No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az lenne a kérdésem, hogy ha külön save-et inditok az expedition-nek, akkor a másik save-emmel amiben soksok órám van fel tudom venni a nyereményeket az anomaly-nál?
Þór vígi þessi rúnar
A második galaxis közepén a maghoz ugrás előtt állok és nem enged be/tovább. Se hajóval se freigtherrel. hajtóművek feltöltve. Az atlasz meg ugyan azt mondja újra ami már megvan. Szeretnék átjutni és nem értem mit ronthatok el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://www.twitch.tv/infrath
Sikerült a küldetéssel addig eljutni,hogy megkaptam azt a tojáshéjat amin a szimbolumok nevei vannak de sehogy nem találom azt a portalt. Valaki tudna abban segiteni,ezt hogyan lehetne megtalálni ? Már nagyon sok helyen kerestem de nem találom. Egyszer már jártam ott de hol fogalmam sincs.

Utoljára szerkesztette: RaeApofisz, 2022.03.07. 15:46:39
Láttam egyes videókban illetve képeken,hogy van a játékban ilyen különleges kinézetü hajó. Nem a megszokott szögletes meg cső alakú hanem olyan bionikus kinézetü. Bocsi nem tudom mi a neve. Olyanokat honnan lehet szerezni ? Már próbáltam hogy fajt váltok hátha megváltozik de akármelyik űrbázisra megyek be mindenhova tök gagyi kinézetü hajók jönnek be.
Ilyenekre gondolok.

Utoljára szerkesztette: RaeApofisz, 2022.02.28. 10:20:12
Ezt majd eldönti a fejlesztőcsapat 😊 Pont azokon dolgoznak, amit leírtál, ezeken akarnak változtatni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.21. 10:15:35
[merlinw.org]
És ugye a hajók irányítása egérrel maga a dedikált kínzás, úgyhogy nem látom át, mitől lenne jobb élmény a harc, ha az irányításon nem változtatnak. Mindegy, bizonyára lesz majd mod ehhez is amivel tiltani lehet az egész sentinel rendszert. Eddig is tiltottam.
Mert béna és nincs értelme. Pont ezen kezdenek el változtatni. Ha jó lesz a harcrendszer és értelme is lesz, akkor mindenkit érdekelni fog 😊 WOAH_LOGIC! 😊
[merlinw.org]
Azért persze így is szép, hogy még mindig ingyen osztogatják az updateket. De azért inkább fizetnék egy rendes DLC-ért, amiben ennél sokkal fontosabb hiányosságokat pótolnáanak.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
már van itt egy bázis építkezz máshol
(én beszoktam pötyögni a fordító -ba, ha vmit nem értek.)
ha hajó slot kell
olcsóbb hajókat venni és lebontani
olcsókat keress és főleg A és S osztályt
és ez jó nanite farm is
a karakter inventory slot ját meg egy exocraft scan boost jával érdemes farmolni
drop pod drop pod drop pod és így tovább
már javították is nem dob vissza ugyan oda és jelöli az összeset
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.10.14. 14:58:09
Biztos van ennél jobb fegyver is,de ennek is örülök 😊 Csak a hiányzó slotokat lenne jó feloldani űrhajóban is és az inventorimban is. Sokszor kevés a hely.
Köszönöm a válaszokat.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2021.10.14. 12:26:31
Vagy közel vagy az előző bázisodhoz / bármelyik generált NPC bázishoz, 1000 unit-ra kell lennie az újnak. Ha a bug, akkor a base computer-ben upload base, save/load game és próbáld újra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.10.14. 11:09:32
[merlinw.org]
Most egy újjabb rejélyt kell megoldanom. Megtanultam pár db épitő elemet,generátort,teleport kaput stb. Épitettem is egy bázist egy barlangban. Egy másik bolygon is szerettem volna épiteni, a settlers missio területén,hogy közelben legyek. De nem adja be azokat miket megtanultam a másik bolygón. Ezeket minden naprendszerben újra kell tanulni ? Az elöző bázist lebontottam,arra gondolva talán csak egyet enged épiteni de ugysem.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2021.10.14. 10:40:07
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2021.10.13. 15:44:38
Valaki tudna javaslatot adni melyik küldetéssel, vagy hogyan tudnám minnél jobban és gyorsabban kifejleszteni a gyártás listámat ?
Köszönöm, a másik hajóm sikeresen haza hoztam. Sajnos a kunyhómat még nem sikerült elbontani hogy máshol tudjak épitkezni.
Amit kérdezni szeretnék,hogy kicsit lejjebb ami linkelve lettek modok, azokat letöltöttem, kibontottam majd bemásoltam a pcbanks nevü mappába de nem látom hogy müködnének. Azokat jó helyre másoltam ?
A másik amit kérdezni szeretnék,hogy épitettem egy kis bázist. Amiket leraktam azt hogyan lehet felvenni ? Pl falakat.
Amikor találtam egy másik hajót, kicsit sajnáltam ott hagyni az első kezdö hajóm. Egyszerre csak 1 hajóm lehet ? Vagy hogyan lehet kiválasztani hogy melyik hajót szeretném magamhoz teleportálni ?
Az inventorim és a fegyver inventoriját küldetéssel lehet bőviteni ? Tudna valaki olyan modot javasolni ami adna egy kis plusz tárhelyet ? 😊 Sose elég a helyem, állandóan sakkozni kell hogy elférjek 😊
Ezt találtam.

Éppen nyersanyagot kerestem amikor átugrott a fejem felett valami százlábú féle lény,de akkor hatalmas volt mint egy hegy. Úgy meglepődtem elfelejtettem lefotózni 😊
Emiatt is szoktak oszlopokra építkezni.
Bár mintha az űrhajóm alatt is süppedne lassan a talaj.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2021.10.09. 00:19:26
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A maradék 2 bolygón egyiken ilyen half lifeos repülö kamerák üldöznek a másikon meg nincs szinte semmi. Csak piros viz meg pár talpalattnyi lapos sziget ahol még nyersanyag is elvétve akad.
Megtaláltam az űrben a piramis alakú bázist,de ott sincs túl sok szerencsém. Npc-ktől vásárláshoz kellene chip, ürhajó vásárlásnál meg a legolcsobb rozoga hajtót is majdnem 7 milláért adná. Szóval mindenképpen jó lenne ha tudnák utazni másik naprendszerbe.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2021.10.07. 13:44:34