561
1920303_787182634645062_1797955831_n.png
  • ReszegKoldus
  • cylonflatus
    Morena Baccarint biztos nem hagyja el végleg Gordon, legalábbis nagyon valószínű, hogy nem. Mivel terhes. Az ugye teljesen nyilvánvaló, hogy Gordon elég gyorsan ki fog szabadulni, tehát az, hogy elküldte egy dolog. Plusz a Gotham/Batman univerzumban Gordon lányának megvan a (nem kicsi) szerepe. Ami legalább ennyire biztos, még ha felébredve a kómából segít is Gordonnak, hogy új kapcsolatot nem fog kezdeni a pszichopata szöszkével. Ki van zárva. Viszont lehet nem véletlen fogják Jimbo lányát Barbarának hívni...
    Dr Strange pedig Batman egyik későbbi főellenfele (aki tudja a személyazonosságát is), szóval olyan nagyon durva bosszút nem fog állni rajta Pingvin.
  • Kamionsofőr123
    Zseniális rész volt ismét rengeteg érzelmi töltettel...
    Már kicsit Prison Break feelingem volt azt hittem jön Scoefield és megszökteti Gordont, de hát sokat nem tévedtem :DD
  • RatBaG #398
    valami bűzlik pingvin családjával. én eleve azt hittem, mikor a fater a családtagok bemutatásáról beszélt, hogy tuti kitömte őket, vagy ilyesmi.
    ezek vagy csak színészkednek, vagy szintén pszichopaták.
  • Palinko
    sztem nem követik mindenben a képregényeket, esetleg eddigi filmeket, de lehet neked lesz igazad abban, hogy követik. akkor most Barbara átmegy azon a gépen amin pingvin? mert Jim még mindig szereti, de erről az öldöklős korszakáról nem volt szó a filmekben ha jól emlékszem.
  • G_ArchAngel #396
    Mivel öregkorában is Barbara Jim felesége, ezért ez nem volt kockázatos kijelentés :D
  • Kamionsofőr123
    Hát igen az nagyon jó lenne. A Gotham szerintem benne van a jelenleg futó sorozatok között a legjobb 5-ben. Bruno Heller munkája már a Mentalistában is tetszett itt is hasonlóan jó :D Van olyan jó a sorozat, mint a Nolan triológia vagy a Batman Arkham videójátékok :D
  • Palinko
    én is arra számítok, hogy azzal fejeződik majd be, hogy felveszi a batman öltözetet, max előtte lesz 2-3 eset, hogy bénázik valami rosszabb minőségű viccesebb ruhában. ne legyen igazunk én is nagyon szeretnék egy sötét lovag szerű batman sorozatot látni és nem ezt a batman vs superman vonalat :D
  • grebber
    Pedig mekkora jó lenne egy Batman sorozat ilyesmi minőségben
  • k0trapali #392
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor most Bruce megy és bejárja a világot és kitanul mindent aztán vissza és táádááám! Batmaaan! Bár azt olvastam, hogy max az uccsó részben teszi fel a köpenyt és kész vége.
  • Kamionsofőr123
    Bruce is elkezdett végre fejlődni kíváncsi leszek, hogy mondjuk 4-5 év múlva, ha megy még a sorozat akkor benne lesz Batman? Vagy ennek a sorozatnak azzal lesz vége, hogy Batman megszületik?
    Amúgy Barbara nem hiába ébredt most fel biztos szerepe lesz Jim kihozásába a böriből és biztos össze is fognak jönni miután Morena Baccarint elküldte Jimbo.
    Arra leszek kíváncsi, hogy Pingvinből vajon hogy lesz ismét gonosz? Vajon megbosszúlja Dr. Stranget?
    Nygma pedig egész jól halad kíváncsi leszek mikor bukik le és hogyan bár valszeg Jim fogja lebuktatni és emiatt kénytelen lesz távozni Riddler a GCPD-ből.
  • Palinko
    hát még milyen durva ma nézni, van egy jelenet ami a brüsszeli eseményeket juttatta eszembe :(

azon kívül is ütős volt, de több kérdést vetnek már fel mint megválaszolnak :D egyébként ez a nagydarab fickó legyőzési taktika nem néz ki egészségesnek :D
  • Kamionsofőr123
    Azta rohadt!
    Ez a rész nagyon odabaszott! Már pont kezdett ellaposodni kicsit a sorozat erre ez... elképesztő.
  • cylonflatus
    Az asszisztense, a fekete nő viszont biztos megkapja. Ugye Pingvin is beígérte neki, mert "fölidegesítette" :)
  • Palinko
    a fenébe, tényleg nem jutott eszembe, hogy az arkham city játékban benne volt. akkor maradni fog sajna.
  • cylonflatus
    Na ő az, akit biztos nem fognak kicsinálni, mivel Strange ugyanúgy Bruce Wayne jövőjéhez tartozik, mint Nygma, Pingvin, vagy Gordon.
  • tigeroo
    mr. freeze eredetsztorija másabb volt, mint a filmbéli nemde?
  • Palinko
    jól hozza a színész, de már alig várom, hogy kicsinálják az évad végén.
  • BoneDragon
    Huh nagyon komoly kis rész volt!

Nagyon jól alakítja Strange szerepét a csávó, eskü kiráz tőle a hideg! :D Viszont pingvint kicsit sajnálom, de tuti kiszabadul valahogy, lehet nygma segítségével.
  • Palinko
    majd a végére pörög fel. Nigma elég sokat el fog vinni a végén meg Bruce is bejön a képbe várakozásaim szerint
  • Shiwo

feltűnt Mr. Freeze.. hát ne csodálkozzatok, ha kicsit lehűlt a sztori..
  • tigeroo
    ahhoz képest, hogy a félévzáró mekkora jól elvarrt minden szálat és a tetőfokára hágott a feszültség, itt most elég lesz újra felmelegíteni a sorozatot. ha ezt nem számítjuk, akkor ez is nagyon jó rész volt, de a félszezon lezárása miatt tűnhet kicsit vontatottabbnak szerintem. jó volt ez
  • TDC Geronimo
    Most néztem. Nem volt ez rossz.
  • BoneDragon
    Na innen még nem látta senki az új részt? Eddigiekhez képest kicsit lapos volt, de jó lesz ez!
  • MoRT2195
    Baromi jó sorozat. A 2. évad 4. részénél abba hagytam elég sok ideig, ma viszont egybe ledaráltam a maradék 7 részt. :D És abszolút nem untam, tényleg mindig van benne valami érdekes, és nem csak az utolsó 1 percben, mint ahogy sok más sorozatban. Mondjuk sok történés számunkra eléggé előrelátható, gyakorlatilag tudjuk a szereplők lépéseit előre, és nem ér sok meglepetés minket. Persze vannak kivételek. Ez a "gonoszakat" gyártó labor érdekes lehet, gondolom a következő 11 részben ezen lesz a hangsúly, bár azért remélem nem minden részben valami új gonoszt kapunk, az kicsit unalmas tud lenni, mert nem sok történetet látni úgy az egészben.
  • grebber
    Elkezdtem darálni a második évadot nagyon jó!
  • DasIsFuck
    Bruce-nak az volt a terve, hogy silvert elcsábítsa,ellágyítsa.
    Tudta, hogy csak játszik vele és ezt felhasználta ellene.
    Végül is bevált a terve.

Alfred mondta ugye neki előző részben, hogy ő még nem ért ahhoz, hogy a nőket elcsábítsa és felhasználja, silver jelenetei gyakorlatilag ennek a fő jövőbeli bruce wayne/batman sajátosságnak volt a szárnypróbálgatása bruce részéről.

Egyébkén baromi jó volt amerre elvitték a finálét.
    Gordon ebben az évadban élet-halál harcot vív a törvényes és tisztességes felével a sötét fele ellen.
    Szerintem lesz még itt az új főkapitány és közte konfliktus, de én azt érzem, hogy majd ez a kapitány lesz az aki végleg a törvényesség és tisztesség oldalára fogja állítani.

Alfred-nak meg kellene egy spin-off, de nagyon:D

• BoneDragon
    De ő volt.
  • tigeroo
    mekkora vooolt!

az utcsó előtti, indian hillses jelenetben az egyik tartályban nem fish volt? a haja olyan volt...
  • Palinko
    s2e11

jó lett ez a félidő záró rész. mikor Gordon felébred Nygma házában Pingvinnel, nagyon állat :D engem kicsit meglepett, hogy összeállt Pingvinnel, azt gondoltam legutóbbi ügyük után, hogy itt a nagy törés többet nem fog összeállni Pingvinnel, de tévedtem. Ok kizökkentették, egy könnyen lehet kamu dumával, de én már ezen is meglepődtem hogy odáig jutott. Alfred durván tolta, még a sebeit sem kezelték jó sokáig :DDD

Bruce elég semmilyen volt most, nem értem miért nem akadékoskodott, legalább valakit megpróbált volna megfojtani a bilincsével vagy tudom is én :D Silvernél éreztem, hogy ez a kiszabadítós játék lesz, ez kicsit kiszámítható volt. Mint ahogy az is, hogy meg fogja csókolni Bruce, mert ő olyan... biztos felfogta, hogy csak kényszerből volt olyan Silver, bár engem ez nem hatott volna meg annyira, mert csak kereshetett volna ebből kiutat Silver, csak fontosabb volt neki a szép smink, a mindig belőtt haj stb :D

Végül egész komoly csipet-csapat jött össze a kiszabadításra :D akció is elég hülye volt, sokszor megölhette volna a vén csóka, vagy bármelyik tanonc Bruce-t, még átlőnek azon a sorfalon, az is nagyon logikátlan volt. mondjuk Fox logikája sem volt érthető, hogy miért köpte be őket, hogy ott vannak? Tabitha megint csak kiszámítható volt az epizód elején tanúsított viselkedés alapján.

Gordon tudtam, hogy bíróság elé akarja vinni megint csak Galavant, de annak nem lett volna sok értelme. mikor úgy is kiszabadult volna... mikor a vízhez vitték eléggé beugrott az első évad, csak itt most meg is ölték az áldozatot :D

a vége viszont elszomorított, most ugye nem azt a bénázást akarják, hogy majd visszahozzák Fish-t, Galavant meg minden szart onnan a kórházból? ami igen csak a Wayne vállalat kísérleti termének tűnt amit múltkor bemutattak. mert akkor azért az NAGYON gagyi. még a végén Mr Freezehez köthető valaki sem tudta lekötni a figyelmemet, mert arra gondoltam, nehogy visszahozzanak mindenkit. az meg úgy nézett ki mintha a piromániás csajt hozták volna vissza első pillantásra, de aztán látom, hogy fekete férfi, talán a Fox az. de még ahogy írom ezeket a sorokat, még mindig azon gondolkodok, meg ne próbálják visszahozni Fish-t meg a többit, legyen már olyan tökös a sorozat, hogy ha valaki meghalt az úgy is marad. mondjuk mint a games of throne, bár még ott is visszajöhetnek másként

Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.12.01. 12:06:07
  • DasIsFuck
    Remélem nem, mert gyanítom az már a minőség rovására menne.
  • Palinko
    összejöhetnek sztem simán, még van 10 évük összeveszni :D
  • Kamionsofőr123
    Bruce és Selina összejöhetne már :D De sajnos erre nem sok esélyt látok Selina miatt :(
  • RatBaG #368
    és nygma is milyen szépen alakul :)
  • tigeroo
    durvaaa volt

pingvin mekkora volt:D
  • BoneDragon
    Eszméletlen ez a sorozat, mindig azt hiszem nem lehet rákontrázni bizonyos részekre, de mindig megcsinálják...
  • Kamionsofőr123
    ahogy vége jön a Better Call Saul én inkább azt várom :D Ha szereted a Breaking Badet ajánlom mert ez az előzmény sorozata.
  • Palinko
    tavaly is azt csinálták, hogy félúton volt egy fontosabb lezárás majd év végén ugye Fish is elúszott :D

pont jó áprilisban meg jön a GoT meg kicsit előtte Black Sails szóval addig kitart a Gotham :)
  • Kamionsofőr123
    Sajnáltam is, hogy vége lett a résznek mert néztem volna még tovább :D
    Mivel 22 részes az évad lehet, hogy a 11. rész amolyan félévadzáró lesz bár az IMDB-n az van írva, hogy hetente jönnek a részek egészen áprilisig szünet nélkül.
  • Palinko
    ep10
    ja tényleg állat volt, Gordon is verekedett mint Bruce Lee a paravánoknál :D meg aztán is cseles volt dicséret illeti mint a színészt mint az írókat is. Bruce belecsapott tényleg, szerintem még túlzásba is vitte. kb a 2. pofon után fejemben megszületett az elmélet, hogy biztos ezzel játszik, amit tett. de aztán elvetettem a gondolatot, mert eléggé törvényellenes így hát el is vetettem az elméletet ami végül beigazolódott :D Alfrednek is megvolt a nagy jelenete, de aucs. Galavant lehetett sejteni, hogy kiszabadul, a polgármestert beprogramozhatták úgy mint Butch-ot stb. szerintem is esélyes, hogy a következő részben kinyírják Galavan-t, kétlem hogy az ő esetében azt választanák, hogy elmenekül, mert nem lenne sok értelme. tovább húzni meg már nemigen lehet, mert lehullott a lepel...