561
-
#41 Catwomannek jó szerepe volt mindig valamin (kerítésen /létrán stb )pózolt egyet azt csapó.
A sorozat utolsó részébe remélem felvillan majd Batman is (akit természetesen Ben Affleck játszik majd) -
#40 Teljesem megcsavarták az eredettörténeteket, vonatkoztass el mindentől ilyen téren. Pingvin-t is ugye csecsemő korában találták meg eredetileg és már akkor ronda volt:) Nygma sem dolgozott rendőrségen soha és Selena is 20+ évesen ismerte meg Bruce-t (mármint Batman-t. Kb úgy mint ahogy a Tim Burton filmben). Tehát gondolj a sorozatra, mint amolyan reboot-ra. Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.26. 00:11:03 -
xido #39 mondjuk én képregényt elvétve forgattam csak..a filmekre alapozom a kérdésemet...
tényleg lenne vagy 10 év különbség Selina javára Bruce-hoz képest?
főleg úgy,hogy Ivy meg vele egykorú,Nygma megint jóval idősebb..stb..stb... -
SlayR #38 Szerintem pont így érdekes a téma a rengeteg kihasználható kis részlet....az árnyak Ligája becsempészése a gonoszok születése a szereplők cserélődése más DC karakterek feltűnése....bőven van mindenre lehetőség... -
#37 Ja azt tudom, hogy nem róla szól de azért mégis csak őt várja mindenki. :D Egyelőre érdekes nélküle is, de 7-8 évadot nem adnék ennek, max 6-ot. Aztán persze majd meglátjuk. -
#36 De ez a sorozat nem róla szól. Amúgy tuti, hogy legalább 7-8 évadot terveznek, és az lesz vége hogy felveszi a batman ruhát a végén.:D Addigra kb 20 éves lesz a srác. -
#35 Szerintem olyan lesz mint a smallville. Ha megéli a sorozat és nem lesz időbeli ugrás akkor szerintem a 6-7. évad felé lenne reális. Én már remegek a következő részre. :D -
#34 Ez a pilot brutáljó volt csak ezer év lesz mire a srácból Batman lesz ha nem ugrunk az időben. Így meg csak egy unalmas kölök. -
#33 Én 20 perc után kikapcsoltam. -
xido #32 Jada Pinkett eléggé dögös maca lett ebben :) -
#31 Itt egy jó cikk arról, hogy kik szerepeltek a dc univerzumból az 1 részben. -
#30 Jó volt a pilot. A színészek rendben vannak, a hangulat fasza, és a képi világ is kurva jó volt. -
Oddball29 #29 Szerintem direkt hagyják a ködben.
Idézet az egyik képregény-klasszikusból (the Killing Joke):
"If I'm going to have a past, I prefer it to be multiple choice!" -
Oddball29 #28 Cobblepot lopja a showt. -
#27 Aki lelőtte Bruce szüleit:) Az ő arcát még nem láthattuk. Csak magáról a karakterről beszéltem korábban:) -
#26 Huh ez nagyon jó kezdés volt szerintem. Nagyon jó lesz végigkövetni ahogy felépül az egész történet, azzá amit ismerünk. -
Quantumleap #25 Állítólag minden epizódban lesz valaki, akit Jokernek tippelhetünk. -
#24 Szerintem a komédiás, aki Fish Mooney-t szórakoztatta vacsora közben. -
#23 Na megnéztem!
Szerintem teljesen rendben van! Nagyon várom a következőt! -
#22 Magyar felirat! -
Quantumleap #21 Joker ki volt? -
#20 Kicsit csavartak az eredettörténeteken, de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. A minőség - színészek, hangok, fényképezés, vágás, zene - rendben van, akár még jó sorozat is lehet.tetszett, hogy már az első 20 percben behozták a fél DC univerzumot:) Riddle, Pingvin, Two-Face, Batman, Joker, Catwoman, stb:) -
SlayR #19 Szerintem maximálisan rendben van a dolog....bár jobb lett volna egy "dupla részes" pilot téma...ami rettentően tetszik ,hogy egy mondhatni teljes egyszerű "maffia" témának indul az egész mondhatni hétköznapi bűnözőkkel és a karakteres szépen lassan feltűnésével és jellemfejlődésével elindul egy teljes más műfajba való átállás majd. Nagyon sok apró momentum, és egyéb dolog lehet ami egyértelműen hátszőrfelállítóan "EPIC!" témájúvá teheti a sorozatot, és ez rettentően hiányzott a mostani legtöbb szériából. Tetszik a Smallville féle történetvezetés...mármint, hogy végig nézhetjük egy legenda születését amit rengeteg sorsfordító momentum jellemez.... nálam simán 9/10 -
Monoton #18 Én is kicsit gyengének éreztem :( -
Oddball29 #17 Ok, my bad. Most már nekem is feltűnt, hogy ez egy fiatalabb srác. -
#16 Első rész után nem igazán jött be. -
Oddball29 #15 Pedig a Jim Gordont játszó színész ugyanaz, mint a Caprica nyomozója, soha nem felejtek el egy arcot. -
Quantumleap #14
Ben McKenzie nem játszott a Capricában. Ő volt a Narancsvidék szépfiú Ryan Atwoodja, és a Southland (Terepen) Ben Sherman járőre. -
Oddball29 #13 Ha hozza ugyanazt a detektív karaktert, amit a Capricában, az nekem már elég. -
#12 Én még várok feliratra. Remélem valaki már neki állt! Szeretném teljesen érteni az egészet. -
#11 na milyen volt a pilot?
remélem egy nagyon fasza, sötét hangulatú átívelőszálas krimit kapunk. -
#10 Ez a Gordon tisztara ugy nez ki mint valami fiatalkori Russell Crowe :D -
Oddball29 #9 -
Oddball29 #8 Na még egy hét. -
#7 Varos, trailer utos lett :D -
#6 Elvileg 22-én lesz az első rész. -
xido #5 1x00
az általában előzetes-így készült-ömlengés epizód,nem pilot :) -
#4 ? -
#3 Na milyen volt az első rész? -
#2 Joker kilétét nagyon rejtegetik.
Itt van egy kis teaser amiben utalnak rá.
Illetve az iMDB-n a szereplő gárdánál van egy srác Jon Beavers, aki mint komédiás van bejegyezve!