Starbound

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
<#szomoru1><#zavart1>

@Party Hard: legjobb részét hagyod ki a játéknak, ha cheatelsz. Itemek beszerzése és felfedezésre épül az egész. Nekem ez nem grind. Mindig van valami újdonság. Másodjára már lehet grindnek érezni, ha elsõre mindent bejártál.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Kipróbáltuk, RP szétrakétázott a francba, X szektorban, csapatban.

Ha nincs rá türelmed, akkor miért mondod, hogy nagyon megtetszett? A farmoláson túl meg perpill nem sok mindenrõl szól a játék, ha ezt nem akarod csinálni, akkor egyáltalán mi az, ami tetszik..?

Illetve Másolni dolgokat hogyan tudok__
Nevezzetek cheternek de nincs idõm mindent kifarmolni...
Üdv
Tegnap találtam a játékot és nagyon megtetszett.
Tudtok hozzá ajánlani trainert vagy mapeditort?
Terawatt
Utolsó mondat miatt biztos vagyok benne. Valszeg még a bombák is sebezték a parti tagokat, de ebben nem vagyok biztos, mert Andrew mindig elmenekült a bombáim elõl, amikor mobokat vadásztunk. <#nyes>

Biztos vagy benne?

Azt írják, hogy:
"PVP is now forced enabled within Sector X. If you’re in a party there’s no team damage though."

Na, most eddig sehol nem volt friendly fire, karddal nem is lehetett egymást bántani, a gránátvetõ mégis sebzett. Az, hogy most behozták a forced PvP-t, szerintem a ff rendszere nem változik.

De ez csak spekuláció persze, majd ha legközelebb pofán lõsz, kiderül biztosra... :P

Terawatt
Partyban lévõ emberekre már nincs friendly fire, szóval nyugodtan lõhetlek majd a granade launcherrel. <#rinya>

Tier4-ig van kidolgozott tartalom, a maradék 6 szint már csak nyersanyaggyûjtésrõl szól. Kb egy teljes hétvége alatt (állítólag megy 3 óra alatt is, de azt én erõsen kétlem) nulláról el lehet jutni arra a szintre, hogy mindened megvan, amit a játék nyújtani tud.

Utána még lehet építkezni, most már értelme is van, meg az utolsó szektorban most raktak bele PvP-t, szal némi végjáték is van már, de egyelõre elég korlátozott. Lehet még a végén felderíteni, vagy valami igentápos fegyvert hajkurászni, de sok érdekesség már nincs.

Valószínûleg sosem lesz "végleges" :D
De amint bekerül egy rendes quest rendszer/történet onnantól már rá lehet mondani :)

Addig egy nagyon jó kis játszótér az egyik fele a másik felét pedig még a melósok építik :D
3lm0
Szerintem ezt a készítõk is szeretnék tudni :D

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Szerintetek milyen messze lehet a véglegestõl a játék?

(fiammal elkezdtük a terráriát nyomni otthon lanon kooperatívban, nagyon bejött mindkettõnknek, és bár messze vagyunk attól hogy minden tartalmat kivégezzünk, fél szemmel a Starbound felé kacsingatok - merthát az mégis scifibbnek tûnik).

3lm0
Tudtommal semmi efféle nincs még, vagyis ami van az felszívja de ennyi.
Csak bizonyos mélységig folynak el (észrevételem szerint olyan 30-40 blokk mélységig)
A folyó homok és a sóder "felissza" a folyadékot. Tehát ha víz vagy méreg fölé teszel ilyen anyagokat akár egy-egy nagyobb tavat is kiszáríthatsz.

Egyébként ez a peccs jó sok mindent javított, de közben semmi új tartalmat nem hozott. Az, hogy a billentyûkiosztást még mindig nem lehet átállítani, majdnem parasztlázadást okozott a hivatalos fórumon.

Én mondjuk a faji extráknak is örülnék lassan...

A PvPt viszont mindenképp ki kéne próbálni. :)

Pumpa nincs a játékban, ugye? Amivel mérget vagy lávát tudnék legalább emelni, de az sem lenne rossz, ha másik bolygóra elvinni is tudnám...

Másik, hogy ezek mindenképpen elfolynak "kifelé" a síkból, ha kiütik a hátteret?

Illetve kicsit az anyagmegmaradás nekem nem tûnik annyira szigorú törvénynek a Starbound univerzumban, az omló futóhomok és a lefolyó folyadék mintha menet közben annihilálódna... Fõleg, ha a kettõ együtt van, egy futóhomokba ágyazott tó vizébõl nem sok minden marad, mire az omlás befejezõdik.

Szaruman
Én is egy nemzetközi szerver mellett lennék. Tegnap a házi szerver (nálam futott) 3-4x crashelt, és nekem se türelmem, se tudásom nincs hozzá, h megkeressem a hibát.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Nyilván mi is azon játszunk, de ott nem lesz sok teteje a Sector X PVPnek...

Például tök vicces lenne megpróbálni építeni egy bázist, ami képes magát megvédeni a támadó pléjerektõl. Mondjuk persze ez valószínûleg lehetetlen a korlátlan építkezés/bontás lehetõsége miatt, de azért lennének genyó ötleteim...

LeWyTy
Házi*

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Én háti szerveren játszottam az nem laggolt :P

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Na, akkor most lesz érdemes elkezdeni komolyabban.

Lesz magyar szerver végül? Mármint stabil? Vagy keressünk egy nagy külföldit?
Mondjuk a dedikált szerverek 90%-a tegnap még az elõzõ verziót futtatta, de gondolom ez az állapot hamar elmúlik.

Na meg nem gyenge lag van már egy német szerveren is.

hát igen sajna van mikor nem jó
Kétszer próbáltam egyszer sem volt jó a szerver.
nézd meg a második oldalon a 178-as kommentet
Nem tudtok valami magyar szervert ? :D
Vagy valaki multi ?
azok is akik ezt készitették nagyon örülhetnek hogy törlés lesz XD
3lm0
Ha jól emlékszem akkor mikor felugrasz rá nem megy sehova (esetleg ha futás közben ugrasz akkor majd arra visz).
Az a lyuk a lávában nem volt olyan nehéz, elõször kirakta teljesen kõvel, földdel, stb, majd a közepét kiszedte. Ha puha anyagot használt a közepéhez , nagyon gyorsan ki tudta bányászni újra.

a skyrail csak akkor megy ha a jobrát vagy a balrát nyomjuk?
illetve az eltaerthatott egy ideig mire a lávába megcsinálták azt a lyukat
3lm0
Mivel a Mech az egy Tech így bármelyik faj tudja használni.
Ahhoz a Skyrail rendszerhez igencsak kellett anyag, de ez nem olyan nagy probléma, ha többen játszanak és meg van beszélve, gyorsan össze lehet szedni. Titanium bõven akad, szenet meg fából lehet égetni végtelen mennyiségben.
Én úgy tudom hogy igen a láva a legalja (ha nem így van javítsatok ki).
Gondolom a videóban látott alagutat kézzel, fentrõl lefele építették ki és utána tették bele a Skyrailt.

1. mégis hány milla durastell kelhet egy ienhez?
2. a láva az a bolygó legalját jelzi?
Terawatt
Highway to hell- skyrail tekerj bele 3:20ig és meglátod mire jó.

illetve ha építek skyrail-t akkor azon lógva megyek vagy miben jobb mint a sima platform?
lehet hogy hülyeség de floran-nal lehet human vagy apex mech-et használni?
hát jelenleg is alpha szektorban mozgolódok steel hunting bow-al vagy mivel de csak hús meg holiday spirit esik.
egy sima egyszerû otromba nagy rambokés :D
Hunting Knife

ha gyorsan akarsz bõrt farmolni és már azért tovább jutottál a játékban és van komolyabb íjjad akkor vissza kell menni alpha szektoros bolygókra aztán körbefutni és mindent leölni ami útbaesik :)

egy jobb íjjal egy lövés egy mob, vagy a késsel is végigszaladhatsz úgyis már van jobb páncélod és meg sem érzed ha megütnek ezek az alacsony mobok :)
öm mien a vadász kés?
Minden fegyverrel dob már húst az egyik korábbi patch óta csak kis valószínûséggel :)

Íjjal és a vadászkéssel szinte mindig dob húst (van amikor semmit se) és néha bõrt is, viszont ezekkel semmi mást nem fog dobni csak ezt a kettõt :)
tutituti
van olyan kard ami mellett egy villám jel van.Az kilõ magából egy bizbaszt.ha nem csapod meg csak azzal ölöd meg akkor is dob húst.Vagyis nekem dobott régen.De az elõzõ patch óta már ritkább.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

íjjal és hunting knife-al húst dob és néha leather-t, máshogy ha jól tudom nem lehet szerezni
ha ijjal akkor csak hust képes sajna
am kurvajó hogy vannak azok a nagy méretû kapszulák amik valami buffot vagy debuffot adnak és már régóta nem müködik egyse erre most hogy volt 12k pixelem persze egybõl jó volt a mérgezõ és már a füstje megölt
lehet belõle egy páncélfajtát csinálni de ahhoz még kell találnod 1-2 ilyen laboratóriumot :)

leather-t meg csak akkor kapsz ha íjjal vagy vadásztõrrel ölöd meg a mobokat :)
am mennyire számit ritkának az hogy találtam egy nagy méretû sivatagi bolygón egy robotos földalatti bázist és ott volt egy nagy köralaku terem amiben 1 piros szürke henger amire mikor e betüt nyomtam kilõtt magából 9 antimattert?
az a baj hogy már bármit ölök semmiböl sem jön a leather
Ruhával :)
A Yarn Spinner-rel lehet már az elején csinálni egy téli "páncélt" ami a durva hidegben is sokat segít viszont páncélzata nem nagyon van neki :)

Aztán ahogy haladsz a rendes páncélok is egyre jobban fogják bírni a hideget ha pedig kevés akkor feldobod mondjuk a sapkát aztán annyi elég is szokott lenni.
am ha csinálok és a hátmra rakom azt a cuccot ami ojan hogy lámpa 1 boton és elmek egy havas bolygóra akkor nem fagyok meg?
illetve ha ez nem akkor mivel érhetem el azt hogy ne keljen fojton tüzet leraknom hogy ne fagyak meg?
LeWyTy

Azt nem árt tudni, hogy az adott szint "fõ" érce threat leveltõl függ. Szén, réz, ezüst és gyémánt minden bolygón van. Ezen felül threat leveltõl függ, hogy mi az érc, az elején vas, aztán titánium, stb, szép sorban felfelé rubiumig, ami level 10. A radioaktív ércek is hasonlóan mûködnek, de ott nem olyan éles a határ, akár kétféle is lehet egy bolygón.

De egy rubiumos bolygón nem fogsz semmi más ilyen ércet találni, csak rubiumot meg az alap ásványokat. Ha pl vas kell, akkor vissza kell menned az alfa szektorba, mert az csak ott van.

BuriP
Megoldva! A komment utáni elsõ bolygón szó szerint ráestem. XD

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

BuriP
Aegisalt hol találok? Két napja túrom az x szektor bolygóit rubium, és cerulium már a fülemen folyik ki de ezt nem találom sehol, pedig láváig lemegyek.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

We’re still working on a few things, so you can expect the patch in about a week’s time. Not all patches are going to take this long, of course.