7903
-
lammaer #279 Gyanús volt, csak nem láttam sehol se a játék steam lapján. Persze biztos ott van valahol bazinagy villogó betűkkel :)
EGy pillanatra azért jó volt azt hinni hogy kiválasztott vagyok akihez csak úgyhozzávágják a játékot... :D -
#278 3 napig ingyenesen kipróbálható :) -
lammaer #277 Van most vmi steam teszt akció?
Belépek steamre és modja hogy van 3 napom hogy installáljam a space engineerst... de megvenni nem vettem meg... -
#276 En majd XO -n fogok vele gamolni ;) -
tom36 #275 Rájöttem hogy minnál többet várok azzal hogy ismét elkezdjek vele játszani annál jobb lesz
mostanában elég sok olyan eszköz, megoldás, lehetőség került bele hogy nemsokára ismét el kéne kezdeni
jelen pillanatban egy forgó 6 csöves aszteroida gépágyút akarok csinálni (a töltények kőtömbök lennének)
Utoljára szerkesztette: tom36, 2014.08.30. 15:13:01 -
#274 Ennek köszönhetően végre működik egy régebbi hajótervem. :)
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=296288766 -
drakulalugosi #273 Nagy csalódást okoztál nekem, mert megnéztem az fps számot (SHIFT+F11), ami a nem túl nagy bázisom közelében 20! körül mozgott.
Ami furcsa, hogy ez egyáltalán nem látszott meg a játék menetén, nem akadt, még egy mikrolagg sem volt. Ment simán, gördülékenyen.
Nem értem. -
Megamax #272 Had kérdezzem meg nekten mennyi FPS etek van egy nagyobb bázis kialakíttása után vagy valami nagy megépíttése utánn ? -
#271 Fantasztikus! Cockpitből irányítható lövegtorony, ez nagyon beteg A végén a kis kék hajó nagyon odaver! -
tom36 #270 ismét egy igen hasznos fejlesztés
-
TokraFan #269 Semmi köze ehhez. Amit mutattál, az egy primitív lövölde, bár látom, hogy építési lehetőséggel is ellátták, de nagyon gyengének tűnik. SE lényegesen komolyabb, habár az is messze van a tökéletestől. -
#268 De a járműveket én fejlesztem benne nem?
Nemsoká leszedem azt meglesem mi is ez pontosan:)
Ha nem dobtam volna ki feleslegben az árát ennek a játéknak anno már rég játszanék vele én is, de mivel átvágott az illető aki adta volna a cuccot ezért most nem tudom kiböjtölni az árát.
-
xalyy #267 Kb annyi hogy lősz benne bolondul és semmi több :P -
#266 Srácok mennyire van ennek a játéknak köze a space enginerhez?
a videók alapján nagyon hasonló, első ránézésre.
http://store.steampowered.com/app/301520/ -
#265 Piston-ra szerelt pistont lehet vezérelni konzolból, de sajnos a fegyverek még mindig nem működnek így. :D Pedig szeretem a rejtett fegyverrendszereket, de ezek nem akarják, hogy megcsináljam azt ami a fejemben van. :) -
TokraFan #264 PIston király! De sokkal több feature-t ebben sem érzek, mint eddig.
Én arra lennék kíváncsi, mikor kezdenek el végre textúrázni... -
Megamax #263 csak nekem van ez a problémám : https://www.youtube.com/watch?v=SRdAiSQgMh0&feature=em-upload_owner -
tom36 #262 Nahh kezdenek belejönni
bár szerintem most csak a kerek verziószám (.040) miatt adtak bele egy kis pluszt
nézzétek és örvendjetek :D
-
#261 Én is azt javaslom, hogy kövesd a játék youtube csatornáját és így mindig naprakész leszel a változásokról. -
#260 pfú, nézd meg a videókat :D -
Since #259 Valaki összegezné hogy mi történt a játékkal illetve milyen újítások jöttek ? :) -
#258 Végre nem kell reaktorokkal foglalkoznom a kis hajóknál. :) Bejön. -
tom36 #257 egykét ötletes újítás
-
tom36 #256 nahh ennek a frísítésnek sok értelme nem volt most, legalábbis azoknak akik nem multiban játszanak. -
silbor #255
-
tom36 #254 jó neked
nekem csak az utóbbi 2 frissítés az ami új de amiatt nem kezdek bele megint -
#253 én is így vagyok vele, de már most annyi minden újdonság van mióta nem játszottam, hogy semmit se fogok tudni mit hogy kell majd :D -
tom36 #252 nahh azér csak halad
de szerintem még vagy fél évet várok mire megint elkezdem -
silbor #251 -
silbor #250 -
#249 Tudtommal nincs,de talán betesznek majd valamit valamikor,amivel megkönnyítik a ki-be kapcsolást. -
TokraFan #248 Alakul.
Kérdés: Létezik hotkey a CP-n lévő gombokhoz? Mert az egyelőre nem tetszik, hogy elég sokszor kell előhívni a Control Panelt, és ott ON/OFF gombokat nyomogatni. Egyszerűbb lenne hotkey-el. -
#247 -
#246 Most láttam steam, hogy megérkezett a szerver. Mennyire lehet már multizni? Próbáltátok már? -
Party Hard #245 koszi.
Ja es P val tudod kikeverni -
drakulalugosi #244 Kiválasztasz egy blokkot, majd színt is neki. (ő ú) Ezután a középső egérgombbal kiszínezhetőek a régebben lerakottak is. -
Party Hard #243 liftet nem lehet valahogy csinalni? -
Party Hard #242 hogyan lehet kiszínezni a block okat???? -
#241 Update 01.031 - Small and Large Ship Welder, Small Ship Grinder, Larger Small Ship Conveyors
Features
- large ship welder
- small ship welder and grinder
- new larger conveyors for small ships (able to transport every item)
- large cargo container on small ship has now large doors
- connector and ejector won't throw items when the area in front of them is blocked by too many objects (fixes performance issues with many small objects on pile)
- new models for thrusters and wheels
- connector inventory can be accessed by door
Fixes
- fixed memory leaks caused by audio
- fixed issue when opening workshop from the main menu
- fixed assault rifle sound during ALT+TAB
- fixed issues with character remaining visible in cockpit after leaving
- fixed missile exploding without a cause
- fixed multiplayer client dying when drilling
The following items will fit inside the small tubes, others will need large tubes. The rule is simple (although it might change in the future) - items that have
any of their dimensions larger than 25cm will need large tubes.
Small items:
Ores and ingots,
Construction component,
Motor,
Computer,
Reactor component,
Thruster component,
Explosives,
Rifle ammo,
Gatling gun ammo
-
drakulalugosi #240 Szeretne olcsó beacont a bázisára? Sokallja a hozzávaló alkatrészeket?
Alig néhány alkatrészből létrehozhatja bázisa beaconját!
A megoldás a "Kis hajó" a "Nagy állomáson"!
Kis hajó futómű-kis reaktor-beacon.
Eddig nem tudtam olyan messze eltávolodni, hogy ne látszott volna.
Figyelem! Az alkotók a későbbiekben módosíthatják ezt az anomáliát!