1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
machine81 #882 "Uplay fiókban újra kell hitelesíteni a játék fájlokat, ez kb 5 percet vesz igénybe és rögtön utána működik is a játék."
Ezt pontosan hogy is kell csinálni? :) -
Lokker #881 Hát igen, bőven elbírt volna egy karácsonyi kiadást. -
aggeus #880 Igen; az obeliszkeket kell felkeresni,csak az a gondom velük,hogy némi seregre lenne szükségem,hogy az azt őrző lényeket legyőzzem.
Ha ez sikerül, akkor viszont a gépi ellenfél már többszörös túlerőbe kerül és habozás nélkül rám támad a tengeren,főleg az északi obeliszkeknél,...nem legyőz hanem erősen megaláz,(!)...és ez nem mindegy mert ez nagyon a játékélmény rovására megy,mindezt a legkönnyebb fokozaton!
-Most úgy állok,hogy bár megvettem eredetiben a játékot,szépen elfogom tenni és előveszem bő fél év múlva hátha???....És soha többet nem veszek 'Uborkás' játékot!
Szerintem amit most tettek a játékkal és névvel az elhamarkodott kiadással, büntetni kellene!
Játékosok millióit csapták be félkész összecsapott munkájukkal,...ha én hasonlót tennék a munkahelyemen elfelejthetném az állásomat,...ezek a mocskok pedig megússzák ezt az egészet sőőőt meg is tollasodnak a szarukon!!!! Undorító.
-Az a gáz az egészben ,hogy tényleg ott a nagy áttörés lehetősége mert ez jelen van a játékban látszik ,...de ez az elkapkodott kiadás mindent keresztűl húzott!!! .... Legszívesebben visszakérném a pénzemet!!! Csaló banda ez az Uborka,...fújjj. -
Thomasovics #879 Ha a második silvan pályára gondolsz, ott én is először fogtam a fejem, aztán egyszer sikerült legyőzni a fő seregét , majd aztán az összes autosave file-om corrupt lett. ( mellesleg mindig ugyan azzal az erősségű sereggel is tért vissza a kövi napon, mint amikor megöltem) , sok próbálkozás után rájöttem, hogy hagyni kell az ellenséget ott, csináljon amit akar, csak az obeliszkeket kell felkutatni , majd a "kijáratba" kimenni. -
Jacktor #878 No, haverral megnyúztuk picit HotSeat-ben (12-15 óra), az utolsó 5 órát már az 1.2-vel.
Egyöntetűen állítjuk hogy marhára bejön a játék, viszont még mindig vannak benne idegesítő hibák, amiket reméljük minél-előbb javítanak és akkor már tényleg egy Heroes 3.2015-ként hivatkozhatunk majd rá.
Ami nagyobb hibával találkoztunk 1.2 előtt:
- Volt hogy a várban lévő védőegységeket nem lehetett legyűrni. Mármint legyőztük őket, de utána ugyanúgy ott voltak (8 csata után is). Ezzel az 1.2-ben még nem találkoztunk.
- A csata alatt elhallgató zene epicfail.
- Végre nem hajtott varázslatok ugyancsak.
1.2 után:
- Hajó vs. hajó csatánál olykor kifagy a játék.
- Hajón lévő csatánál (lehet simánál is) egyszer a megadás opcióra klikkelve ugyancsak kifagyott a játék (töltött a világba, reménytelenül).
Mindettől függetlenül nagyon bejövősek a várak, az egységek és nálam a zene és grafika is (fullra húzva semmi gond vele). Sokan talán azért hivatkoznak (könnyelműen, 1-2 óra h7 játék után) mindig a H3-ra mint etalonra, mert abba belépve azonnal, ránézésre tudják hogy melyik épület mi a térképen, melyik lény mit tud, stb. Na, ezeket itt először újra meg kell tanulni (mivel mind máshogy néz ki, mást tud), de utána már ugyanolyan szórakoztató lesz a játékmenet.
A térképszerkesztő nálam is eldobta magát elsőre RAM hiány miatt (8 GB van), de miután megnöveltem a virtuális memória felső határát 1,5 GB-ra, azután már elindult (gondolom sokaknál az SSD miatt van levéve a korlát). Generáltattam egy random mapot vele, de a mentés már nem igazán sikerült, kifagyott a lelkem...
Szóval van még min csiszolni, de a végeredmény nagyon jó lesz úgy gondolom. Ergo a fejlesztőknek nagy pacsi, a Ubisoftnak is, csak neki máshova... -
Java33 #877 8G van a gépben..., i5 és 7850. Minden maxon. Az általam leírtak csak tapasztalat, ami ugye mindenkinél más. Ez van.. -
aggeus #876 Heló; Én a Silvan-nal kezdtem,de az is brutál nehéz nekem, könnyű fokozaton is! -A gépi ellenfelek igen gyorsan többszörös túlerővel aláznak meg akár mit is csinálok :( -Szerintem nem igazán lett kiegyensúlyozva a játék, ez az amit te is tapasztalsz. -
Thomasovics #875 Sziasztok! Valaki vitte az élőholt kampányt? A harmadik pályánál elakadtam miután partra szálltam, a kis sereggel az elf ellenséget nem lehet legyőzni ők meg vízen kívül mindenhonnan özönlenek. -
aggeus #874 Nem kell a lapozóval foglalkozni,...tele kell nyomni Ram-al a gépet a lehetőségeid szerint,...ennél a játéknál a 4 GB az alja ami csak a belépő :) Kell a 8 GB,...a töltés jelentősen lerövidül majd és gördülékennyé válik a játékmenet.Ez személyles tapasztalatom miután fejlesztettem a napokban a gépemet,..pont a játék miatt :) -
aggeus #873 Hello; én W10 64bit-en játszom vele 3.2-es proci, 8 GB Ram,GTX 650 és semmi gondom sincs a játékkal, pedig ez nem egy erőgép.
(A töltő képernyő és a játékba való belépés a legizmosabb gépeken is kb. 5-6 percet vesz igénybe.)De azt mondhatom,hogy hiba nélkül fut nincs akadás és minden grafikai beállítás kivan maxolva! Az új patch is mintha most gyorsított volna a játékmeneten.Nem kellett a patch után frissíteni a fájlokat és újra ellenőriztetni...nálam minden OK. -
JackOneill7 #872 A kamerát most is lehet forgatni a page up és down gombokkal. De egérrel valóban nem. -
JackOneill7 #871 Üdv mindenkinek!
Megosztanék mindenkivel egy tegnapi tapasztalatot, miután felraktam az 1.2 javítást. A játék eredeti (uplay) eddig minden oké volt vele, feltűnően jól ment, még 4 giga rammal is Egyébként a gépem intel core i3 3,4 ghz, most már 8 GB ram, tuningolt geforce gtx 750 (2 GB) egyedüli probléma az iszonyú hosszú töltési dő volt, de 8 GB rammal már semmiség lett. A lényeg, hogy felrakom a javítást, erre nem indul a játék, hibaüzenettel leáll. Tiszta ideg lettem, mire beírtam a hivatalos fórumba,ahol sokan panaszkodtak erre, így veletek ismegosztom a megoldást. Uplay fiókban újra kell hitelesíteni a játék fájlokat, ez kb 5 percet vesz igénybe és rögtön utána működik is a játék.
További jó játékot mindenkinek :) -
Pio #870 Kis infó, most olvastam, hogy tervezik a következő patchben végre megoldani azt, hogy forgatni lehessen a kamerát. Reméljük így is lesz. :) -
Andrews2007 #869 Szinkronizálni kellett a fájlokat ellenőrizni most jó már. Nálam 8 gb al nem eszi annyira a ramot Win 10-etek van? Az még nem nagyon támogatott igazán. Nálam Win 8.1 van. -
Lokker #868 amúgy hogy kicsit védjem a fejlesztőket. valószínűleg hasonló mizéria állhat a háttérben a jelenlegi állapot miatt mint a h6-nál. annyi pozitívumot látok most hogy dolgoznak a problémákon és karácsonykor be is fogok ruházni egy akció keretében a játékra -
GLADSUM #867 next stepjukbol
" 32 bit OS compatibility and memory optimization also are on our task list and we will continue to improve performances. " -
Pio #866 Sajnos tényleg baj van a játék memóriahasználatával, sajnos nincs mit tenni, viszont azt ígérték, hogy most épp ezen optimalizálnak és a következő patch sokat fog javítani ezen (lehet, hogy már az 1.2 is javít rajta, azt tedd fel).
Illetve ha időd engedi REPORTOLD A BUGOT, hogy segítsd a munkájukat. -
Java33 #865 Lapozónak adtam plusz egy gigát, így nem dobta a hibát.., de akkor sem értem, hogy mire föl.. -
#864 Nálam 6 giga ram van és közepes mapon teljesen elvitte az összeset. Le kellett venni az ultra textúrákat, sokat szerencsére (vagy inkább sajnos..) nem változott a játék képe. -
Java33 #863 Sziasztok.
Problémám lenne a játék memóriakezelésével. Szinte el sem kezdtem játszani, már megevett 6gigát, fél perc és leáll a játék...
Ötlet? -
e98ff #862 Jah, meg azért is vacillálok, mert nem akarom támogatni az adjunk-ki-egy-játékot-atombugosan-úgyis-megveszik hozzáállást... -
Pio #861 Sajnos a megjelent verzióban sok volt a hiba, ugyanakkor az első patch érkezésének tempója és a benne javított bugok száma több, mint biztató.
Amit Andrews írt az imént az kevésbé. :(
Szerintem játssz vele 1-2 órát aztán dönts. :) -
e98ff #860 Srácok! Nem bírtam ki, leszedtem a "demót". Kb 10 percem van a játékban, de eddig eszméletlen hangulatos. Már rajta van az ujjam a steam-en a bal gombon, hogy rábökjek megvásárol gombra, de a hónapban már több játékot vettem... Viszont ez meg megérdemelné a támogatásomat, minden kicsi számít. Para... :D -
Andrews2007 #859 Juhé Ubisoft szolgáltatás jelenleg nem elérhető most nem megy a Uplay az 1.2 es patch felrakása után. :D De előtte megpróbáltam még elindítani a játékot és ment az intro utáni töltőképernyőig aztán kidobott. :D -
Pio #858 ITT A PATCH
A teljes note és egyebek a link mögött, a lényeg amit már korábban is mondtak, főleg stabilabb lett a játék és több hardverrel kompatibilis. Illetve elvileg gyorsult a gép és a töltési idők. -
#857 ne is mond, én először tök véletlenül nem az SSD-re telepítettem, hanem az USB winyóra.. az Editor elindult olyan cirka 10 perc alatt... -
aggeus #856 Nem próbáld csak ki,...én a kampány módban tettem amikor 3 gépi játékos volt a térképen. Az első bal sarokban lévő csúszka az ami megváltoztatja a gép lépés sebességét ami igazán érezhető csak akkor lesz ha teljesen kitolod azt hiszem 600x -osig.
Viszont a jobb sarokba az előbbivel párhuzamosan van a "kaland sebessége" nevezetű csúszka ami csak a gépi ellenfelek animációit gyorsítja.Ha kitolod akkor szinte végig csúszkálják a lépéseiket a gépi ellenfelek,... /nagyon mulatságosak ilyenkor a lovas karakterek :) -Tehát kettő különböző sebesség csúszka van egymás mellett,az egyik neked a másik nekem ad igazat. :)
Utoljára szerkesztette: aggeus, 2015.10.13. 20:50:37 -
aggeus #855 Kettő csúszka van egyik a gép sebességét a másik a kaland sebességét állítja.Az első az amit ki kell tolni és akkor elmondható,hogy elfogadható a gép lépése.Ugyanakkor pont ez az amit nem értek a készítők részéről?...ki az aki csiga módban akar játszani alapból és miért kell több százszoros gyorsításra felvenni a gépet,hogy élvezhető legyen???...Szerintem ez a megoldás is csak egy átfogó patch-ig fog tartani :) -
pjboy091 #854 Jaja, van random map generátor, csak eléggé eldugták az orrunk elöl. Tulajdonképpen aki nem követte folyamatosan nyomon a játék fejlesztését és nem nézte a streameket, az simán elsiklik fölötte. Egyébként teljesen korrekt. Én is generáltam már jó pár térképet magamnak, csak hogy legyen miből válogatni.
Egyébként a nemzetközi heroes közösség is kezdi próbálgatni a szerkesztőt. A http://www.maps4heroes.com/ oldalon már megjelentek az első rajongók által készített pályák is. Igaz, hogy egyenlőre csak kettő van, de szép lassan be fog ez indulni. -
TrollBalint #853 Milyen hibát ír ki? nincsen AoC egyes várakhoz? Ezt nekem is kiírta, ha jól sejtem, ez az lehet, hogy bizonyos váraknak nincsen definiálva, hogy mekkora terület tartozik hozzá. Ha elfoglalod, a fél térképet beszínezi :) (bár a bányákat nem rakja át hozzád természetesen :) )
De az utolsó térképgeneráláskor nekem nem írta ki. (Viszont rak le úgy épületet, hogy nem tudsz odamenni hozzá :) ) -
#852 Nem tudom, ki jött eddig rá, de van random map generátor, amit én nagyon hiányoltam, mert szerintem az a kb 5 normális pálya elég kevés, Hot Seat-hez. Szóval van random generator, csak nem a játékon belül, hanem a Map Editorban. A legnagyobb gond azzal is, hogy az aláírásomban lévő konfigon (minden cuccom SSD-n van) az a művelet, hogy elindítom az Editort és elkészül végre egy nagyobb pálya, nem túlzok 5-7 perc, de egy db pálya legyártása után mindjárt kiírt 3-4 hibát, ami valószínűleg a pálya lejátszását is lehetetlenné tette volna. Ezt így kiadni elég felesleges volt. Vajon a játék készítői is ezzel az Editorral gyártották a pályákat? Nem irigylem őket!
Ezt leszámítva a játék nagyon tetszik, a Hot Seat mókákra gondolok, csak k*rva kevés a pálya.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.10.13. 17:17:08 -
pjboy091 #851 Van hozzá szerkesztő, nem is akár milyen! Gyakorlatilag bármit meg tudsz változtatni a játékban a segítségével, emellett viszonylag könnyű használni is... DE! Mivel előszeretettel fagyogat le, ember legyen a talpán, aki nem kap agyvérzést a használatától és zárja be a francba. Reménykedjünk, hogy a beígért patch javít majd a helyzeten.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2015.10.13. 15:25:14 -
Pio #850 Én is biztos vagyok benne, hogy erre való a csúszka, de könnyen lehet, hogy bugos és tényleg kihat a láthatatlan cselekvésre is. Szerintem egy próbát megér, ha aggeus úgy látta, hogy gyorsít a gépen. Esetleg ha más is kipróbálta írja meg, hogy hogy tapasztalta. -
Jacktor #849 Az a ebesség csúszka szerintem csak arra vonatkozik, hogy milyen sebességgel lásd az ellen mozgását a térképen (már ha fel van derítve). Azaz semmi köze ahhoz hogy a gép mennyi ideig lép (kivéve persze mikor látod is mit csinál). -
Pio #848 Egyelőre két ingyenes kiegészítés van beígérve 1-1 új kampánnyal, amik a HoMM4-hez készültek, de nem kerültek kiadásra. Az egyik még idén jön, a másik jövőre.
Hogy ezek mikorra lesznek kész valójában és milyen minőségűek lesznek szerintem sokat el fog árulni arról, hogy mennyire lát még fantáziát a Ubi a játékban.
Persze tekintve a játék kiindulási problémáit és simán megérteném, ha most 1-2 hónapig a bugtalanításra koncentrálnának új content helyett és az új content késne pár hónapot. -
e98ff #847 Úgy legyen!
Egyébként ne értsetek félre, én nem fikázni akarom a játékot, mert még nem ismerem. Csak félek tőle, hogy itt is kevés tartalommal fog befejeződni a játék pályafutása, és akkor ismét ott tartunk, hogy kevesebbet ad, mint a H3, cserébe drága de szép. Nyugtassatok meg, hogy nincs igazam. :) -
#846 Valamelyik videóban azt ígérték,hogy nagyfokú modolhatósága lesz a játéknak. Ha ez igaz, akkor lesz jópár extra lény majd a moddereknek köszönhetően -
aggeus #845 Ha Uplay-es a kulcsod,akkor az Uplay kliens telepítéskor ráfog kérdezni milyen nyelven akarod telepíteni a játékot,..legördülő menüből válaszd a magyart.Üdv -
e98ff #844 Mondanám ,hogy igazad van, de...
A H6 kiegekkel együtt tartott ott, hogy 6 vár, kb 8 semleges lénytípus. Ez édeskevés. A térképen szaladgálva állandóan ugyanazzal a néhány szörnnyel kellett harcolni, amik a várakban elérhetőek, nagy ritkán volt egy elementál/sellő/párduc.
Tudom, ez most a H7. Ha jól emlékszem, eléggé kevés példány fogyott a játékból, tehát nulla az esélye annak ,hogy kijöjjön hozzá két olyan kiegészítő, mint a H3-nak volt az Armageddons blade és a Shadows of death, amik megtöltötték a H3-at tartalommal.
Igen, valóban nem fair egy alapjátékot egy kiegekkel megtűzdelt játékhoz hasonlítani. De attól félek, hogy ha lesz is kieg a H7-hez, az is olyan lesz, mint a 6-nak volt: egy kis pályacsomag, egy új vár, azt csókolom. Mert nem éri meg több energiát belefektetni, mert kevés példány kel el. -
Java33 #843 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a g2a-n vásárolt uplay-es verzió tartalmazza a magyar feliratot?
Köszönöm