5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
TomDantes #97 Arty az lesz benne. Remélem Paladin is lesz, nukleáris robbanófejjel. Az lesz ám a móka. -
lammaer #96 Számomra (!!!) a WOTban nem kéne sokat változtatni hogy jó legyen:
- sokkal kisebb random az átütésben/sebzésben (5% talán)
- a kritikus sebzés az tényleg kritikus legyen (tehát a modul sérülés EXTRAként jelenjen meg a HP sérülés mellett - ne úgy mint most, hogy a modul elnyeli)
- valami minimális ballisztika hogy a célzáshoz kelljen némi skill nagyobb távolságban (kb mint a WT:GFben, az elég)
-és: noarty. Úgy lehetne ahogy a WT:GFben van (supportként hívható, nem lézerpontosságú hanem területet szór meg random, és a célpont kap pár másodperccel a becsapódés előtt figyelmeztetést hogy jön az áldás: ha nem mozog nagy valószinüséggel sérül, de ha mozog akkor nem sérül DE az arty elérte amit kell: mozgatja a kempereket).
És voila. -
Dagohun74 #95 Hát a képeket elnézve semmi új, illetve a térképek újak a járművek újak de a többi a képeket nézve WoT koppintása. Majd itt is az lesz mocskos arty , miért kell 4 arty egy csatába... stb. De egy pillantást majd megér, hátha. -
Nazarov77 #94 Igen ez nagy pozitívum, én is kezdtem már unni a ruszkikat, kíváncsi vagyok egy nyitottabb nyugati cég mire képes. -
lammaer #93 Ezt legalább nem ruszkik/fehérruszkik/kékruszkik fejlesztik, a WOT fejlődése se lenne gáz ha nem begyepesedett sztálinisták csinálnák.
(sajnos van IRL tapasztalatom is a tőlünk keletebbre élő fejlesztőkről és a WG szépen belefér a mintába. A Gaijin is :) ) -
-
Nazarov77 #91 Na még egy közelkép:
-
TomDantes #90 Iratkozok is fel. Viszont a képeket ja levették, mire megnéztem volna.Gyorsan mindent le kellet volna menteni. De ettől még tuti WoT stílus. Modul, HP, kilőtt legénység? Sérült torony? Talán ez látszik a második képen. Jó lenne ha minél hamarabb be lehetne kerülni a tesztbe. -
Nazarov77 #89 A két képet amit ide felraktam azokat pont törölték, érdekes azok lettek törölve amin jól látszanak a képernyők amin épp játszanak. Ezt a két képet lementettem biztonság kedvéért, hogyha nem jelenne meg később. -
Nazarov77 #88 De, az oldalukon lehet. -
Nazarov77 #87 Áhá csak közben beletöröltek és már csak 29 kép van fent.. -
TomDantes #86 Viszont béta tesztre nem lehet jelentkezni? -
TomDantes #85 Ha jól látom HP csík is van. Minimap oldalt. Középen lőszer meg talán valami aktiválható dolgok. Ja, eléggé WoT-félének tűnik. De nem baj. -
Nazarov77 #84 Nagyon nagyon hasonlít a wotra ( ami nekem nem baj, egy működő jól befutott dolgot érdemes copyzni, nagyobb a siker esélye )
Ezen a képen szerintem a jobb oldali srác tuti artyzik :D
A szatelit nézet és a rásegítő blokkolást jelző csík erről árulkodik
-
Nazarov77 #83 40 új kép az Armored Warfare facebook oldalán az E3ról!
Azért érdekesek a képek mert vannak képek ahol játszanak a játékkal, és pl látszik a kezelőfelület, pl:
-
-
Nazarov77 #81 Anno nagyon régen én sokat játszottam az Armored Fist 2vel. -
Lack #80 Remélem jó lesz. Én az Armored Fist-ek (emlékszik még valaki?) óta várok valami jó kis modernkori tankos játékot. -
#79 Amúgy a Wargamingnek nincs köze ehhez a projekthez? Komolyan a trailerben látott pálya kísértetiesen hasonlít a wot egyik pályájához. -
Nazarov77 #78 Artyval kapcsolatban szerintem várjuk meg a bétát vagy több infót, mechanikájukról még semmit se tudunk, egyáltalán nem biztos hogy wotos satelite nézet lesz ( még ha egy modern játékban ez inkább tűnik realisztikusnak mint a wotba ) -
Nazarov77 #77 jaja, úgy is fel lehet fogni, ahol a wot abbahagyja, nagyjából ott fojtatjuk itt.
T-54 wotba tier 9, itt meg lesz egy kezdő tank :D -
#76 Íme a wot 2. része. -
#75 2bőven elég lenne senkinek nem kell 8arty 1 csatába -
Nazarov77 #74 Viszont ha jól látom az első képen a Challangeren van reaktív páncél. Ez valószínűleg fejleszthető/megvehető módosítás lehet, mert a traileren nem volt rajta. -
lammaer #73 "remélem nem lesz 4arty 1 oldalon féle mm"
Oszt hányat látsz a screenshoton egymás mellett? :D -
remélem nem lesz 4arty 1 oldlaon féle mm -
-
Nazarov77 #70 majd ha lesz MRLS akkor panaszkodjuk :D
nekem tier 10 SCUD kell -
Dagohun74 #69 Kicsit copy szaga van. Tűzérség öli a heavy-t a könnyű tank pedig megy az arty-ért. De szép. Ez már tuti. -
lammaer #68 És bingó, ide is kell arty :) -
Lokker #67 videó alapján izgalmasnak és jónak tűnik, remélem lesz balansz és értelmes mm -
Lokker #66 de jó volt az csak sg :) -
Nazarov77 #65 valamiért nem rakta be: video
-
Nazarov77 #64
E3 trailer, jó hír ez már ingame nem rendelert, elég jól néz ki :D -
#63 új képek:
-
#62 -
#61 -
#60 -
#59 Nincs semmi gáz :) -
Angelus1991ster #58 Bocsi fecska, csináltam véletlen mégegy armored warfare topikot. Már törlik. Elnézést.