561
1920303_787182634645062_1797955831_n.png
  • G_ArchAngel #241
    Fasza lett, vegre Gordon is golyokat novesztett maganak es elkezdett ferfikent viselkedni.
  • acsati
    én majd csak este fele tudom nézni sajnos.
    amúgy imdb szerint 22 részes
  • Palinko
    kegyetlen lett, gyerünk nézzétek aztán kidumáljuk. mennyi rész lesz az évadban?
  • acsati
    ideje volt már :)
  • Palinko
    Na itt is az új rész

Gotham.S01E19.HDTV.x264-LOL
  • Palinko
    12. résztől van bepótolni valóm, ma láttam azt meg a 13. at, már majdnem megörültem, hogy kiírták Fisht... Éjjel sztem felfejlődök a 18. részig
  • TheFlash4Ever
    Joker 4ever
  • ReszegKoldus
  • MerlinW
    Mad Hatter az Origins játékban is benne volt, Freeze-el egyetemben.
  • Shiwo
    animációkban is feltűntek, csak a filmekben nem
  • Palinko
    az szerintem csak képregényben volt
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mad Hatter egy tudós, aki az őrült kalaposnak képzeli magát, és kütyükkel + hipnózissal képes irányítani másokat

Mr. Freeze szerepelt az egyik filmben is (őt játszotta Schwarzenegger), szintén tudós, a felesége halálos beteg lett, így lehibernálta és próbál gyógymódot találni rá.. közbe valami baleset folytán Freeze teste is "mutálódott" és csak fagypont közeli hőmérsékleten képes életben maradni, így folyamatosan egy speciális szkafandert visel.. van egy spéci fagyasztó fegyvere is, és előszeretettel próbálja elhozni Gothamra az újabb jégkorszakot..

Clayface egy érdekesebb eset, a folyton megújuló képregények során vagy 8 különböző személy is volt, aki végül Clayface -szé vállt..
    továbbá azért is meglepő lehet a feltűnése, mert míg Batman legtöbb ellenfele bár rendkívül intelligens, de egyszerű halandó, addig Clayface inkább már természetfeletti lény.. teste agyaggá vállt, így képes formázni, fegyvert (kardot, buzogányt) alakítani a kezéből mások alakját felvenni, és nem igazán sebezhető.. bár ahogy elnéztem a wiki-t, az 1. Clayface az Basil Karlo volt, egy színész, aki megőrül valamiért, és csak valamivel később alakult át Clayface-szé.. gyanítom ő fog még emberként szerepelni a Gothamban...

Court of Owls -ról eddig én se hallottam, ahogy elnézem, valami bűnözőcsoport

• grebber
    Azt tudom ki anno Schwarzi tolta de a többi csocsesz kicsoda?
  • Palinko
    de abban van a Freeze
  • zaki
    Jobb is hogy nem latta xd
  • Palinko
    akkor a Batmant és Robint nem láttad
  • grebber
    Az összes Batmant láttam de ezekre nem emlékszem kik ezek?
  • Oddball29
    Azt, hogy a Court of Owls jönni fog, azt már a Wayne-gyilkossággal kapcsolatban sejtettem.
  • Shiwo
    A Gotham 2. évadjára érkezni fog:

Clayface és The Mad Hatter, valamint Mr. Freeze, és úgy néz ki, hogy sikerül megvalósítani a Court of Owls behozatalát is. Ezeken kívül két potenciális történetszál lehet Bruce Wayne milliárdos karakterének megjelenése, valamint Jeroma karakterének további feltárása.

By Sorozatjunkie
  • zaki
    hala az egnek
  • RatBaG #221
    http://comment.blog.hu/2015/03/19/jada_pinkett_smith_beintett_a_gotham_masodik_evadara
  • Narxis
    You got: Bruce Wayne
    Bad people have tried to upend your entire life, but did you let that stop you? Nah. You’re smarter than people three times your age, a better cop than most of the cops are, and also have the resources to do whatever you feel is right. Remember, little Bruces: what doesn’t kill you makes you stronger, more determined, and full of a rage that can only be released by dressing up like a flying rodent and beating the crap out of petty criminals in the desperate, unrealistic hope that it will solve your problems.

Ez egy buziság, pontatlan teljesen.
  • G_ArchAngel #219
    You got: Alfred Pennyworth
    You’re the badass to end all badasses! No really, you can do it all: cook, clean, answer the door, raise children, shoot people, and look sickeningly attractive all the while. That’s not to say you don’t have a soft spot, though, and you’ll do anything to protect the people you care about. Anyone who underestimates you is doing themselves a huge disservice, and they are probably soon to find out.

meh :/
  • BoneDragon
    Which "Gotham" Character Are You?
  • MoRT2195
    Na kiderítettem az igazságot. :) Április 13-án jön a következő (19.) rész, addig viszont pár előző részt újra mutatnak a TV-ben. Március 16-án a 10. rész megy majd a TV-ben.
  • Devv
    Imdb-n is már március 16 van.
  • BoneDragon
    Lehet, hogy a season finálé lesz akkor, úgy pont ki is jön a 4 rész. Na de hétfőn kiderül.
  • acsati
    egyáltalán nem bánnám, ha nem kéne várni áprilisig!
  • BoneDragon
    Érdekes, mert a hivatalos oldalon tényleg március 16 van, viszont mindenhol máshol áprilist olvasok...
  • acsati
    imdb-ről tájékozódtam, akkor hétfőn kiderül mi is az igaz :D
  • Norbi1990
    IMDB-n április 13 van írva
  • MoRT2195
    A hivatalos előzetesben szerepel az április 13... itt is van a videó, rögtön a legelején mutatják. Azóta lehet, hogy előrébb hozták, mert rájöttek, hogy nagyon hosszú szünet ez a következő 5 részhez, de eddig arról volt szó, hogy április 13-án jön a következő rész.

• Devv
    Tényleg!
  • BoneDragon
    Március 16 van a hivatalos oldalon, nem tudom honnan veszed ezt.
  • Devv
    Köszi az infót!
  • acsati
    nincs vége, csak ha jól látom akkor most van egy "kis" szünet és a következő rész április 13-án lesz
  • Devv
    Srácok, mi a helyzet a gátemmel? Vége az évadnak?
  • DasIsFuck
    Osztom, Fish karaktere túl van már húzva.

Én örülnék, ha végleg elvarrnák fish szálát.
  • MoRT2195
    Nem láttam még az utolsó részt, szóval nem tudom miről van szó. De ha új külsővel tér vissza FIsh (vagyis új ember játssza a karakterét), akkor az nekem már bőven elég lesz. De most úgy látom lesz egy jó hosszú szünet a 19. részig.
  • G_ArchAngel #202
    Szerintem Fish lesz, csak a színésznő nem. Nem véletlenül van egy szigeten, ahol új külsőt kaphat.