5226
  • TomDantes
    Arty az lesz benne. Remélem Paladin is lesz, nukleáris robbanófejjel. Az lesz ám a móka.
  • lammaer
    Számomra (!!!) a WOTban nem kéne sokat változtatni hogy jó legyen:

- sokkal kisebb random az átütésben/sebzésben (5% talán)

- a kritikus sebzés az tényleg kritikus legyen (tehát a modul sérülés EXTRAként jelenjen meg a HP sérülés mellett - ne úgy mint most, hogy a modul elnyeli)

- valami minimális ballisztika hogy a célzáshoz kelljen némi skill nagyobb távolságban (kb mint a WT:GFben, az elég)

-és: noarty. Úgy lehetne ahogy a WT:GFben van (supportként hívható, nem lézerpontosságú hanem területet szór meg random, és a célpont kap pár másodperccel a becsapódés előtt figyelmeztetést hogy jön az áldás: ha nem mozog nagy valószinüséggel sérül, de ha mozog akkor nem sérül DE az arty elérte amit kell: mozgatja a kempereket).

És voila.
  • Dagohun74
    Hát a képeket elnézve semmi új, illetve a térképek újak a járművek újak de a többi a képeket nézve WoT koppintása. Majd itt is az lesz mocskos arty , miért kell 4 arty egy csatába... stb. De egy pillantást majd megér, hátha.
  • Nazarov77
    Igen ez nagy pozitívum, én is kezdtem már unni a ruszkikat, kíváncsi vagyok egy nyitottabb nyugati cég mire képes.
  • lammaer
    Ezt legalább nem ruszkik/fehérruszkik/kékruszkik fejlesztik, a WOT fejlődése se lenne gáz ha nem begyepesedett sztálinisták csinálnák.

(sajnos van IRL tapasztalatom is a tőlünk keletebbre élő fejlesztőkről és a WG szépen belefér a mintába. A Gaijin is :) )
  • ToCsEk

• Nazarov77
    Na még egy közelkép:
  • TomDantes
    Iratkozok is fel. Viszont a képeket ja levették, mire megnéztem volna.Gyorsan mindent le kellet volna menteni. De ettől még tuti WoT stílus. Modul, HP, kilőtt legénység? Sérült torony? Talán ez látszik a második képen. Jó lenne ha minél hamarabb be lehetne kerülni a tesztbe.
  • Nazarov77
    A két képet amit ide felraktam azokat pont törölték, érdekes azok lettek törölve amin jól látszanak a képernyők amin épp játszanak. Ezt a két képet lementettem biztonság kedvéért, hogyha nem jelenne meg később.
  • Nazarov77
    De, az oldalukon lehet.
  • Nazarov77
    Áhá csak közben beletöröltek és már csak 29 kép van fent..
  • TomDantes
    Viszont béta tesztre nem lehet jelentkezni?
  • TomDantes
    Ha jól látom HP csík is van. Minimap oldalt. Középen lőszer meg talán valami aktiválható dolgok. Ja, eléggé WoT-félének tűnik. De nem baj.
  • Nazarov77
    Nagyon nagyon hasonlít a wotra ( ami nekem nem baj, egy működő jól befutott dolgot érdemes copyzni, nagyobb a siker esélye )

Ezen a képen szerintem a jobb oldali srác tuti artyzik :D
    A szatelit nézet és a rásegítő blokkolást jelző csík erről árulkodik

• Nazarov77
    40 új kép az Armored Warfare facebook oldalán az E3ról!

Azért érdekesek a képek mert vannak képek ahol játszanak a játékkal, és pl látszik a kezelőfelület, pl:

• ToCsEk

• Nazarov77
    Anno nagyon régen én sokat játszottam az Armored Fist 2vel.
  • Lack
    Remélem jó lesz. Én az Armored Fist-ek (emlékszik még valaki?) óta várok valami jó kis modernkori tankos játékot.
  • Pluskast
    Amúgy a Wargamingnek nincs köze ehhez a projekthez? Komolyan a trailerben látott pálya kísértetiesen hasonlít a wot egyik pályájához.
  • Nazarov77
    Artyval kapcsolatban szerintem várjuk meg a bétát vagy több infót, mechanikájukról még semmit se tudunk, egyáltalán nem biztos hogy wotos satelite nézet lesz ( még ha egy modern játékban ez inkább tűnik realisztikusnak mint a wotba )
  • Nazarov77
    jaja, úgy is fel lehet fogni, ahol a wot abbahagyja, nagyjából ott fojtatjuk itt.
    T-54 wotba tier 9, itt meg lesz egy kezdő tank :D
  • Pluskast
    Íme a wot 2. része.
  • ToCsEk
    2bőven elég lenne senkinek nem kell 8arty 1 csatába
  • Nazarov77
    Viszont ha jól látom az első képen a Challangeren van reaktív páncél. Ez valószínűleg fejleszthető/megvehető módosítás lehet, mert a traileren nem volt rajta.
  • lammaer
    "remélem nem lesz 4arty 1 oldalon féle mm"

Oszt hányat látsz a screenshoton egymás mellett? :D
  • ToCsEk

remélem nem lesz 4arty 1 oldlaon féle mm
  • ToCsEk

• Nazarov77
    majd ha lesz MRLS akkor panaszkodjuk :D
    nekem tier 10 SCUD kell
  • Dagohun74
    Kicsit copy szaga van. Tűzérség öli a heavy-t a könnyű tank pedig megy az arty-ért. De szép. Ez már tuti.
  • lammaer
    És bingó, ide is kell arty :)
  • Lokker
    videó alapján izgalmasnak és jónak tűnik, remélem lesz balansz és értelmes mm
  • Lokker
    de jó volt az csak sg :)
  • Nazarov77
    valamiért nem rakta be: video
  • Nazarov77

E3 trailer, jó hír ez már ingame nem rendelert, elég jól néz ki :D
  • ToCsEk
    új képek:

• ToCsEk
  • ToCsEk
  • ToCsEk
  • fecska
    Nincs semmi gáz :)
  • Angelus1991ster
    Bocsi fecska, csináltam véletlen mégegy armored warfare topikot. Már törlik. Elnézést.