Might & Magic: Heroes VII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam olyan gond van, hogy kb minden második elindításkor egy "DX9 nem válaszol" ablak bukkan fel, de szerencsére minden második esetben elindul a játék <#vigyor3>#vigyor3>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
http://youtube.com/indieGoTV
MMH7Game\localization : https://drive.google.com/file/d/0B5oGp_Um9SVxQ0p6bjZhUmxZbDg/view?usp=sharing
Engine\Localization https://drive.google.com/file/d/0B5oGp_Um9SVxak1QSXVLLUhfZ0E/view?usp=sharing
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
e két mappát valahová nem nagy összesen talán 10megáról beszélünk ha ez meg vannak akkor kis buherálással jó eséllyel tudnánk magyarul játszani mi is akik kicsit igy csalódottak.
Might and Magic Heroes VII\Engine\Localization
Might and Magic Heroes VII\MMH7Game\Localization
ALien
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Érezhető, hogy tényleg erősen törekedtek arra, hogy az összes rész legjobb elemeit gyúrják össze. És több óra játék után a grafikáról is megváltozott a véleményem: a bevezető videókon nyilván spórolni szerettek volna, hogy ne arra menjen el a költségvetés harmada, maga a játék grafikáján meg ugyancsak azt a szándékos koncepciót érzem, hogy "visszakanyarodni a H3-hoz" ezzel az old-school, majdnem 2D-s és rajzolt stílussal. Őszintén mondom, nekem bejön. Ha ez a játék - igaz indie fejlesztés - : http://store.steampowered.com/app/391540/ mindenhol 95%-ot kapott, mind a kritikusoktól, mind a vásárlóktól, akkor talán felül lehet emelkedni a Heroes VII első látásra nem annyira csilivili grafikáján is, UBISOFT ide vagy oda.
Bugokról nem tudok nyilatkozni, de mivel rám jellemző, hogy max 2-3 naponta ülök le 1-2 órácskára, mert több időm nincs rá, ezért amire felfedeznék egy komolyabb bug-ot, addig tuti javították. Eddig pár óra alatt nem futottam bele semmibe.
Viszont a térkép/csata sebességet érdemes 300% körüli értékre állítani, mert az alap 100% nagyon megtöri a játék dinamikáját, baromi lassú.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Már a béta is bejött, és ez is hozza a régi nagyok hangulatát 100% ban. Aki csili vili grafikát vár az keressen mást. Aki csak egy kicsit is elfogadó típus, és igazi Heroes fan, annak tetszeni fog pár óra után.
Kérdésem lenne, hogy lehet beállítani a magyar nyelvet a játékban. Az options menüben csak angol van. Segítségeteket előre is köszönöm.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
https://www.youtube.com/watch?v=1DF8z3O4W_c&feature=youtu.be
Tegnap én is beszereztem és telepítettem a játékot, rögvest két gépre, notira és asztalira is. Viszont a mentések szinkronizálására nem hajlandó a felhőben, és ezért vagy egyéb okból, ezt nem tudom, de a notin nem is hajlandó elindítani a játékot....
Van ötletetek, hogy mit kellene tennem, hogy tolja felhőbe a mentéseket, azaz szinkronizálja?
Noti remélem elég hozzá, heroes 6-os szépen futott rajta:
Intel Core i3-2310M 2.1 ghz
Nvidia Geforce GT520MX
Esetleg tudja valaki hogy a profilerdat fájl merre van mert nem találom sehol?
Van egy-két oldal, ahol most is 40 euro külföldön, de valószínűleg itthon az egyik legjobb forrás megint a dobozos, bolti lesz belőle, ha valakit nem zavar az angol nyelv hiánya.
Mindenképp jó tudni, hogy több változat létezik belőle.
Egyelőre nem sokat játszottam vele, még a hadjárat (akadémia) első pályáján vagyok, de nekem nagyon tetszik eddig.
Utoljára szerkesztette: gandrus, 2015.09.30. 00:41:23
https://www.youtube.com/watch?v=X0R-VlK5N34
Mondjuk ebben az esetben ugyan annyi a magyar is, mint az angol és a bolti verzió is elég drága. Ráadásul a steam kulcs Uplay-en is aktiválja a játékot, ahol nincs ilyen resztrikció. Szóval ebben az esetben ez nem igazán játszik, de úgy általánosságban tényleg tök logikus így már, hogy miért csinálnak ilyen verziókat.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Segítséget kérnék!
Felraktam a játékot az első indításnál be állítottam a full felbontást és azóta appcrash hibával kilép a játék indítás után!
Mivel nem tudom visszaállítani mert addig sem jutok el így várnék valami ötletet hogy miként lehetne ezt megoldani!
A válaszokat előre is köszönöm!
HUN kicsomagolós videó a Heroes 7 gyűjtői változatáról
A SimCity volt például ilyen, hogy a magyar-lengyel-orosz nyelvű változat kb. feleannyiba került itt a boltokban, mint amennyiért az Originen meg lehetett venni a mindennyelvű változatot újonnan. Gondolom a nálunk boltban kapható is ilyen (steamdb alapján van orosz, lengyel és nemzetközi változat)
Notice: Purchases made in this region will only receive the Czech, Hungarian and Polish languages
Nem igazán tudom elképzelni, hogy mi állhat ennek a hátterében, de gondoltam jó, ha tudtok róla.
Erről nekem megvan a véleményem, Child of Light topikban annó kifejtettem, nem ismétlem magam, a lényeg, hogy ez van.
Főleg egy ilyen játéknál, amiről nem lehet 1-2 óra alatt véleményt alkotni nem érdemes 1-2 órával a megjelenés után steam értékeléseket nézni. Talán 3-4 hét múlva kitisztul a Steam értékelés és ha akkor is negatív marad, akkor az már jelent valamit.
Mivel ezt a játékot tényleg nem lehet gyorsan megítélni szerintem egyelőre csak a sajtós értékeléseket érdemes figyelni, illetve azt, hogy mennyire bugos.
Én is így éreztem.
3-4 óra játék után azt kell mondjam, a III után a legjobb rész lett. Gondolom a végleges játék is nagyon frankó lesz.
Ma este nekikezdek a kampánynak, délután meg a gyerekekkel tolunk 1 hotseat-et <#idiota>#idiota>
Metacriticen egyelőre szeretik és főleg a játékosok sok H3- H5- ös játékosnak is nagyon bejött. 91% os átlag és a kritikaíróknál is aki 60% ot adott az még Heroes játékkal sose játszott. A 80% os meg igen. Én egyelőre csak jókat olvastam róla szinte.
Direkt ne mozog a szája mert úgy csinálták meg az átvezető videókat sajnos nem sajnos. Művészire plusz spórolás ugye csökkentették annó a költségvetést a H5-H6 hoz képest.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.09.29. 15:43:55