561
1920303_787182634645062_1797955831_n.png
  • zaki
    azert ramasznal :D
  • G_ArchAngel #120
    Az osszes ultetett Dacias roman techno-patkanynak ilyen van az egyszervolt moldav fiuegyuttes - O-Zone - sikerei ota...
  • Narxis
    Pingvin után a legjobb Nygma.
  • ForzaInter
    hihetetlen irritáló a karaktere, hiteltelen..
  • grebber
    Akkor érthető volt kitől tanulnia.
  • zaki
    O amugy egyebkent Will Smithne :D
  • tigeroo
    jó rész volt, végre minden színész kap ugyanannyi mélységet.
    fisht alakító színész is gyönyörűen játszik, ahogy épp hallgatta az éneklő vénasszonyt, megtapsolta, de mosoly nélkül egyből odafordult a kiscsajhoz. zseniális közöny.

alfred és cobblepot a kedvencem
  • BoneDragon
    Ez a sorozat bakker... nem lehet betelni vele! :D
  • Narxis
    Mocskos jó rész volt, Pingvin a legjobb, ő viszi a hátán az egész sorit. Ja és olyan frizurát akarok mint ami neki van. :D
  • zaki
    Egesz jo resz volt, csak ez a Zsasz volt elegge rohejes azzal a ket szerencsetlennel.
  • BoneDragon
    Nagyon komoly rész volt... Nem is sejtettem, azt ami a végén történt! Legjobb sori jelenleg, az tuti! :D
  • Shiwo
    szerintem ezzel is próbálnak némi noir hangulatot adni neki
  • Palinko
    miért ilyen öregek az autók a sorozatban? :D amúgy tetszik
  • SlayR
    Na...jó...kész...vége....az új rész, és a Promo-t nézve a következő is egy kibeb*szott asztamocskoséletbe téma....egyszerűen nem tudok mit mondani ez a sorozat kezdi túl szárnyalni az elvárásaim. Óriási csillagosötös a készítőknek!
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.11.04. 04:53:33
  • tigeroo
    vágom, de enélkül is kaphatna. nekem ez öncélúan sok utalás, szájbarágós.

de eddig ötcsillag a sorozat. harveyt is megkedveltem, micsoda múlt:)
  • SlayR
    Nem véletlen teszik....gyanítom kap majd külön részt a dolog...
  • tigeroo
    beteg rész volt

riddlernek úgylátom haragudni fog sok emberre.

amúgy kár hogy ennyire a pofánkba nyomják hogy "na őőő lesz riddler, nézd a bögréjét is kérdőjeles, meg "mondok egy rébuszt", "ó hagyj már a rébuszokkal".. és gonoszul néz a snittben látszik hogy ebből még feszültség lesz...)
  • k0trapali #104
    Jó rész volt! Mire kezdtem belejönni vége lett ment is az anyázás...
  • BoneDragon
    Jaja, nagyon fasza volt a vége. :D Riddler is kezd kibontakozni, jöhetne már a kövi rész! :D
  • szabii98
    húbaszki, na ennek a vége nagyon ütős volt
    kíváncsian várom a kövi részt :D
  • Oddball29
    Eddig ez volt a legjobb rész.
  • tigeroo
    mert nem lőtte le a pingvint, csak AZT HISZIK, szóval mostmár zsarolhatják vele két oldalról is.
  • RatBaG #99
    vagy inkább bemártották.
  • tigeroo
    harvey számomra sokkal szimpatikusabb mint jim. kicsit súlytalan nála ez a megrögzött törvényesség, mikor ő sem különb szépen bemártotta magát a kulimászba.
  • G_ArchAngel #97
    Jaja, iszonyat jo a srac, de alapvetoen minden karakter jo, kiveve a fiatal nyomozot, o olyan semmilyen
  • tigeroo
    nagyon jó sorozat.

oswald ellopja a showt:) ő a legjobb arc
  • ForzaInter
    nem is fogom, azért írtam hogy kasza.
  • SlayR
    neeeee:DDDDDDD
  • grebber
    Utolsó részekben tuti lesz Batman is akit Ben Affleck alakít majd :)
  • SlayR
    Ne nézd akkor!
  • ForzaInter
    középszer, kasza.
  • SlayR
    Majd kb, mint a Smallvilleben....úgy nagyrészt látom is az utolsó részt jelenetek összevágásda mutatják az új alvilágot benne a "szupergonosztevőket" közben alatta Gordon hangja ecseteli a helyzetet, és mesél egy új szebb világról, és a reményről ami élteti Gothamet Brucet aki visszatért már felnőttként, és a barlangot...majd a kamera mutatja, hogy sötét van esik pásztázza az épületeket majd meglebben a jól ismert fekete köpeny a levegőben a falon megjelenik a jól ismert árnyék és series final ..... nah kb ilyen is esélyes :)
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.10.23. 23:18:26
  • Narxis
    fenébe :/
  • BoneDragon
    Ez nem a bőregérről szól. Húzni, nyújtani fogják a szálát, mint a tésztát...
  • Narxis
    Jó rész volt, haladjon a kis Bruce, nőjön fel minél hamarabb.
  • BoneDragon
    De, csak úgy adod elő, mintha emiatt szar lenne az egész. A sorozatok nem arról szólnak, hogy húderohadtjó effekteket alkalmaznak, mivel nincs rá keret. Én is észrevettem, meg még jó pár dolgot is, de magasról teszek rá. Meg tényleg aki így keresi a hibákat és sír miatta, az ne nézzen ilyen sorozatot, mert csak csalódni fog.
  • RAZOR27
    ajh istenem... -fav inkább.Tipikus sg, semmi negatívumot nem lehet megemlíteni.
  • grebber
    Szerintem 100 emberből 98 észre se vette ezeket (velem együtt).
    Az ilyeneket kb csak az látja aki echte direkt fikázni akar.
  • RAZOR27
    nem néztem azt, nem jött be :D de egy szóval se mondtam, hogy rossz a sorozat maga, eddig tetszik. Lehetne kicsit csavarosabb a nyomozós szál, de még csak 4 rész volt, szóval ki tudja mi lesz még itt. Csak arra akartam kilyukadni, hogy ne erőltessenek olyan dolgot amit nem tudnak szépen kivitelezni. Pl. A gotham résznél is simán beállhattak volna valami random fal mellé és megvan oldva.
  • G_ArchAngel #82
    Spartacus tele volt ilyenekkel megsem sirt senki...