15 éves vérpistike vagyok aki okot keres arra, hogy miért játszik szarul és próbál belemagyarázni dolgokat. Ezért próbálod nekem ugyanazt újra és újra elmagyarázni, amit elsőre is felfogtam.
    Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2016.06.26. 13:47:27
  • Yserac
    Csak újra ismételhetem, a killcam nem jó olvass bnet fórumot, arra ne hagyatkozz :)
    (Kár hogy bele tették, mert amikor valaki veszít folyamatosan vagy a tick-re vagy a killcamra fogja GLOBÁL a loss-t, unalmas egy idő után)
  • Metalmilitiakid
    Kikaptak olyan szögből ???? WTF ?? Szerinted elnyomogatom a killcamet vagy mi vagy csak kitalálom, hogy én bent vagyok ő meg látott ?
  • Ainz
    Sziasztok! Hol most a legolcsóbb a játék ?
  • Yserac
    Mind1 hagyjuk,én arra is válaszoltam, hogy még NA szerveren sem tapasztaltam és valami hiba nálad lesz. ~700-as ping-el vennél belőle észre talán akkora difiket, amit írsz. Keresd vissza az összehasonlító video-t erről itt a fórumban. Az is lehet, hogy nem ismered a mapet és szimplán kikaptak olyan irányból, ahonnan nem számítasz rá. Számtalan oka lehet, de hogy normál működés esetén ilyen nincs a biztos.
  • Fpocok
    Widowmakerről.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.06.26. 09:56:22
  • Metalmilitiakid
    Az, hogy itt a #1480 ról beszéltem én legalábbis végig, te pedig a hitbox bugot magyaráztad vissza nekem végig.
  • Yserac
    "csak hogy itt nem erről beszéltünk."

Akkor miről? :) Nézd már végig a comment listát Evo linkelt egy képet hanzo headshotról, utána metal írta hát igen 128 tick-et se várhatunk. Én pedig videókat raktam be, az "újonc" kollégának, hogy ez a hitbox hibája nem a tickráta. Ebben mi az okoskodás?
  • Malakai
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Senki nem tagadta ezt a hibát, csak hogy itt nem erről beszéltünk. Ennyire ne akarj már okos lenni. Ismerem ezt, láttam róla videókat, tapasztaltam játékban. Csak nem erről beszéltünk mi. "ezen mi az érthetetlen"?
  • Kongy
    Nekem kb Zarya az egyetlen karakter, akivel egyszerűen nem tudok érvényesülni. Többiekkel pár kör után azért tűrhetően tolom, kivétel Widowmaker, meg Hanzo, mert ugye sniperkedésben szar vagyok.
  • TDC Geronimo
    LOL
  • Fpocok
    Zarya chain kill, lol sírok :D
  • Fpocok
    FÚÚÚ GYEREKEK! Én sosem McGree zek, kb most voltam vele harmadjára... 17-0ba lőttem magam, potg t szereztem. Lehet hogy a nagyobb monitor segít a célzásban :D
  • jazzy
    Én release óta játszok 2-6 fős premadeben, péntek délután fél6 magasságában 2 fős premadeben 2,5 percekig vártunk meccsre.

Ez lehet csak pillanatnyi megunás a playerek részéről és kevesebbet játszanak rankedig. De érdekes lenne egy statisztika az online playerekről mint pl az sc2 esetében.
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.06.25. 19:04:44
  • TDC Geronimo
  • Yserac
    Olyan játékok alá egyébként nem szoktak betenni magas ticket, ami ugrálós forgolódós. Tény a 60:20 lehetne itt is legalább 60:40, de akkorák a boxok, hogy 20-al is egybefolynak a keretek és a hálózati késleltetés nagyobb gondot jelent a klienseken. Magas tick olyan statikus FPS-be kell, mint a CS, ahol 0.1 mp-en múlhat a pontlövéses kill. A quake live 60:40-el megy. A legelképesztőbb, emberi ésszel felfoghatatlanul gyors Quake1 20 tick-el ment.
  • Yserac
    Jah, majdnem tripla. Bár OW alá betenni magasat olyan, mint trabantba ferrari motort pakolni, ahogy egy bölcs ember mondotta.