Might & Magic: Heroes VII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Röviden nem éri meg.
Borzalmas grafika(gyengébb mint h6!!!), a dizájn a hangok mind kritikán aluliak, főleg az interface(thief guild lololol) életemben nem láttam még ilyen rosszat. Lol a campaing átvezetői komédia kategória
Town konvertálás kivéve, semmi magyarázat hogy egy képesség vagy varázslat mire is jó sokszor ha van is több ablakos kattingatás árán a legegyszerűbb információ megkeresése is
Hosszú körök, semmi inováció
Még nem próbáltam a játékot, kicsit távolságtartó vagyok vele. Ez ismét a "jól megszokott" heroes, a lovagvárral, championokkal, angyalokkal, feketesárkányokkal, titánokkal, dzsinikkel varázslókkal, és az összes többi heroes-os szörnnyel, amiket már unalomig ismerhetünk az előző részekből? Sajnos munkahelyen le van tiltva minden oldal, ami ezt részletezi, így nem tudom megnézni.
Vittek bele valami újítást? Vagy lemásolták az előző részeket, és ismét eladják teljes áron? Megéri ezt így beszerezni? Ad bármiben többet, mint mondjuk az előző rész?
van random map generator, tegnap kipróbáltam, de sajna játszani már nem tudtam rajta. (Majd talán ma 😊 )
Nem szeretnék egy generálás alapján elhamarkodott következtetéseket levonni, de elsőre jobbnak tűnik, mint a H5-ös generátor.
- igen, fájóan spóroltak, ahol lehet.. gondolom mivel az 5. és 6. rész nem hozott annyit, mint az Assassin's Creed széria, így Ubi meghúzta a nadrágszíjat.. tehát ez nem egy AAA-s játék, csak egy A-s.. ehhez mérten kell hozzáállni
(ha rosszmájú akarnék lenni, azt mondanám, hogy jön majd az "Animated Cutscenes DLC"😉
- nekem is nagy kedvencem az 5. rész 3D-s várnézete, de hallottam olyan pletykát, hogy a költségvetés nagy részét az vitte el.. ne kérdezzétek, hogy miért..
- egyik videóban azt mutogatták, hogy a játék mennyire moddolható lesz, átszínezhető textúrák, stb.. ha valóban így van, akkor szerintem előbb-utóbb jönni fognak minőségi, nagy felbontású textúrák
- maga a játék így első ránézésre az 3, 5 és 6 keveréke, pár újítással
- negyedik rész harcoló hősei túl táposak voltak.. egy idő után már sokszor seregre sem volt szükséged, nem volt értelme a városfejlesztésnek, mert a hősök végigvertek mindent és mindenkit
btw lehet kellene egy FAQ a topikba..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Utoljára szerkesztette: starfun, 2015.10.02. 03:40:45
Röviden anno a h2 kampányát nagyon szerettem
A h3 nem jött be
A h4 óriási kedvencem volt
A h5 a legjobban utált rész számomra borzalmas emlékeim vannak
A h6 másik kedvencem volt, üdvözöltem az újításokat amit hozott
Ez a új mihez hasonlít leginkább az előzőkből?
Csak bátran!
Mikor ráviszed az egeret a lény képére a várban vagy a hősnél, megjelenik három kis ikon a sarkokban.
A bal felső egy felkiáltójel. Ha arra rákattintasz, bejön egy leírás az adott lényről.
Bal oldalt meg lehet választani az összes többi között...
/ talán a készítők szerint , a kisebbség nem szeret ásni , ezért varázslat kell az ásáshoz 😛
Akkor kicsit ebben is visszakacsint a 4-re, dilemmázni kell melyik irányba fejlesszük a lényeinket. Ez jó! Csak lehetett volna a többi lénynél is.
Csak bátran!
Bajnok lényből egy lehet, és határeset, hogy egyforma erősek, másra jók (pl közelharci / távolsági, vagy épp támadó / támogató, stb.) így nehéz az összehasonlítás.. más-más játékstílushoz más-más passzol
random pályagenerátor nem tudom, hogy a játékba van-e, az editorban kellene lennie...
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.10.01. 18:01:34
- automatikus update azonnal elindult mikor inditanam a jatekot
- nem kaptam meg crash-eket sem , bugot nem lattam meg. de nem is sokat jatszottam
Nekem az egyik kérdésem azzal kapcsolatos, én megvettem dobozosan a játékot, és ugye az Uplay is feltelepült. Na mármost, én honnan tudom leszedni a patcheket? vagy az automatikusan történik?
Másik, nem tudjátok, van e a játékban random map generator?
Egyébként nekem bejön a játék, csak meg kell szokni még, még ez a hadi egység dolog is magas nekem, és a többi.. 😊
Krynn, Abyss, egyre megy, az egyensúly a lényeg :D
Egy olyan kérdésem lenne hogy, bajnok lény csak egy lehet?
Pl embereknél vagy a pallosos vagy a szeráf?
Ha igen egyforma erősek? Csak mert ahogy láttam a bajnok lényeknek heti 1-es a szaporulata, de nem lehet megnézni melyik mit tud, milyen erős, amíg meg nem veszed.
Vannak tök jó dolgok, végre visszatért egy dolog ami a 4-re emlékeztet, hogy biztonyos fejlesztést el kell dönteni, pl hogy melyik a már meglévő lények szaporulatát akarjuk tovább növelni. De egészen a bajnok lényekig az összes létrehozható, egyedül a bajnok nem? (Még nem tudtam annyit játszani vele hogy kiderüljön)
Viszont ami nagyon nem tetszik, az pár új lény, amik eszméletlen "vacakok" pl, Dungeonnél kivették a Mantikórt és helyette betettek valami patomim mestert....vicc. Az akadémiánál pedig a Dzsinn mellé bekerült egy repülő szönyeges... az meg mi? 😄
Kinek mi a tapasztalata, kinek hogy tetszik? 😊
Csak bátran!
Hogyan kell kiszabadítani a tűzelementált a Haven kampány 2. térképén?
Közben rájöttem mitől van nálam appcrash!
A faszán megkomponált játék nem támogatja a 3 monitoros futást!
Egy monitorral megy de 3 nem hajlandó és kilép a játékból appcrash hiba üzenettel!
Valaki járt így aki 3 monitoron játszik vagy egyedi a problémám?
Ha valaki tud segítsen!
Előre is köszönöm!
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Viszont:
Nem tudtam megfejteni, de mi volna a helyes sorrend a kampányban, miután majdnem mindet lehet indítani? Kezdtem Khalidával, de eleve 5. szintről indul, szerintem nem jó a sorrendem...
ez bug ? vagy én nemtudok valamit ?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A játék simán megy mindent maxra állítva, most közepesnek számító konfigom van.
Még nagyon keveset játszottam ahhoz, hogy véleményt mondjak és legközelebb csak hétvégén fogok tudni játszani, de hangulatra egyelőre nagyon bejön a játék. A hadjáratról ugye tudni lehetett, hogy az egész arról fog szólni, hogy az egyes frakciók vezetői elmondanak egy-egy példázatot a főnöknek, hogy segítsék a döntését.
Namost ezt szerintem zseniálisan oldották meg, tényleg pálya közben megy a mese, belefutsz egy mellékküldetésbe hirtelen beleszövik a mesébe, ha el is mész megcsinálni akkor eszerint fűzi tovább a mesét. Ezen felül ott ülik körbe a fejesek a terepasztalt és ide-oda lehet váltogatni a térképen a mesék között (ezt mondjuk még nem próbáltam, de feltételezem így van, az tuti, hogy az egyik mese közben ki tudok menni a terepasztalra). Remélem, hogy ez maradni is fog így és végig odafigyeltek arra, hogy az atmoszférát megőrizzék, ha igen, akkor ez szerintem hatalmas pluszt jelent.
Ami viszont szerintem kimagyarázhatatlanul ciki az az, hogy a karakterek nincsenek animálva a terepasztalnál. Ez elvileg nem bug, hanem spórolás. Ezt meg tudom érteni (bár ugye teljes árú AAA árkategóriában lett kiadva a játék), de akkor ki kellett volna tenni az épp beszélő karakter arcát a szöveg mellé és legalább azon tükrözni a hangulatát és állóképeknek megfelelően vágni a beszélgetést. Lerí az egészről, hogy még úgy kezdtek neki, hogy animálva lesznek a karakterek és végül nem lettek. Persze hangsúlyozom, hogy ez nem egy komoly probléma, hisz csak a pályák között (vagy talán ott se, még nem vittem végig 1 pályát se) látjuk, de azért mindenképp kizökkent az amúgy szerintem tényleg remek, meseszerű hangulatból.
Hatalmas plusz, amit végül összehoztak az amúgy elég csúnyácskán induló menürendszerből (korábban panaszkodtam is rá). Természetesen még nem néztem végig minden interfész elemet, de láthatóan alapos munkát végeztek és ügyeltek a részletekre (gondolok itt például a mentés funkcióra de rengeteg ilyenbe fogtok belefutni).
Amit nem értek és ezt kérdezném is, hogy a játék zenéje, a narráció remekül szól, viszont a csata hangjai szörnyűek. Rettentő halkak, érthetetlenek, jellegtelenek, mintha néha túl gyorsak lennének. A győztes csata végi örömujjongás mintha valami fél másodperces hörgő morgás lenne vagy nem is tudom, mihez lehetne hasonlítani. Elvileg maxra van húzva a hangerő. Tényleg érthetetlen számomra, mert a zene, az interfész hangok, a narráció tényleg szuperül szólnak. Másnál is ilyen? Direkt lenne ilyen? :\
Documents --> my games
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
A problémám még mindig fennáll!
Ha a játékon belül a képernyő felbontást megváltoztatom akkor a játék appcrash hibával kilép!
orvosolni csak azzal tudom hogy ha újra telepítem a játékot!
Valaki tud segíteni?Senkinek nincs ilyen problémája csak nekem?
Már az is segítség lenne ha valaki megmondaná hogy melyik fájlt kelle törölni hogy a képernyő beállítások visszaálljanak az eredeti felbontásra!
A választ előre is köszönöm!
Egyrészt akinek baja van a játék nyelvével az nyisson egy ticketet ITT
Másrészt a megjelenés óta már 3 hotfixet is élesítettek, az egyik közülük pont a laptopon futtatást hivatott megoldani. Ez persze nem túl jó, hogy ilyen bajokkal küzd a játék, az viszont jó, hogy ilyen gyorsan tolják ki az orvosságokat a bajokra.
A harmadik dolog az, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy nem indulnak el a scriptelt eventek a játékban. Ennek baja általában az, hogy nincs elég RAM a gépükben, a minimum konfig 4 gigát vár el, erre figyeljetek oda.
32 bites win7 és win10 még nem támogatott... :\