1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
14 órakor elindítottam...majd szólt, hogy leszed 11 gb anyagot. hurrá. laptop, mobil stick, max 8 gb-m van. király. -
Tibbbor #601 Légyszi, mondjatok majd véleményt, mert most olvastam a Steam kommenteket és igaz, hogy eddig csak 5 db van, viszont mind NEGATÍV! Nem értem, mi van mostanában a megjelenő játékokkal? Múlt héten a Grand Age Medieval okozott hatalmas csalódást, most pedig lehet, hogy a M&M Heroes 7 lesz a következő? Állítólag elavult a grafika, nincsenek animációk, párbeszédek alatt nem mozog a karakterek szája, van akinek nem is indul a játék, másnál nem működik a LAN mód. És még csodálkoznak a kiadók, hogy az emberek előbb virágbolti verzióval játszanak, csak később döntik el, megvegyék-e eredetiben? Utolsó reményem a Sword Coast Legends maradt, talán annál garancia a készítők neve és múltja. Talán... -
#597 ekkor 
Én is alig várom hogy este belevethessük magunkat ebbe a remek játékba.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.09.29. 12:52:15 -
Thomasovics #599 Mikorra lesz elérhető a játék? Futár hozta, telepítettem, és még azóta is kiszürkült preloaded gomb van play helyett. -
egen, Central European Summer Time -
A 2pm CEST az Magyarországon 14:00? -
titani #596 Ubisoft live Twitch -
kalif #595 Azt néztem én is, a statokra lettem volna kíváncsi, de akkor majd megjelenéskor megtudjuk :) -
Pio #594 A HIVATALOS OLDALON felül rákattintasz az adott várra és azon belül meg tudod nézni az összes lényét. A képet a kis nyilacskára kattintva a fejlesztettet is megnézheted.
A statok nincsenek fenn, ahogy néha warfare unit is hiányzik, de a képességek leírásai igen.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.09.27. 18:56:31 -
kalif #593 Kösz ! Az egységek tulajdonságait hol lehet áttekinteni ? Nem nagyon találtam sehol. -
Andrews2007 #592 Az csak a DVD-s változathoz kell majd a digitálishoz nem én digitálisat kapok majd.
Lan is van igen. A fejlesztők úgy tolták nemrég a live streamben. -
Pio #591 Hotseat tuti lesz benne, de régebben úgy volt, hogy LAN is és nem tudok róla, hogy ezt kivették volna. Annyi, hogy első elindításkor kell net neki (már csak azért is, mert 11 giga patchet fog letölteni... :) ). -
Pio #590 STEAM oldala alapján a magyar nyelv elérhető lesz benne és amúgy a steamen vásárol Ubi játékok is uPlay-re küldenek át, szóval szerintem igen. -
kalif #589 Lanon játszható lesz ? -
Skacok, egy gyors kérdés: a global uPlay kulcsot ha megveszem, úgy is el fogom tudni érni a magyar nyelvet? A gyerekeim miatt érdekes, nekem nagyjából megy az angol. -
Andrews2007 #587 Van előtöltés a Uplayen a Heroes 7 játékra. -
Andrews2007 #586 Heroes 7 4 perces összefoglalaó hivatalos videó
4 perces összefoglaló videó minden fontos dologról 1,5 héttel a megjelenés előtt
-
Andrews2007 #585 Aha! Azt a kettőt ami kimaradt költségvetési okokból a Heroes 4 alapjátékból.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.09.12. 16:48:12 -
nomiss #584 H7 hez csinálják meg h4 kampányt? -
Andrews2007 #583 https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/lost-tales-q-a-with-terry-ray
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/the-lost-tales-of-axeoth
Íme az év évégén és év elején érkező INGYENES Heroes 4 2 elfeledett kampányról némi infó és kérdez felelek az eredeti alkotóktól H7-el megcsinálják a kampányokat bónuszként.
Válasz ·
-
Andrews2007 #582 https://www.youtube.com/watch?v=QBdFgO4MrWQ
Az Otherworld Krakkói élménybeszámolója a Heroes 7 túráról.
https://www.youtube.com/watch?t=1&v=-Rvvch7dPN4
A Gamestar élménybeszámolója a Krakkói Heroes 7 túráról Vologya mesterék főbb mellékszereplésével! .)
https://www.youtube.com/watch?v=WMGnqHQodQI
A Heroes kitalálójával interjú a 20. évfordulóra a hosszabb változat a videó végén érhető el. -
Andrews2007 #581 LOL Vologya mesterék is a videóban vannak a háttérben! :D -
Andrews2007 #580 http://www.gamestar.hu/mightmagic-heroes-vii-hands-on-elozetes.html
Might & Magic Heroes VII Krakkói hands-on előzetes - a Heroes név megint szép lesz HUN cikk -
Wootan #579 Köszi, majd még megnézem párszor a videót, hátha többet ki tudok belőle hámozni. Vagy rákeresek, hátha fenn van valahol felirattal. -
Andrews2007 #578 Hú hát nehéz lenne idő hiányában, összefoglalva a Heroes 3 a kedvenc része de a második részbe is sok munkát tettek bele és örömmel emlékszik vissza arra a korszakra. S azóta is játszik az újabb Heroes játékokkal pl a Dark Messiah of might and magic bejött neki mint új ötlet.
Az ősök/Készítők ők maguk a fejlesztők voltak a játékban. Sok Might and Magic és Heroes 2-3 arc portrét rokonaikról barátaikról vagy önmagukról kreáltak.
A H7-et is alig várja hogy kipróbálja. Akartak volna egy fps nézetű játékot is csinálni vagy egy MMORPGt de nem tudtak végül.
Kb ennyire emlékszek.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.09.09. 14:49:33 -
Wootan #577 Hali Andrews!
Köszi a videót! Nagy kérés lenne, ha csinálnál ide egy magyar leírást a Jon Van Caneghem interjúról? Sajna nem értettem mindent belőle, pedig sok érdekes téma szóba került, mint pl. a forge, a heroes játékok sci-fi vonala, vagy a ancientek/kreeganok kapcsolata. -
Andrews2007 #576 https://www.youtube.com/watch?v=EMbRJyrI-sM&feature=youtu.be
Might and Magic - Heroes VII élő stream a Térképszerkesztőről és 20. évfordulós meglepetésekről
Heroes 4 kampányok lesznek év végén és jövő év elején ingyen! Amik már nem készülhettek el annó 2002-ben de eredeti szkript alapján lesz!
Nagyon jó lett a random map generator és a térképszerkesztő is részletes és könnyen szerkeszthető.
Interjú a videó végén Jon Van Canegham-mel a Heroes sorozat atyjával! (Heroes 1-2-3)
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.09.09. 07:58:24 -
Andrews2007 #575 Ma azaz Szept 8.-án, egyébként 18 órai kezdettel kb. , élő tudósítás a map editorról! + Meglepetés a 20. évfordulóra. Ubi-twitch oldalán .Random map generator is lesz.
http://www.twitch.tv/ubisoft
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.09.08. 17:52:54 -
Andrews2007 #574 https://www.youtube.com/watch?v=fay6Gf7xwHc
Might and Magic Heroes 7 - Gyorsra állított Online Multiplayer - First Look Egy hölgy bemutatásában a bétáról
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.09.08. 17:41:03 -
Tegnap játszottunk gyerekeimmel egy 3 fős "mérkőzést". Nem tudom miért, de múltkor, amikor először néztük meg a játékot, még a VI-nál is gyengébbnek tűnt, elsősorban design/grafika szempontból. De nagyon örülök, hogy adtunk még neki esélyt, ez a játék egyszerűen fantasztikus. Maga a játékmenet, a játék felépítése szenzációs, sokkal jobb mint a 6. rész. Ez a játék első napos vétel lesz, abban bízom, hogy a kampányok is kellően izgalmasak lesznek.
-
Vologya Mester #572 Üdv Bátor Harcosok!
A hétvégén volt szerencsém a magyar kiadónak köszönhetően Krakkóban járni pár magyar újságíróval együtt, akikkel a lengyel UBI szekció által szervezett programokon vehettünk részt a Heroes7 kapcsán. Fantasztikus élmény volt.
Egy kis zenei csemege a hétvégi lengyelországi (krakkói) szinfónikus koncertről:
Heroes Szinfónikus Koncert Krakkóból
Jó szórakozást hozzá! :)
És ne felejtsétek, hogy előrendelhető a Heroes7 játék sima és gyűjtői kiadása az oldalunkon keresztül ingyenes szállítással és extra ajándékkal (powerbank vagy póló), itt megtaláljátok:
Might and Magic: Heroes VII előrendelés a Heroes Magyarország weboldaláról
Baráti üdv!
Utoljára szerkesztette: Vologya Mester, 2015.09.07. 01:05:44 -
Andrews2007 #571 Amikor felinstallálod magyar nyelvet kell beállítani. Uplayen és Steam magában a Steam/Uplay beállításoknál is be lehet állítani hogy magyar legyen a letöltő program azzal már ha van magyar felirat az adott játék is magyarul installálódik fel. -
nomiss #570 látom videon hogy magyar.... én steamen vettem és angol ...hogy lesz magyar? -
Andrews2007 #569 Én ma hard ellenfél ellen nyertem a 2 fős pályán nem volt könnyű mondjuk. -
AI ellen végigtolva normal szinten egy játszma, hát mit mondjak beszippantott :)
Hibát se sokat találtam...egy két megbolondult hősmozgás, hosszú töltési idők menüből...amit azért remélem javítanak.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.09.04. 23:14:15 -
Deylath #567 Ma kipróbáltam a bétát és egy nagy hibám van a játékkal ( lehet több is lenne, de ez nagyon kirívó ) A harc animációk botrányosan rosszul néznek ki és emiatt elviselhetetlen a harcok számomra. Tudom, hogy béta, de van valami hír arról, hogy ezen javítanak még? Akármelyik heroes harc animációi sokkalta jobban néztek ki és nem a levegőt támadták az egységek... -
Andrews2007 #566 Egy új videó amelyben a kampány is látható. De németül van a videó érti valaki az egészet? :D Én csak pár szót :D ingesamt stb :D
Látványos lesz a kampány.
Kampányos videó németül
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.09.03. 12:45:00 -
A town portalhoz az épület kell, meg a hősnek meg kell látogatnia a várat, miután felépítetted a portált, hogy megtanulja a varázslatot.
Szerk.: Ja, és a másik szintről nem működik. Tehát felszíni várba nem tudsz a föld alól teleportálni.
Utoljára szerkesztette: gandrus, 2015.09.02. 22:06:56 -
Andrews2007 #564 Szeptember 7.-éig meghosszabították a bétát! Hogy még több bugjavítást küldjünk! :) Meg sikeres is volt a béta. Kár hogy a multi nem működik még mindig. :D
A Town portalhoz csak az épület kell? Vagy a spell is kell egy külső épületből vagy mage guildből?
-
Kheledlire #563 Ez jó hír!