7903
-
vass17 #119 Arra van lehetőség, hogy a kis hajó a nagyban maradjon, amikor mozgatom? Azt hittem, hogy a talpak azért is vannak, hogy dokkolás után a helyén maradjon, de ahogy elindulok a naggyal, a kicsi azonnal elcsúszik.:) -
TokraFan #118 Alakulgat...
A forgás jó, de még finomítanak remélem, mert a leglassabb is túl gyprs még.
Hogy építek így Agamemnon-t? :-) -
#117 -
#116 egyetértek:) biztosan változni fog,majd szólunk ha megtörtént,aztán adsz neki még egy esélyt -
Felnor #115 én viszont nem bírok várni!! rohadt jó, nem bírom ki hogy ne építkezzek!!! :D csak tartok tőle, hogy egyszer más mentési formátumot fognak kitalálni és így nem fogom tudni átrakni az újabb patchre... -
Felnor #114 0-ával van az üres kéz, ott van a slot sor végén, direkt erre... te nagyon nem nézted meg... :) nincs nagy türelmed, viszont ez az elem berakása magad elé nagy hajónál tényleg idegesítő, de szerintem ez is csak az alfa mivoltának tudható be még!!! neked egyszerűen csak várni kell :) -
TokraFan #113 Pl. görgővel nem választhatók ki az elemek, csak az 1-9 key-ekkel. Idegesítő, ha már minecraft az űrben. A jól bevált megoldást amit milliók szeretnek, nem tudom, miért kell lecserélni. Aztán, a kiválasztott elemet már lerakás előtt is mutatja, folyamatosan a "kézben van". Nagyon idegesítő, nagyobb tárgyaktól semmit nem látni. Ha felveszek egy tárgyat és közben úgy döntök, odébb kívánok menni, akkor folyamatosan pakolgatja a kezemben lévő tárgyat az éppen aktuális blockra, nekem meg kifolyik a szemem és zavar. Vagyis rá vagyok kényszerítve, hogy egy üres slotot tartsak, amit kiválasztva végre nincs zavaró tényező a képben. Ezzel így nem lehet gyorsan dolgozni, legalább is, engem nagyon idegesít. Valójában, emiatt lett végül delete...nem volt hozzá idegem.
-
#112 mi a gondod az irányítással? -
TokraFan #111 Igen, ezt levettem...az is világos, hogy alpha ver. De a kezelése alapvetően rossz, ha ezt így hagyják, nem lesz élvezhető. -
#110 honlap-features alatt ott van mit terveznek még bele. minecraft űrben,kb igy képzeld el -
Felnor #109 Ez alpha... meg kéne érteni... A minecraft ennél sokkal kezdetlegesebben jött ki... legalább is az építőelemekben sokkal kevésbé sokszínű volt. Egyenlőre az építés ami tesztelhető kreatív módban. Lehet találgatni, de evidens, hogy idő kell amíg kirajzolódik. Amúgy meg vannak olyan előzetes bemutató videók, ahol az űrhajó építőkockáinak oldalait is egyesévvel lehet majd felhegeszteni stb.. építéshez meg nyilván kreatív módon kívül nyersanyag kell... én is már várom a végleges verziót ami sajnos nem holnap lesz, de addig már elég sokan sokmindent kihoztak ebből a kevésből is, ha körülnéztek youtubeon! -
TokraFan #108 Én kipróbáltam, de az irányítás egyelőre nagyon rossz. Így még azzal sem élvezetes építeni, ami már működik vagy benne van a játékban. Még minimum 1-2év, mire ebből lesz valami értelems. Inkább az a gondom, hogy már az alap koncepciót sem értem, de majd megnézem mit írnak a fejlesztők a terveiknél... -
#107 Zsír új játék, csoda hogy hetente szarják az újításokat, amik azért nem is olyan kicsik.
Minecraft szerű lesz, biztos lesz majd mondjuk vas érc termelés, mert egyenlőre ugye creatív módba építkezhetsz, k
Tudományosság talán olyan lehet hogy mondjuk jobb hajtóművet fejlessz ki vagy ilyesmi.
Lövésem sincs.
Szerintem ha már multit raknának bele 5x ekkora sikere lenne
De roppant örülök már az előző patcheknek is ,habár nem játszok vele ( várok a multira :3 ) -
TokraFan #106 Jópofa ez a game, de egyelőre az értelmét nem látom. Ha az építés a cél, akkor jóval több elemet kéne beletenni, mert így nem sok eszköz van a kreativitáshoz. E za új feautre is érdekes, csak ennek sem látom értelmét. Lehet fűrni szép lyukat aszteroidába, de minek? Bányászni is lehet egyúttal? Nem látok kereskedelmet, tudományos kutatást a játékban, még kezdetleges szinten sem. Akkor mihez kellene érc? Ha nem kell érc, akkor minek fúrunk aszteroidát? -
#105 -
Dodo55 #104 De ha jól láttam csak komplett űrhajókat lehet vele, részegységeket nem... Pedig pont annak lenne értelme, elég szopás volt megcsinálni szimmetrikusra a Tie Interceptorom szárnyait :D -
#103 áááá, az is lééényegteeeleeen... -
#102 copy /paste része a fontosabb -
jocking #101 Hűha, egy új építőelemért aztán volt értelme frissítést kiadni... -
#100 feldobtak egy új videót:
-
TokraFan #99 Ez még nagyon pre-alpha game. Jó két éve, mire játszható lesz. Nekem tetszik az alapötlet, de egyelőre kínszenvedés az irányítás, akad, nehézkes, eleve nem szeretem, ha az ilyen mindecraft style játékokban eleve mutatja a tárgyat folyamatosan mintha le akarnám tenni, mert idegesít, hogy kitakarja képet.Meg azt sem értem, miért nem lehet a megszokott módon görgővel választani a tárgyak között, szóval ez még nagyon gyerekcipőben jár. -
Felnor #98 megtaláltam az összes kérdésre a válaszom :D
1. a legújabb patch amit használok az 1.006-os, ebben már van dokkolás, de nekem megtelt memóriával nem engedett tovább építkezni, majd ki-be lépés után törölt pár pici hajómat... :(
2. a mentések a sajátfelhasználóneved/appdata/roaming/spaceengineers/saves-ben van
mentést hiába másoltam, hibásnak érzékelte, nem lehet olyan egyszerűen kiszúrni vele és néha rosszul is tölti be a mentést (újbóli betöltés orvosolja a dolgot)
Jó játékot! :)
-
Felnor #97 lenne 2 kérdésem
1. ezt a landing gear-t hanyas patchbe rakták bele?
2. hova menti a játék a mentéseket? -
#96 na meg olyan hajókat építeni ami bombázni képes ellenséges stationokat:D -
#95 na faja igy legalább lehet dokkolni:) -
-
#93 -
#92 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
MaRee #91 Steamen is elérhető a játék 14 euroért early accessszel. -
#90 -
#89 nem tom hány óra minecraft után haverokkal hamachin ez meg se kottyan :D -
twi452 #88 irigylem a türelmetek ehhez az építőkockásdihoz komolyan :) -
#87 Ooo, elgépeltem a linkeket.
Helyesen:
Első
Második
HarmadikNegyedik -
#86 Néhány kép a majdnem 100%os Carrieremről:
Első
Második
Harmadik
Negyedik
Jó lesz ez, ha feltöltik tartalommal. -
TokraFan #85 Én is kipróbáltam. A játékban eszméletlen potenciál van, azonban ezt a verziót nem nevezném Beta-nak, inkább valamiféle pre-alpha. Eszméletlen sok idegesítő hiba van, ami sajnos alapvető, tehát nem a félkész állapotból adódik. Ilyen pl. az irányítás és a kamerakezelés, melyek borzalmasak. Kényelmetlen a tool selection, nem értem, miért nem lehet a görgővel választani. Fizika elég jó, különösen érdekes megoldás a roncsolódás. Nem csak szétesik az objektum darabokra, hanem felgyűrődik, deformálódik.
Ha ezt az egyébként igen kiváló alapötletet jól oldják meg, akkor egy kiváló játék lesz. De ha az irányítás ilyen esetlen marad, akkor el fog vérezni. Engem 1 órá játék után már idegesített. De nagyon bízom benne, hogy ez csak a korai stádium miatt ilyen, és szurkolok a készítőknek, hogy meglegyen a finanszírozás és rendesen meg tudják valósítani ami szeretnének. Annyival tudok hozzájárulni, hogy megveszem Steam-en. -
#84 Na utolsó
[spoiler]
-
#83 F4 a screen shot gomb, ide menti: Start button>User>AppData>Roaming>SpaceEngineers>Screenshots (én a játék gyökerébe kerestem eddig :D )
Tie Fighter
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Station
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#82 Lift !
gravitációs játszótér
-
TokraFan #81 Ez egy irdatlan jó játéknak ígérkezik! -
MaRee #80 Fasza, alig várom h kipróbáljam.