808
-
#48 őőő ti találtok érceket??? -
twi452 #47 így már nem is olyan könnyű a haladás..:D
beta szektorban miniboss-tól zsákmányolt fegyverrel és arany felszereléssel hát igencsak meg tudnak szivatni a sima mobok főleg amelyik neked is ront és vért is okád rád sugárban :D -
#46 -- Weapon DPS fix
-- Uranium, plutonium and solarium now work as fuels
-- You can now REALLY craft a grappling hook
-- Boss balance has been tightened even more
-- Platinum armor is now unlocked on tier 5
-- You can now 'recapture' pets
-- Some more fixes... -
Thomasovics #45 Nem dobtak- e ki egy patchet az 5k dps es fegyverekre? -
ferdzs0 #44 hi,
aki esetleg steam-en vette meg a játékot, az felvilágosítana? a soundtracket megkapjátok, leszedhetitek a full cucc mellé? vagy az még fizetős? mert látom, h alapból plusz fizetős.
csak kíváncsi vok :D én humble store-on vettem, ott meg alapból küldték a linket, hogy szedhetem azt is (nem igazán érdekelt, azért vettem humble-n, mert ott csak 15 dolcsi, és nem 14 euró :D) -
#43 Jézusom :D
Bocs, de nem nagyon figyeltem ki mit írt :D
Most nézem te már írtál ide...sebaj
Én is most kezdtem újra a legfrissebb patchel. -
#42 tudom :DDD már 5. napja játszok vele
a patchre értettem hogy kint e van, de már közbe játszok is vele :D -
#41 Csak béta van, ha megveszed vagy letöltöd.
Én utóbbit választottam, majd ha kész lesz megveszem. -
twi452 #40 én is próbálkoztam vele néhány tárgyat enged bescannelni pl dekorációkat vagy sátrat de az is pixelbe kerül és meg is semmisíti a cuccot elsőre
persze egy komolyabb pixelmennyiségért cserébe csinál neked amennyit akarsz/tudsz :) -
#39 ez már kint van amúgy? -
#38 hopp,ismét egy gyors kérdés.bár az elején voltam még de a 2d(3d volt lehet) printer az hogy is megy?
be akartam scannelni egy tárgyamat de semmi.venni kell hozzá lakott területen blueprintet?
Erre nem jöttem rá csak -
twi452 #37 csak én érzem úgy, hogy kicsit táposabbak lettek a szörnyek, meg mintha sokkal több lenne :)
vagy csak azért érzem úgy mert újra kellett kezdeni és még gyenge minden cuccom :D -
BladeW #36 wipe volt -
#35 ez volt a wipe patch vagy az csak csütörtökön jön? (még nincs meg a game de ezen a héten megveszem 100%) -
BladeW #34 új patch -
twi452 #33 biztos ti tudjátok de én csak ma jöttem rá, hogy nem kell állandóan legyártani a drága jó minőségű csákányokat.. elég egyet csinálni mert fel lehet "javítani" őket az ércekkel így mindig tip-top lesz :) -
#32 Közben meg találta, csak pussy volt linkelni ide is :D -
#31 Hivatalos oldal.
"This update will probably require a character reset (I’m sorry! Beta :( )" -
Thomasovics #30 Forrás?
-
twi452 #29 ide érdemes volt lemászni :)
arany-ezüst-vas-réz bánya :D
egyetlen egy gond van vele, hogy obszidiánba van ágyazódva amit fél óráig kell kalapálni a rézcsákánnyal :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#28 Valakinek megy a multiplay? -
Since #27 Nekem is tetszik a játék, bár a következő frissítésnél kari wipeolás is less, úgyhogy most hanyagolom egy pár napig. -
twi452 #26 Találtam egy gitárt és hát...beszarás ez a játék :D -
twi452 #25 egy nagy baj van a játékkal
más most is rohadtul rá tud kattanni az ember és csak elrepül az egész nap :D -
#24 ohh,megcsináltam a kapát de erre miért nem gondoltam...köszönöm :) -
twi452 #23 illetve csak a magokat lehet elültetni, a termést nem :D -
twi452 #22 kapával meg kell művelni a föld tetejét és akkor csak simán le tudod pakolgatni őket :)
tényleg hambit érdemes sütni mert vagy 3szor visszatölti az egész életet annyi hp-t ad :D
sokszor mentette már meg az életem gázos helyzetben :D -
#21 nekem is van ugye búza alma paradicsom banán.na most látom hogy mi a leírás és hová kell ültetni kb.de nekem csak azért se ülteti el.lehet valamit rosszul csinálok? -
Knabb #20 Én banánfákat ültetek, mire visszajövök a földalól már megértek, és vethetem a kövit. -
twi452 #19 itt van a kis menedék, igen a "föld alatt" is nőnek a dolgok szépen :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ezen a bolygón találtam egy kereskedőhajót és tőlük már sikerült lőfegyvert is venni :) már úgy voltam vele, hogy béna bolygó erre találtam egy rohadt nagy vasmacskát a földben :D
egyszer lehívtam a tetves pingvineket hát úgy megszopattak mint az állat..:S -
Thomasovics #18 nem lehet tudni hol lehet ezt a patchet leszedni?
-
twi452 #17 Én belekezdtem egy kis farmville-ezésbe így a kajaügy megoldva :)
Hamburgereket gyártok kenyérből meg alien húsból, laktat és sokat gyógyít is úgyhogy tökéletes kaja :D -
BladeW #16 A legújabb patchben változtattak, és van egy kis esély a hús dobásra. Mivel amúgy is sokszor halok, de sokat is ölök, így nem nagyon kell a hunter bow-al bohóckodni. -
#15 elkezdtem bányászni,szövőszéket csinálni stbstb.alap indulásnak.
gondoltam kalandozok kicsikét.találtam egy tornyot amit robotok őriztek.lézerpisztoly medkit,alma magbomba.
Viszont ha lézerrel ölöm meg az állatot sajna nem dob húst :(
csak az éhezés ami aggaszt.63-at már a hajóba is beletankoltam :)
nagyon leköt a játék de asszem többen még mókásabb lehet -
twi452 #14 És figyelj oda, hogy ne halj meg mert akkor a pixeleid harmadát elveszíted :D -
Knabb #13 Készíts egy üllőt, és csinálj egy lvl5ös fegyvert, azzal már lehet gyorsan aprítani. -
#12 Jó kis játék, de hogy a fenébe szedek össze 350 pénzt???? Baromi sok :O -
#11 Igen van. -
#10 nem nagyon néztem utána, van multi ? -
#9 nem szoktam ilyen játékokkal játszani de,ez lenyűgözött ez a trailer,és a zenék is *.* kifogom próbálni köszi ^^