Starbound

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
ez miiiiiiiiiiiiiiiii
LeWyTy
Ez meg bekaphassa... jólnézki/honnan szedte a Hylotl cuccokat?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

hamachi sem kell hozzá, egy kis visszaolvasás a topicban és ott a megoldás :)
LeWyTy
Jaaaj! jöjjön már ki a következõ verzió... Hylotl(japán) cuccokat akarok!!! KÉP

-Remélem lesznek majd nagyobb hajók is.. KÉP1 KÉP2 KÉP3

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Hamachi
És még az sem számít megvetted-e... de psssszt :)

Sziasztok!
Hogyan lehet saját hostolású szerveren játszani úgy hogy más is rád tudjon csatlakozni?
Elõre is nagyon szépen köszönöm a választ

UI: eredeti a Starbound nekem is és a barátomnak is
tutituti
sajna odáig nem jutottam mert egyik mod miatt buktam a karaktert.
Most kezdtem újra és csak a robotic crafting stationnél tartok.Még az mk3-at se gyártottam le.
meg is lesem gyorsan.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

LeWyTy

tutituti
ééés ismét köszönöm.
Megfigyeltem hogy itt mennyire segítõkészek a starbound játékosok mint itt,mint pedig a hivatalos fórumon vagy a nexus-on.
úgyhogy <#eljen>

:P
http://www.youtube.com/v/SdpzNDCUBsw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
lehet craftolni ilyen szkafander cuccot, most meg nem mondom fejbõl mi a neve meg mi kell hozzá :D
tutituti
én arra vagyok kíváncsi,van e olyan armor amivel levegõt kapok az ûrben.modot már felraktam de ott se ment.
Valami space cuitra gondolok amivel levegõ is van,meg nem fagyok halálra pikkpakk

LeWyTy
Azt tudtátok hogy ki lehet repülni a bojók légkörébõl és ott is vannak aszteroidák? És a "Space Heater" az abszolut0°ban is felmelegít?<#idiota>

LeWyTy
Arra már rájöttem hogy aszteroidamezõben ha tudsz repülni általában függölegesen van egy máson vagy 5-6 épület... mindeben van fegyver... ott is elõfordulnak jók. Ha tudsz repülni akkor egész hatékony.

lilákat lehet ütni minibossokból kis szerencsével :)
LeWyTy
Viszont csak az X bolygókon találsz lõfegyvert a ládákban.
Ami meg engem érdekelne Tudunk valami rare epic ritka fegyverekrõl?

kemotox
Asszem már talán alphában is, de bétában tuti. Rohanj végig több bolygón, amelyiken találsz egy vasmacskát hosszú lánccal, ott tudsz venni fegyvert. Fel kell másznod valahogy (magad alá építesz például) és lesz fenn egy hajó ami ki van kötve, ott tudsz venni majd valakitõl. Sörétest nem ajánlom, elég fostos :D

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

béta bójgókon szerezhetõ már lõfegyver?
Fantos
Elég ha a hajó fájlt kitörlöd.

steamtrades , van 3kulcsért vagy 4ért kb 1600ft ra jön ki a játék :)
LeWyTy
Hát ja... próbáljanak csak még valamit beletenni és még a végén meg is veszem <#banplz>

Ez a vacak sokkal jobban leköt mint a Terraria... de nem értem miért.

Titan
Valóban! Nagyon köszi..:) _o_ Zseniális játék és ha tényleg benne lesznek amiket ígértek, akkor...húúú

miért nem látom csillagtérképen bolygóra kattintva hogy mennyi üzemanyag kell ahhoz hogy oda mehessek?
illetve lenne valakinek kedve multihoz?
Master91
Navigation térképen teljesen ki kell zoomolni ( mikor galaxisokat csak 1 csillagnak látod ) és úgy próbáldd
Titan
Skacok! Azt nem tudjátok véletlen, hogy a kézzel beírt koordinátákra hogyan lehet ugrani, mert hiába írom be és hiába van tele a tank, nem ugrik sehova csak megy a warp és ugyan ott vagyok ahonnan elindultam...

kemotox
Starbound in real life
Apexek coppert bányásznak :D

Kösz
játssz az egyikkel egy percet és utána meg tudod nézni dátum szerint, hogy melyikkel nyomtad aztán törlöd ami nem kell :)
Az oké, hogy kitörlöm a fájljait de két karim van és mindkettõnek ugyanaz a neve :D
LeWyTy

Meg még nagyon messze van a véglegestõl. Minden patch-el elég komoly újítások jönnek be nem csak kis szöszmötölés :)
És érdemes is új karit kezdeni amikor így nagyon belenyúlnak.
Lazarus
ja látom van szperó kapitány verzió. akkor inkább kivárok :D
Lazarus
Akcióra gondolok, nem permanens árcsökkentésre :P
Lazarus
Van rá sansz hogy kicsit lejebb viszik majd az árát? Érdemes várni?
kemotox
Elvileg gyorsabban bányásznak.

réz páncélban azért már simán el lehet csapni a száját :) azt meg könnyen ki lehet farmolni kezdésnél
kemotox
Én sima mezei faíjjal zúztam le a száját :D Érdemes lehet esetleg fedezéket építeni, egy jó nagy tetõt. Én még nem tudtam mire jó az a beacon cucc, gondoltam majd a házam tetejére rakom, mert jól néz ki. Szét is lõtték darabokra a kéglit. De amíg tartott addig jó fedezék volt, így elég könnyû volt legyõzni a pingvingenyót.

Az elsõ bossnak mien felszereléssel vagy/és teknikával érdemes nekikezdeni?
LeWyTy
Vannak olyan dolgok a mik benn vannak a játékban csak nem aktívak?
Arctic, Savanna, Ocean, (Biome/Planet)...stb

LeWyTy
kitörlöd a fájljait a player mappából

Ööö, hogy kell karit törölni? O.o
Ja, de csak új karakterekkel mûködik -.-" F*ck!
LeWyTy
Jó ez a hajóépítõs mod :D

a robotoknak mi a különleges képességük?
Értem kösz :) A molten core-os cuccot megépítettem, sõt átmentem másik szektorba mert megvan az elsõ páncélszett, és egy jó fegyver. Hát nem semmik itt a szörnyek :) Amúgy elvileg a Hylotl faj különleges képessége az, hogy gyorsabban úszik, és víz alatt is képes lélegezni nem? Csakmert nem mûködik egyik se :D 6-os update van fent.
kemotox
Pingvinek dobtak valami Molten Core vagy mi nevû cuccot, abból tudsz csinálni Metalwork Stationt vagy mit. Ott már lehet acélt meg mindenféle jóságot csinálni. Pl egy robotot is. Azt kell megépítened, aktiválnod, legyõznöd. Mint ahogyan a pingvinekkel volt. Dob egy procit, abból meg tudod építeni a nemtudomhoghívjákot, ott megint tudsz valamit építeni amivel megidézed a harmadik bosst, aki dob valami cuccot amivel meg tudod építeni a .... stb :D A lényeg hogy most az Inactive Robot-ot kell megépítened, az lesz a következõ boss.

Éljen :) Ha legyõztem az UFO pingvineket mit kell csinálni? Nincs küldi...
kekeN7
Nem:)

Köszi. Üzemanyagként csak szén használható?
"megeszed" azaz aktiválod utána a hajódon az egyik konzolnál be tudod tenni a tech-ek közé
aztán tudod használni
ha jól emlékszem ezzel lehet dupla oldalazással gyorsan közlekedni :)