1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • Shiwo
    nem hiszem, mert van, hogy varázslatnál azt írja, hogy "képzettlen használat" vagy valami ilyesmi, ergó be kell kerüljön megfelelő jártasság nélkül
  • raul99
    Mágikus jártasságot a mágiák fejlesztésével kapod hősön belül, ill van egy skill a "tanulás" nem tudom mi a pontos neve, az ad képességbe 5 mágikus jártasságot asszem.
  • aggeus
    Eredeti a játék?
  • aggeus
    Sajnos nekem kimaradt a III.-rom indulása az életemből,de ezek után simán eltudom képzelni.
  • DaemoonHunter
    Akkor hozzák a III. rész érzését valóban :D Az is ilyen nehezen indult...
  • Jacktor
    Szerintem meg egy a könyvben lévő pl. levegő/ősi/stb. varázslatot csak akkor tanul meg a hős, ha meg van minimum a Kezdő szintű Levegő/Ősi/Stb. mágia képessége (mint a h3-ban). Utána pedig a hős mágikus jártassága dönti el, hogy milyen szintig tanulhatja meg azokat.
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.10.21. 12:18:35
  • aggeus
    Nekem még a tiédnél is gyengébb a gépem,..mégis jól fut....+ 4 GB Ram tól megtáltosodott :)
    A tegnapi frissítéssel már ott tartok,hogy 6 hatperces indulás leredukálódott 2 percre az asztaltól a teljes játékba lépésig!!
    !...Ez azért hatalmas ugrás a patch előtti állapothoz képest.
    Most érzem azt,hogy van remény arra,hogy karácsonyra teljesen rendbe hozzák a játékot minden tekintetben.
    Utoljára szerkesztette: aggeus, 2015.10.21. 12:07:39
  • gandrus
    Bizonyos szintű varázslatokhoz bizonyos szintű mágikus jártasság kell. A negyedik szintűekhez pl kilences mágikus jártasság kell, ha jól emlékszem.
  • Shiwo
    sokat még nem játszottam vele, de elvileg ami a mágiatoronyban megvan varázslat, azt megtanulja, mikor belép a várba, skilltől függetlenül..

viszont az effektív használatához kell a jártasság, mert képzetlenül nagyon ratyi a hatékonyságuk...

az viszont hősfüggő, hogy mely típusú varázslat-iskolákra pakolhat

illetve minden frakciónak van egy elsődleges iskola (a frakció minden mágikus hőse rendelkezik vele) illetve a frakció várban mindig kapsz olyan varázslatot, meg van egy tiltott iskola (általában az elsődleges ellentéte), ami egyiknek sincs meg a frakción belül és a várban sem kaphatsz olyan típusú varázslatot
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.10.21. 10:50:55
  • GLADSUM
    Hogy mukodik itt a magiarendszer? Minden hero kepes megtanulni barmilyen varazslatot v. vmilyen skill kell hozza? Belep a varba s meg kell nyissa a magia tornyokat? akkor megtanulja?
  • JackOneill7
    Erről én is írtam korábban, én is ezen a véleményen vagyok. Bár nekem ez a konfigom: Intel Core i3 3,4 GHZ, 8 GB ram, Geforce GTX 750 (2GB, tuningolt) Ezt azért írom így le,mert ezen a konfigon jelenleg ultra beállítással tolom full HD felbontásban. Pár hete még 4 GB ramom volt. Na ott érezhető volt a visszaesés, kb 6-7 perc volt, míg betöltött egy pályát, vagy akár csak a főmenübe beléptem. De most ram bővítéssel a főmenü kb 20mp, egy pálya betöltés pedig kb 50 mp. Nekem a patch felrakása után volt olyan gondom, hogy nem indult a játék, pedig eredeti. De annyit kellett csinálni, hogy újra hitelesítem a fájlokat.
  • Java33
    8g van itt is. Az 1.2-vel nem volt gondom. Elötte volt és most az 1.2.1-el is.

Akkor ha már fixálták, nekem nyalóka van... :(
  • aggeus
    Ja ez az előzőből lemaradt ,...tegnap kijött még egy patch ami talán pont megoldja a te gondodat is.
    Ugyan is a következőt tartalmazza a javítás:
    "Might & Magic Heroes VII - Update 1.2.1
    Date: October 20th, 2015
    Version: 1.2.1 (rev Rev 32623) ..és a ami a lényeg!!! ....>
    [Fixed] A memory issue related to the Mages Guild in regards to saving and loading multiple times.....Remélem tényleg segít :)

Utoljára szerkesztette: aggeus, 2015.10.21. 08:21:42
  • aggeus
    Nekem addig volt ilyen gondom amíg nem tettem 8gb ramot a gépembe.Jó persze a játék így is kb 4-5 perc mire feláll,de ez már nem hardweres gond,mert erre panaszkodnak az i7-es vassal rendelkezők is. Most azt mondhatom,(az 1.2-es patch óta pedig kiváltkép)hogy a játék nálam gond nélkül fut max grafikával,...a vsync sincs kikapcsolva.
    Ma már csak inkább játékon belüli panaszaim vannak a kiegyensúlyozatlanságot illetően mint sem hardweres.
    Utoljára szerkesztette: aggeus, 2015.10.21. 08:09:00
  • b-type
    haha :)) ez jó
  • Acidlich
    eleg karaj
  • Botond #906
    heroes2 a legjobb :)
  • Carmang
    Nagyon jó! :D
  • Sigmar
    Ez nem érdekes, hanem realista. Végre nem a buta, hozzá nem értő , agyatlan fanboy véleménye.
  • Java33
    Ez az 1.2.1 patch számomra nagyon jól sikerült. Most már a főmenüben megeszi a memóriát...
    Nem tudjátok, mikorra igérték ennek javítását..?
    Utoljára szerkesztette: Java33, 2015.10.20. 17:18:21
  • Pio
    Új póló szerzeményem:

• GLADSUM
    van vkinek tippje h. melyik 2 frakcio ballance-os? Multiba tolnek 1v1-et de nem alazos modon.
  • raul99
    egyébként win7 64bit
  • raul99
    Most jutottam oda hogy kipróbáljam a tanácsaitokat. A megfelelő helyre másolva a térképet c my games adventura töltés közben kifagy a játék. 8gb ram van , a gyári pályákkal semmi gond. Valami ötlet?
  • bélanéni #898
    Szépen gyűlnek a rajongói pályák
  • andraas0717
    Sziasztok!

Másnál is van olyan, hogy nincs folytatás opció? Végigcsinálok egy kampányt, pl az angyalét, de aztán eltűnik. Így esélyem sincs végig vinni a játékot.
  • raul99
    Köszönöm a válaszokat
  • Pio
    SG.HU is letesztelte a játékot
  • pjboy091
    Win 7-en az alábbi mappába kell behúzni a random mapokat, vagy a szerkesztett térképelet:
    C:\Users\(felhasználó név)\Documents\my games\Might & Magic Heroes VII\MMH7Game\CustomMaps\AdventureMaps

• TrollBalint
    Én random mapot szoktam generálni, de nem hiszem van benne különbség. Alapból a c:\users\-be menti a képet. Azt hiszem documentumok\mygames\heroes.... Itt nekem csak multiplayer játékot indítva találta meg, de ha átmásoltam a többi térkép helyére, akkor single playerként is megtalálta.
    Javaslom keress rá a SK_Savage_Sea.umap-ra és abba a könyvtárba tedd a térképet (már ha skirmish-t csináltál, ha scenariot, akkor egy mappával feljebb találod azt a könyvtárat)
  • JackOneill7
    Ha van a hősnek kormányzói képessége,akkor a várban behúzod a kormányzó ablakba(bal felső sarok). Ha nincs,akkor tanítani kell neki egy kormányzói képességet.
  • raul99
    Készítettem az editorral egy pályát, de nem tudom a játékkal megnyitni. A telepítési könyvtár maps, azon belül skirkmish mappába másoltam a többi gyári pálya közzé. Valami ötlet? Letöltöttem egy pályát, akkor meg csak a címet jelenítette meg betöltés közben kifagyott. Még egy kérdés. Hogyan lehet kormányzóvá választani a hőst? Köszönöm a segítséget.
  • gandrus
    Azt hittem, hogy a játék betöltési / memóriakezelési hibát már javították, de nem úgy tűnik. Hacsak nem újra kell kezdenem a pályát, mert a mentett állás is hibás. Szörnyű ez a játék per pillanat. :(
  • Shiwo
    jah, elkezdte végül..

nagyon jó a patch.. most már látom, ahogy betölti a textúrákat (eddig nem csinált ilyet, egyből high textúrákat láttam), az idézett földelementálnak nem töltötte be a képét, plusz a Mágia Mestere képesség leírása is eltűnt.. csak így tovább -.-
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.10.17. 19:59:39
  • Botond #888
    Várni kell vagy 10 percet mielőtt nekiveselkedik és elkezdi tölteni. Türelem! :)
  • Shiwo
    nekem a uplay b@szik letölteni a patchet -.-

behozza a letöltés ablakot, és szépen nem csinál semmit..

próbáltam kilőni a tűzfalat, hátha az fogja, de nem segített...
  • raul99
    A map editorral nem tudom megnyitni a pályákat, eddig még csak a gyárival próbálkoztam. Miután kiválasztom az aktuális pályát mentést kínál fel. Csak egy kis sufni tuningot szerettem volna, természetesen a csatározásos pályákból választottam. Segítséget előre is köszi.
  • Carmang
    Itt egy érdekes vélemény a játékról:
  • JackOneill7
    Pio már látom leírta. Pontosan. Uplay-ben megkeresed a játékodat, ott lesz egy kis nyilacska a sarkában, ott találod a játékfájlok hitelesítése pontot. Úgy örültem, hogy ezután elindult :) Valószínű, majd ezt a további frissítéseknél is meg kell csinálni.
  • Pio
    Uplayben játékra jobbgomb és "verify files", gondolom a magyarban pedig akkor "fájlok hitelesítése" vagy valami hasonló. :)