1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • St3vEn
    Ahá.
    Akkor kicsit ebben is visszakacsint a 4-re, dilemmázni kell melyik irányba fejlesszük a lényeinket. Ez jó! Csak lehetett volna a többi lénynél is.
  • Shiwo
    elvileg kellene lennie egy varázslatnak ami az ásás helyett van, sztem azzal lehet megtalálni Asha könnyét

Bajnok lényből egy lehet, és határeset, hogy egyforma erősek, másra jók (pl közelharci / távolsági, vagy épp támadó / támogató, stb.) így nehéz az összehasonlítás.. más-más játékstílushoz más-más passzol

random pályagenerátor nem tudom, hogy a játékba van-e, az editorban kellene lennie...

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.10.01. 18:01:34
  • GLADSUM
    - nalam dobozosan lett meg a jatek, azonnal felajanlotta h. magyarul akarod v. sem, tobbi nyelvet leszedi ha akarod
    - automatikus update azonnal elindult mikor inditanam a jatekot
    - nem kaptam meg crash-eket sem , bugot nem lattam meg. de nem is sokat jatszottam
  • Lpmike6
    Sziasztok!

Nekem az egyik kérdésem azzal kapcsolatos, én megvettem dobozosan a játékot, és ugye az Uplay is feltelepült. Na mármost, én honnan tudom leszedni a patcheket? vagy az automatikusan történik?

Másik, nem tudjátok, van e a játékban random map generator?

Egyébként nekem bejön a játék, csak meg kell szokni még, még ez a hadi egység dolog is magas nekem, és a többi.. :)
  • St3vEn
    Üdv.
    Egy olyan kérdésem lenne hogy, bajnok lény csak egy lehet?
    Pl embereknél vagy a pallosos vagy a szeráf?
    Ha igen egyforma erősek? Csak mert ahogy láttam a bajnok lényeknek heti 1-es a szaporulata, de nem lehet megnézni melyik mit tud, milyen erős, amíg meg nem veszed.
    Vannak tök jó dolgok, végre visszatért egy dolog ami a 4-re emlékeztet, hogy biztonyos fejlesztést el kell dönteni, pl hogy melyik a már meglévő lények szaporulatát akarjuk tovább növelni. De egészen a bajnok lényekig az összes létrehozható, egyedül a bajnok nem? (Még nem tudtam annyit játszani vele hogy kiderüljön)
    Viszont ami nagyon nem tetszik, az pár új lény, amik eszméletlen "vacakok" pl, Dungeonnél kivették a Mantikórt és helyette betettek valami patomim mestert....vicc. Az akadémiánál pedig a Dzsinn mellé bekerült egy repülő szönyeges... az meg mi? :D
    Kinek mi a tapasztalata, kinek hogy tetszik? :)
  • dancsokg
    Sziasztok!
    Hogyan kell kiszabadítani a tűzelementált a Haven kampány 2. térképén?
  • gorgiasz
    Reaper2014 és titani. Ha aktuális még az obeliszkes kérdés... Elmész az obeliszk térkép által jelzet helyére, majd megnyitottad a hősöd varázskönyvét, majd ellövöd a "kincs felfedése" varázslatot és nálad is van Asha könnye. :)
  • cyber
    Sziasztok!
    Közben rájöttem mitől van nálam appcrash!
    A faszán megkomponált játék nem támogatja a 3 monitoros futást!
    Egy monitorral megy de 3 nem hajlandó és kilép a játékból appcrash hiba üzenettel!
    Valaki járt így aki 3 monitoron játszik vagy egyedi a problémám?
    Ha valaki tud segítsen!
    Előre is köszönöm!
  • dolfy #674
    Ez egy igazi fos! Tele buggal de ami a legfőbb azt írják magyar és én mégsem tudom elővarázsolni a magyar nyelvet. Kérem vissza a pénzemet!!!!
  • titani
    na ezaz , én is itt akadtam el ,,,
  • Reaper2104
    A játék nem tökéletes vagy én vagyok béna, de nem találom, hogy kell ásni az obeliszkes kincset.
  • bendáj17
    Igen rémlik de régen is volt az :D Köszi az infót.
  • Botond #670
    Meg az ötben-hatban, és valójában a háromban is. :D Gyakorlatilag meg a terepasztal felett van egy idősáv, ahol jelöli, hogy időben az egyes történetek hogyan követik egymást, lehet azt az idősorrendet érdemes követni. :)
  • Andrews2007
    Elvileg mindegy. a Heroes 4-ben volt még így hogy különálló kampányok voltak.
  • kerla
    Nem tudjátok, hogy hol tárolja a játék a mentéseket? Felhőbe nem teszi nekem, így maradna az ősrégi hordozós megoldás...
  • bendáj17
    Nincs mit szívesen segítettem. Igen elég furcsa de ott lesz, én is kerestem mire meglett. A küldetések sorrendje engem is érdekelne? vagy teljesen mindegy melyikkel kezdjük?
  • Andrews2007
    Oh köszi akkor lehet úgy emlékeztem csak, hogy hangnál vagy játékmenet hisz videónál ritkán van a feliratok opció.
  • bendáj17
    Options és a video fül legalján van olyan hogy feliratok be ki és ott lehet a nyelvet is választani. Remélem tudtam segíteni.
  • kerla
    És lőn igazad, toltak vmi peccset rá, és lám lám, döcögve de fut notin a gém. örömbódottág.

Viszont:
    Nem tudtam megfejteni, de mi volna a helyes sorrend a kampányban, miután majdnem mindet lehet indítani? Kezdtem Khalidával, de eleve 5. szintről indul, szerintem nem jó a sorrendem...
  • Andrews2007
    Igen a Heroes 4 kampányára hajaz a stílusa szuper lett!
  • Andrews2007
    Nálam nincs felirat a,mikor átvezető vagy kampány bevezető van. Hol lehet beállítani mert nem találom bétában még meg volt.
  • titani
    hali ,a murazel :egy ismeretlen név frakció 3. pálya végén minden ellen kiirtva összes quest kész ,a mellék is csak ez hiányzik .3 obeliszk felfedezve amivel a titkos térképen mutatja az x-et ahol ásni kéne. de hogy lehet ásni ? nincs rá ikon, hiába megyek a helyszínre nem csinál semmit és nem is megy tovább a program ,már többször ujra indítottam /eredeti van /
    ez bug ? vagy én nemtudok valamit ?
  • dolfy #660
    Hát nekem meg nem :((((((((( Az optionsba egyáltalán nem lehet magyar nyelvet váltani csak angol van. Bassza meg a steam ott sem vásárolok többet!
  • Cobra.
    Passz, még nem raktam fel a játkkot, de nincs a gépeden valami all inclusive codecpack? Azok szoktak általában mindent összekavarni a hanglejátszásnál.
  • Pio
    Kicsit féltem tőle, hogy nem fog menni a játék, elvégre tegnap olvastam, hogy win10-el sokaknak meggyűlik a baja vele (hivatalosan nem támogatott egyelőre), nekem szerencsére az égvilágon semmi bajom nem volt.

A játék simán megy mindent maxra állítva, most közepesnek számító konfigom van.

Még nagyon keveset játszottam ahhoz, hogy véleményt mondjak és legközelebb csak hétvégén fogok tudni játszani, de hangulatra egyelőre nagyon bejön a játék. A hadjáratról ugye tudni lehetett, hogy az egész arról fog szólni, hogy az egyes frakciók vezetői elmondanak egy-egy példázatot a főnöknek, hogy segítsék a döntését.
    Namost ezt szerintem zseniálisan oldották meg, tényleg pálya közben megy a mese, belefutsz egy mellékküldetésbe hirtelen beleszövik a mesébe, ha el is mész megcsinálni akkor eszerint fűzi tovább a mesét. Ezen felül ott ülik körbe a fejesek a terepasztalt és ide-oda lehet váltogatni a térképen a mesék között (ezt mondjuk még nem próbáltam, de feltételezem így van, az tuti, hogy az egyik mese közben ki tudok menni a terepasztalra). Remélem, hogy ez maradni is fog így és végig odafigyeltek arra, hogy az atmoszférát megőrizzék, ha igen, akkor ez szerintem hatalmas pluszt jelent.

Ami viszont szerintem kimagyarázhatatlanul ciki az az, hogy a karakterek nincsenek animálva a terepasztalnál. Ez elvileg nem bug, hanem spórolás. Ezt meg tudom érteni (bár ugye teljes árú AAA árkategóriában lett kiadva a játék), de akkor ki kellett volna tenni az épp beszélő karakter arcát a szöveg mellé és legalább azon tükrözni a hangulatát és állóképeknek megfelelően vágni a beszélgetést. Lerí az egészről, hogy még úgy kezdtek neki, hogy animálva lesznek a karakterek és végül nem lettek. Persze hangsúlyozom, hogy ez nem egy komoly probléma, hisz csak a pályák között (vagy talán ott se, még nem vittem végig 1 pályát se) látjuk, de azért mindenképp kizökkent az amúgy szerintem tényleg remek, meseszerű hangulatból.

Hatalmas plusz, amit végül összehoztak az amúgy elég csúnyácskán induló menürendszerből (korábban panaszkodtam is rá). Természetesen még nem néztem végig minden interfész elemet, de láthatóan alapos munkát végeztek és ügyeltek a részletekre (gondolok itt például a mentés funkcióra de rengeteg ilyenbe fogtok belefutni).

Amit nem értek és ezt kérdezném is, hogy a játék zenéje, a narráció remekül szól, viszont a csata hangjai szörnyűek. Rettentő halkak, érthetetlenek, jellegtelenek, mintha néha túl gyorsak lennének. A győztes csata végi örömujjongás mintha valami fél másodperces hörgő morgás lenne vagy nem is tudom, mihez lehetne hasonlítani. Elvileg maxra van húzva a hangerő. Tényleg érthetetlen számomra, mert a zene, az interfész hangok, a narráció tényleg szuperül szólnak. Másnál is ilyen? Direkt lenne ilyen? :\
  • Pio
    Szia!

Documents --> my games
  • Dzsí Pí
    0xc00007b hibát ír ki a játék indításánál mind a két exe-nél, vmi ötlet? :/
  • cyber
    Sziasztok!
    A problémám még mindig fennáll!
    Ha a játékon belül a képernyő felbontást megváltoztatom akkor a játék appcrash hibával kilép!
    orvosolni csak azzal tudom hogy ha újra telepítem a játékot!
    Valaki tud segíteni?Senkinek nincs ilyen problémája csak nekem?
    Már az is segítség lenne ha valaki megmondaná hogy melyik fájlt kelle törölni hogy a képernyő beállítások visszaálljanak az eredeti felbontásra!
    A választ előre is köszönöm!
  • Pio
    Három közérdekű dolog.

Egyrészt akinek baja van a játék nyelvével az nyisson egy ticketet ITT

Másrészt a megjelenés óta már 3 hotfixet is élesítettek, az egyik közülük pont a laptopon futtatást hivatott megoldani. Ez persze nem túl jó, hogy ilyen bajokkal küzd a játék, az viszont jó, hogy ilyen gyorsan tolják ki az orvosságokat a bajokra.

A harmadik dolog az, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy nem indulnak el a scriptelt eventek a játékban. Ennek baja általában az, hogy nincs elég RAM a gépükben, a minimum konfig 4 gigát vár el, erre figyeljetek oda.
  • Pio
    Milyen oprendszered van?
    32 bites win7 és win10 még nem támogatott... :\
  • kalif
    nevet a játékban hogy lehet változtatni ?
  • kerla
    én már annak is örülnék ha minden 2. esetben elindulna a notimon, bár PC-n mindig elindul, de a végén nem szinkronizál.. mondjuk notin meg nem indul, aminek nem tudom oka-e a szinkronizálásos hiba...
  • bélanéni #650
    Nekem úgy vettem észre megy a szinkronizálás.
    Nálam olyan gond van, hogy kb minden második elindításkor egy "DX9 nem válaszol" ablak bukkan fel, de szerencsére minden második esetben elindul a játék
  • kerla
    Nektek ment a felhőbe uplayről a játék???
  • Andrews2007
    Lehet hogy rosszul rakta fel az installálló program és nem ment fel a magyar nyelv volt már ilyen startokkor.
  • Vándorr
    ezer hála, működik. Csak be kell másolni, és a játék beállításokban megjelenik a magyar nyelv. Újraindítás után már a főmenü és minden más is magyarul jelenik meg :) Köszi!
  • kalif
    itt van hátha segít:
    MMH7Game\localization : https://drive.google.com/file/d/0B5oGp_Um9SVxQ0p6bjZhUmxZbDg/view?usp=sharing
    Engine\Localization https://drive.google.com/file/d/0B5oGp_Um9SVxak1QSXVLLUhfZ0E/view?usp=sharing
  • dolfy #645
    Pedig magyarra van állítva, witcher-el nem volt ilyen gond, automatikusan magyarul indította el. Nem tudom mi lehet a gond, Próbáljam meg újra rakni?
  • Andrews2007
    Ha a Steamed magyarra van állítva automatikusan ha van magyar felirat úgy installálja szedi le a játékokat.
  • dolfy #643
    Igen az szuper lenne!