561
1920303_787182634645062_1797955831_n.png
  • BoneDragon
    Szerintem jó volt, de már nagyon erőltetett. Már rég el kellett volna varrni ezt a szálat.
  • MoRT2195
    Fish a 2. évadtól már nem lesz a sorozatban. Végre. Nagyon irritáló volt a csaj. :D
  • BoneDragon
    Pont napokban olvastam, hogy elakarja kezdeni valami olasz orvos a fejátültetést, erre tessék...
  • acsati
    De milyen szép lett az új :D
  • MoRT2195
    Most néztem meg a 17. részt... kicsit durca volt, amikor Fish kikanalazta a szemét. :D Ilyen idióta ötletet...
  • Narxis
    Szvsz későbbi évad.
  • Shiwo
    btw szerintetek mikor fog Bruce beszakadni a denevérekkel teli barlangba ? évadzáró esetleg vagy későbbi évad ?
  • SlayR
    Ismét egy nagyon jó rész volt! Következő is hasonló lesz :)

• Shiwo
    valószínűleg ezért feltételezik, hogy ő lesz idővel Joker...
  • SlayR
    Red Hoodnak majd inkább a Fekete Maszkhoz lesz köze, mint jokerhez....
  • SlayR
    Azt senki nem mondta, hogy konkrétan nem ő volt Joker...csak mondhatni hagyják sakkozni a nézőket....amúgy is még hosszú idők telnek el mire lesz valami Joker karakteréből....
  • Shiwo
    az lenne egy trükkös lépés a készítőktől, ha több olyan karaktert is betennének, aki potenciálisan Joker lehet, és a nézői reakciók alapján döntenék el a későbbiekben, hogy melyikből is legyen végül az ikonikus bohóc
  • MoRT2195
    Erről a Red Hood-ról azt mondják, hogy ő a Joker... de attól még lehet, hogy Jerome van a maszk alatt. :)
    Amúgy vicces lenne, ha tényleg nem ő lenne Joker, ti meg itt irkáljátok, hogy milyen jól alakította Joker szerepét... :D
  • RatBaG #188
    tényleg... akkor francnak erőltették rá ezt a vigyort, ki ez a jerome? egy senki.
  • cylonflatus
    Ő nem a Joker volt.
  • RatBaG #186
    én nem voltam elájulva pingvintől ANNYIRA, mint itt néhányan, de ez a joker gyerek ütött. nálam most ő van a top-on.
  • MrHyde
    Kurvabeteg ez a Jokergyerek, hatalmas forma :D
  • Oddball29
    Ezt nem hittem volna, de sztem a Gotham most felülírta az eddigi Joker kánont. Elképesztő.
  • Narxis
    Joker yeeeeeeeeeeeee, hatalmas volt!
  • SlayR
    Részről részre egyre durvább érzések fognak el a sorozatot nézve. Hihetetlen, ahogy a karakterek új és új oldalukról mutatkoznak meg, ahogy most Bruce is egyre inkább a jelentőségét emeli a sorozaton belül. Bár Fish karaktere számomra egyre inkább unalmas kicsit túl van szerintem erőltetve akármennyire is akarják éreztetni ezt a "jajdefontosgonosz" témát. Joker azaz Jerome...eszméletlen! A folytatás is hozza a kellőt azt hiszem:
  • MoRT2195
    Végig nézed? Ez egy filmnél még oké, mert ott ha az első perctől kezdve nem tetszik, akkor is max (de nagyon-nagyon max) 3 óra van hátra a filmből. Egy sorozatnál viszont ennek jóval többszöröse van hátra, elvégre egy rész kb 45 perces, és az első évadnak sincs még vége. Lesz még jó pár óra szenvedésed, ha nem tetszik a sorozat és végig akarod nézni az összes részt, mert az biztos, hogy lesz jó pár évada...
  • Oddball29
    Off, de végül is kapcsolódik. Májusban jön.

• G_ArchAngel #179
    Nagy karakterek, siman rajuk lehetne epiteni a showt + Alfred.
  • tigeroo
    ne etessétek már a trollt.

jó rész volt egyre jobb
  • RatBaG #177
    hát ez a pingvin vs nygma jelenet hatalmas volt :D
  • grebber
    "Akármelyik topicba megyek, te tuti ott vagy és elsőként rinyálsz, hogy mekkora sz*r, legyen az bármi is"

Sorozatos topikokba nehezen látsz ilyet mert egyikkel sincs nagy bajom.

"Én meg azt nem értem, ha nem tetszik miért nem lehet elengedni?" Amit elkezdek azt végignézem.
  • SlayR
    Én meg azt nem értem, ha nem tetszik miért nem lehet elengedni? Anno elkezdtem nézni az Agents of Shielde-et de idővel érdeklődés vesztés miatt abbagagytam eszembe se jutott valahogy a topikba bejárni hogy hangoztassam, miért nem jó....:)
  • BoneDragon
    Akármelyik topicba megyek, te tuti ott vagy és elsőként rinyálsz, hogy mekkora sz*r, legyen az bármi is. Biztos ettől menőbb leszel, értem én..Részemről téma off.
  • grebber
    Sosem értettem ,hogy ajnározni , fényezni , az egekig magasztalni egy sorozatot lehet mindenkinek,de ha van akinek nem tetszik és nem dobálja rá csukott szemmel az oszkárdíjat már takarodjon ,értem!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.02.10. 21:12:47
  • SlayR
    Szenvednek páran ebben a betegségben itt :)
  • BoneDragon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Látom te késztetést érzel arra, hogy mindenhova hülyeségeket okádj be.
  • grebber
    Ja kb mint a barátok köztben
  • SlayR
    Elég durván folynak az események
  • SlayR
    http://moviepilot.com/posts/2015/02/05/could-this-heroes-star-really-be-the-joker-on-gotham-2662232?lt_source=external,manual
  • cherubim06
    Sőt, szerintem túl jó! Komolyan, szinte elnyomja a többi "unalmas" karaktert.
    Na, mindenesetre eléggé jó sorozat ez.
  • DasIsFuck
    A jelenlegi Bruce szál igen gyenge a többihez képest.

• SlayR
    Elvileg a 2. évadban már szó esik az Árnyak Ligájáról
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.03. 22:31:19
  • Narxis
    5. évadnál :D

de mé ne? :D
  • BoneDragon
    Azért azt még ne. Nagyon élvezem a sorozatot, nem kell bele még olyan. :)
  • Narxis
    Brutáljó rész volt, alig várom, hogy mondjuk az . évadnál legyünk hátha akkor már a szárnyait próbálgatja Batman. :D