1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
#842 hát, elég sokan panaszkodnak eredeti játékkal is, szval lehet nem ártana, ha jönne pár patch.. -
Andrews2007 #841 Megszakadt a kapcsolat van nálam egy ideje. Nem tudok bemenni. S elején javítócsomagot keres csak nem jön már a patch hét elején? -
#840 jah, sorry Aggeus, lényegébe E98ff-nek szántam én is, összezavart, hogy idézted..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.10.12. 22:13:56 -
#839 ne haragudj, de nincs mindenben igazad..
H3 alapjáték összehasonlítva H7-tel.. (nem lenne fair, ha a kiegészítőket hozzávenném, hisz ehhez is jöhetnek még ki..)
1. semleges lény volt 6 db (4 elementál + 2 gólem), ebben van 13 (jó, ebből 5 régebben frakció lény volt, de még így is több.. )
2. ha jól számolom, alap H3-ban 120 tárgy volt, ebben 157-et számoltam össze
3. kevesebb vár van, valóban, jogos, szám szerint 2-vel...
4. ezt nem számoltam össze, de amennyire az editort nézegettem, ebben sincs kevesebb, vagy ha nem is éri el a H3 számát, akkor sincs SOKKAL lemaradva tőle..
vannak hiányosságai a játéknak, de az általad felsorolt problémák nagy része nem jogos
-
Lokker #838 Azért kérdeztem mert nekem nem volt időm 1-2 kampány pályán kívül többet menni és már ott is megszámoltam 5 nevet. Utána láttam én is az OW-s bemutatót. :D -
Pio #837 Az Otherworld Online stábja nem. :D
-
Lokker #836 Van aki tudja követni azt a töménytelen mennyiségű nevet ami kampány alatt elhangzik? -
aggeus #835 Hogy lehet az h. van kiakadas arrol h. 1-2 percet kell varni mire a gep befejezi a koret?
-Erre csináltak a beállításokban egy csúszkát és ha kimaxolod akkor elfogadható az ai sebessége.(Bár nem látom értelmét az alapból lassú beállításnak,...mert ebbe mindenki belefut és csak hőbörög,..persze jogosan :) ) -
aggeus #834 Egyedi probléma lehet,...nálam soha nem mentek el a videók,...probléma mentesen fut az egész játék.(eredeti) -
aggeus #833 Ne haragudj de ezzel nem igazán értek egyet kb.6 órányi játék után.- Mondod:
1.sokkal-sokkal kevesebb semleges szörny (amik nem valami várhoz kapcsolódnak, pl. a H3-ban volt kismillió troll, halfling, különböző 8-as szintű sárkányok, stb...)
A térképek tele vannak fügetlen szörnyekkel lényekkel amik különböző nyersanyagokat őriznek,szószerint nincs idő mindegyiket megtámadni,ez melett sok köztük a 'veszélyes' is ami igazi kihívást jelenthet.
2.Sokkal kevesebb tárgy
Rengeteg tárgy van a térképeken amik növelik a hős képességét,...de nem túlontúl sok ami már tényleg értelmetlen lenne....Ezekért gyakran meg is kell harcolni,(nincs ingyééé)...nagyon izgi az effajta gyűjtögetés :)
3.Sokkal kevesebb vár (A H3-ban az alapjátékban 8(!) db vár volt, mindegyik más stratégiát követel meg.)
4. Sokkal kevesebb fajta épület a kalandtérképen
Ez utóbbi kettőt sem lehet gyengeségként említeni,mert hiszen ami több nem biztos,hogy jobb.
Egyébként több épület tipus is van a térképeken ahol,toborzunk,...vagy csak fejleszthetünk.
És a" semleges szörnyek" ??? ...Mintha pedig találkoztam volna ilyennel akik csak simán őrizték a kincseket,vagy nyersanyagot,vagy éppen csak csatlakozni akartak. -
aggeus #832 Hát először is hardwer problémáim akadtak,fejlesztenem kellett a gépem :) Amúgy egy kicsit indokolatlannak tartom a gépigényt.Most maxon van minden beállítás és alig van különbség sőt talán egyáltalán sincs ez és a 6 között. -Az első köröknél az volt az érzésem,hogy nem kaptam többet mint amit a 6 adott. Aztán valahogyan magába szippantott az atmoszférája.Most azt mondhatom,hogy tetszik a játék áttekinthetősége,a történet szál és az egyszerűségre való törekvése ,noha igen komplex a képességfa.-A játékost motiválja a hős képességfájának a fejlesztése is nem csak a történet,...ez valahogy most jobban lejön nekem mint az előző változatokban.Szégyen nem szégyen,de a leggyengébb fokozaton a második Silvan küldetésnél gyengén lealáztak a tengeren :)...SZóval kell itt is gondóóókodni :)
Amit furcsának találok az a gép sebességének az állítása.Alaphelyzetben nagyon lassan lép a gép.
Ez ellen van egy csúszka a beállításokban amivel ki lehet maxolni a gép sebességét,ami így már elfogadhatóbbá teszi az iramot.Csak nem értem miért kell bele egy ilyen csúszka???..Ki az aki egy csomag ricát el akar törögetni mialatt a gép lép???? Nyilván mindenki kiofja maxolni,...ez egy kis következetlenség a készítőktől szerintem.Összességében tetszik,...ha jön még ki egy két patch szerintem még jobb lesz. -
Andrews2007 #831 Oh igen, de itt nem csak 10 tulajdonság van. 10 skill ág van és azon belül még 7-8 skill kicsit több. Sokkal több a lehetőség. H3-ban a baj az volt hogy 2-3 skill sokszorrhasználhatalnaavolt de mégis be dobta és marat kb 7-8 féle... Kevés.
E98ff :
Igen sok semleges lény volt a 2 kiegészítővel alap játékban nem volt ott se tonnányi féle. Plusz H3-ban is kellett 4 patch az 1.4-re lett igazán jó és balanceos, csak ezt sokan már nem tudják, nem emlékeznek rá.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.10.12. 20:15:29 -
#830 Ti tudtok játszani?
Már igy ez elején kezd ki lenni a ....... -
#829 Nem beszélve a fejlődési rendszerről, nem volt kötött az alap tulajdonság a 3-ban, itt igen. A 3-ban volt a 10 tulajdonság közül 2-3, a többit te választhattad majdnem szabadon (szabott lehetőségek közül választva). -
e98ff #828 Kicsit utánajártam a Heroes 7-nek, és nem tetszett, amit találtam róla. Kb. az ötödik rész óta azt hangoztatják minden résznél, hogy ezzel most aztán visszanyúlnak a H3-hoz, és a H3 rajongóinak készítenek egy játékot. Ez sok esetben sikerülhet is, eléggé sokban hasonlítottak az új Heroes-ok a régi nagy elődhöz. Na de mi az, amiben nem ért fel hozzá?
- sokkal-sokkal kevesebb semleges szörny (amik nem valami várhoz kapcsolódnak, pl. a H3-ban volt kismillió troll, halfling, különböző 8-as szintű sárkányok, stb...)
- Sokkal kevesebb tárgy
- Sokkal kevesebb vár (A H3-ban az alapjátékban 8(!) db vár volt, mindegyik más stratégiát követel meg.)
- Sokkal kevesebb fajta épület a kalandtérképen
Ami nekem a leginkább hiányzik, azok a semleges szörnyek. A H6-ban is annyira unalmas állandóan ugyanazokat a szörnyeket püfölni csta közben...
Összességében jóval kevesebb tartalmat adnak, mint a 3-ban, cserébe pedig kb annyit adnak, hogy van 3d-s grafika?
Utoljára szerkesztette: e98ff, 2015.10.12. 15:31:49 -
Lokker #827 Video
Ebben 28 perc környékén van a kék. A zöld pedig 1 óra 40 perc körül látszik. -
#826 Legbalfelül van egy földalatti feljáró! Én is most találtam rá ;) -
Lokker #825 A zöld a bal felső részen van, a kék pedig ahol le tudsz jönni lején azzal a hőssel ami fent kezd na attól a lejárótól kicsit mész még jobbra majd le és ott van egy kiszögellésen a kék. Ha találok képet akkor bedobom ide. -
#824 Én is itt járok, és ugyan az a gondom. Nem találom azokat az oltárokat. Kicsit kezd idegesíteni. Meglesem még 1x. -
Lokker #823 Vannak ilyen shrine szerű kis cuccok amik előtt gyengébb hősök állnak (zöld, kék) azokat leütöd és odamész a shrinehoz így utána a zöld vagy kék fénnyel elzárt területeken át tudsz menni. Az egyes terület részeket elzáró halálos egységeket nem kell leütni föld alatt közlekedve mindegyik részhez van feljáró. Persze ha nem keverem másik kampánnyal.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.11. 21:21:03 -
#822 Sziasztok.
Jorgen-el kezdtem a bal szélsővel, de nem igazán értem! Nagy nehezen kinyirtam az ellenséges hőst aki szaladgált a térképen meg a középen lévő garrisont is.
A felül lévő garrisonok mind halálosak ha megtámadom bármelyiket.
A küldetés hősök meg valami lezárt terület mögött vannak.
Mi a péló van ilyenkor? -
Nos #821 Szerintem sem. És az, ha egy olyan játékért húznak le pénzzel, ami a megjelenés előtti videókban szebb, mint amit megjelenéskor kapsz max grafikán, ráadásul ha nincs szerencsés konfigurációd, akkor lehet, hogy nem is tudsz vele játszani, mert folyamatos crash a vége, na az hazugság, lopás, csalás egyszerre.
Szemet szemért, fogat fogért . . . rendeltem már elő pár játékot, szóval tudom milyen érzés, ha átbasznak. -
Lokker #820 Jól van, megmondtad a frankót. -
raul99 #819 Sziasztok
Az eddig felsorolt hibák mellett az enyém inkább csak esztétikai. Csata közben a mozgást jelző rácsot valahogy ki lehet e kapcsolni? Nekem ottmarad a rács, ha a lény már be is fejezte a kört pl: az utolsó lény elpusztítása után. Szép grafika és zöld négyzetek a mezőn. -
#818 Nem, hanem el kellett volna menni a játék mellett, sztem senki se tartott pisztolyt a fejedhez, hogy játssz ezzel a játékkal.
A felhő szolgáltatással eddig semmi gondom nem volt, sztem teljesen rendben van. -
Lokker #817 Jah és mellé a Uplay felhőszolgáltatása is egy igazi gyöngyszem... -
Lokker #816 Jah, hozza az eredeti verzió feelingjét. :D
Rita79: Tehát nekem most fizetnem kellet volna teljes árat egy béta állapotban lévő játékért és tudomásul venni, hogy talán orvosolják a legtöbb hibát. Ubinak megelőlegeztem a H6-ot és hozzá a kieget. Na az szenvedés volt a javából, és ott fogadtam meg, hogy uborka terméket többé nem veszek megjelenéskor, hanem szépen virágboltival tesztelés mennyire félkész terméket dobtak a piacra. Lehet hőbörögni hogy ez csúnya dolog de az Ubi saját maga alatt vágja a fát, akár csak az AC Unity-val is. -
#815 De egy próbakört mehetsz autóval :) Abból azért el lehet dönteni, hogy mennyire tetszik.
Sőt, néha az is elég, hogy megnézed élőben, látod, hogy brutálmód le van lakva, és már mész is tovább. Na ilyen nincs egy játéknál. -
#814 Az a baj, hogy a virágbolti verzió is ugyanolyan bugos, mint az eredeti, ráadásul arra nem biztos, hogy egyből találsz patch-et. -
#813 Igen, jól látod, de egyébként tök egyszerűen: Ha autót veszel, akkor céltudatosan teszed (teszem azt Suzukit), nem fogják odaadni demo verzióra 1-2 hónapra, hogy tetszik-e, vagy sem. Az autó is egy termék, meg a szoftver is. Mindkettőben benne van a kockázat lehetősége. Pláne ha azt vesszük alapul, hogy mostanság egy árva játék se m tud úgy megjelenni, hogy már a megjelenés napján ne arról beszélnénk, hogy mikor jön ki rá a javító patch. -
Pio #812 OFF
Picit árnyalnám a dolgot, mert a warez azért nem lopás, hanem engedély nélküli másolás.
Tudom, hogy egyes - főleg nagy - játékkiadók szeretnek egyenlőségjelet vonni a warezolt darabszám és az őket ért veszteség darabszám közé.
Szóval ha egy játékot 2millióan warezolnak, akkor azt mondják, hogy 2millió terméknyi veszteségük keletkezett.
Más játékkiadók - főleg kisebbek - pedig azt mondják, hogy a warez ingyenreklám, hisz őket nem hozzák címoldalon, nincs nagy sajtóvisszhangjuk, így ha valami jót is tesznek le az asztalra, az nem lesz sikeres, nem fognak tudni róla az emberek. A torrentoldalak jelentik nekik a legfőbb reklámfelületet és a warezolók egy része már úgy áll hozzá, hogy ha valami jóba fut bele, azt előbb-utóbb meg is veszi eredetiben.
A magam részéről ha mindenből lenne demo sose nyúlnék torrenthez és ha torrenthez nyúlok, akkor holtbiztos, hogy a játék legfeljebb 5%-át játszom végig, aztán megy az uninstall és addigra eldöntöm, hogy:
1. kell és megy is a buy steamen (ha van is időm rá, ha nem, akkor később, ugyanis összegyűlt 304 játékom steamen és megfogadtam, hogy most már legfeljebb bundle-ben veszek olyat, amivel nem játszok egyből)
2. tetszik, felírom, első leárazásnál megveszem
3. nem érdekel
És szerintem a játékkiadók nagy része pont ezért nem is szenved demoval PC-s játékok esetén. Érdemes megnézni, mennyivel több a demo konzolokon.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy sajnos a warezolók nagyon jelentős többsége nem így áll hozzá és a kenyeret is warezolná, ha lehetne, ráadásul arrogáns és elvárja, hogy neki a warezolt játék 100% minőséget nyújtson (akinek nem inge, szóval ez kicsit se Neked szólt, Lokker).
Jó példa erre az a játék, amiben egy játékfejlesztő céget kellett vinned és ha warezzal játszottál, akkor ingame is elkezdték warezolni a játékaidat és emiatt annyit esett a bevételed, hogy csődbe mentél. Warezolók tömegei özönlötték el a játékfejlesztő fórumát és öntötték a felháborodott kommenteket, hogy milyen szarul balance-olt a játék és hogy teljesen igazságtalan benne az, hogy összerak egy jó játékot és a warez miatt veszteséges lesz... :)
Aztán persze vannak a vicces esetek is, amikor például Ausztrália kitiltja a Hotline Miami 2-t, erre a kiadó közli, hogy az ausztráloknak pedig itt egy torrent link, jó szórakozást. :) -
#811 Sztem a lopás nem lehet kifogás semmire. -
Lokker #810 az a baj ha el is indul neki a játékélmény elmarad a rengeteg bug miatt... én tuti jegelem a témát amíg nem lesz nagyon akciós, addig meg ott a virágbolti verzió (szégyen nem szégyen) elégedjenek meg hogy a H6-ot előrendeléssel vettem és a kieget is :) -
#809 neten valaki azt írta, hogy hasonló problémája volt és az uplay újrainstalálása megoldotta...
egy próbát megér.. -
Lokker #808 Szerintem itt már telepítésnél elment valami, esetleg driver frissítés ha nem a legfrissebbek vannak fent. Első sorban érdemes egy reinstallt megpróbálni. -
#807 Nem törtem van. Az intró még le megy töltő képernyő és ki lép windowsba. Ennyi. Gondoltam hátha volt másnak is ilyen. -
Lokker #806 Valami hiányzik az első mondatból... én csak a virágbolti verziót próbáltam mikor otthon voltam, de rengeteget crashelt a játék és hagytam a francba. Ott nfo-ba azt írták hogy balról a második kampány szokott crashelni ami nem a törés hibája. -
#805 Tudna valaki segiteni abban, hogy ha a kampányt akkor ki lép a játékból.
Most vettem a gamét ha már igy kezdődik szétt is töröm.
Van valakinek valami ötlete? Köszi előre is. -
torma1 #804 Ezt én is észre vettem. Ott hadja a ládákat, nyersanyagot stb. Vicc. Az előző részben elvett mindent. Fejlődőtt. Itt semmi. -
GLADSUM #803 Hogy lehet az h. van kiakadas arrol h. 1-2 percet kell varni mire a gep befejezi a koret s kozben olyat is olvasok h. nem csinal semmit az AI a koreben?