Might & Magic: Heroes VII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a 7, vitassuk csak azt.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
1. jobbklikk a játékre
2. View game details
3. Properties
Itt felül ki tudod választani a nyelvet.
Nekem is Uplay-es és minden nyelv elérhető, szóval Nálad is így kéne, hogy legyen. Ha nem így van, akkor írj nekik egy ticketet.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Egyszó, mint száz, az ubi nem sokat profitált a Might& Magic univerzumból. Előbb utóbb rá fognak unni, hogy csak a pénzt viszi és szépen elkaszálják az egész frencsájzt.
A párosak pedig az újítást felvállalók
3-5-7
2-4-6
Szóval 8-asnak megint jónak kell lennie xd
Ezzel csak az a gond, hogy az ubi abszolút nem akar új közönséget megszólítani.:
" ...a körökre osztott-stratégia műfaja az elmúlt tizensok évben nem tudott megújulni, de nem is akadt rá igazán kereslet. A készítők és a Ubisoft is tisztában van ezzel. Amikor rákérdeztünk, hogyan próbálnak új embereket bevonni ebbe a frencsájzba, beigazolódott, ami az utóbbi időben sejteni lehetett: a Heroes-játékok esetében ez egyszerűen nem cél. Ezek a játékok tényleg annak a rétegnek készülnek, akik alapból is ismerik a szériát. " (forrás: Gamekapocs.hu)
..már csak az ostrom miatt is, persze hasonlít, legalábbis a MoM-ra.
de inkább a hangulata, illetve annak a hiánya ott a gond.
Van még egy f@sza ötletes, ..csak most nincs előttem a címe..ilyen bolygók közt vándorlós fantasy...majd mindjárt rákeresek mert melóban vagyok :(
meg is van:
Eador: Masters of the Broken World, de az is belaposodik sajna
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.10.05. 11:28:44
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
viszont hiába másolom át, a régit használja. ha kitöröltem, akkor is...
Age of Wonders 3-at is picit elvitték a kalandtérkép tekintetében abba az irányba.
Endless Legend?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Amúgy aki már többet játszott a sztori móddal az milyen? Ahogy írtam nekem nagyon tetszett az első ~1 óra, ez a történetmesélős koncepció, de időm azóta nem jutott rá. A hadjárat azért tartja a színvonalat?
Szóval kb a 6 összes újítását kivették és degenerálták a régi random bullshitre, mert pl a nyersanyagok nagyon fasza hogy van egy tucat csak kurvára nem vicces ha csak egy elérhető van a közelemben vagy a magic guild az up spellt dobja random, hát ez nagyon fun!
Lényegében van vmi amivel kitűnik ez a rész az előzőektől mondjuk 3/4/5/6?
Vagy csak középszerű keveréke az öszesnek?
Btw nekem is hatalmas csalódás a játék, sok a bug, sokat crashel a játék, sok memóriát zabál a semmire kb. Én hagytam volna neki még legalább 2 hónapot és karácsonyra kiadni.
Ez mellébeszélés. Akkor berakom optionsba kikapcsolhatóként, nem pedig kiveszem.
Nem a konvertálgatással van gond, hanem inkábbb azzal, hogy még mindig négyzet van hexa helyett a csatamezőn.
Személy szerint retteneteset csalódtam, aminek hatására elkezdtem újra a VI-al játszani.
Heroes VII - Original Soundtrack (HD)
A tenger téma tetszik nagyon : ) Az új törp téma se rossz és az Inferno is. Dungeon téma, elf erdő és havas téma is.
Kár hogy a területzenék nagy részét nem Romero csinálta meg (Csak a plains a fű-mező téma) a Dungeon és törp zenét úgy még jobbak lettek volna. Meg a csaták jó része is régi zene.
2 nap után azt mondom, vannak gyerekbetegségei, de jobban tetszik, mint a H5 :-)
c:\Users\userneved\Documents\My Games\Might & Magic Heroes VII\MMH7Game\Savegames
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez olyan mintha béta lenne vagy mi.
Talán azért, mert körökre osztott stratégiákon nőttem fel és szerintem most is lenne bőven igény erre a műfajra, csak ahhoz, hogy újra elkezdjenek ilyeneket fejleszteni kéne egy átütő siker és erre mindenképp a HoMM sorozatnak lenne meg a legnagyobb esélye. De persze nem 6-7/10-es megjelenésekkel.
Én azt hiányolom, hogy singleplayerbe kiválasztottam a legnagyobb pályát és 8 ellenfél legerősebb fokozaton. Nagy megdöbenésemre tapasztaltam hogy nincs benne RANDOM faj.... ez nagyon nem tetszik... ALL RANDOM a legjobb:)
Utoljára szerkesztette: List-en, 2015.10.03. 20:01:30
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.10.03. 19:28:58
De, engem és barátnőmet, mert addigra befejezzük kb. a 6 kampányait. :D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egész biztos vagyok abban, hogy pár hónap múlva ez is egy 8-9/10-es játék lesz legalább, de akkor ez már a kutyát se fogja érdekelni.
Ha ennyire szükséges már most beszedni a pénzt nem értem, miért nem dobják ki early access-re a játékot pár hónapra. Aki most megvette az a rajongói bázis és ők megvennék early accessben is, szóval be tudnának szedni közel annyi pénzt, mint így, amiből befejezhetnék és megjelenéskor kapná a 8-9/10-eket és megvenné egy csomó olyan ember is, aki csak épp szeretne venni egy jónak tűnő játékot.
Nagyon remélem, hogy a negyedik nekifutásra végre eljut eddig a felismerésig a Ubi és végre megadják még azt a hiányzó 3-4 hónapot a fejlesztésnek, amin már a 3. HoMM cím úszik el náluk, mert nagyon úgy érzem, hogy ha negyedszer is ez történik akkor már a fanbázis nagyja is el fog pártolni a sorozattól.
A magam részéről biztos, hogy végigjátszom ezt is, ahogy lentebb írtam nagyon tetszik a hadjárat koncepciója, de lehet, hogy kivárok pár patchet előtte, mert szerintem itt is drasztikusan javítani fognak a játékélményen.
Egyébként kövezzetek meg, de megnéznék egy merészebb rebootot is a szériából, ahol bátran hozzányúlnak akár az alapmechanikákhoz is. Eddig szerintem 2 jónak mondható Ubisoftos M&M játék volt, a Dark Messiah és a Clash of Heroes. Lehet, hogy a régi atmoszférát, hangulatot egyszerűen nem lehet visszahozni és Heroes 8 címen egy merészen újító (de persze azért körökre osztott stratégia) játékot kéne bepróbálniuk.
egyébként többet vártam
Pár patch múlva fogja elérni a "jó iparosmunka" kategóriát. A grafika tényleg elég gyenge. Az option résznél kimerevített asztaljelenet kritikán aluli. Igaz, hogy ennek nincs igazán sok köze a játék élvezetéhez, de jól mutatja az igénytelenséget, vagy időhiányt.
JátékTár 172. adás - Might & Magic - Heroes VII bemutató
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.10.03. 15:18:08
Krynn, Abyss, egyre megy, az egyensúly a lényeg :D