Starbound
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én szerintem most teszem félre a játékot, majd néhány hónap múlva megnézem, hogy áll.
Csak mert mintha kicsit kevés lehetõség lenne a játékban a grieferek ellen...
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
És lesznek revolverek meg kézigránátok stb stb stb :D
Tegnap pont "kész" lettem, maxos felszerelés, sok nyersanyag, felszerelt ûrhajó. Akkor ez megy a levesbe. :)
és egy jó hír :)
Of course, there’s also the highly anticipated/possibly feared final character wipe– this patch contains a fix for save files so after this, you won’t need to worry about our patches destroying your characters or ships. This patch will wipe everything– characters, ships and worlds. It will definitely be the last time we’ll need to wipe characters or ships, and will hopefully be the last time we’ll need to wipe worlds.
csak kezd idegesíteni hogy már van három is az elsõ volt a legjobb a dps azzem 15 vagy 16
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
illetve mien crafting asztal kell ahhoz hogy oxigén tartályt csinálhassak?
Ezzel kezdtem egyébként, hogy a vége nagyon gyors. De azt nem hiszem el, hogy az egész, töknulláról ennyi idõ alatt teljesíthetõ egyedül, segítség nélkül.
Azért a mi pár órás haladásunkhoz kellett az, hogy ketten gyasztuk a mobokat ha gáz volt (legalábbis amíg meg nem lett az atomcsapás bonehammered), meg hogy dupla sebességgel fúrtunk és bányásztunk.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Második karaktert "felhúzni" meg nyilván egyszerû, csak oda kell neki dobálni a tech upgrade kütyüket, meg hozzávágni egy zsák legkeményebb ércet és csiszolatlan gyémántot, és kész is van. Ehhez viszont nem három óra kell, hanem csak három perc.
Anyi érc meg nem kell hogy minden armort lekraftolj... elég a fejlesztést lekraftolni a következõhöz... simán meglehet csinálni 3 óra alatt.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Tier 4-10 már sétagalopp, fõleg ketten bányászva. Kb két óra alatt szedtük össze a 6 és 8as szintekhez való cuccokat. Dupla gyémántfúró jól viszi a kõzetet. Azt megnézném milyen, mikor egyszerre egy tucatnyi pléjer megy a föld alatt ugyanarra... :P
De akkor ezzel kimaxolódott a karakter, nincs több cél és feladat. Marad a felderítés és az építkezés...
Azon gondolkoztam még, hogy fel lehetne húzni pár másik karaktert a többi faj közül is, de ha erõs az esélye a peccsenkénti karakterwipe-oknak, akkor sok teteje nincs a dolognak.

- alapvetõ logisztika (ne kelljen már nekem töltögetni a sütõt, szedje ki egy ládából és tegye bele egy másikba)
- zárható ládák (elég egyszer rossz partiba állni vkivel és máris ugrott mindened)
- zárható ajtók (utálatos dolog mikor az ember valamit felépít és másnapra szét van barmolva az egész)
- csak a játékos által bontható falak
majd kiderül mi mindent tesznek bele.
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Ja, másik dolog a tervezett fícsörökbõl, ami érdekel, az a homeworld fejlesztése. Hogy mennyire lehet majd befolyásolni egy bolygót, meg hogy az importált lakókat hogy lehet majd sanyargatni, és istenükként pózolni...
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ezt csapatban játszva most is meg lehet már csinálni simán. Egyvalaki orbitális pályára áll otthon, másik felderít egy bolygót, leáll bányászni. Ha haza akar menni, akkor klikk a másik pléjerre, beam to ship, beam to planet, és már otthon is van. Visszamenni bányászni meg kétszer klikk a beammeupscotty ikonra, elsõ klikkre a saját hajón teremsz, másodikra lenn a bolygón, ahová pályára álltál.
Nekem az ûrcsata mozgatja a fantáziámat. De ami igazán hiányzik a játékból, az a harc. Vagy PvP kéne bele, vagy éjszaka támadó ostromló NPC hordák, amik tudják bontani is a terepet, épületeket. Mert ha minden felszerelés ki van fejlesztve, akkor a szimpla "felfedezés" és építkezés az egy kicsit karcsú lesz végjátéknak.
Terraria valóban fasza, elég sok minden van benne, én is mostanában ismerkedem vele. Mobilra is letöltöttem, de sajnos irányíthatatlan ott :S Mindenesetre gépen nagyon faja, lehet ezt is megveszem majd :P
Õszintén, ha a Starbound csak annyira vállalkozna, hogy befejezi azt, hogy minden tierhez tartozzon megépítendõ, majd leverendõ fõellenség, akkor azt nagyon kevésnek találnám, és nem is érdekelne a játék egyáltalán.
A starbound javára szól hogy scifi, de mint írtam, nem szeretek félkész dolgokkal játszogatni. Túl kevés az idõ és túl sok a játék amit ki kéne próbálni :)
Eh, egyre erõsödik bennem a késztetés, hogy félretegyem a játékot, míg kissé jobban ki nem teljesedik. Így 8-10 óra után kezdem megunni a föld csákánnyal csépelését picit...
Racial Armours dont have the special features at the moment, they will be implemented sometime later.
Tehát egyenlõre minden páncél értékei ugyanazok (ami a következõ kiadásokban vátozhat), illetve egyik páncél specialitása sem mûködik jelenleg.
De nem adja, szerintem még nincsen készen. Azért kérdezem, hogy ti mit TAPASZTALTATOK, mert az elvekkel tisztában vagyok.
Ugyan ez van velem human karakterrel. Nem bírok el több tárgyat armor ide vagy oda.
@ammaer: jól tudod. Szervereken viszont újra meg kell csinálni a térképes fejlesztéseket.
illetve csinálhatsz magad is szervert és arra csatlakozhat aki tudja a címet meg persze te is :)
Tehát lehetsz akár human karakter, de ha hylotl páncélt viselsz lélegezhetsz a víz alatt.
Az tuti, hogy az apex nagyobbat ugrást nem igazán érzem mûködni, sztem pont ugyanakkorát ugrok faji páncélszettben, mint anélkül.
Többi fajról tapasztalat..?
jungle bolygóra kell menni,legyen jó nagy.végigrohanni rajta úgy hogy csapkodjuk az aljnövényzetet ami dobja azt amivel bandage-et lehet craftolni.jelenleg valahol 500 bandage-nél tartok.
közben mehet a mobok ölése.így gyorsan lehet pixelezni.MErt ugye meghalni nem lehet az elsõ dolog miatt.
Amúgy ha húzós a dolog akkor bindelni kell mondjuk a kilences slotra dirt-et vagy valami földet és gyorsan körbekeríteni magunkat.
Így ki lehet (szinte) minden bekkelni.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict