Gotham

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Egesz jo resz volt, csak ez a Zsasz volt elegge rohejes azzal a ket szerencsetlennel.

BoneDragon
Nagyon komoly rész volt... Nem is sejtettem, azt ami a végén történt! Legjobb sori jelenleg, az tuti! 😄

Shiwo
szerintem ezzel is próbálnak némi noir hangulatot adni neki

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Palinko
miért ilyen öregek az autók a sorozatban? 😄 amúgy tetszik
Na...jó...kész...vége....az új rész, és a Promo-t nézve a következő is egy kibeb*szott asztamocskoséletbe téma....egyszerűen nem tudok mit mondani ez a sorozat kezdi túl szárnyalni az elvárásaim. Óriási csillagosötös a készítőknek!
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.11.04. 04:53:33
tigeroo
vágom, de enélkül is kaphatna. nekem ez öncélúan sok utalás, szájbarágós.

de eddig ötcsillag a sorozat. harveyt is megkedveltem, micsoda múlt😊
Nem véletlen teszik....gyanítom kap majd külön részt a dolog...
tigeroo
beteg rész volt

riddlernek úgylátom haragudni fog sok emberre.

amúgy kár hogy ennyire a pofánkba nyomják hogy "na őőő lesz riddler, nézd a bögréjét is kérdőjeles, meg "mondok egy rébuszt", "ó hagyj már a rébuszokkal".. és gonoszul néz a snittben látszik hogy ebből még feszültség lesz...)
k0trapali
Jó rész volt! Mire kezdtem belejönni vége lett <#idiota> ment is az anyázás...
BoneDragon
Jaja, nagyon fasza volt a vége. 😄 Riddler is kezd kibontakozni, jöhetne már a kövi rész! 😄

szabii98
húbaszki, na ennek a vége nagyon ütős volt
kíváncsian várom a kövi részt 😄

I met God. She's black

Eddig ez volt a legjobb rész.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

tigeroo
mert nem lőtte le a pingvint, csak AZT HISZIK, szóval mostmár zsarolhatják vele két oldalról is.
RatBaG
vagy inkább bemártották.

Per Aspera Ad Inferi.

tigeroo
harvey számomra sokkal szimpatikusabb mint jim. kicsit súlytalan nála ez a megrögzött törvényesség, mikor ő sem különb szépen bemártotta magát a kulimászba.
Jaja, iszonyat jo a srac, de alapvetoen minden karakter jo, kiveve a fiatal nyomozot, o olyan semmilyen

http://gaborszantai.co.uk/

tigeroo
nagyon jó sorozat.

oswald ellopja a showt😊 ő a legjobb arc
ForzaInter
nem is fogom, azért írtam hogy kasza.

Yo, Bitch!

neeeee😄DDDDDD
grebber
Utolsó részekben tuti lesz Batman is akit Ben Affleck alakít majd 😊

Next PC upgrade: 2022

Ne nézd akkor!
ForzaInter
középszer, kasza.

Yo, Bitch!

Majd kb, mint a Smallvilleben....úgy nagyrészt látom is az utolsó részt jelenetek összevágásda mutatják az új alvilágot benne a "szupergonosztevőket" közben alatta Gordon hangja ecseteli a helyzetet, és mesél egy új szebb világról, és a reményről ami élteti Gothamet Brucet aki visszatért már felnőttként, és a barlangot...majd a kamera mutatja, hogy sötét van esik pásztázza az épületeket majd meglebben a jól ismert fekete köpeny a levegőben a falon megjelenik a jól ismert árnyék és series final ..... nah kb ilyen is esélyes 😊
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.10.23. 23:18:26
Narxis
fenébe :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BoneDragon
Ez nem a bőregérről szól. Húzni, nyújtani fogják a szálát, mint a tésztát...

Narxis
Jó rész volt, haladjon a kis Bruce, nőjön fel minél hamarabb.

BoneDragon
De, csak úgy adod elő, mintha emiatt szar lenne az egész. A sorozatok nem arról szólnak, hogy húderohadtjó effekteket alkalmaznak, mivel nincs rá keret. Én is észrevettem, meg még jó pár dolgot is, de magasról teszek rá. Meg tényleg aki így keresi a hibákat és sír miatta, az ne nézzen ilyen sorozatot, mert csak csalódni fog.

RAZOR27
ajh istenem... -fav inkább.Tipikus sg, semmi negatívumot nem lehet megemlíteni.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

grebber
Szerintem 100 emberből 98 észre se vette ezeket (velem együtt).
Az ilyeneket kb csak az látja aki echte direkt fikázni akar.

Next PC upgrade: 2022

RAZOR27
nem néztem azt, nem jött be 😄 de egy szóval se mondtam, hogy rossz a sorozat maga, eddig tetszik. Lehetne kicsit csavarosabb a nyomozós szál, de még csak 4 rész volt, szóval ki tudja mi lesz még itt. Csak arra akartam kilyukadni, hogy ne erőltessenek olyan dolgot amit nem tudnak szépen kivitelezni. Pl. A gotham résznél is simán beállhattak volna valami random fal mellé és megvan oldva.

Spartacus tele volt ilyenekkel megsem sirt senki...

http://gaborszantai.co.uk/

Ez legyen a legnagyobb probléma az egész sorozattal...
RAZOR27
uh... na most néztem csak meg a 4. részt... hát ez gyenge lett nagyon. Biztos sok pénzt spóroltak a stábon, de most kilógott a lóláb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az arkham udvarán lévő jelenetnél a háttér valami iszonyat igénytelenül volt bevágva. Látszódott hogy megvolt szemből még csinálva, de amikor Gordon-ra mutatott a kamera csak tekertek ugyanarról a képről egyet fotosoppba vagy valami, amikor Hárvin volt a kamera már nem is szaroztak, csak rávágtak egy homályos kék hátteret. Borzasztóan elvonta a figyelmem... Másik. Azt megtudom emészteni hogy az effektezésen is spórolnak és csak minden 5. lövést mutatnak, a többit csak offscreen, de az éttermi lövöldözésnél a fél másodperces vakuzás minden volt csak nem hiteles. A végén a maszek esővel való bénázás már szót sem érdemel.

Persze. Én se tudok jobbat, de inkább akkor forgassanak úgy hogy ne kelljen bevállalni olyan trükköt amit nem tudnak igényesen megvalósítani.

Ha jók a tippjeim a későbbi Joker (aki nem Napier néven fut) majd az Arkham kezeltjei közt fog felbukkanni, mint gyerek, és az idők során szép folyamatosan bontakozik ki, mint elmebeteg gyilkos.
Shiwo
igazából a Burton - féle Batman filmben is 14 év különbség volt MK és JN között.. ott is felnőtt volt már Jack Napier mikor lelőtte Bruce szüleit..

de ez a sorozat is csak egy elgondolása a Batman világnak, párhuzamok lehetnek a mozifilmekkel, mesékkel vagy képregényekkel, de akár el is térhet tőle.. veheted úgy, mint egy újabb "reboot", mint a Nolan-féle triológia

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

LasDen
NAgyjából egy korúak lehetnek, de ez változhat. Szóval ha szereplne, akkor lehetne akár 20 éves fiatal vagy 16-7 éves suhanc, aki csak pár évvel idősebb Bruce-nál. Vagy akár Cobblepot féle felnőtt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BoneDragon
Amúgy joker még nem is szerepelhet, nem? Kb annyi idősnek kellene lennie mint Bruce-nak... Bár lehet rosszul tudom.

ForzaInter
😄😄

Yo, Bitch!

Narxis
Jaja, egyik legjobb sori ez.

BoneDragon
Eszméletlen eddig a sorozat, a pingvint játszó színésztől meg kiráz a hideg, rohadt jól nyomja, sose tudom épp mit fog tenni. <#pias>

ForzaInter
berendelték a teljes évadot, tehát 22 részes lesz az évad.

ez sztem nagyon rossz. így elfog laposodni az egész, és tele lesz töltelék részekkel. faszér nem lehet 13 max 16 rész..

Yo, Bitch!

Új rész kivégezve. Tetszik ahogy minden egyes epizóddal kap az ember valamit ami egy sima korrupt, sötét maffia témából varázsol egy beteg őrült, és iszonyat hátborzongatónak is mondható cuccot...egy gyerektörténetet sikerült felnőtté varázsolniuk...mondjuk amit kicsit soknak érzek az a leszbikus téma belemerülése. Mondjuk nekem az előbb említette háttérbe szorult karakterizálódás az egyik lényeges szál, hogy olyanokból lesznek később a fontos szereplők akik most amolyan teljes mellékesként vesznek részt a cselekményben. Nálam még most is felfelé ível a dolog sőt!
ForzaInter
A sorozat készítője csinálta a Mentalista-t is, aki abból látott 1 részt már kb tudhatta előre mire számíthat. Egy epizodikus sorozat, a háttérben egy átívelő szállal. Azért amúgy nem egy sima krimi sztem eddig, bár valóban lehetne jobb. Én a 2 főszereplő (Gordons és Bullock) miatt egyelőre tuti maradok, és Gotham is rohadt jól megvan csinálva a sorozatban. Aki eddig negatívum az, a néger nő, akinek a karaktere nagyon hiteltelen és még irritaló is, és a kis Bruce Wayne is elég felesleges eddig..

Yo, Bitch!

Ez miért meglepő?! Hónapokkal a sorozat előtt megmondták, hogy ez nem szuperhős sorozat lesz...hanem egy "eredet történet".
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.10.12. 06:56:17
A főbb karakterek szerintem félelmetes jók, de a bűnügyi sztori része az valóban gyengén kidolgozott. Reméljem, kiforrja ez még magát.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

MoRT2195
Hát ez elég gyenge eddig szerintem. Ez egy szimpla krimi sorozat eddig (mint mondjuk a Castle), csak annyi különbséggel, hogy Gotham világát már ismerjük. Semmi olyan nem volt benne, amitől ez több lenne, mint más. Azért kíváncsi vagyok hogy fog alakulni a sorozat története, de ha nem lenne semmi köze Batmanhez és/vagy a DC világához, akkor nem hiszem, hogy folytatnám, sőt szerintem bele sem kezdtem volna. És biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan vannak így ezzel. De hát egy jó névvel el lehet adni mindent.
Kezeltesd ki 😄DDDD Amúgy meg nem szabad se a színészeket se a környezetet se semmit nem szabad hasonlítani eddigi megvalósításokhoz....részemről szerintem mindent megtettek a kialakuló vilűág megvalósításához kisebb zökkenők, és hibák mindenben vannak, de ez így jó.
PiszkosFred
Igazad lehet, valoszinuleg ez az alapja annak a furcsasagnak, amit erzek ha latom/hallom. Caine utan egeszen mas. Nem a szinesszel van a gond, hanem a valasztas nem volt jo arra a szerepre, szerintem. De! Minden csak megszokas kerdese, lehet par het es fel sem fog tunni, volt mar ilyen 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Alfrédot lalakító színész egész jó de kb. ez a brit munkásosztály akcentus nem illik hozzá, főleg egy Michael Caine után.

PiszkosFred
Eddig az uj evad legnagyobb meglepetese szamomra a sorozat. Igaz, sosem olvastam kepregenyeket (na jo, talan egy-kettot puhafejukent az iskolaban a Bobo es Goliat, no meg a Kockas ujsagok mellett ha valaki szerzett egyet), csak a filmeket lattam meg anno a foiskolan a rajzolt szemoldoku Batman parodia-sorozatot neztuk vegig kozossegi eventek reszekent (a bumm-bumm meg pewpew feliratost), szoval teljesen laikus es kivulallo vagyok a temaban. Lehet, hogy ezert tetszik az egesz hangulata, es nem ragom a kefet szittyabetmenrajongokent.

No meg a kesobbi pingvint alakito szinesz jateka, az felulrol log ki az egeszbol. Bar a Will Smith felesege se rossz, de a harmadik reszben mar idegesitett 😊 A tobbiek meg majd belejonnek, annyira nem gaz egyik sem - habar Alfred szerintem nem volt jo valasztas, de ez egyeni velemeny.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.08. 09:40:13

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”