561
-
#121 azert ramasznal :D -
G_ArchAngel #120 Az osszes ultetett Dacias roman techno-patkanynak ilyen van az egyszervolt moldav fiuegyuttes - O-Zone - sikerei ota... -
#119 Pingvin után a legjobb Nygma. -
#118 hihetetlen irritáló a karaktere, hiteltelen.. -
#117 Akkor érthető volt kitől tanulnia. -
#116 O amugy egyebkent Will Smithne :D -
#115 jó rész volt, végre minden színész kap ugyanannyi mélységet.
fisht alakító színész is gyönyörűen játszik, ahogy épp hallgatta az éneklő vénasszonyt, megtapsolta, de mosoly nélkül egyből odafordult a kiscsajhoz. zseniális közöny.
alfred és cobblepot a kedvencem -
#114 Ez a sorozat bakker... nem lehet betelni vele! :D -
#113 Mocskos jó rész volt, Pingvin a legjobb, ő viszi a hátán az egész sorit. Ja és olyan frizurát akarok mint ami neki van. :D -
#112 Egesz jo resz volt, csak ez a Zsasz volt elegge rohejes azzal a ket szerencsetlennel. -
#111 Nagyon komoly rész volt... Nem is sejtettem, azt ami a végén történt! Legjobb sori jelenleg, az tuti! :D -
#110 szerintem ezzel is próbálnak némi noir hangulatot adni neki -
#109 miért ilyen öregek az autók a sorozatban? :D amúgy tetszik -
SlayR #108 Na...jó...kész...vége....az új rész, és a Promo-t nézve a következő is egy kibeb*szott asztamocskoséletbe téma....egyszerűen nem tudok mit mondani ez a sorozat kezdi túl szárnyalni az elvárásaim. Óriási csillagosötös a készítőknek!
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.11.04. 04:53:33 -
#107 vágom, de enélkül is kaphatna. nekem ez öncélúan sok utalás, szájbarágós.
de eddig ötcsillag a sorozat. harveyt is megkedveltem, micsoda múlt:) -
SlayR #106 Nem véletlen teszik....gyanítom kap majd külön részt a dolog... -
#105 beteg rész volt
riddlernek úgylátom haragudni fog sok emberre.
amúgy kár hogy ennyire a pofánkba nyomják hogy "na őőő lesz riddler, nézd a bögréjét is kérdőjeles, meg "mondok egy rébuszt", "ó hagyj már a rébuszokkal".. és gonoszul néz a snittben látszik hogy ebből még feszültség lesz...) -
#104 Jó rész volt! Mire kezdtem belejönni vége lett ment is az anyázás... -
#103 Jaja, nagyon fasza volt a vége. :D Riddler is kezd kibontakozni, jöhetne már a kövi rész! :D -
#102 húbaszki, na ennek a vége nagyon ütős volt
kíváncsian várom a kövi részt :D -
Oddball29 #101 Eddig ez volt a legjobb rész. -
#100 mert nem lőtte le a pingvint, csak AZT HISZIK, szóval mostmár zsarolhatják vele két oldalról is. -
#99 vagy inkább bemártották. -
#98 harvey számomra sokkal szimpatikusabb mint jim. kicsit súlytalan nála ez a megrögzött törvényesség, mikor ő sem különb szépen bemártotta magát a kulimászba. -
G_ArchAngel #97 Jaja, iszonyat jo a srac, de alapvetoen minden karakter jo, kiveve a fiatal nyomozot, o olyan semmilyen -
#96 nagyon jó sorozat.
oswald ellopja a showt:) ő a legjobb arc -
#95 nem is fogom, azért írtam hogy kasza. -
SlayR #94 neeeee:DDDDDDD -
#93 Utolsó részekben tuti lesz Batman is akit Ben Affleck alakít majd :) -
SlayR #92 Ne nézd akkor! -
#91 középszer, kasza. -
SlayR #90 Majd kb, mint a Smallvilleben....úgy nagyrészt látom is az utolsó részt jelenetek összevágásda mutatják az új alvilágot benne a "szupergonosztevőket" közben alatta Gordon hangja ecseteli a helyzetet, és mesél egy új szebb világról, és a reményről ami élteti Gothamet Brucet aki visszatért már felnőttként, és a barlangot...majd a kamera mutatja, hogy sötét van esik pásztázza az épületeket majd meglebben a jól ismert fekete köpeny a levegőben a falon megjelenik a jól ismert árnyék és series final ..... nah kb ilyen is esélyes :)
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.10.23. 23:18:26 -
#89 fenébe :/ -
#88 Ez nem a bőregérről szól. Húzni, nyújtani fogják a szálát, mint a tésztát... -
#87 Jó rész volt, haladjon a kis Bruce, nőjön fel minél hamarabb. -
#86 De, csak úgy adod elő, mintha emiatt szar lenne az egész. A sorozatok nem arról szólnak, hogy húderohadtjó effekteket alkalmaznak, mivel nincs rá keret. Én is észrevettem, meg még jó pár dolgot is, de magasról teszek rá. Meg tényleg aki így keresi a hibákat és sír miatta, az ne nézzen ilyen sorozatot, mert csak csalódni fog. -
#85 ajh istenem... -fav inkább.Tipikus sg, semmi negatívumot nem lehet megemlíteni. -
#84 Szerintem 100 emberből 98 észre se vette ezeket (velem együtt).
Az ilyeneket kb csak az látja aki echte direkt fikázni akar. -
#83 nem néztem azt, nem jött be :D de egy szóval se mondtam, hogy rossz a sorozat maga, eddig tetszik. Lehetne kicsit csavarosabb a nyomozós szál, de még csak 4 rész volt, szóval ki tudja mi lesz még itt. Csak arra akartam kilyukadni, hogy ne erőltessenek olyan dolgot amit nem tudnak szépen kivitelezni. Pl. A gotham résznél is simán beállhattak volna valami random fal mellé és megvan oldva. -
G_ArchAngel #82 Spartacus tele volt ilyenekkel megsem sirt senki...