5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#179 -
#178 We’re excited to announce that Richard Taylor from Obsidian Entertainment will be presenting the first public demonstration of Gameplay for Armored Warfare at the Twitch.tv booth at PAX Prime at 12:15pm PDT on Saturday! Stay Tuned for more!
-
#177 pwe map
early modul upgrade
-
-
-
-
lammaer #173 Azér sztem 1 év alatt át fog menni az OBbe is sztem. -
gabor24 #172 kösz a választ . -
Nazarov77 #171 2015 Q1be valószínűleg még csak a zárt béta fog kezdődni. -
gabor24 #170 szia ,2015 lesz nyílt béta ? -
Nazarov77 #169
Ütős trailer csak a kommentekben alul volt egy dev válasz:
Armored Warfare Beta will begin in Q1 of 2015!
noooooo az messze van
szerk: Látjátok a videót? nekem csak egy nagy fehérséget rakott be. Itt van ha nem látszik.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.08.13. 20:59:04 -
Nazarov77 #168 Egyik trailerben volt ingame, meg a legutóbbi developeres videóban is. -
lammaer #167 Mozgóképet láttunk már eme csodajátékról? -
#166 -
#165 light tank szavazás -
lammaer #164 Eh, nemár :( -
#163 -
Nazarov77 #162 Nem szabadulunk meg soha az oroszoktól :D
Although the developer, Obsidian Entertainment, is clearly western – as you can see in the video (getting rid of that “some guy with weird haircut speaking Russian with English voiceover added” issue), the producer of Armored Warfare is actually Russian. You might see the “my.com” logo on the Armored Warfare webpage – after quick googling, you discover that the my.com service actually belongs to Mail.ru.
FTR cikk: Armored Warfare versus World of Tanks -
#161 -
#160 AFV szavazás -
#159 Nagyon várom már...elég régen regeltem rá, meg próbálom, próbáltam beszervezni a haverokat, ismerősöket..
-
#158 -
#157 -
#156 td szavazás -
#155 -
Lokker #154 Inkább visszamegyek terráriázni, ezer éve nem nyomtam. -
Angelus1991ster #153 Nekem is ez volt. Újabb proci minden. 8.11 megjelenésekor, 40-50-60 fps, ment mint a vaj, most meg örülök ha 18-20. bár most 1-2vel több lett. Azért 3-7fps-nél mérges vagyok.
wot azért ilyen fps zabáló mert fölösleges számításokat is végez, amiket te nem látsz, pl fakidöntések
a legjobb amikor spot van, akkor felére esik nekem
nem, számít hogy a videókártya egy brutál 1gb gtx 560ti cu 2 ventis -
lammaer #152 Valszeg ezért nincs vele NEKEM bajom. A gépem elbírja, nem szaggat be sose (igaz, nem is nyomom UHD felbontáson), megvannak a fontosabb beállítások (AA meg ilyenek), a többi szutyok spéci effekt meg kimondottan irritál. -
Lokker #151 WoT legnagyobb hibája az hogy fps-t zabál mint állat még minimum beállítások mellet is. Laptopon még valamikor másfél éve durván WoT-ban minimum beállítások mellet megvolt a 100 fps, most kb stabil 40. Ezzel szemben a WT meg minimum beállítások mellet hozza a stabil 70-75 fpst. -
lammaer #150 Hát én úgy vagyok vele hogy a grafika kb annyira számít, hogy pl most is terráriával tologattam egy kicsit :)
Alapvetően elvagyok grafika nélkül, az alsó határ az nálam vhol a karaktergrafikánál van (pl a dwarf fortress bármennyire is izgatja a fantáziámat, egyszerűen képtelen vagyok elindítani az ascii graf miatt) ha jó a tartalom.
Nekem WT után sincs semmi bajom a graffal ha elindítom a WOTot... -
DantesHUN #149 Hát szerintem a Leo 2 tuti a top tier lesz, és mire kilehetne fejleszteni, lehet már addig tízszer megunom. De ja persze, így van. -
DantesHUN #148 Persze, de a WT-nél is az egyik über érv volt hogy szebb. Ez meg még szebbnek ígérkezik, és hát, ez egy ilyen dolog. Hazudnék ha azt mondanám nekem nem számít a grafika, de ja hát lesznek akiknek csak ez számít. Aztán majd siemka. -
#147 Ok de meddig? Kb 2 esetleg 3 hónapig fog ez számítani. Amikor szó szerint a 200-ik meccsedet játszod a Leopárd ketteseddel piszkosul le fogod tojni a tájat meg a szép grafikát. Lehet majd azon téped a hajad, hogy szemből kiszed egy T-64 :) Fontos a szép grafika de ez kb addig számít amíg meg nem szokja a szemed. Utána kb leszarod, sőt lehet lejjebb is butítod a grafikát mert az aljnövényzettől nem látod rendesen az ellent. -
lammaer #146 Ja, azok játszanak egész végig külső nézetből (sniper view minek) meg toptankként forgatják a kamerát űberjárművük körül a startkörben amíg el nem vérzik a csapat :D -
DantesHUN #145 Egyrészt, meg másrészt tényleg nagyon szépnek ígérkezik, és ez sok játékosnak fontos. -
Dagohun74 #144 Egyébként itt meg s dőlt a realitás. mert ugye ebben a játékba sok olyan tank lesz amik nem találkoztak egymással sose. És kezdődhet a nerf, buff stb.... . Bár annyi előnye lesz pl. a WT-hez képest hogy szabadabban lehet buffolni és nerfelni őket. de majd meglátjuk a puding próbája az evés. -
lammaer #143 Amitől üthet a játék az a modern tankok behozatala. A WT ugye lerágott csontot rágogat tovább kicsit más köntösben, de Abramssal még nem lőhettünk T-72re :) -
DantesHUN #142 Valamelyik oldal tuti OP lesz, és valamelyik oldal tuti sírni fog. Akkor is ha nem is OP semelyik, de sírás van. Különben meg, rohadt nehéz ám belőni az egyensúlyt. De majd meglátjuk milyen lesz. Én várom, de a WoT-ot nem temetem továbbra sem. -
Dagohun74 #141 Ennél az amcsik és németek lesznek OP-ok. Szegény oroszok pedig a valóságban bla bla bla... -
DantesHUN #138 Már alig várom, hogy harmadszor is újra kezdődjön ugyanaz a műsor.
-Ez végre oda ver a WoT-nak.
-Ami annyira szar, hogy csak azért játszunk vele mert nincs más.
-Vagyis már van ott a WT de az is annyira szar, hogy csak azért játszunk vele mert nincs más.
-De amikor végre ez megjelenik akkor huhú...egy-két napon belül százezrével hagyják ott a játékosok a WoT-ot és SerB csődbe megy
-Ö...hát ez is bugos szar. Az oroszok(amerikaiak) OP-ok. A valóságban a német tankok blabalbla.
-Nagyon szar lett, csak azért játszunk vele mert nincs más.
Komolyan várom már, hogy legyen egy harmadik! tankos játék, amit lehet állandóan napjában hatvanhatszor szarozni, és elmondani, csak azért játszunk vele mert nincs más.