1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • Nirz
    Steam alapján eddig 11500 db h7 kellt el, persze ugye ez nem tartalmazza se az uplayt se a másféleképpen eladott játékokat de következhetünk mivel a steam a piacvezető osztóhálózat hogy a számok máshol sem különbözhetnek nagyban a steam által eladottól.

Ráadásul csak egy napig volt topon eladási tekintetben másnap már a 10.ik helyre esett vissza, ráadásul kétséges hogy a 11500 szám figyelembe veszi hogy mennyien követelték vissza a pénzüket a steamen és kapták is vissza?

Ezek alapján nagyon meglepődnék ha bármiféle pozitiv mérleget tudna felmutatni játék és még kiegészítők sorsa is kétséges
  • kerla
    sziasztok!

Heaven kettes kampány végén, mikor vmi ellen főpina bezár egy földalatti barlangba, van ott egy tűzdémon amit ki kellene szbadítanom, nade HOGYAN??? bemenni nem lehet, tárgy semmi, a főgonosz meg legyakni vmi társcsajt......
  • Rita79
    Megvan a megoldás azok számára, akiknek nem akart a magyar felirat előjönni.
    Ha érdekel valakit, jelezze itt és egy hsz-ben összefoglalom mit kell tenni.
  • nomiss
    magyar
  • Maala
    Ötlet: Milyen nyelvű a Windowsotok?
  • Rita79
    Valszeg az átvezető videókban kicsit a H3-ra hajaztak, akkor engem személy szerint nagyon magával ragadtak az átvezető videók.
    Viszont ez a magyarítás tényleg gond, nem értem hogy miért nem tudom előcsalogatni a játékban. A könyvtár szerkezetben benne van a HUN mappa, meg minden, de sajnos nem tudom választani ezt a nyelvet. Írtam panaszt, remélem tudják orvosolni.
  • nomiss
    én tényleg nem értem mi ez a tini hiszti evve a játékkal kapcsolatban. 3 kampányt végig toltam hiba nélkül , végig gyorsan ment 4k felbontásban, minden fullon. Minden jól müködik, lehet azért mert nekem atom erömüvem van másnak nem és ott kijönnek a híbák. De azt se érem hogy amit itt is többen leirtak hogy nem ment nekem ment, Steames verziom van , minden magyar elsöre minden indul nem bugos, windows 10 64 bit.

A játék grafikéja is bejön , személy szerint nekem gyönyörű , a lények támadásai is nagyon jók.
    Kampány nagyon fordulatos és hangulatos , nehéz fokoztaon is könnyú ami talán nekem gond...
    Multit nem probáltam.
    Tanácsteremben ami zajlik na az tényleg igénytlen , nem is érte azt hogy gondolták..... de akik evvel a játékkal játszottak eddig azok nem az átvezető videokért játszottak eddig sem...
    nálam simán 9/10 a játék.
  • Nos
    Szerintem sokaknal az is baj, hogy meg nem vettek eszre hogy igazabol mar unjak a heroest.
  • Daryon
    :D. Még ha az lenne... de az ok sokkal prózaibb: nem éri meg játszani vele. Személy szerint ahhoz sincs kedvem, hogy újra feltelepítsem. Égnek áll a maradék hajam, ha meglátom az Ubisoft logót :p
  • titani
    úgylátszik a 7-et már mindenki végigvitte :P
  • GLADSUM
    Nem lehetne esetleg h. nem egy lehetseges 8-rol beszelunk?
    Itt a 7, vitassuk csak azt.
  • Sigmar
    Az ubi ne is csináljon 8ast, inkább olyanhoz kerüljenek a jogok, akik a csigaevésen és a pénzszámoláson kívül a programozáshoz és a TBS-hez értenek.
  • Rita79
    Nincs a lehetőségek között magyar, írtam nekik. Remélem gyorsan megoldják.
  • Pio
    Uplayben:
    1. jobbklikk a játékre
    2. View game details
    3. Properties

Itt felül ki tudod választani a nyelvet.
    Nekem is Uplay-es és minden nyelv elérhető, szóval Nálad is így kéne, hogy legyen. Ha nem így van, akkor írj nekik egy ticketet.
  • Rita79
    Én az Uplay-en vettem, de nekem is csak az angol nyelv jelenik meg a beállításokban. Hiába töltöttem le a korábban ide belinkelt fájlokat.
  • pjboy091
    Már ha egyáltalán lesz H8. A hatodik rész nem fogyott valami jól és tekintve a közösség lehúzó véleményét a hetedik részről, szerintem örülhet az ubi, ha a gyártási költséget visszahozzák az eladások. Továbbá, a M&M X sem vette gyakorlatilag senki és a Dark Meshia is akkora bukta volt, hogy azóta is visszhangzik. Egyedül a H5 volt mérsékelt siker, de annak is van már vagy 10 éve.
    Egyszó, mint száz, az ubi nem sokat profitált a Might& Magic univerzumból. Előbb utóbb rá fognak unni, hogy csak a pénzt viszi és szépen elkaszálják az egész frencsájzt.
  • Nirz
    Jah a páratlan számok voltak mindig a h3 és a klónok
    A párosak pedig az újítást felvállalók
    3-5-7
    2-4-6

Szóval 8-asnak megint jónak kell lennie xd
  • Nos
    Ráadásul az újító szándékaik túlnyomó részét a közösség erős kritikája/ellenállása követte végig a szériában. A H7 bugossága, grafikája miatt lehet az ubit hibáztatni, de az, hogy ne legyen túl sok újítás a következő Heroesban csak a korábbi tömegigények kiszolgálása. Valójában meg kellett szerintem születni ennek a visszaforduló H7-nek ahhoz, hogy később születhessen egy innovatívabb H8.
  • pjboy091
    "Talán ez is megerősíti azt, amit lentebb írtam, hogy lehet, be kéne próbálniuk egy innovatív 8. részt, amivel nem az az elsődleges cél, hogy a régi rajongóknak remake-eljék a korábbi részeket..."

Ezzel csak az a gond, hogy az ubi abszolút nem akar új közönséget megszólítani.:
    " ...a körökre osztott-stratégia műfaja az elmúlt tizensok évben nem tudott megújulni, de nem is akadt rá igazán kereslet. A készítők és a Ubisoft is tisztában van ezzel. Amikor rákérdeztünk, hogyan próbálnak új embereket bevonni ebbe a frencsájzba, beigazolódott, ami az utóbbi időben sejteni lehetett: a Heroes-játékok esetében ez egyszerűen nem cél. Ezek a játékok tényleg annak a rétegnek készülnek, akik alapból is ismerik a szériát. " (forrás: Gamekapocs.hu)
  • Sigmar
    Elkezdtem egy skirmisht, eddig 29-es szintű vagyok, de az én tempómban hetekig fog tartani, mire kimaxolom, h normálisan van megírva a játék. Nekem nem tűnik annyira gyorsnak, 15.ik szint után erősen belassul a folyamat.
  • Nirz
    szerintem itt még gyorsabb a hős fejlődése
  • bendáj17
    Menjen messzebb tőle és majd ki fog jönni, örökre nem marad bent.
  • Sigmar
    Max szintet ért már el valaki? Ez is buta játék, mint 6, ahol a 30as szintlimitet eléri az ember a map közepére?
  • List-en
    Academivel 2 kampány mappon küldetés öljem meg az összes UD-t mindent. Megöltem mindenkit de az egyik hős bement egy templomba !!!!!!! És kurvára nem akar kijönni, úgy hogy 4 orás gamem ment a semmibe.... Ez kicsit idegesítő...
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért ez tulzás
    ..már csak az ostrom miatt is, persze hasonlít, legalábbis a MoM-ra.
    de inkább a hangulata, illetve annak a hiánya ott a gond.
    Van még egy f@sza ötletes, ..csak most nincs előttem a címe..ilyen bolygók közt vándorlós fantasy...majd mindjárt rákeresek mert melóban vagyok :(
    meg is van:
    Eador: Masters of the Broken World, de az is belaposodik sajna

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.10.05. 11:28:44
  • kerla
    Köszi az infót, erre nem gondotlam, pedig evidens...

viszont hiába másolom át, a régit használja. ha kitöröltem, akkor is...
  • Andrews2007
    Az egy Civ klón fantasy beütéssel vagy Masters of Magic klón.
    Age of Wonders 3-at is picit elvitték a kalandtérkép tekintetében abba az irányba.
  • yesname #735
    "kiadjanak egy modern körökre osztott stratégiát városépítéssel, taktikai térképpel és mitológiai+fantasy elemekkel"

Endless Legend?
  • Pio
    Talán ez is megerősíti azt, amit lentebb írtam, hogy lehet, be kéne próbálniuk egy innovatív 8. részt, amivel nem az az elsődleges cél, hogy a régi rajongóknak remake-eljék a korábbi részeket (arra ott van már 7 rész), hanem az, hogy kiadjanak egy modern körökre osztott stratégiát városépítéssel, taktikai térképpel és mitológiai+fantasy elemekkel. Ezen túl viszont mindenben szabad kezet adnék a fejlesztőknek és külön megkérném őket, hogy véletlenül se egy HoMM 3 klónt akarjanak csinálni.

Amúgy aki már többet játszott a sztori móddal az milyen? Ahogy írtam nekem nagyon tetszett az első ~1 óra, ez a történetmesélős koncepció, de időm azóta nem jutott rá. A hadjárat azért tartja a színvonalat?
  • Daryon
    Tökéletesen megfogalmaztad. Csak középszerű keveréke az eddigieknek. Semmi kiemelkedő, -véleményem szerint- minden téren gyengébben teljesít mint az előző két rész. Összeraktak mindent, amit úgy gondoltak, hogy "jó lesz"... de semmi kiemelkedő, átlagos eredmény, azt a szintet sem éri el. Ráadásul nagyon bugos, állandóan kifagy és ha agyonvernek sem értem miért ekkora a gépigénye - még csúnyácska is. Fél év múlva előveszem, eddig nem érte meg. (1-2 alfa verziós indie játék jobban leköt és többet nyújt - kevesebb bosszankodással.)
  • Nirz
    De miért nem tetszett?(a h3 egyik kiegészitőjében is lehetőség volt ha jól emlékszem vagy nagyon népszerű mód volt?)
    Szóval kb a 6 összes újítását kivették és degenerálták a régi random bullshitre, mert pl a nyersanyagok nagyon fasza hogy van egy tucat csak kurvára nem vicces ha csak egy elérhető van a közelemben vagy a magic guild az up spellt dobja random, hát ez nagyon fun!

Lényegében van vmi amivel kitűnik ez a rész az előzőektől mondjuk 3/4/5/6?
    Vagy csak középszerű keveréke az öszesnek?
  • LasyPapalini
    Steamon át telepitettem a játékot de nem tudom indítani mert nincs aktiváló kód, legalábbis sehol nem találom. A korábbi steam játékokban mind látható a mentésen. Valaki tud segiteni?
  • Lokker
    Én örülök hogy semmilyen formában nem elérhető a town konvertálás. Kicsit szánalmas volt hogy több ezres sereget lehetett összerakni 1-2 hónap alatt... Csatáknál nem kellett gondolkodni mert ami volt veszteség (ha volt egyáltalán) nem volt mérvadó a hét végén toborozható katonák számához képest.

Btw nekem is hatalmas csalódás a játék, sok a bug, sokat crashel a játék, sok memóriát zabál a semmire kb. Én hagytam volna neki még legalább 2 hónapot és karácsonyra kiadni.
  • NeoMaN
    Kérdőíveket küldtek körbe vagy hogy? :)
    Ez mellébeszélés. Akkor berakom optionsba kikapcsolhatóként, nem pedig kiveszem.
    Nem a konvertálgatással van gond, hanem inkábbb azzal, hogy még mindig négyzet van hexa helyett a csatamezőn.
    Személy szerint retteneteset csalódtam, aminek hatására elkezdtem újra a VI-al játszani.
  • Andrews2007
    Nincs kivették sokszor mondták, nem testszett a népnek a H6-ban.
  • nomiss
    town konvertálás van a játékban ? mert nem találom , valaki találkozott vele ?
  • Andrews2007
    Teljes Heroes 7 zene hallgatható
    Heroes VII - Original Soundtrack (HD)

A tenger téma tetszik nagyon : ) Az új törp téma se rossz és az Inferno is. Dungeon téma, elf erdő és havas téma is.

Kár hogy a területzenék nagy részét nem Romero csinálta meg (Csak a plains a fű-mező téma) a Dungeon és törp zenét úgy még jobbak lettek volna. Meg a csaták jó része is régi zene.
  • Andrews2007
    A H3 hoz is jött ki 4 darab patch utána meg csődbe ment a 3DO azért nem jött több. szóval a H3 se volt megjelenéskor tökély emlékszem voltak benne bugok de egyre jobb lett és klasszissá vált.
  • TrollBalint
    A játékon belül én nem találtam, úgy emlékszem nem is tervezték. A térkép szerkesztőből lehet elérni. (engem speciel nem zavar, mert a H5-ben is jobb térképet csinált a szerkesztőben lévő, mint a játékban lévő). :-)
    2 nap után azt mondom, vannak gyerekbetegségei, de jobban tetszik, mint a H5 :-)
  • Lokker
    Nekem H6 óta nem működik. Uplay felhős mentés egy nagy kaki, hogy finoman fogalmazzak. :)