561
-
#201 Szerintem jó volt, de már nagyon erőltetett. Már rég el kellett volna varrni ezt a szálat. -
#200 Fish a 2. évadtól már nem lesz a sorozatban. Végre. Nagyon irritáló volt a csaj. :D -
#199 Pont napokban olvastam, hogy elakarja kezdeni valami olasz orvos a fejátültetést, erre tessék... -
#198 De milyen szép lett az új :D -
#197 Most néztem meg a 17. részt... kicsit durca volt, amikor Fish kikanalazta a szemét. :D Ilyen idióta ötletet... -
#196 Szvsz későbbi évad. -
#195 btw szerintetek mikor fog Bruce beszakadni a denevérekkel teli barlangba ? évadzáró esetleg vagy későbbi évad ? -
SlayR #194 Ismét egy nagyon jó rész volt! Következő is hasonló lesz :)
-
#193 valószínűleg ezért feltételezik, hogy ő lesz idővel Joker... -
SlayR #192 Red Hoodnak majd inkább a Fekete Maszkhoz lesz köze, mint jokerhez.... -
SlayR #191 Azt senki nem mondta, hogy konkrétan nem ő volt Joker...csak mondhatni hagyják sakkozni a nézőket....amúgy is még hosszú idők telnek el mire lesz valami Joker karakteréből.... -
#190 az lenne egy trükkös lépés a készítőktől, ha több olyan karaktert is betennének, aki potenciálisan Joker lehet, és a nézői reakciók alapján döntenék el a későbbiekben, hogy melyikből is legyen végül az ikonikus bohóc -
#189 Erről a Red Hood-ról azt mondják, hogy ő a Joker... de attól még lehet, hogy Jerome van a maszk alatt. :)
Amúgy vicces lenne, ha tényleg nem ő lenne Joker, ti meg itt irkáljátok, hogy milyen jól alakította Joker szerepét... :D -
#188 tényleg... akkor francnak erőltették rá ezt a vigyort, ki ez a jerome? egy senki. -
#187 Ő nem a Joker volt. -
#186 én nem voltam elájulva pingvintől ANNYIRA, mint itt néhányan, de ez a joker gyerek ütött. nálam most ő van a top-on. -
MrHyde #185 Kurvabeteg ez a Jokergyerek, hatalmas forma :D -
Oddball29 #184 Ezt nem hittem volna, de sztem a Gotham most felülírta az eddigi Joker kánont. Elképesztő. -
#183 Joker yeeeeeeeeeeeee, hatalmas volt! -
SlayR #182 Részről részre egyre durvább érzések fognak el a sorozatot nézve. Hihetetlen, ahogy a karakterek új és új oldalukról mutatkoznak meg, ahogy most Bruce is egyre inkább a jelentőségét emeli a sorozaton belül. Bár Fish karaktere számomra egyre inkább unalmas kicsit túl van szerintem erőltetve akármennyire is akarják éreztetni ezt a "jajdefontosgonosz" témát. Joker azaz Jerome...eszméletlen! A folytatás is hozza a kellőt azt hiszem:
-
#181 Végig nézed? Ez egy filmnél még oké, mert ott ha az első perctől kezdve nem tetszik, akkor is max (de nagyon-nagyon max) 3 óra van hátra a filmből. Egy sorozatnál viszont ennek jóval többszöröse van hátra, elvégre egy rész kb 45 perces, és az első évadnak sincs még vége. Lesz még jó pár óra szenvedésed, ha nem tetszik a sorozat és végig akarod nézni az összes részt, mert az biztos, hogy lesz jó pár évada... -
Oddball29 #180 Off, de végül is kapcsolódik. Májusban jön.
-
G_ArchAngel #179 Nagy karakterek, siman rajuk lehetne epiteni a showt + Alfred. -
#178 ne etessétek már a trollt.
jó rész volt egyre jobb -
#177 hát ez a pingvin vs nygma jelenet hatalmas volt :D -
#176 "Akármelyik topicba megyek, te tuti ott vagy és elsőként rinyálsz, hogy mekkora sz*r, legyen az bármi is"
Sorozatos topikokba nehezen látsz ilyet mert egyikkel sincs nagy bajom.
"Én meg azt nem értem, ha nem tetszik miért nem lehet elengedni?" Amit elkezdek azt végignézem.
-
SlayR #175 Én meg azt nem értem, ha nem tetszik miért nem lehet elengedni? Anno elkezdtem nézni az Agents of Shielde-et de idővel érdeklődés vesztés miatt abbagagytam eszembe se jutott valahogy a topikba bejárni hogy hangoztassam, miért nem jó....:) -
#174 Akármelyik topicba megyek, te tuti ott vagy és elsőként rinyálsz, hogy mekkora sz*r, legyen az bármi is. Biztos ettől menőbb leszel, értem én..Részemről téma off. -
#173 Sosem értettem ,hogy ajnározni , fényezni , az egekig magasztalni egy sorozatot lehet mindenkinek,de ha van akinek nem tetszik és nem dobálja rá csukott szemmel az oszkárdíjat már takarodjon ,értem!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.02.10. 21:12:47 -
SlayR #172 Szenvednek páran ebben a betegségben itt :) -
#171 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Látom te késztetést érzel arra, hogy mindenhova hülyeségeket okádj be. -
#170 Ja kb mint a barátok köztben -
SlayR #169 Elég durván folynak az események
-
SlayR #168 http://moviepilot.com/posts/2015/02/05/could-this-heroes-star-really-be-the-joker-on-gotham-2662232?lt_source=external,manual -
cherubim06 #167 Sőt, szerintem túl jó! Komolyan, szinte elnyomja a többi "unalmas" karaktert.
Na, mindenesetre eléggé jó sorozat ez. -
#166 A jelenlegi Bruce szál igen gyenge a többihez képest.
-
SlayR #165 Elvileg a 2. évadban már szó esik az Árnyak Ligájáról
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.03. 22:31:19 -
#164 5. évadnál :D
de mé ne? :D -
#163 Azért azt még ne. Nagyon élvezem a sorozatot, nem kell bele még olyan. :) -
#162 Brutáljó rész volt, alig várom, hogy mondjuk az . évadnál legyünk hátha akkor már a szárnyait próbálgatja Batman. :D