Starbound
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Party Hard: legjobb részét hagyod ki a játéknak, ha cheatelsz. Itemek beszerzése és felfedezésre épül az egész. Nekem ez nem grind. Mindig van valami újdonság. Másodjára már lehet grindnek érezni, ha elsõre mindent bejártál.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Nevezzetek cheternek de nincs idõm mindent kifarmolni...
Tegnap találtam a játékot és nagyon megtetszett.
Tudtok hozzá ajánlani trainert vagy mapeditort?
Azt írják, hogy:
"PVP is now forced enabled within Sector X. If you’re in a party there’s no team damage though."
Na, most eddig sehol nem volt friendly fire, karddal nem is lehetett egymást bántani, a gránátvetõ mégis sebzett. Az, hogy most behozták a forced PvP-t, szerintem a ff rendszere nem változik.
De ez csak spekuláció persze, majd ha legközelebb pofán lõsz, kiderül biztosra... :P
Utána még lehet építkezni, most már értelme is van, meg az utolsó szektorban most raktak bele PvP-t, szal némi végjáték is van már, de egyelõre elég korlátozott. Lehet még a végén felderíteni, vagy valami igentápos fegyvert hajkurászni, de sok érdekesség már nincs.
De amint bekerül egy rendes quest rendszer/történet onnantól már rá lehet mondani :)
Addig egy nagyon jó kis játszótér az egyik fele a másik felét pedig még a melósok építik :D
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
(fiammal elkezdtük a terráriát nyomni otthon lanon kooperatívban, nagyon bejött mindkettõnknek, és bár messze vagyunk attól hogy minden tartalmat kivégezzünk, fél szemmel a Starbound felé kacsingatok - merthát az mégis scifibbnek tûnik).
Csak bizonyos mélységig folynak el (észrevételem szerint olyan 30-40 blokk mélységig)
A folyó homok és a sóder "felissza" a folyadékot. Tehát ha víz vagy méreg fölé teszel ilyen anyagokat akár egy-egy nagyobb tavat is kiszáríthatsz.
Én mondjuk a faji extráknak is örülnék lassan...
A PvPt viszont mindenképp ki kéne próbálni. :)
Másik, hogy ezek mindenképpen elfolynak "kifelé" a síkból, ha kiütik a hátteret?
Illetve kicsit az anyagmegmaradás nekem nem tûnik annyira szigorú törvénynek a Starbound univerzumban, az omló futóhomok és a lefolyó folyadék mintha menet közben annihilálódna... Fõleg, ha a kettõ együtt van, egy futóhomokba ágyazott tó vizébõl nem sok minden marad, mire az omlás befejezõdik.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Például tök vicces lenne megpróbálni építeni egy bázist, ami képes magát megvédeni a támadó pléjerektõl. Mondjuk persze ez valószínûleg lehetetlen a korlátlan építkezés/bontás lehetõsége miatt, de azért lennének genyó ötleteim...
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Lesz magyar szerver végül? Mármint stabil? Vagy keressünk egy nagy külföldit?
Mondjuk a dedikált szerverek 90%-a tegnap még az elõzõ verziót futtatta, de gondolom ez az állapot hamar elmúlik.
Na meg nem gyenge lag van már egy német szerveren is.
http://playstarbound.com/changelog-for-v-furious-koala/
Vagy valaki multi ?
Az a lyuk a lávában nem volt olyan nehéz, elõször kirakta teljesen kõvel, földdel, stb, majd a közepét kiszedte. Ha puha anyagot használt a közepéhez , nagyon gyorsan ki tudta bányászni újra.
illetve az eltaerthatott egy ideig mire a lávába megcsinálták azt a lyukat
Ahhoz a Skyrail rendszerhez igencsak kellett anyag, de ez nem olyan nagy probléma, ha többen játszanak és meg van beszélve, gyorsan össze lehet szedni. Titanium bõven akad, szenet meg fából lehet égetni végtelen mennyiségben.
Én úgy tudom hogy igen a láva a legalja (ha nem így van javítsatok ki).
Gondolom a videóban látott alagutat kézzel, fentrõl lefele építették ki és utána tették bele a Skyrailt.
2. a láva az a bolygó legalját jelzi?
Hunting Knife
ha gyorsan akarsz bõrt farmolni és már azért tovább jutottál a játékban és van komolyabb íjjad akkor vissza kell menni alpha szektoros bolygókra aztán körbefutni és mindent leölni ami útbaesik :)
egy jobb íjjal egy lövés egy mob, vagy a késsel is végigszaladhatsz úgyis már van jobb páncélod és meg sem érzed ha megütnek ezek az alacsony mobok :)
Íjjal és a vadászkéssel szinte mindig dob húst (van amikor semmit se) és néha bõrt is, viszont ezekkel semmi mást nem fog dobni csak ezt a kettõt :)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
am kurvajó hogy vannak azok a nagy méretû kapszulák amik valami buffot vagy debuffot adnak és már régóta nem müködik egyse erre most hogy volt 12k pixelem persze egybõl jó volt a mérgezõ és már a füstje megölt
leather-t meg csak akkor kapsz ha íjjal vagy vadásztõrrel ölöd meg a mobokat :)
A Yarn Spinner-rel lehet már az elején csinálni egy téli "páncélt" ami a durva hidegben is sokat segít viszont páncélzata nem nagyon van neki :)
Aztán ahogy haladsz a rendes páncélok is egyre jobban fogják bírni a hideget ha pedig kevés akkor feldobod mondjuk a sapkát aztán annyi elég is szokott lenni.
illetve ha ez nem akkor mivel érhetem el azt hogy ne keljen fojton tüzet leraknom hogy ne fagyak meg?
De egy rubiumos bolygón nem fogsz semmi más ilyen ércet találni, csak rubiumot meg az alap ásványokat. Ha pl vas kell, akkor vissza kell menned az alfa szektorba, mert az csak ott van.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.