561
-
#321 Mivel tudjuk, hogy Bruce lesz Batman, Selina pedig a Catwomen, így azért annyira nem lehet izgulni azért, hogy mi lesz a kapcsolatuk vége, mivel előre tudjuk, hogy kettőjük számára nem jön el a happy end. -
#320 Ahogy Bruce apja is írta a levélben, választhat a boldogság és az igazság között, de mindkettő nem lehet az övé (nem így írta szó szerint, de a lényeg ez), és hát mint tudjuk Batman később az igazságért harcol, és nem nagyon lesz boldog, szóval döntött. Selina pedig a Macskanő (lesz), és jól tudjuk, hogy ők sem a legjobb barátok. Eljátszogatnak egymással, de inkább ellenségek ők. Nyilván itt még lesz olyan, hogy jóban lesznek, de valszeg majd egyszer eljön az, hogy végleg eltávolodnak, mert az egyik a "sötét" oldal felé húz, a másik meg a "fény" felé.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.10.17. 19:42:19 -
Kamionsofőr123 #319 valószínűleg azért érint ez engem érzékenyen mert én is hasonlón mentem keresztül nemrég. -
#318 Biztos jó sok sz*ron fog végig menni a sorozatban, persze lelkileg. -
Kamionsofőr123 #317 Bruce-al kapcsolatban arra gondoltam, hogy nehogy akkor kapcsoljon, hogy a csaj csak megjátssza az egészet amikor már fülig szerelmes belé mert akkor az hatalmas csalódás lenne számára. Illetve nehogy az legyen, hogy emiatt elhidegül Selinától. Szóval érzelmileg féltem őt nem pedig testileg. -
#316 én azt se bánnám, ha később ő játszaná Red Hood-ot illetve Joker-t, persze úgy, hogy nem mutatják maszk/smink nélkül, és marad titokzatos karakter..
-
#315 :D
Amúgy még kicsit visszatérve a Joker-es témára... HA benne lesz egyáltalán Joker a sorozatba, akkor valami nagyon király karaktert kell találniuk a szerepére, mert Jerome nagyon jó volt, és Joker csak jobb lehet nála. Jerome karakterét meg sajnálom, nagyon jó volt, adhattak volna neki azért még pár részt, el tudtam volna nézni, a 4. rész már jóval gyengébb is lett. Amúgy tök jó volna egy sorozat, ami Jokerről szól, bár nem hiszem, hogy lesz ilyen (hacsak nincs ilyen képregény, de ebben a témában én meg nem vagyok otthonos).
Kamionsofőr123: Nekem Fish-hel egy bajom volt csak: megláttam, és rögtön agyon tudtam volna verni. Egyszerűen irritált a kinézete, és a hangja. Nagyon örülök, hogy kivették. Theoval nincs bajom, rossz karakter (mármint a szerepében rosszat játszik), de amúgy nem irritál, amint ránézek. :D
Olyan meg nem lesz, hogy Bruce-szal valami történik, elvégre ő lesz Batman... tehát őt soha nem kell félteni. :D -
#314 Tisztán kiolvasható a szeméből, hogy "- You son of a bitch". -
#313 ez a mintapéldája a "nem hiszek a fülemnek" kifejezésnek. -
#312 gondolom a meghökkenéstől elvette a fülétől
-
#311 Most néztem meg a 2. évad 2. részét, ami nagyon jó volt, de ezt a reakciót muszáj kiemelnem: amikor Barbara felhívja a rendőrségen Gordont, és beleszól a telefonba, hogy "Helló Jim! Barbara vagyok." amire ez a reakciója:
Én erre meg csak egy facepalm-ot tudtam reagálni. Most komolyan, ez mi? Még ha lenne kijelzője a telefonnak, akkor valamivel okébb lenne a helyzet, mert mondjuk megnézi gyorsan, hogy milyen számról hívja, de a vezetékes telefonról mit akar leolvasni? Azt hitte a kagylón keresztül meglátja Barbara tartózkodási helyét, vagy mi? -
Kamionsofőr123 #310 Nekem tetszett a mai rész is.
Theo Galavant jobban megutáltam, mint tavaly Fish Mooneyt viszont ezzel együtt örülök is a karakterének, hiszen ő tényleg egy erős főgonosz. Brucet viszont sajnálom, hogy behúzta a csőbe. Megy a farka után ami várható is volt főleg ebben a korban, remélem azért még időben rájön arra, hogy az egész egy átverés, csak nehogy akkor már késő legyen. -
#309 egyébként furcsa, hogy senki sem említette meg, Rodolfó mint bűvész eléggé magyar vonatkozású :) -
#308 Nem vitatom, hogy a rész jó volt.
Viszont ezzel a lezárással nálam ment a kukába ez a 3 egyébként nagyon jó rész. -
#307 Hát igen LOL ez a hsz.
Szerintem zseniális volt ez a rész! Remélem tudják tartani ezt a színvonalat. -
#306 tigeroo #288-ban megmondtam :D -
#305 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja mint az ismétlős gyilkosok, akik lemásolják egy sorozatgyilkos módszerét sokszor évekkel az eredeti után. -
#304 SPOILER
én speciel úgy látom most, hogy a Rocksteady megölte Joker-t, a Fox halhatatlanná tette..
ha kicsit elvontan kezeljük a dolgot, akkor itt "Joker" egy eszményképpé vállt..
kapott is egy háttértörténetet, és mégis ismeretlen maradt a múltja..
hisz bárkiből lehet Joker ezután.. akár meg is ölhetik, míg Jeroma "átka" tovább él, addig mindig lehet egy új, őrült bohóc
-
#303 pont erről szól, a jövőbeni joker tőle veszi az "ihletet"
-
#302 Lol
Nem gondoltam, hogy ilyen elemi szinten tudják szétbarmolni az amúgy parádésan előadott történetvonalat.
Ennél rosszabbul le sem zárhatták volna.
Az már csak ráadás, hogy effektíve Jokert adták itt elő.
Ezzel ez a 3 rész az epicből a szarba esett át nálam...
Amúgy meg a címből egyértelmű volt, hogy mi fog következni, nem volt itt semmi meglepő dolog.
Galevan cselekedete is eléggé adta magát.
-
#301 Csak a fenéért kellett ennyire Dzsókeresre venni a figurát, ha... -
#300 minimálisan az lehet, ha követted a topikot és levonsz pár következtetést..
de amúgy tényleg "b+" rész volt.. -
#299 ez spoilernek számít? :@
*még pár órám van míg megnézem* -
Kamionsofőr123 #298 AZTA KURVA!!!!!!!
Ez a rész Breaking Bad színvonalú volt...
nagyon meglepett....
Jerome-nak nem hiába volt Jerome a neve és nem Jack :) -
#297 viszont a Jack Napier név is csak a 89'es Tim Burton féle Batman-be jött be, előtte soha nem szerepelt Joker ezen a néven..
azt írják, hogy utána előfordult többször, hogy Jack néven szerepelt (akár mint Napier rajzfilmsorozatban, de pl. Jack White-ként az Arkham Asylum-ban)
és képregényben is előfordul, hogy ugyanazon szereplőnek több alteregója is volt az évtizedek során
-
Micsu #296 eltérések voltak de a rosszfiúk eredeti nevei azért egyeztek mindig, mint ahogy a gotham is egyezik a képregényekben használtakkal ott meg Joker Jack Napier volt, sztem ez a srác "menni" a fog a végén de lehet tévedek :) -
#295 senki nemtudja joker nevét, történetét, még maga batman sem. pont ezért ijesztő, ő egy fantom, egy valami, a megtestesült őrület.
de majd meglátjuk -
G_ArchAngel #294 koszi, ezt nem tudtam, azt hittem van valami kovetkezetesseg ;D -
#293 Az meg a másik, hogy tudtommal csak a Nolan féle Joker szája szétvágott. A képregényben meg itt ott csak festve van, meg kemikália miatt vigyorog stb. -
#292 az a Nolan-féle Batman triológia Jokere, és száj-sztorit hatszor hatféleképp adta elő, hogy miért olyan a szája amilyen, mindig más háttértörténettel
amúgy meg semmi köze a képregényekhez, a mesékhez, játékokhoz vagy épp sorozatokhoz..
mindegyik 1-1 alternatív Batman világ, bármi eltérés előfordulhat
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.10.02. 20:52:00 -
G_ArchAngel #291 Jerome anyja nem halott? Mert Jokert mintha azt meselte volna, hogy az anyja miatt lett ilyen a szaja. -
#290 Jaj hagyjuk már, aki ebben a második részben előadott produkciója után nem vágja le, hogy ez amit Jerome előadott az egy az egyben Joker az csak dacból tagadja.
Szerintem Jerome karaktere a sorozat alatt jerome fog maradni és majd Batman megjelenésével fog valami történni aminek hatására megszületik officiale Joker-ként. -
#289 igazából megtehetik, hogy a karakter simán "Jerome"- ként szerepel, és ha a nézői reakciók tovább éltetik, akkor lehet belőle Joker, a többség nem fog panaszkodni miatta
ha meg kiábrándulnak a nézők, akkor marad egy Gotham-only gonosz.. -
#288 szerintem ő nem Joker, csak "valaki" aki majd inspirálni fogja az igazit. Hiszen Joker kilétét és eredetét mindig homály fedte, szerintem ezt meghagyják itt is -
#287 úgy érted Joker?:) -
#286 Jobb mint ha kitalált kamu 'bossok' ellen kellene nyomozni és 'műbalhékat' megoldani. :D
SOKKAL jobb. Érezni, hogy történnek a dolgok. Már nagyon várom a Suicide Squadot sorozatot is, remélem lesznek összefüggések.
Bruce is kezd egyre menőbb lenni. Jó ez, most nagyon jó, de ezt nehéz lesz már überelni. -
#285 Hát elég beteg a csávó az már tuti. :D Én ebben a részben úgy éreztem túl gyorsan pörögnek az események. Mi marad így a többi évadra? -
#284 Hát ez a 2. rész valami eszméletlen jó volt!
Nagyon tetszik ahogy összefügg a Batman játékokkal is a sztori, meg ezek az apróbb utalások is jók! :D
Eddig ez volt a kedvenc részem. Jerome karakteréhez azt hiszem megtalálták a megfelelő színészt! :) -
#283 2x02 Omfg..... -
#282 megvan, már meg is néztem :)
nem volt rossz rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hamar lerendezték ezt, hogy Jim ki lett rúgva :D