561
1920303_787182634645062_1797955831_n.png
  • MoRT2195
    Ma adják a TV-ben az évad első részét, holnap már tölthető lesz HD-ban.
  • acsati
    én még csak ilyen 480p-s webrip verziót láttam fent. ugye lesz 720p?
  • G_ArchAngel #279
    Jó volt az S02E01, nem írok semmit, nézzétek.

Új badass csaj, Jessica Lucas:

• RatBaG #278

0:12
  • MoRT2195
    Most néztem meg egybe az utolsó 4 részt, szerintem nagyon jó volt. Elején nem jött be annyira a sorozat, 4-5 rész után már egyre jobb lett az egész, ahogy jobban elmerülhettünk Gotham városában. Ha a 2. évad legalább ilyen jó lesz, mint az első, akkor nem lehet panaszunk.

Amúgy Barbarából lesz valami gonosz karakter, vagy ő szimplán csak Gordon bedühödött ex csaja? Erről lehet tudni valamit?

Fishhel meg sokan tévednek (valszeg). Jada Pinkett Smith, aki alakítja a karaktert távozik, Fish visszatérte viszont, több, mint valószínű. Persze nem biztos, de csak olyan infót kaptunk eddig, ami a színésznő távozásáról beszélnek, Fish karaktere ettől függetlenül még maradhat, és elég esélyes, hogy marad is.
  • Oddball29
    Azt mondja meg nekem valaki, hova tűnt Zasz a bandaháborúból?
  • G_ArchAngel #275
    Nekem az egyik kedvencem a VIkings, Daredevil es a szerintem eleg kicsi nyilvanossagot kapott Penny Dreadful mellett.
  • BoneDragon
    Szerintem nagyon fasza volt az évadzáró, ha 2 rész lett volna, akkor az már vontatott lenne és nem üt akkorát. Túl sokat rinyálnak itt egyesek ahelyett, hogy élveznék ezt a remek sorozatot. 10/10
  • DasIsFuck
    Fish része nagyon elsietett volt, mindenféle felvezetés nélkül előkapták és még meg is változtatták a karaktert.
  • cylonflatus
    Abszolút csalódott vagyok az évadzáróval, egy-két jelenettől eltekintve. Amilyen jól szórakoztam eddig a sorozaton, úgy lett elbaszva az évadzáró és nem csak kizárólag az utolsó egy részre gondolok, hanem min. kettőre, de inkább háromra. A tenyérbemászó sorozatgyilkos Ogréval bőven elég lett volna egy rész. Nem is értem, a show végén, az ucsó három részt elbasszák arra a köcsögre, csak hogy magyarázatot adjanak Barbara megkattanására, aztán az ucsó epizódban, egy részben lenyomják a bandaháborút, Fish színre lépését, Selena és a csipetcsapat utcagyerekek Fishez való csatlakozását, áááááá..... Három rész van a végéig, erre a tapló, szopottgombóc fejű Ogre tenyérbemászó kamusznob unalmas szüttyögését kellett nézni két epizódon keresztül? Nagyon nagy jóindulattal kapott volna egy részt ha rajtam múlik, de inkább abban az egy részben is csak a side storyt. Az utolsó két-három részben inkább a Pingvin vs Maroni vs Falcone bandaháborút plusz Fish színre lépését dolgoztam volna ki részletesen. De hogy valami jót is mondjak: pálya volt Fish sérója.
    Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.05.07. 01:25:36
  • Palinko
    tudtam, hogy selena nem csak nálam üti ki a biztosítékot.
  • tigeroo
    selena = mi a fasz volt ez te jó ég aztán nagyon kellett hogy 1 részig fish bérence legyen. *köp*
    bruce= királyság, jöhet a batcave:D
    nygma= jee, az a jelenet + zene királyság
  • G_ArchAngel #269
    Fish nincs a kovetezo evadban, nem irt ala J.P.Smith, szoval meghalt vizbeeses utan. Ha csak at nem vagtak mindenkit :)
  • DasIsFuck
    Nygma jelenete a végén hatalmas volt és végre bruce szál is kapott egy epic jelenetet a végére:D
    Egyedül egy kamera előtt elszálló denevért hiányoltam, bár a hangjuk az megvolt:)

Barbara szál érdekes volt, nem hittem hogy ezt hozzák végül ki belőle.
    Fish meg már feldobhatná a taccsot végre.
  • Palinko
    na ja, de olyasmi rémlik, hogy állítólag azt mondták a 2. évadban már nem lesz. viszont így is legalább 4 érdekes történetszálat viszünk tovább (Barbara, Nygma, batcave meg hogyan ül fel Pingvin a trónra, ha az lesz egyáltalán)
  • Shiwo
    kivájta a saját szemét, ezek után ne csodálkozz semmin :D
  • Palinko
    az még hagyján, hogy Fish jött a haslövésből mintha semmi sem történt volna (még akkor sem hugyozta össze magát mikor oldalba vágták), de hogy Selina karakterét is megrontották vele az már fájdalmas. attól tartok, egy ilyennek még a csobbanás sem fog ártani
  • Palinko
    Jim egész Max Paynes lett az uccsó részben :D
  • cylonflatus
    Én annak örülnék ha kiírnák a sorozatból. Eye candy és s+, de annak túl sokat van képernyőn, gyenge láncszem a produkcióban.
    Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.05.03. 18:43:40
  • TheFlash4Ever
    Brutál rész volt és tetszik, hogy a díszletben megmaradtak a képregénynél. Pl. az a széf Gotham Safe Co. felirattal annyira jól nézett ki mintha egyenes a képregényből másoltak volna egyet. Jó sztori, jó díszlet, 10/10-es sori
  • DasIsFuck
    Szerintem be volt drogozva, vele kapcsolatba egyéb nagy pálfordulást nem húznának meg.
  • acsati
    nem tudtam eldönteni nála, hogy most mi van... olyan tekintete volt, mint aki be van drogozva
  • Palinko
    inkább az volt nagy, hogy Barbarán úgy éreztem már azonosult az Ogreval, a végén azt hittem megtámadja Gordont
  • acsati
    Ez hatalmas volt: kép
  • DasIsFuck
    Kegyetlen jó ez a sorozat, olyan magasságokban van így a szezon végére, hogy el sem hiszem.

Ráadásul ezt egy 22 részes évad alatt adják elő.

Nem is értem miért nem pörögö a topik
  • Palinko
    na ez is egy nagyon durván jó rész volt. azok a hangok zseniálisak
  • Palinko
    azért a 19 szezonzáró minőség volt, de itt a 21 mindjárt nézem
  • DasIsFuck
    Én egyik részben sem érzetem laposságot.
  • Palinko
    azt hogy sikerült összehozni, hogy a 19. ben sem történik semmi szerintem? na az tele van mindennel, a 20. lett egy kicsit lapos, de belefér az ilyen is.
  • tigeroo
    mit foglalkozol vele? inkább részeket, rébuszokaaaaaaaaat
  • DasIsFuck
    Bepótltam a 19-20.részt és ha szerinted alig történt benne valami akkor tényleg nem neked való a sorozat.
    Olyan büdöskurvajó volt ez a 2 rész az elejétől a végéig, hogy bexarás.

Egyértelműen a legjobb képregény sorozat, csak nagyon fáj a szívem azért, hogy a Batman-el a középpontba valszeg sosem lesz normális sorozat...
    Olyan formában, mint a Gotham instant fav lenne, olyan formában mint azt a CW csinálja inkább hagyják a picsába.
  • Palinko
    hagy döntsem már el én, de az előző részek akkor is pörgősebbek voltak.
  • G_ArchAngel #249
    Nem neked való, számodra túl bonyolult
  • Palinko
    ezen kívül alig történt benne valami
  • TheFlash4Ever
    Nigma az beszarás volt.
  • tigeroo
    "Riddle man"

kurva gé baszná meg micsoda rész volt te jó ég atya világ micsoda rész... fú.
    fish nem volt benne, én szeretem, csípem a színésznőt aki játsza. na mindegy. nigma baszod ez mi volt ez a fej? jézusom, oltári játék!

• BoneDragon
    Remélem Fisht nem akarják az utolsó részig elhúzni... Már most is majdnem átpörgettem a jeleneteit, annyira erőltetett...
  • acsati
    Bruce lehetne már kicsit tökösebb :D vhogy az őt alakító srác nem vmi hiteles számomra. Touch-ban pl. sokkal jobban állt neki az a szerep ami az övé volt.
  • Palinko
    mindenki Gordonnal van el, pedig a helikopteres vagy az ablakos rész durvább
  • TheFlash4Ever
    Gordon a végén priceless.