1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
nomiss #802 Sajna kicsit én is mar negatívabban látom ,a legnagyobb gond hogy konkrétan a A.I nem működik , nem vesz nyersanyagot stb . Ha beírjatok a teljes térkép láthatóság cheatet ott látszik hogy semmit nem csinál ...
A heaven kampányba csak azért van nemi kihívás mert le van scriptelve sok minden .
Utánna a legnehezebb fokozat is végig vihető úgy hogy kicsit sem kell erőlködni .
Na ez a legnagyobb gond , sokan írjak hogy nagy funok a fórumokon es elnézik a bugikat de ezt nem! -
Andrews2007 #801 Igen elég sok bug van. Nálam olyan volt még, hogy pl a grandmaster skillt középen hiába nyomtam be akkor is villogott utána hogy még midnig van egy skill pontom és nem tudtam benyomni a Haven 4. pályáján... -
torma1 #800 Okés. Köszönöm szépen. -
#799 Azt lészrevettétek, hogy ha egy tváolbabbi erődben akarjátok felfogadni pl a fővár lényeit, engedi megvenni, levonja az aranyat, eltűnnek a fogadható lények,de nem adja a csapathoz őket... kicsit bugos a játék... -
#798 Ok, köszi az infót. -
#797 Az első ponthoz: én pont ezért nem veszek meg semmit elsőre (csak akkor, ha van valami próbaverzió, és tetszik, pl Dio3), hanem megyek a virágboltba. Az elmúlt években sajnos nem egy játék okozott csalódást. Téptem is volna a hajam, ha pénzt adok értük. -
Lokker #796 Semmitől nem függ. Így van megírva a kampány hogy azon a pályán csak az a bajnok lény választható, ennyi. -
torma1 #795 Mert elvileg a frakció ugyan az. Azon belül is van kaszt vagy mi? -
torma1 #794 Szia. Igen kampány. De mitől függ hogy milyen bajnok lényed legyen? -
Andrews2007 #793 Kampányba vagy ? Lehet azért egyik pályán nem engedi, hogy tanulj a madárról is.
Skirmishen + multiban lehet választani.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.10.09. 08:00:34 -
torma1 #792 Sziasztok.
Ha jól emlékszem 2 bajnok lény van frakciókként. Gondolom lehet választani melyiket akarod. Na ezt hogy lehet? Van pl az akadémia(varázslók) ott lehet a titánt meg a repülő madár szerű lényt. De nálam csak a madarat lehet de a titánt nem. Ez mitől függ? -
Lokker #791 Nem lenne egyszerűbb lejeb venni a nehézségi fokozatot? :) -
Pio #790 A hivatalos oldalra kitették, hogyan lehet aktiválni a csalásokat:
1. My Documents\My Games\Might & Magic Heroes VII\MMH7Game\Config\MMH7Game.ini szerkesztésre megnyit
2. mDebugCheats=False megkeres
3. False-->True ( mDebugCheats=True )
4. elmented
5. innentől kezdve játék közben lesz egy kis pötty az irányító menü tetején, azzal éred el a cheat menüt.
-
#789 Ennél és az ilyen jellegű (de egyébként igazából az összes) játékoknál a lényegét veszti el a játék a cheattel. Én, ha csak ilyen módszerrel tudnék boldogulni, inkább abbahagynám inkább. Utoljára talán a Wolfenstein játéknál használtam csalást az utolsó ellenfélnél, de ott is csak azért, mert rohadtul vártam már hogy vége legyen. -
Perszepeta #788 Elakadtam az egyik pálya elején és már pár kör után halálos seregek jönnek. Ciki nem ciki, de milyen cheatek vannak a játékhoz és hogy tudom aktiválni? A seregemet akarom picit feltápolni... -
Andrews2007 #787 https://mmh7.ubi.com/us/blog/post/view/important-how-to-report-bugs
na jövő héten jön egy 120 bugot javító nagy patch! Jelenteni pedig lehet mindenféle bugot amit találunk.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.10.07. 22:54:10 -
#786 Ezer köszönet! Tényleg sikerült! :)
Egy kis javítás:
X:\Dokumentumok\My Games\Might & Magic Heroes VII\MMH7Game\Config mappában található MMH7Engine.ini -ben kell a Language=INT sort átírni HUN -ra. -
#785 biztos van aki visszakéri, de ez a játék, ahogy egyik HoMM játék sem a megjelenés utáni atomkidolgozottságról híres.
Én csak bétában próbálgattam, aztán most a házvétel-felújítás miatt nincs asztali gépem egy jóideig, de a HoMM játékok évekre szólnak, a HoMM 2 a mai napig fent van a most használt laptopon, a HoMM4 minden kieggel szintén, és a HoMM3 Wog+SW mod meg még pár..detto.
HoMM6 gyönyörű játék, nagyon jó szórakozás, de laptopra nekem túl erőforrásigényes sajnos.
Szal vissza lehet kérni, de ha a HoMM3 megjelenésekor mindenki visszakövetelte volna pénzét akkor nem lett vola belőle legenda, mert nem gyengén volt kiegyensúlyozatlan jáéktechnikailag, és nem volt stabil sem. -
Sigmar #784 Látod, ha torrenről veszed, ott van visszafizetési garancia. Ha normál boltban veszed, átvernek, és a fogyasztóvédelem is csak leszar. Nesze neked jogtiszta szoftver :DDDDDD -
starfun #783 Csak kínzom magam ezzel a gammel ,megőrülök mire 3-4 computer player lelépni a körét 1-1.5 perc.Sima random mapon 10 kör után az első szembe jövő hős is halálos ellenfél ,ez mi már???? Nálam nem fagy,minden magyar,de játékilag egy 0 a program. Hollehet visszakérni a pénzem? -
Sigmar #782 Érdekes, se a 3at, se a 4et nem unom. Csak az uborka termékeit. Biztos nem vagyok eléggé növényvédő az ízlésedhez. -
#781 Először is töltsd le a tartalmakat a #646 hozzászólásból, majd írd felül a a játék install mappáján belül a vonatkozó almappákba.
Utána a ......documents/My Games/-ben a játék mappáján belül megnyitod a homm7engine.ini (remélem jól írtam, nem tudom leellenőrizni, mert melóhelyen vagyok) fájlt jegyzettömbbel, majd a Language=INT sorban kijavítod az INT-et HUN-ra, és elmented a fájlt.
Nekem ezután magyar lett. -
GLADSUM #780 En meg bizakodom, hogy kesobbi javitasok, patchek kijavitanak mindent s meg atvezetovideokat is rendbe raknak. :)
Remelem fel/1 ev mulva minden zsenialis lesz s felmegy az ertekelese is. Szerintem az alapok jok, csak koltsenek meg ra penzt.
(pl heroes 6 elejen durva volt varosterkepek nelkul a jatek, kesobb behoztak s teljesen jo lett mar minden, reszemrol :) ) -
#779 Szia!
El tudnád mesélni, hogyan is kellene elővarázsolni azt a fránya magyar feliratot?
Előre is köszi! -
Perszepeta #778 Az első pályán (sötét elfek) hol találom a szentélyt, ami megnyitja a lezárt területeket? Már mindent bejártam (alagutak, felszín), a kapukat meg halálos seregek védik. Köszi a segítséget! -
#777 csak egy korábbi mentésig mentem vissza, és ezt az egy küldetést kivéve mindet siekrült teljesítettre állítani... -
#776 Az a folytatása, hogy 2 héten belül, ha nem játszottál 2 óránál többet a játékkal, visszakérheted a pénzedet. Ilyen egyszerűen. -
Nirz #775 A steamspyon
Többek közt kiderül hogy átlag értékelés 39%
@773
Újrakezdted a mappot és úgysem jó?
Igen a sorrend szigorúan kötelező, a bug miatt persze
@772
Az valóban zseniális rész volt a kampánya abszolút kedvenc olyan varázslata volt
Utoljára szerkesztette: Nirz, 2015.10.06. 21:57:55 -
pjboy091 #774 11500 db!? Ez baromira nem sok. Hol lehet ezt megnézni?
Tegyük fel, hogy az embereknek csak az 50%-a vette meg steamen, a többi pedig dobozosan, vagy Uplay-en keresztül. Akkor az az még így is csak 23000 . Ha 10x ennyit adtak volna el, még az is kevés volna.
És mind ez az első héten, amikor pörögnie kellene az eladásoknak...
Asszem, keresztet vethetünk a kiegészítőkre. Örüljünk, ha megpatchelik normálisan.
-
#773 azaz mégiscsak nem stimmel vmi. a sorrend kötelező? minden megvan, de a déli térkép felfedezését nem teszi teljesítettre, pedig már minden bokrot bejártam... -
#772 Nem, a Heroes 2 volt az első, az is hatalmas kedvenc, abban is jó sok órám van. -
Daryon #771 :) "tini hiszti" - nos, ebbe inkább ne menjünk bele :)). Ha megvan a játék és kifizetted -lehet még nem gondolod- de a pénzt egy idő után az ember inkább értelmesebb dolgokra költi. Vagy legalább meggondolja. Szóval a hiszti, hogy "a fene egye meg, megint egy maximum közepes szintű játékra adtam ki ennyi pénzt" - azért valahol kicsit jogos :S.
"Minden jól "müködik" [működik], lehet azért mert nekem atom "erömüvem" [erőművem] van másnak nem és ott kijönnek a "híbák" [hibák] "- Válasz: Ebben tévedsz. Ezek a hibák szoftverhibák, a megvett / letöltött játékban benne vannak, nincs sok köze a géped teljesítményéhez. Gondolj a kiadott javításokra: nem a gépedet, hanem a játék hibáit javítják, optimalizálják vele (-jobb esetben XD). Azt nagyjából mindenki tudja, ha nincs megfelelő vas hozzá, ne várjon csodát. Akkor lehet, hogy nem megy, de ez nem hiba, hanem hiányzó teljesítmény.
"A játék grafikéja [grafikája] is bejön , személy szerint nekem gyönyörű " - o.O Ugyanazzal a játékkal játszottunk?
"akik evvel a játékkal játszottak eddig azok nem az átvezető videokért játszottak eddig sem" - ebben tökéletesen igazad van! Viszont sokat dobna a hangulaton egy-egy jó átvezető és különben is, 2015 van... :S. 15-20 évvel ezelőtt nem érdekelt senkit, de most... ez már alap.
" nehéz "fokoztaon" [fokozaton] is "könnyú" [könnyű] ami talán nekem gond... " - a nyelvtan nehézségi fokozata, ami gondot jelenthet. Hmm ... hagyjuk, meguntam, fáradt vagyok, késő van és ez nem ez a fórum. Ha tetszik, jól megy és elégedett is vagy vele, örülj neki -nem mindenki volt ilyen szerencsés- van egy szuper jó játékod! :). Játszd ki gyorsan a többi kampányt is! :). Aztán told végig a harmadik részt és rájössz, mire ez a nagy tini hiszti :) -
#770 Ezer köszi, nem is értetem hogyan lesz góré a csajból.... -
#769 Nem tudom el szoktad-e olvasni a jogi infókat, mikor Steam-en vásárolsz, de pont, mielőtt a Vásárlás gombra kattintasz írják finoman, hogy innentől kezdve reklamációnak nincs helye :)
Tehát a Steam nem fizet vissza senkinek semmit.
(Ausztrália pont ezért perelte be talán az év elején, mert az ő országukban a törvények ilyet nem engednek, és aki ott árul, az köteles ezt betartani. Ennek a folytatásáról amúgy tudtok bármit is?) -
Nirz #768 Tessék:
Kérdés:
"I am stuck at second scenario of haven campaign: at the last step of freeing the captive fire elemental in dungeon. I land my cursor on the spot and the explanation msg says that I need to free it, but nothing happens after I clicked it (over and over again). What should I do?"
Válasz1:
"Its works but you must restart map and go quest after quest and in front of Fire elemental must be "Liliam" and you must fight with her.
Dont cross a gate then you dont do everything in 1st location cross it after Ymoril is governor. Talk with Masfar and build "Plainwatch" and after this just scout it around talk with Gloria take stone, Kill Lilam and kill gloria = done."
Válasz2:
"
To complete the map you must complete the quests in this order:
1. Make Ymoril governor (by dragging her picture to the governor slot in the city screen)
2. Meet with her and let her give you all her troops
3. Explore the part of the map south of the magicians castle
4. Explore the underground and find the fire gate
5. Talk to the magician
If you explore the last part of the map before you made Ymoril governor, this quest can't be completed and you are trapped behind the fire gate. Its a bug you must restart the map" -
#767 nekem az első Heroes játékom, az egy volt, majd a 2, s jött a 3, a csúcs!! 4 kimaradt a szörnyú rendszere miatt, majd az 5 már tetszett, a 6 igazán csak, ez a 7, hát, ezt még emészteni kell...
Viszont, vki mondja már meg hogyan szabadítom ki a tűzelementált, mert felrobbanok!! -
Nirz #766 Gondolom az első heroes játékod a 3. volt?
Nekem az első a 4 volt és azóta is az a kedvencem és azt hiszem nem is fog változni lehetetlen az első élményt visszadni azt hiszem és mindenki az első általa játszott heroeshoz méri a széria többi részét tapasztalataim szerint -
#765 Eddig egyik rész sem adta vissza azt a mesés, álomszerű világot amit a 3 közvetített, sőt a képesség, ismeret, fejlődés rendszer még ma is kimagaslóan abban a legjobb. (mondom ezt kb. 1000 óra H3 után) -
Nirz #764 meglep mert általában akik kedvelik a 3at azok szerették az 5-öt amit személy szerint egy 3ds h3 klónnak éreztem.
Bár annyira mégsem mert a h7 mindenképp a 3at 5öt szeretőkre számított -
#763 Ettől függetlenül a H3 óta ez az első rész ami pl. engem elkezdett érdekelni a játék elkezdése óta.