561
-
Kamionsofőr123 #361 Mai rész is elképesztő volt Bruce végre badass volt Pingvin ismét zseniális következő részben valszeg elvarródik a Galavan-szál. -
#360 Ez is DC, és ez is komolynak tűnik
-
#359 wow megint milyen rész volt. Sokkal jobb ez az évad, mint az előző. -
#358 ezzel nem tudok vitatkozni
Bullock nem tudjuk hogy áll sztem épülget fel a múltkori ütközésből, viszont ami engem érdekel, hogy mi lesz Selina bizonyítéka és hogy reagálja le Bruce. -
Kamionsofőr123 #357 Mai rész is elképesztő volt!
Gordon nagyon badass! :D Hiányoltam H. Bullockot ő kár hogy nem szerepelt. -
#356 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ebben van valami, de a Pingvin- Gordon- Bruce szálon vajon el fog jutni az infó, vagy ami elég esélyes a Pingvin-Gordon dolog megszakad mert most elég húzós a rendőrkapitány, meg pingvin megint változni fog és mással fog összeállni sztem, kicsit újra kell szervezni a bandáját mert eléggé megingott a "gotham királya" pozícióban de menni fog neki főleg ha a zsaruk tényleg kiveszik Galavant az útjából -
#355 Nagyobb összeget mernék feltenni, hogy Selina az ő korbácsát fogja megörökölni... -
#354 Soha nem fog kiderülni, de szerintem a tűzre dobott mappában nem az volt amire gondoltok, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ill. a bérgyilkos személye. A mappában maga Galavan volt, hogy ki ő, ki a családja, és miért tette azt amit, max a bérgyilkos személye mint első oldal .). A bosszúja csak így lett volna teljes, Bruce aláírja a szerződést, a rohadéké a cég, a naiv kisfiú meg felbontja a borítékot - teljes a kör. Galavan egy igazi ripacs, imádja a felhajtást, a színpadias csattanót. Ha magát leplezi le a borítékban - így tudta volna a legmagasabbra húzott érzelmű Brucet a legdurvábban a legmélyebbre rántani. -
#353 Na én is eljutottam oda, hogy megint egy képregénysorozat elé tudjak ülni és hát instant le is daráltam a 4-8-ik részig a sorozatot:D
Iszonyat jó ez az évad, bár engem az első 3 részt követő lezárás eléggé elkedvetlenített, de nagyon jó volt most így visszatérni.
-
#352 -
#351 Brutálisan jó sorozat, lemaradtam 3 résszel, de most bepótoltam egymás után... Fuu...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Galavan azért is dobta a tűzbe, mert így csak ő tudja ki tette, szóval a későbbiekben akár még zsarolhatja is Brucet. -
#350 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja de ez túl nyilvánvaló már így nekünk mert tudunk a vendettáról stb. úgy igaz, ha megölette akkor még előadhatja úgy hogy tudja, hogy ki a gyilkos és a bérgyilkosra mutatna. de akkor a bérgyilkost is neki kell elintéznie és Bruce elé vonszolnia, hogy az ne kotyogja ki, hogy Galavan volt a megbízó és még így is gyanús lenne! mivel Bruce helyében az forogna, hogy hmmm Galavannak voltak infói miért nem segítette a rendőrséget? attól félek nem gondolták így túl a készítők mint én és egyszerű lesz a megoldás :D -
#349 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na vajon miért dobta be a tűzbe? tuti ő ölette meg a vaynéket, végülis el akarja pusztítani a vayneket a családi vendetta miatt jóelőre megtervezett mindent -
#348 ez a 8 rész megint durva volt, főleg a második fele, de a 7. ből is lesz a spoilerben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kezdem a végével, pingvin meg nygma között egy hosszú barátság kezdetét sejtem :D majd nygma ellátja a sebeket, aztán majd összefonódik a 2 szál :)
a nő Galavant szerencsére meglőtték, de nem hiszem, hogy ennyivel ki lett iktatva, ha elszökött majd meggyógyul, ha meg bezárják úgy is ki fog szabadulni attól tartok, bár nem bánnám ha megtörnék valahogy a sablont vele.
a Wayne művek kórházi kísérleteit kár hogy nem szellőztették tovább, bár lehet azt is más futtatja csak a Wayne név alatt, hogy lejárassa? Galavan, hogy beledobta a mappát a tűzbe annak sincs sok értelme, hacsak... hacsak nem érintett benne nagyon és bűnrészes vagy valami, de akkor nem értem hogy adta volna oda Brucenak, ha meg nem érintett benne Galavan hogy meghaltak Bruce szülei miért dobta bele a tűzbe? ilyen kis bosszú, hogy akkor nem tudod meg kis köcsög? bár szerintem csak blöff volt, hogy tudja :P
Barbara meg 80% hogy túléli ha már nem írták le ebben a részben. várom a folytatást izgatottan :)
-
Kamionsofőr123 #347 Mr Penguin rész mekkora volt :D
Szerintem ez a sorozat kilométereket ver a Walking Deadre igaz hogy azt is követem, de az sosem tud olyan szinten lekötni vagy akkora meglepetéseket okozni mint a Gotham. BTW a karakterek is sokkal jobbak itt. Kár, hogy a Gotham nincs népszerűsítve MO-n sok ember ezért nem is ismeri... -
#346 nygma másik énjét játszhatta volna, de így már mindegy :D -
#345 Vicki Vale -
#344 NAP HÍRE!
Marilyn Manson a Twitterén közölte, hogy nagyon szívesen játszana az egyre népszerűbb GOTHAM sorozatban! grin hangulatjel Elég beteg lenne...
Ti kinek a szerepében tudnátok el képzelni? -
#343 na ILYEN egy odabaszós rész!
nygma egy állat. -
#342 fish idegesítőbb volt, ellenben ez meg nagyon egysíkú. szerintem az évad közepénél vége lesz a galavan ügynek vele megy a csaj is, Barbarát még mentik tovább sztem. -
#341 Ez már szubjektív. -
G_ArchAngel #340 Ellenben a legszebb csaj a sorozatban. -
#339 Azt a hülye kurva sniper-es picsát nyírja már ki valaki, idegesítő. :D -
Kamionsofőr123 #338 Ebben igazad van, de Alfred vagy Selina szólhatna neki hogy gond van... mindegy legalább tanul belőle.
Galavan vs Gordon? Mit gondolsz ott mi lesz? -
G_ArchAngel #337 14 evesen szerelmes valaki, akkor a vonatot sem veszi eszre -
Kamionsofőr123 #336 Téged nem idegesít hogy Bruce ennyire bugyuta és nem veszi észre mivan? -
#335 Valószínűleg Selina fogja lebuktatni valahogy. Vagy Alfred jön rá a turpisságra. -
Kamionsofőr123 #334 Mi a véleményed mi lesz Bruce-al a szerelemi háromszögben? Hogyan fog lebukni Silver? -
#333 Én is nézem. Szerintem is nagyon jó a sorozat, főleg az első évad második fele, és eddig a második évad. Remélem megél még 2-3 évadot. -
Kamionsofőr123 #332 Nem tudom ki követi rajtam kívül a sorozatot, de én imádom az egyik kedvencemmé vált.
Hajrá Pingvin! -
G_ArchAngel #331 Ez mi a fasz volt?
A két gyereklányt egy pillanat agyonlőtték volna, közben úgy viselkedtek a nagy gengszterek, mint valami Bolondos Dallamok karaktereket néztem volna... -
#330 aztakurva ez is mekkora rész volt.
nygma ejj ejj ezt elkúrtad -
#329 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szegény butch, annyit szívott már, és akkor így kibasznak vele... -
#328 Ez elegge teves meglatas... Ugyanis Selina megelhetesi bunozo volt egy pontig. miutan osszelopott eleget vigilante lesz belole is. -
#327 s2e4
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a tommygunos lövöldözés volt eddig a legbénább jelenet az egész sorozatban, biztos ott maradt volna mindenki egy sortűz után, mikor csak 1 ember tudta hogy megrendezett :D meg aztán azok a fejek, áh ezt másképp kellett volna, de így volt a legegyszerűbb.
szegény Selina azt a bitchslapet amit kapott :O
a legjobb része még is az volt, hogy Gordon végre jó parancsnokot kapott innen tuti el fognak durvulni a dolgok, már nézem is a következő részt
-
#326 Persze, nem is mondtam, hogy nem. Sőt, jó is lenne együtt látni őket, csak hát tudjuk, hogy előbb-utóbb szakítás lesz belőle. -
#325 +1 -
#324 Ja igen... azt már el is felejtettem. :D Én pedig azt hittem, hogy csak jóban akar vele lenni, csak kicsit félreérthető az egész, de a végén csak kiderült, hogy az öreg beindult. :) -
#323 azért azt említsük meg, hogy alfred csajozása hatalmas volt. :DD -
Kamionsofőr123 #322 ez igaz viszont szerintem most még simán összejöhetnének