1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
#722 Ha a "c" partíción van az oprendszer, akkor win7 esetén:
c:\Users\userneved\Documents\My Games\Might & Magic Heroes VII\MMH7Game\Savegames -
#721 Nagyon jó volna, ha vki meg tudná mondani hol találom a mentéseket, mert az uplay felhős mentés szinkron nem működik egyik gépemen sem, így a PC-n és a notin külön kampányt tolok, de unom így. ha szinkron nincs, esetleg a gépen hol lelem a mentéseket??????? -
#720 Bétában volt, szóval szerintem a véglegesben is van. -
#719 Imádom a HOMM-ot amióta létezik, még az első résszel kezdtem. Hát srácok, majdnem sírva fakadtam az első 20 percben, 21. már nem volt, mert kiléptem.
Ez olyan mintha béta lenne vagy mi. -
#718 Majd akkor lesz itt egy igazan jo heroes jatek, ha valami ertelmesebb kiadohoz kerul a cim..persze erre nagy sajnalatomra nem sok esely latszik -
Pio #717 Igazából nem is tudom, miért zavar ez, hisz ahogy írtuk is, pár hónap múlva mi tuti tudunk majd egy remeket szórakozni a játékkal.
Talán azért, mert körökre osztott stratégiákon nőttem fel és szerintem most is lenne bőven igény erre a műfajra, csak ahhoz, hogy újra elkezdjenek ilyeneket fejleszteni kéne egy átütő siker és erre mindenképp a HoMM sorozatnak lenne meg a legnagyobb esélye. De persze nem 6-7/10-es megjelenésekkel. -
List-en #716 Nekem tetszik a játék, bár a 12 gb os patch hozzá elég meleg volt...:) Most játszható, de játszottam úgy is hogy nem volt felrakva a 12 gb. nah az katasztrófa volt:)
Én azt hiányolom, hogy singleplayerbe kiválasztottam a legnagyobb pályát és 8 ellenfél legerősebb fokozaton. Nagy megdöbenésemre tapasztaltam hogy nincs benne RANDOM faj.... ez nagyon nem tetszik... ALL RANDOM a legjobb:)
Utoljára szerkesztette: List-en, 2015.10.03. 20:01:30 -
#715 Ez pontosan igaz ahogy írod, bár én csak az előzőnek válaszoltam előzmény nélkül :) -
Pio #714 Félreértettétek ezt a mondandót, arra gondoltam, hogy akkor már nem fog tudni új embereket bevonzani, pedig potenciálisan képes lenne rá ez a széria, de egy játék megítélése, sikere a nemrajongók (értsd: nem biztos vevők) körében szinte kizárólag a megjelenéskori állapot függvénye. -
#713 Akkor már hárman vagyunk. Bár én nem játszok a 6-al.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.10.03. 19:28:58 -
#712 "Egész biztos vagyok abban, hogy pár hónap múlva ez is egy 8-9/10-es játék lesz legalább, de akkor ez már a kutyát se fogja érdekelni."
De, engem és barátnőmet, mert addigra befejezzük kb. a 6 kampányait. :D -
Pio #711 Kicsit szomorú olvasni, hogy mindenfelé azt írják, hogy potenciálisan tök jó lehetett volna, de hiányzott még pár hónap polírozás neki. Ezt eddig minden résznél eljátszotta a Ubisoft. Én ezt nem tudom mire vélni, főleg azért, mert utólag mindig kipolírozzák a dolgot. De a kár ilyenkor megtörténik, sorra kapja a játék a ~6/10-es értékeléseket és tuti, hogy a közelébe se megy senki olyan, aki nem rajongója a sorozatnak.
Egész biztos vagyok abban, hogy pár hónap múlva ez is egy 8-9/10-es játék lesz legalább, de akkor ez már a kutyát se fogja érdekelni.
Ha ennyire szükséges már most beszedni a pénzt nem értem, miért nem dobják ki early access-re a játékot pár hónapra. Aki most megvette az a rajongói bázis és ők megvennék early accessben is, szóval be tudnának szedni közel annyi pénzt, mint így, amiből befejezhetnék és megjelenéskor kapná a 8-9/10-eket és megvenné egy csomó olyan ember is, aki csak épp szeretne venni egy jónak tűnő játékot.
Nagyon remélem, hogy a negyedik nekifutásra végre eljut eddig a felismerésig a Ubi és végre megadják még azt a hiányzó 3-4 hónapot a fejlesztésnek, amin már a 3. HoMM cím úszik el náluk, mert nagyon úgy érzem, hogy ha negyedszer is ez történik akkor már a fanbázis nagyja is el fog pártolni a sorozattól.
A magam részéről biztos, hogy végigjátszom ezt is, ahogy lentebb írtam nagyon tetszik a hadjárat koncepciója, de lehet, hogy kivárok pár patchet előtte, mert szerintem itt is drasztikusan javítani fognak a játékélményen.
Egyébként kövezzetek meg, de megnéznék egy merészebb rebootot is a szériából, ahol bátran hozzányúlnak akár az alapmechanikákhoz is. Eddig szerintem 2 jónak mondható Ubisoftos M&M játék volt, a Dark Messiah és a Clash of Heroes. Lehet, hogy a régi atmoszférát, hangulatot egyszerűen nem lehet visszahozni és Heroes 8 címen egy merészen újító (de persze azért körökre osztott stratégia) játékot kéne bepróbálniuk. -
#710 A varázslatok nem skillek, hanem varázslatok, amiket a mágus céhekben tanulhatsz. Ez is egyértelműen jobb. A háromnál több nyersanyag is. Nekem az is tetszik, hogy oldalba- és hátba támadhatod az ellenfelet. -
#709 Amúgy a régi videókban nem egy 3D-s extraszupercsillivilli városokat mutogattak amiket teljesen körbe lehet forgatni? Videóban látottak kicsit megleptek. Amint látom a 3. rész "varázsát" akarták visszahozni minden tekintetben. -
Nos #708 hmm . . . az egyetlen dolog, amiben egyértelműen jobb mint az előző, hogy kivették a városok konvertálhatóságát
egyébként többet vártam
Pár patch múlva fogja elérni a "jó iparosmunka" kategóriát. A grafika tényleg elég gyenge. Az option résznél kimerevített asztaljelenet kritikán aluli. Igaz, hogy ennek nincs igazán sok köze a játék élvezetéhez, de jól mutatja az igénytelenséget, vagy időhiányt. -
Andrews2007 #707 Heroes 7 HUN bemutató
JátékTár 172. adás - Might & Magic - Heroes VII bemutató
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.10.03. 15:18:08 -
#706 És azt hol találom a játékon belül? Tuti az orrom előtt van, de én eddig nem találtam meg :/ -
kalif #705 Ha valakinek kell a játék, szóljon, kettő lett belőle, így az egyik eladóvá vált, olcsóbban, mint vettem. Érd: emailben: [email protected] -
#704 Nekem még tetszene is a játék (az igénytelen átvezetőktől eltekintve), ha tudnám folytatni az akadémia második pályáján elmentett állásom. Vagy fél óra kell neki, hogy betöltse, és akkor is használhatatlan, mert már 12 gb ramot emészt fel a játék egy bugnak köszönhetően. Állítólag a következő frissítésben ezt is javítják, csak kérdés, hogy mikor. -
silverchain #703 Nekem a H3 volt az etalon, úgyhogy tetszik, csak hiányolom a démonokat. Az Inferno vár hiányzik, erdei elfek ráértek volna egy kieggel később. -
#702 Számomra ráér még. -
Nirz #701 Talán pár kiegészítő meg patchok hada után xD -
#700 Nálam a beta után instant klasszikus címre esélyesek közt volt, szóval most várok amíg játszható lesz (pár hónap) aztán élvezem a játékot :) Mert egyébként jó. -
starfun #699 Az elsődleges sokkon túlvagyok ,próbálok higgadtabban tekinteni a játékra. De hogy körvégeztével majd egypercig szöszmötölnek a gépi játékosok az idegölő. -
Nirz #698 na jó ez válaszolt minden kérdésemre
Röviden nem éri meg.
Borzalmas grafika(gyengébb mint h6!!!), a dizájn a hangok mind kritikán aluliak, főleg az interface(thief guild lololol) életemben nem láttam még ilyen rosszat. Lol a campaing átvezetői komédia kategória
Town konvertálás kivéve, semmi magyarázat hogy egy képesség vagy varázslat mire is jó sokszor ha van is több ablakos kattingatás árán a legegyszerűbb információ megkeresése is
Hosszú körök, semmi inováció -
e98ff #697 Sziasztok!
Még nem próbáltam a játékot, kicsit távolságtartó vagyok vele. Ez ismét a "jól megszokott" heroes, a lovagvárral, championokkal, angyalokkal, feketesárkányokkal, titánokkal, dzsinikkel varázslókkal, és az összes többi heroes-os szörnnyel, amiket már unalomig ismerhetünk az előző részekből? Sajnos munkahelyen le van tiltva minden oldal, ami ezt részletezi, így nem tudom megnézni.
Vittek bele valami újítást? Vagy lemásolták az előző részeket, és ismét eladják teljes áron? Megéri ezt így beszerezni? Ad bármiben többet, mint mondjuk az előző rész? -
Nirz #696 uhh komoly hogy megint tucat nyersanyag van? visszafejlődés a régi fanok kedvéért? -
Nirz #695 A város konvertálás bentmaradt a 6-ból, illetve a terület alapú kontrol? -
kalif #694 Közben rájöttem :) -
kalif #693 Vki játszott már az erdő mélye várral ? A természet képesség jelölős része pontosan hogy működik ? Az utolsó képesség pl. a természet ajándékánál 3x kell megjelölni egy lényt és azon krit sebzést lehet elérni.De 3x hogy lehet megjelölni, ha eleve csak hős jelölhet 1x egy körben, a kör végén pedig a jelölés meg is szűnik.De pl. a mester szinten is, 50 földi sebzést kap az ellen jelenként, tehát vhogy csak rá lehet tenni többet. Tudja ezt valaki, hogy lehet ? Köszönöm. -
TrollBalint #692 Hello,
van random map generator, tegnap kipróbáltam, de sajna játszani már nem tudtam rajta. (Majd talán ma :) )
Nem szeretnék egy generálás alapján elhamarkodott következtetéseket levonni, de elsőre jobbnak tűnik, mint a H5-ös generátor. -
#691 - igen, bajnok lényből csak heti 1
- igen, fájóan spóroltak, ahol lehet.. gondolom mivel az 5. és 6. rész nem hozott annyit, mint az Assassin's Creed széria, így Ubi meghúzta a nadrágszíjat.. tehát ez nem egy AAA-s játék, csak egy A-s.. ehhez mérten kell hozzáállni
(ha rosszmájú akarnék lenni, azt mondanám, hogy jön majd az "Animated Cutscenes DLC")
- nekem is nagy kedvencem az 5. rész 3D-s várnézete, de hallottam olyan pletykát, hogy a költségvetés nagy részét az vitte el.. ne kérdezzétek, hogy miért..
- egyik videóban azt mutogatták, hogy a játék mennyire moddolható lesz, átszínezhető textúrák, stb.. ha valóban így van, akkor szerintem előbb-utóbb jönni fognak minőségi, nagy felbontású textúrák
- maga a játék így első ránézésre az 3, 5 és 6 keveréke, pár újítással
- negyedik rész harcoló hősei túl táposak voltak.. egy idő után már sokszor seregre sem volt szükséged, nem volt értelme a városfejlesztésnek, mert a hősök végigvertek mindent és mindenkit
btw lehet kellene egy FAQ a topikba.. -
bendáj17 #690 Az options belül a videó fülnél lehet a nyelvet választani meg a feliratot bekapcsolni, görgesd le és legalul lesz. -
starfun #689 Első rész óta játszom a might and magic szériával (rpg,és a Heroes tbs részeivel) megveszem mindig eredeti verzióban ,én még ilyen vén hülye fejjel is hiszek abban hogy érdemes és kell támogatni ezáltal a fejlesztőket. De ez a rész sajnos harmatgyenge ,elsődlegesen azon kapom magam hogy a kameraállással bajlódok egyfolytában,hol túl távoli a kamera vagy teljesen nézhetetlen mert kitakarja a domborzat az épületet/utat. Másodsorban egyik másik rész hol kedvesebb a szemnek hol kevésbé az ,ez mindenkinek szubjektív . De ez valami irgalmatlanul spórolósan ronda. Gyanítom azért van a távoli kameranézet mert a 3D-s modellre ráhúzott alacsony textúra közelebbről már a fejlesztők szemét is bántotta. Gondoltam majd előbukkanak a játéktechnikai erőtartalékok, de eddig sajnos semmi innovatív nincs benne. Pedig a recept olyan egyszerű lett volna 3 ik rész mágiarendszere ,hozzáadva a negyedik rész harcoló hőseit (egy csapatban 5 feltápolt hős), ehhez hozzáadni a az 5 ik rész bámulatosan szemetgyönyörködtető városfejlesztését . És ha már erőltetik ezt a 3ds dolgot fejlesztették volna tovább a 6 rész grafikai motorját magasabb textúrákkal. De ez a rész minden téren spórol cgi animáció nincs . Van 3ds-motorral összecsapott ingame ,animációnak nevezett valami. Amiben nálam felirat sincs!???! Másnál van ?
Utoljára szerkesztette: starfun, 2015.10.02. 03:40:45 -
Nirz #688 hello
Röviden anno a h2 kampányát nagyon szerettem
A h3 nem jött be
A h4 óriási kedvencem volt
A h5 a legjobban utált rész számomra borzalmas emlékeim vannak
A h6 másik kedvencem volt, üdvözöltem az újításokat amit hozott
Ez a új mihez hasonlít leginkább az előzőkből? -
kalif #687 Jól látom, hogy bajnok lényekből csak hetente 1-et lehet felfogadni ? -
St3vEn #686 Köszi a választ. -
#685 Egyébként meg lehet nézni minden lény leírását, értékeit, képességeit, beleértve a Bajnok lényeket
Mikor ráviszed az egeret a lény képére a várban vagy a hősnél, megjelenik három kis ikon a sarkokban.
A bal felső egy felkiáltójel. Ha arra rákattintasz, bejön egy leírás az adott lényről.
Bal oldalt meg lehet választani az összes többi között... -
bendáj17 #684 Időrend szerint szeretnék haladni megcsináltam az academy első pályáját (Tanis), utána hogy lehet tovább menni mert a tanácsterem opcióra visszatesz ha meg a következő mapra kattintok akkor az academy 2 pályáját kezdi el vagy haladjak úgy tovább? -
titani #683 köszi szépen , a kincs felfedése varázslattal sikerült végre.
/ talán a készítők szerint , a kisebbség nem szeret ásni , ezért varázslat kell az ásáshoz :P