1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • Alien1024
    Sziasztok mivel én is sikeresen be szoptam ezt a magyar nyelvű kérdést pedig alapvetően azért vettem meg mert de jó legalább magyar feliratos a segítségeteket szeretném kérni akinek ténylegesen magyarul van meg. a játék az legyen szíves valahová fel tölteni a:
    e két mappát valahová nem nagy összesen talán 10megáról beszélünk ha ez meg vannak akkor kis buherálással jó eséllyel tudnánk magyarul játszani mi is akik kicsit igy csalódottak.
    Might and Magic Heroes VII\Engine\Localization
    Might and Magic Heroes VII\MMH7Game\Localization
  • dolfy #641
    Nekem magyar nyelven van a Steam. Az interface az magyarul a kezelőfleület?
  • Dzsini
    Steam kliens magyar nyelven van? Egy próbát esetleg megérhet a dolog, hátha akkor "megtalálja"... Settings-interface -nél állíthatod át.
  • dolfy #639
    Ott is minden nyelv van csak magyar nem! Beszarás...
  • Dzsini
    Steam könyvtárban játékra jobbgomb - properties, és ott a nyelv fülnél?
  • dolfy #637
    Steam-en. A hangot tudom nem lehet de a felirat is csak English. Más opciót nem lehet :((( De a játék könyvtárában ott a Hun lokalizáció. Nem értem az egészet..
  • Andrews2007
    Hát a hangra lehet nem? Felirat legyen magyar a hang angol. Hol vetted?
  • bélanéni #635
    Szerintem is az első kisebb "sokk" után ha az ember hajlandó neki esélyt adni, akkor láthatja, hogy egy kiváló játék született.
    Érezhető, hogy tényleg erősen törekedtek arra, hogy az összes rész legjobb elemeit gyúrják össze. És több óra játék után a grafikáról is megváltozott a véleményem: a bevezető videókon nyilván spórolni szerettek volna, hogy ne arra menjen el a költségvetés harmada, maga a játék grafikáján meg ugyancsak azt a szándékos koncepciót érzem, hogy "visszakanyarodni a H3-hoz" ezzel az old-school, majdnem 2D-s és rajzolt stílussal. Őszintén mondom, nekem bejön. Ha ez a játék - igaz indie fejlesztés - : http://store.steampowered.com/app/391540/ mindenhol 95%-ot kapott, mind a kritikusoktól, mind a vásárlóktól, akkor talán felül lehet emelkedni a Heroes VII első látásra nem annyira csilivili grafikáján is, UBISOFT ide vagy oda.

Bugokról nem tudok nyilatkozni, de mivel rám jellemző, hogy max 2-3 naponta ülök le 1-2 órácskára, mert több időm nincs rá, ezért amire felfedeznék egy komolyabb bug-ot, addig tuti javították. Eddig pár óra alatt nem futottam bele semmibe.

Viszont a térkép/csata sebességet érdemes 300% körüli értékre állítani, mert az alap 100% nagyon megtöri a játék dinamikáját, baromi lassú.
  • dolfy #634
    Természetesen eredeti. Elindítom a játékot és ott az optionsba csak angol nyelv szerepel :(
  • Botond #633
    Már a bétán is érződött, hogy ez a hatot viszi tovább egy icipici csiszolással, hogy a kezelőfelület még olyanabb legyen amit az egyszeri heroes játékos elvár. Apró plusszok vannak, de mégis mindig sokkal jobbá teszi az egészet.
  • DaemoonHunter
    Szerintem szuper :)
    Már a béta is bejött, és ez is hozza a régi nagyok hangulatát 100% ban. Aki csili vili grafikát vár az keressen mást. Aki csak egy kicsit is elfogadó típus, és igazi Heroes fan, annak tetszeni fog pár óra után.
  • csp187
    Tegnap este én is belekezdtem a játékba. Első benyomásom az volt, hogy kár volt ezt így kiadni... A grafika, és az animációk kritikán aluliak. Nem tudom az Ubisoft hogy adhat ki így egy játékot! Tudom hogy a kinézet nem minden, na de mégis… Viszont mivel nagy Heroes fan vagyok már a kezdetek óta, így ez a „kis” apróság nem tántorított el attól hogy legalább egy kis esélyt adjak neki, hátha a többi dolgot nem rontották el. Az eredmény: hajnali kettőkor sikerült abbahagynom, de csak azért mert ma 6 -kor melóba kellett jönnöm… Én azt mondom, ha a kinézetet egy nagyot nyelve sikerül megemészteni, akkor nem lesz ez rossz! De ahhoz hogy ez kiderüljön, még játszani kell vele néhány órát…
  • Andrews2007
    Eredeti vagy sem? Eredetinál a setup-nál is be lehet állítani.
  • dolfy #629
    Sziasztok!
    Kérdésem lenne, hogy lehet beállítani a magyar nyelvet a játékban. Az options menüben csak angol van. Segítségeteket előre is köszönöm.
  • alyr2
    Én vegigtoltam az összes heroszt a 3 volt a legjobb..azota csak esik a szinvonal.
  • GLADSUM
    No en is becsatlakoztam. Introtol, atvezeto videoktol szornyet haltam, borzaszto. A jatekot meg nem irom le, ismerkedos. De a heroes 6 elso benyomasra sokkal jobb volt mint most ez.
  • Andrews2007
    Érdekes, hogy pár dal a soundtrackben nem Romeroéké hanem Roc Chen-é. (Tengeri téma, terület témák kivétel a füves téma, Dungeon és Fortress téma mert fent van az Inferno és a Törpe téma is) Plusz egy 1 csatatéma is.

https://www.youtube.com/watch?v=1DF8z3O4W_c&feature=youtu.be
  • kerla
    Sziasztok!
    Tegnap én is beszereztem és telepítettem a játékot, rögvest két gépre, notira és asztalira is. Viszont a mentések szinkronizálására nem hajlandó a felhőben, és ezért vagy egyéb okból, ezt nem tudom, de a notin nem is hajlandó elindítani a játékot....
    Van ötletetek, hogy mit kellene tennem, hogy tolja felhőbe a mentéseket, azaz szinkronizálja?
    Noti remélem elég hozzá, heroes 6-os szépen futott rajta:
    Intel Core i3-2310M 2.1 ghz
    Nvidia Geforce GT520MX
  • cyber
    Valaki nem tud segíteni?
    Esetleg tudja valaki hogy a profilerdat fájl merre van mert nem találom sehol?
  • Botond #623
    Uplayen el volt árazva fél éve a deluxe 15 euróra, akkor kellett beszállni. :)
  • Dzsini
    Hát, uplay shopban 50 euro a H7, ami mondjuk 15 ezer forint (kicsit több is), és az 576-ban, cdgalaxisban 12 ezer forint most a dobozos (és bizonyára régiós), ami mondjuk 40 euro. 10 euro a különbség, annyiért már sokan még a VPN-ezést is kockáztatják :)
    Van egy-két oldal, ahol most is 40 euro külföldön, de valószínűleg itthon az egyik legjobb forrás megint a dobozos, bolti lesz belőle, ha valakit nem zavar az angol nyelv hiánya.

Mindenképp jó tudni, hogy több változat létezik belőle.
  • gandrus
    Jópofa, hogy van magyar nyelvű reklámja egy játéknak. :)

Egyelőre nem sokat játszottam vele, még a hadjárat (akadémia) első pályáján vagyok, de nekem nagyon tetszik eddig.
    Utoljára szerkesztette: gandrus, 2015.09.30. 00:41:23
  • Andrews2007
    LOL ezt is megéltük :) Magyar nyelvű Heroes 7 tv spot. :D

https://www.youtube.com/watch?v=X0R-VlK5N34
  • Pio
    Day0 patchet is felraktad? Állítólag igen sokat javít a játékon.
  • Pio
    Ezt nem is tudtam, pedig teljesen logikus, köszi a magyarázatot.
    Mondjuk ebben az esetben ugyan annyi a magyar is, mint az angol és a bolti verzió is elég drága. Ráadásul a steam kulcs Uplay-en is aktiválja a játékot, ahol nincs ilyen resztrikció. Szóval ebben az esetben ez nem igazán játszik, de úgy általánosságban tényleg tök logikus így már, hogy miért csinálnak ilyen verziókat.
  • gandrus
    Pár napja töltöttem elő 12.9 Gb-ot, erre most megint tölthetek 3 Gb patchet. :(
  • Botond #616
    Nekem az volt a gond, hogy rossz volt a preload, és egy verify file integrity után jött csak helyre. Intro után összeomlott mindig.
  • alyr2
    Kipróbáltam es semmiben nem kulonbozik, az elozo verzioktol..
  • cyber
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék!
    Felraktam a játékot az első indításnál be állítottam a full felbontást és azóta appcrash hibával kilép a játék indítás után!
    Mivel nem tudom visszaállítani mert addig sem jutok el így várnék valami ötletet hogy miként lehetne ezt megoldani!
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • Andrews2007
    Might & Magic - Heroes VII - Gyűjtői változat Unboxing kicsomagolós videó Davidtől

HUN kicsomagolós videó a Heroes 7 gyűjtői változatáról
  • nomiss
    Most a hős ereje / védekezése nem adódik hozzá a lények támadásához stb ami a csapatomba van ?
  • Dzsini
    Azért szoktak ilyen régiós változatokat kiadni, hogy az adott régiónak olcsóbban tudják adni a játékot (arányosan), viszont lehetetlenné tegyék a kulcsokkal való kereskedelmet.
    A SimCity volt például ilyen, hogy a magyar-lengyel-orosz nyelvű változat kb. feleannyiba került itt a boltokban, mint amennyiért az Originen meg lehetett venni a mindennyelvű változatot újonnan. Gondolom a nálunk boltban kapható is ilyen (steamdb alapján van orosz, lengyel és nemzetközi változat)
  • Pio
    Fontos infó, aki steamen veszi meg, annak nem lesz elérhető az angol verzió:
    Notice: Purchases made in this region will only receive the Czech, Hungarian and Polish languages

Nem igazán tudom elképzelni, hogy mi állhat ennek a hátterében, de gondoltam jó, ha tudtok róla.
  • titani
    üdv , az egér jobb gombjára nem lehet tenni valahogy a kamera forgatás jobbra-balra funkciót ? / mert akkor másikkézzel pl use pizza , popcorn stb :) /
  • Tibbbor
    Köszi, azt hiszem, megnyugodhatok. nagy Heroes rajongó vagyok, az összes résszel játszottam, ezért is voltam annyira kíváncsi. és tényleg nem lehet egy ilyen játékot 1-2 óra alatt lapátra tenni. Mondjuk a Grand Age Medieval-nál az 1-2 óra utáni negatív kritika később is bejött, de az teljesen más kategória. Lényeg, hogy jó lett a VII. rész!!!
  • Pio
    Ja igen, azt kihagytam, hogy 7-8 körül kap a játék, ITT gyűjtik az értékeléseket.
  • Pio
    Nem tudom megmondani, hogy jó lett-e a játék, de az tuti, hogy a Ubisoft játékok steamen az első napokban szinte mindig csak negatív kommenteket kapnak a Uplay kötelezettség miatt.
    Erről nekem megvan a véleményem, Child of Light topikban annó kifejtettem, nem ismétlem magam, a lényeg, hogy ez van.

Főleg egy ilyen játéknál, amiről nem lehet 1-2 óra alatt véleményt alkotni nem érdemes 1-2 órával a megjelenés után steam értékeléseket nézni. Talán 3-4 hét múlva kitisztul a Steam értékelés és ha akkor is negatív marad, akkor az már jelent valamit.
    Mivel ezt a játékot tényleg nem lehet gyorsan megítélni szerintem egyelőre csak a sajtós értékeléseket érdemes figyelni, illetve azt, hogy mennyire bugos.
  • bélanéni #605
    Én a béta alapján azt tudom mondani, hogy ha az ember az első 1-2 óra alapján ítéli meg, 95% hogy azt fogja írni, hogy jobb volt a VI.
    Én is így éreztem.
    3-4 óra játék után azt kell mondjam, a III után a legjobb rész lett. Gondolom a végleges játék is nagyon frankó lesz.
    Ma este nekikezdek a kampánynak, délután meg a gyerekekkel tolunk 1 hotseat-et
  • Andrews2007
    http://www.metacritic.com/game/pc/might ... heroes-vii

Metacriticen egyelőre szeretik és főleg a játékosok sok H3- H5- ös játékosnak is nagyon bejött. 91% os átlag és a kritikaíróknál is aki 60% ot adott az még Heroes játékkal sose játszott. A 80% os meg igen. Én egyelőre csak jókat olvastam róla szinte.

Direkt ne mozog a szája mert úgy csinálták meg az átvezető videókat sajnos nem sajnos. Művészire plusz spórolás ugye csökkentették annó a költségvetést a H5-H6 hoz képest.
    Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.09.29. 15:43:55
  • kalif
    Ahogy nézem, több, mint 30 Gb lesz összesen.