Starbound
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
egyébként kemotox szivesen jönnék veled multizni csak ahoz visszais kéne irnod hogy neked miko jó.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Elhúzunk valahová, mint a sáskák lepusztítjuk a bolygót, aztán továbbállunk. Szerintem ez lenne célravezetõ, nem ez a röghöz kötõdés.
Szaruman kollega röhögött is nagyot, mikor fúrtam a földbe egy lyukat, lebasztam egy ágyat, egy ajtót a bejárathoz, és közöltem, hogy kész a házam... 😛
Mi jót csináltál ma? Lenyúlom a nyersanyagod felét este? 😄 😛
Az meg sztem nem baj, ha nincsenek túl sokan, ez nem az a játék, hogy igényelje a népes szervereket. A hátam közepére sem hiányozna, hogy valami kalóz genyók véletlenül rátaláljanak a bázisra, és elhordják a cuccokat meg berendezést... 😛
Azt egyébként honnan tudod, hányan vannak a szerveren?
A szerver frissítését meg egyelõre szerintem tekintsük nem létezõnek, amíg biztosat nem tudunk róla. Én tegnap annyit tapasztaltam, hogy MINTHA egy kidobódás után visszacsatlakozva újratermelõdtek volna a szörnyek, meg a terep. Az tuti, hogy volt egy ilyen nagy, fehér pörgõ basz, ami felrobban, ha ráklikkelsz (tényleg, az mire jó egyébként?), és az újratermelõdött reconnect után.
De fogalmam sincs, hogy a dolgok egyébként hogyan respawnolnak, hogy ez természetes volt-e, vagy szerverrestart, mert nem ismerem még a játékot ehhez eléggé.
A magyar szerón én tegnap találtam egy kis dungit vajon az is frissitve lett?
de magasabb szintû bolygókon a dögök is többet dobnak úgyhogy azért összejövöget persze meghalni nem érdemes 😄
Pixelt majd lehet csinálni valami refinery nevû cuccal, azzal elég gyorsan jön asszem.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Remélem a magyar szerver nem csak egy futó lelkesedés, és megmarad hosszú távon is. Haverral oda vettük be magunkat, elkezdtünk kifosztani egy naprendszert... 😊
Jár oda valaki közületek?
Mondjuk csak az airshipek miatt néztem meg õket.
Annyiban viszont igazad van hogy a modok miatt néhány nem ott van ahol kellene lennie pl. a naprendszerben van a,b,c,d bolygó és a c-re írja de a d-n van.
Amúgy most "öltem" meg a csontisárkányt.kellett az npc-k segítsége.remélem kövi patchnél a questek száma nõni fog valamicskét.
Amúgy nem tudja valaki hogy a legnépszerûbb modokat is tervezik belerakni? mert elég sok jó ötlet van
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
My bad <#eplus2>#eplus2>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az aktuális verzió az Angry Koala.
Az Angry Koala nem szerepel ebben a doksiban 😄
Nem tettem elhamarkodott kijelentést.
Vagy szerencséd volt, vagy máshogy értették az újragenerálást.
Ennyi
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nálam jó ha kettõ nem volt jó a többi mind tökéletes volt.
Ne tégy elhamarkodott kijelentéseket!
Mivel Ez régi worldhöz lett írva.
Azt pedig minden updatenél frissítik.
Egy kis érdekesség a Starbound Hungary háza tájáról. Most röffent az új szeró is 64 slottal csak magyaroknak. Hajrá! 😊
Starbound Hungary
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
asd
Valaki multi? Baromira rákaptam ezekre az építgetõs játékokra (Starbound, Terraria, Minecraft), építhetnénk valami überfasza városkát😄
bugok elõfordulhatnak persze vagy csak elhasználtad õket 😄
persze csak bizonyos mélységig mûködik ez a trükk, ha túl mélyre mész akkor nem folyik el sehova hiába szeded ki 😊
Ha megnyitsz pl. egy ládát és a kezedbe veszel valamit, aztán elmész a ládától úgy hogy a kezedben van a cucc.. akkor bezárul a láda és a cucc elveszik a semmibe.