A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • Pio
    Kicsit szomorú olvasni, hogy mindenfelé azt írják, hogy potenciálisan tök jó lehetett volna, de hiányzott még pár hónap polírozás neki. Ezt eddig minden résznél eljátszotta a Ubisoft. Én ezt nem tudom mire vélni, főleg azért, mert utólag mindig kipolírozzák a dolgot. De a kár ilyenkor megtörténik, sorra kapja a játék a ~6/10-es értékeléseket és tuti, hogy a közelébe se megy senki olyan, aki nem rajongója a sorozatnak.
    Egész biztos vagyok abban, hogy pár hónap múlva ez is egy 8-9/10-es játék lesz legalább, de akkor ez már a kutyát se fogja érdekelni.

Ha ennyire szükséges már most beszedni a pénzt nem értem, miért nem dobják ki early access-re a játékot pár hónapra. Aki most megvette az a rajongói bázis és ők megvennék early accessben is, szóval be tudnának szedni közel annyi pénzt, mint így, amiből befejezhetnék és megjelenéskor kapná a 8-9/10-eket és megvenné egy csomó olyan ember is, aki csak épp szeretne venni egy jónak tűnő játékot.

Nagyon remélem, hogy a negyedik nekifutásra végre eljut eddig a felismerésig a Ubi és végre megadják még azt a hiányzó 3-4 hónapot a fejlesztésnek, amin már a 3. HoMM cím úszik el náluk, mert nagyon úgy érzem, hogy ha negyedszer is ez történik akkor már a fanbázis nagyja is el fog pártolni a sorozattól.

A magam részéről biztos, hogy végigjátszom ezt is, ahogy lentebb írtam nagyon tetszik a hadjárat koncepciója, de lehet, hogy kivárok pár patchet előtte, mert szerintem itt is drasztikusan javítani fognak a játékélményen.

Egyébként kövezzetek meg, de megnéznék egy merészebb rebootot is a szériából, ahol bátran hozzányúlnak akár az alapmechanikákhoz is. Eddig szerintem 2 jónak mondható Ubisoftos M&M játék volt, a Dark Messiah és a Clash of Heroes. Lehet, hogy a régi atmoszférát, hangulatot egyszerűen nem lehet visszahozni és Heroes 8 címen egy merészen újító (de persze azért körökre osztott stratégia) játékot kéne bepróbálniuk.