3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • MerlinW
    Sean vallomása :)
  • MerlinW
  • Hexex86 #2327
    Van még egy-két kiszivárgott videó. Látni már nagyobb állatokat is meg egész pofás a táj.
    De holnap majd kiderül.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.07.23. 15:35:23
  • TokraFan
    A tájgenerálásra pl. kíváncsi leszek...
  • Hexex86 #2325
    Hát most főként a multira mentek rá.Nem lesz korlátozás, hogy meddig mehetnek el a playerek egymástól. Elvileg 4 fős lesz a multi és bárhova elmehetnek egymástól bármennyire távol. Plusz bárhol lehet építkezni. Nem lesz építkezés korlátozás. Javítanak kicsit a grafon és a pályageneráláson finomítottak. Meg hetente jön tartalom hozzá. Eventek, questek ilyesmik.
  • TokraFan
    Ez igaz, de ettől még nem lesz hosszabb távon érdekes, nem viszi előre a játékmenetet. Nem rossz, hogy van ilyen, csak ez sajnos önmagában nem teszi jobbá a játékot. Remélem azért érdemi tartalom is jön, mert a trailer nem lett valami jó, abból sokminden nem derül ki.
  • Ironman2
    Végén még Spore 2 lesz belőle.
  • Hexex86 #2322
    Ebbe van külső nézet és bármilyen játékba ahol kívülről is láthatod az emberedet ott jól jön szerintem az, hogy változtatható a kinézete. Elite-be csak az a fura külső nézet van. Ráadásul ott mindig székhez vagy kötve.
  • TokraFan
    Igen, csak ez a karakterkészítősdi mindig rövid öröm. Szórakozol vele 10percig, talán egy óráig, és kb. soha többet nem veszed elő. Kozmetikai cucc, nem sok konkrét értelme van. Elite-be is behozták nagy hangon, aztán pont ez lett a vége, nagyjából azon kívül, hogy video készítéshez jól jön, tkp. semmire se használható.
  • Hexex86 #2320
    Kiszivárgott. 6:00-tól azért a testreszabás elég fasza.

Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.07.22. 08:41:40
  • Hexex86 #2319
    Más űrhajós játékba amibe le is lehet szállni bolygókra meg csinálhatnának tartalmat. Ja, hogy Elite-be fölösleges leszállni mert már hányingerem van az üres holdaktól. Star citizen meg na. Jó lesz 20 év múlva. Szóval szerintem még mindig ez a játék az amibe elég sok mindent lehet csinálni. Persze ez személyes véleményem.
  • lammaer
    És mindent ugyanúgy fogok találni ahogy utoljára volt? Nofene
  • TokraFan
    Meg egy rendes térképet csinálni, mert az rettenetes még mindig...
  • Hexex86 #2316
    Már ez benne van. Visszateleportálhatsz adott bolygókra.
  • Ironman2
    Jövő héten jön a frissítés
  • Caliph
    na meg a repülést kicsit szimulátorosabbra venni :D
  • lammaer
    Hát, ha megoldják vhogy a perzisztenciát benne (ha egy bolygót felfedezel akkor később visszamehetsz oda és ha oda épitettél vmit az sanszosan ott is lesz) akkor lassan érdemes lesz lewarezolni :)
  • Ironman2
    Itt irnak róla részletesen, a 4 playeres co-op támogatásról.
  • Ironman2
    Aztakurva,végén még egész jó kis játék lesz belőle.
  • Hexex86 #2310
  • Bubachangh
    Nagyon köszönöm! :)
  • TokraFan
    Ezt az Overhaul modot is megnézném, csak még nincs kész sajnos.
    Video 1

3 órás stream 1
    Stream 2

Ahogy látom, átdolgozta a cave rendszert is, ami mindig ugyanúgy názett ki a vanillában. Most már egész érdekes itt-ott.
  • TokraFan
    Vagy van még ez a mod, amit én még nem próbáltam, de bepótolom, mert elég jónak tűnik. Csak PC-n működik!
  • TokraFan
    Üdv az NMS valóságában! :-D
    Pont az ilyen apró hülyeségek tudják lerontani az élményt, mint pl. a bolygó térkép hiánya (nem mintha a galaxis térkép könnyen használható lenne, de legalább az van).

De azért vannak megoldások. Érdemes elolvasni az alábbi írásokat:
    Long range navigation
    Galactic Navigation
    Pilgrim Star Process

A bolygókon és rendszereken belül a beacon már viszonylag egyszerűvé teszi a navigációt, illetve a korábban már meglátogatott és megjelölt pontok "visszakeresését".
    Rendszerek közötti navigációra a Pilgrim is használható.
  • Hexex86 #2305
    Szívesen. :)
    Gyártanod kell. Ha sétálsz egy bolygón akkor megnyomod a Z betűt és ott tudod legyártani!
  • Bubachangh
    Köszönöm! :)

És pontosan hogyan? Venni kell vagy gyártani? Ha, nem tettem le, akkor már csak "bottal üthetem a nyomát"? :)
  • Hexex86 #2303
    Tudsz letenni beacont vagy mit. És azt látni fogod messziről is.
  • Bubachangh
    Sziasztok!

Nagyon jó eddig, de, hogyan lehet a már meglátogatott helyeket megkeresni egy naprendszerben, vagy egy bolygón?
    Konkrétan azt sem tudom hogy van-e bolygótérkép, én csak galaxis map-ot találtam.
    Lenne egy hely, amit újra meg szeretnék látogatni, csak azt nem tudom melyik bolygón és hol... :)
    Van erre valami mód? Térkép, egyéb?

Köszönettel:

B
  • Hexex86 #2301
    Szívesen! :)
  • Bubachangh
    Köszönöm! :)
  • Hexex86 #2299
    A legújabb verziót szedi le a Steam emiatt ne aggódj.
  • Bubachangh
    Sziasztok!

Megvettem én is a játékot, a videók alapján nagyon tetszett, (nem steam-en, de eredeti kulcs), majd steam-ről installáltam.

Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom megnézni, hogy ebben már benne van-e az Atlas rises patch-is?

Illetve mintha semmit sem patch-cselt volna, csak letöltötte, és kész volt... :)

Esetleg a játék verziószámát, hol látom?

A steam patch notes-e nem mond semmit számomra...

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv:

B
  • RJoco
    Magyar fórum oldal...
    Az angol részeket én is kihagyom.
  • Caliph
    azt bizony én is kihagytam észre sem vettem :D
  • MerlinW
    Le lett írva 2 hozzászólással korábban. Július 27.
  • Stief
    Mikó gyün ez a coop fene??
    Utoljára szerkesztette: Stief, 2018.05.18. 15:41:43
  • Caliph
    állítólag érkezik a tényleges mutli dlc
  • Szabi #2292
    "505 Games - 15 perce
    No Man’s Sky will launch on #XboxOne at retail on Tuesday, July 24 in NA, and Friday, July 27 in EU. This launch will bring a full multiplayer experience for the first time to a limitless procedural universe!"

• Hexex86 #2291
    Köszi! :) Megpróbálok haladni benne ( egyszer újra kellett kezdenem és most az "elején" vagyok nagyon), de sok minden vár még bemutatásra. Aztán lesz ismét videó! :)
  • Zozo76
    en vegignezem, most ugyis nms lazban vagyok