Gotham

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Viszlát<#wave>

Vártam ezt a sorozatot, plus azért mindig is érdekelt a Batman univerzum, de amit itt leadtak az elég gány. A látvány olcsó, látszik, hogy nincs benne sok pénz (bár a képregényadaptációk 90%-a elég igénytelen CG-vel van megcsinálva, úgyhogy ezen csodálkozni nem is szabadna nekem). A legfőbb baj azzal van, hogy akkora kliséhegy az egész, hogy inkább paródiája önmagának a sorozat (kicsit néha a 60-as évek beli Adam West-féle Batman sorozatot juttatta eszembe. A színészek keze is meg van kötve, olyan mintha nagyon meg lenne mondva nekik, hogy ebben meg abban a jelenetben hogyan fintorogjanak és milyen filmes közhelyeket puffogtassanak el.

Kár érte, mert van benne már az első két részben 2-3 olyan színész akiket nagyon szeretek, meg vártam is ezt a sorozatot, de olyan nevek mellett mint a True Detective, Sons of Anarchy vagy a Fargo (hogy csak olyanokat említsek amik idén mentek/mennek) labdába sem rúghat.

Narxis
Elképesztően jó ez a sorozat, adja a Batman hangulatot.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az új epizód jó volt bár jelentős történések nem voltak kivéve talán az epizód végi "WTF?" féle dolgot.... viszont a következő igen jónak tűnik:
huh, na majdnem kinyomtam 3! perc után, még jó hogy elolvastam itt, hogy Bruce nem 7, cicmic meg nem 20 (annyira lőttem be őket), ami kiverte a biztit nálam: komolyan, nézzétek meg újra az első 2 percet, catwoman úgy mozog, hogy egy részeg reumás tehént lemozogja, testtudat 0, mozgáskultúra 0, amivel semmi baj nincs, nem mindenki látott már élőben edzést, edzőtermet (bármilyet), de nem biztos, hogy a megfelelő szerepre castingolták a kislányt.

Na felszívtam magam, végigküzdöm.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Narxis
Ez a sorozat BRUTÁLISAN jó!!!!

Határozottan nézhető eddig. Én konkrétan szakadtam a második epizód alatt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gotham "The Season" és íme röviden az "EPIC!" kifejtése 😊
BoneDragon
Csak maradjon is a színvonal. Ezt több évad után már nehéz lesz eljátszani...

A Batman esetében nincs olyan, hogy Az (!) alapsztori. Többféle alapsztori van feldolgozásoktól függően.
Új epizód megnézve továbbra is tisztán megvan az "Asztak*rva!" életérzés ismét azért szépen adagolták, hogy ne laposodjon el a téma, és azért árulkodik a sorozat jövőjéről valahol azaz IMDB-s 8,5/10 is 😊 A karakterek egyre jobban kibontakoznak, és egyre inkább személyiséget nyernek ami nagyon tetszetős. Egy szezonnal kapcsolatos videó amit hírtelen elfogadható formában az országban megtekinthetően nem sikerült meglelnem kicsit árulkodik, hogy a folytatás is szépen belecsap a hétről hétre várás mély vizébe. Érkezik Victor Zsasz és a Madárijesztő is. Továbbra is az a véleményem messzemenően kiemelkedő témának nézünk elébe a sorozatok közt.
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.09.30. 04:23:37
MerlinW
Azért egy 75 éves alapsztorit ne hasonlítsunk egy Hannibal filmhez😊

[merlinw.org]

A Gotham úgy viszonyul minden korábbi feldolgozáshoz, mint a Hannibal sorozat a filmekhez.
MerlinW
Meg persze.

[merlinw.org]

Ez már szerintem a Sötét lovag szériában is bizonyos fokig megdőlt....
MerlinW
Mindig a Bob Kane és Bill Finger féle eredettörténetet vesszük alapul. Ők alkották meg Batman-t és Gotham világát.

[merlinw.org]

BoneDragon
Igen, ezt írta...

ForzaInter
Bruce 13, a csaj meg 15.

Yo, Bitch!

Shiwo
hol van az 10 év ? Bruce mennyi lehet most ? 12 körül ? sokkal kevesebb nem hinném.. Selina meg ránézésre 15 max 17... lehet köztük 3-5 év..

ill most gyorsan megnéztem a színészeket, David Mazouz 13 éves, Camren Bicondova 15.. van köztük 2 év, gondolom a sorozatban sem fogják őket többnek beállítani..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mivel a teljes második rész Selináról szól talán fölös lett volna jelentősebb szerepet szánni neki az első részben...
Azért azaz "Eredettörténet" tág fogalom, mert attól is függ, hogy melyik Batman világot nézzük....és, ha azt nézzük volt rá már utalás, hogy Nygma azért lett olyan agy a bűnözés terén, mert tudta a belső dolgokat akár a játékokban is....és ez se teljesen igaz, hogy később ismerte meg Brucet Selina.....mivel, hogy volt egy képregény sztori amiben Batmanként találkozva vele mesél neki egy sztorit az árván maradt fiúról akinek a szüleit megölték, és elmondja neki, hogy igazából ő mindig is tudta, hogy a későbbiekben fontos szerepe lesz Gothamben...
grebber
Catwomannek jó szerepe volt mindig valamin (kerítésen /létrán stb )pózolt egyet azt csapó.<#idiota>
A sorozat utolsó részébe remélem felvillan majd Batman is (akit természetesen Ben Affleck játszik majd)<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Teljesem megcsavarták az eredettörténeteket, vonatkoztass el mindentől ilyen téren. Pingvin-t is ugye csecsemő korában találták meg eredetileg és már akkor ronda volt😊 Nygma sem dolgozott rendőrségen soha és Selena is 20+ évesen ismerte meg Bruce-t (mármint Batman-t. Kb úgy mint ahogy a Tim Burton filmben). Tehát gondolj a sorozatra, mint amolyan reboot-ra. Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.26. 00:11:03

[merlinw.org]

mondjuk én képregényt elvétve forgattam csak..a filmekre alapozom a kérdésemet...
tényleg lenne vagy 10 év különbség Selina javára Bruce-hoz képest?
főleg úgy,hogy Ivy meg vele egykorú,Nygma megint jóval idősebb..stb..stb...
Szerintem pont így érdekes a téma a rengeteg kihasználható kis részlet....az árnyak Ligája becsempészése a gonoszok születése a szereplők cserélődése más DC karakterek feltűnése....bőven van mindenre lehetőség...
Narxis
Ja azt tudom, hogy nem róla szól de azért mégis csak őt várja mindenki. 😄 Egyelőre érdekes nélküle is, de 7-8 évadot nem adnék ennek, max 6-ot. Aztán persze majd meglátjuk.

ForzaInter
De ez a sorozat nem róla szól. Amúgy tuti, hogy legalább 7-8 évadot terveznek, és az lesz vége hogy felveszi a batman ruhát a végén.😄 Addigra kb 20 éves lesz a srác.

Yo, Bitch!

BoneDragon
Szerintem olyan lesz mint a smallville. Ha megéli a sorozat és nem lesz időbeli ugrás akkor szerintem a 6-7. évad felé lenne reális. Én már remegek a következő részre. 😄

Narxis
Ez a pilot brutáljó volt csak ezer év lesz mire a srácból Batman lesz ha nem ugrunk az időben. Így meg csak egy unalmas kölök.

6unn3r
Én 20 perc után kikapcsoltam.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Jada Pinkett eléggé dögös maca lett ebben 😊
ForzaInter
Itt egy jó cikk arról, hogy kik szerepeltek a dc univerzumból az 1 részben.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Jó volt a pilot. A színészek rendben vannak, a hangulat fasza, és a képi világ is kurva jó volt.

Yo, Bitch!

Szerintem direkt hagyják a ködben.

Idézet az egyik képregény-klasszikusból (the Killing Joke):

"If I'm going to have a past, I prefer it to be multiple choice!"

Cobblepot lopja a showt.

MerlinW
Aki lelőtte Bruce szüleit😊 Az ő arcát még nem láthattuk. Csak magáról a karakterről beszéltem korábban😊

[merlinw.org]

BoneDragon
Huh ez nagyon jó kezdés volt szerintem. Nagyon jó lesz végigkövetni ahogy felépül az egész történet, azzá amit ismerünk. <#hamm>

Állítólag minden epizódban lesz valaki, akit Jokernek tippelhetünk.
k0trapali
Szerintem a komédiás, aki Fish Mooney-t szórakoztatta vacsora közben.
k0trapali
Na megnéztem!
Szerintem teljesen rendben van! Nagyon várom a következőt!
k0trapali
Joker ki volt?
MerlinW
Kicsit csavartak az eredettörténeteken, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tetszett, hogy már az első 20 percben behozták a fél DC univerzumot😊 Riddle, Pingvin, Two-Face, Batman, Joker, Catwoman, stb😊
. A minőség - színészek, hangok, fényképezés, vágás, zene - rendben van, akár még jó sorozat is lehet.

[merlinw.org]

Szerintem maximálisan rendben van a dolog....bár jobb lett volna egy "dupla részes" pilot téma...ami rettentően tetszik ,hogy egy mondhatni teljes egyszerű "maffia" témának indul az egész mondhatni hétköznapi bűnözőkkel és a karakteres szépen lassan feltűnésével és jellemfejlődésével elindul egy teljes más műfajba való átállás majd. Nagyon sok apró momentum, és egyéb dolog lehet ami egyértelműen hátszőrfelállítóan "EPIC!" témájúvá teheti a sorozatot, és ez rettentően hiányzott a mostani legtöbb szériából. Tetszik a Smallville féle történetvezetés...mármint, hogy végig nézhetjük egy legenda születését amit rengeteg sorsfordító momentum jellemez.... nálam simán 9/10
Én is kicsit gyengének éreztem 😞

REAL MADRID

Ok, my bad. Most már nekem is feltűnt, hogy ez egy fiatalabb srác.

DasIsFuck
Első rész után nem igazán jött be.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Pedig a Jim Gordont játszó színész ugyanaz, mint a Caprica nyomozója, soha nem felejtek el egy arcot.

<#conf>

Ben McKenzie nem játszott a Capricában. Ő volt a Narancsvidék szépfiú Ryan Atwoodja, és a Southland (Terepen) Ben Sherman járőre.
Ha hozza ugyanazt a detektív karaktert, amit a Capricában, az nekem már elég.