561
1920303_787182634645062_1797955831_n.png
  • grebber
    Catwomannek jó szerepe volt mindig valamin (kerítésen /létrán stb )pózolt egyet azt csapó.
    A sorozat utolsó részébe remélem felvillan majd Batman is (akit természetesen Ben Affleck játszik majd)
  • MerlinW
    Teljesem megcsavarták az eredettörténeteket, vonatkoztass el mindentől ilyen téren. Pingvin-t is ugye csecsemő korában találták meg eredetileg és már akkor ronda volt:) Nygma sem dolgozott rendőrségen soha és Selena is 20+ évesen ismerte meg Bruce-t (mármint Batman-t. Kb úgy mint ahogy a Tim Burton filmben). Tehát gondolj a sorozatra, mint amolyan reboot-ra. Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.26. 00:11:03
  • xido
    mondjuk én képregényt elvétve forgattam csak..a filmekre alapozom a kérdésemet...
    tényleg lenne vagy 10 év különbség Selina javára Bruce-hoz képest?
    főleg úgy,hogy Ivy meg vele egykorú,Nygma megint jóval idősebb..stb..stb...
  • SlayR
    Szerintem pont így érdekes a téma a rengeteg kihasználható kis részlet....az árnyak Ligája becsempészése a gonoszok születése a szereplők cserélődése más DC karakterek feltűnése....bőven van mindenre lehetőség...
  • Narxis
    Ja azt tudom, hogy nem róla szól de azért mégis csak őt várja mindenki. :D Egyelőre érdekes nélküle is, de 7-8 évadot nem adnék ennek, max 6-ot. Aztán persze majd meglátjuk.
  • ForzaInter
    De ez a sorozat nem róla szól. Amúgy tuti, hogy legalább 7-8 évadot terveznek, és az lesz vége hogy felveszi a batman ruhát a végén.:D Addigra kb 20 éves lesz a srác.
  • BoneDragon
    Szerintem olyan lesz mint a smallville. Ha megéli a sorozat és nem lesz időbeli ugrás akkor szerintem a 6-7. évad felé lenne reális. Én már remegek a következő részre. :D
  • Narxis
    Ez a pilot brutáljó volt csak ezer év lesz mire a srácból Batman lesz ha nem ugrunk az időben. Így meg csak egy unalmas kölök.
  • 6unn3r
    Én 20 perc után kikapcsoltam.
  • xido
    Jada Pinkett eléggé dögös maca lett ebben :)
  • ForzaInter
    Itt egy jó cikk arról, hogy kik szerepeltek a dc univerzumból az 1 részben.
  • ForzaInter
    Jó volt a pilot. A színészek rendben vannak, a hangulat fasza, és a képi világ is kurva jó volt.
  • Oddball29
    Szerintem direkt hagyják a ködben.

Idézet az egyik képregény-klasszikusból (the Killing Joke):

"If I'm going to have a past, I prefer it to be multiple choice!"
  • Oddball29
    Cobblepot lopja a showt.
  • MerlinW
    Aki lelőtte Bruce szüleit:) Az ő arcát még nem láthattuk. Csak magáról a karakterről beszéltem korábban:)
  • BoneDragon
    Huh ez nagyon jó kezdés volt szerintem. Nagyon jó lesz végigkövetni ahogy felépül az egész történet, azzá amit ismerünk.
  • Quantumleap
    Állítólag minden epizódban lesz valaki, akit Jokernek tippelhetünk.
  • k0trapali #24
    Szerintem a komédiás, aki Fish Mooney-t szórakoztatta vacsora közben.
  • k0trapali #23
    Na megnéztem!
    Szerintem teljesen rendben van! Nagyon várom a következőt!
  • k0trapali #22
    Magyar felirat!
  • Quantumleap
    Joker ki volt?
  • MerlinW
    Kicsit csavartak az eredettörténeteken, de
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tetszett, hogy már az első 20 percben behozták a fél DC univerzumot:) Riddle, Pingvin, Two-Face, Batman, Joker, Catwoman, stb:)
    . A minőség - színészek, hangok, fényképezés, vágás, zene - rendben van, akár még jó sorozat is lehet.
  • SlayR
    Szerintem maximálisan rendben van a dolog....bár jobb lett volna egy "dupla részes" pilot téma...ami rettentően tetszik ,hogy egy mondhatni teljes egyszerű "maffia" témának indul az egész mondhatni hétköznapi bűnözőkkel és a karakteres szépen lassan feltűnésével és jellemfejlődésével elindul egy teljes más műfajba való átállás majd. Nagyon sok apró momentum, és egyéb dolog lehet ami egyértelműen hátszőrfelállítóan "EPIC!" témájúvá teheti a sorozatot, és ez rettentően hiányzott a mostani legtöbb szériából. Tetszik a Smallville féle történetvezetés...mármint, hogy végig nézhetjük egy legenda születését amit rengeteg sorsfordító momentum jellemez.... nálam simán 9/10
  • Monoton
    Én is kicsit gyengének éreztem :(
  • Oddball29
    Ok, my bad. Most már nekem is feltűnt, hogy ez egy fiatalabb srác.
  • DasIsFuck
    Első rész után nem igazán jött be.
  • Oddball29
    Pedig a Jim Gordont játszó színész ugyanaz, mint a Caprica nyomozója, soha nem felejtek el egy arcot.
  • Quantumleap

Ben McKenzie nem játszott a Capricában. Ő volt a Narancsvidék szépfiú Ryan Atwoodja, és a Southland (Terepen) Ben Sherman járőre.
  • Oddball29
    Ha hozza ugyanazt a detektív karaktert, amit a Capricában, az nekem már elég.
  • k0trapali #12
    Én még várok feliratra. Remélem valaki már neki állt! Szeretném teljesen érteni az egészet.
  • ForzaInter
    na milyen volt a pilot?

remélem egy nagyon fasza, sötét hangulatú átívelőszálas krimit kapunk.
  • zaki
    Ez a Gordon tisztara ugy nez ki mint valami fiatalkori Russell Crowe :D
  • Oddball29
  • Oddball29
    Na még egy hét.
  • zaki
    Varos, trailer utos lett :D
  • k0trapali #6
    Elvileg 22-én lesz az első rész.
  • xido
    1x00

az általában előzetes-így készült-ömlengés epizód,nem pilot :)
  • ForzaInter
    ?
  • grebber
    Na milyen volt az első rész?
  • k0trapali #2
    Joker kilétét nagyon rejtegetik.

Itt van egy kis teaser amiben utalnak rá.

Illetve az iMDB-n a szereplő gárdánál van egy srác Jon Beavers, aki mint komédiás van bejegyezve!