7903
-
vass17 #159 Egyébként van ötletetek, hogy lehetne megoldani ezt a problémát:
Nagy nehezen megépítettem ezt a liftet, úgy hogy bemegy a felszín alá, ezért elég sokat kellett faragni :) Viszont az a gond vele, hogy elég, ha rásétálok és máris elbillen, ráadásul nem is kicsit. Nem értem, hogy a hajtóművek miért nem egyenlítik ki a terhelést, miért nem marad mozdulatlan. Valahogy meg lehet ezt oldani szerintetek? :)
-
#158 és akkor úgy képzeljük el, hogy a függetlenség napjából a nagy anyahajó kb kitakarná az egészet :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#157 Borg Cube kezdőknek. :) -
vass17 #156 Témába vág, lehet válogatni :)
-
Felnor #155 Steam csapat:
http://steamcommunity.com/groups/spehun#members
Mi-24-esem:
http://www.youtube.com/watch?v=D013X4GZKns&list=LLS0g1nX6-zxUd9blqb-IANA&feature=mh_lolz -
#154 Dobj egy képet az állomásodról légyszi!
-
Petko #153 Gondolom ez gépfüggő is. Szerencsére nekem még elég jól fut a játék, bár egyszer én is letöltöttem valami sok űrhajós workshop munkát és pillanatok alatt megakasztotta. Akkor talán segít, ha lejjebbveszed a grafikát.
-
vass17 #152 Értem, remélem javítják, ahogy más dolgokra is ráférne a javítás :)
Amúgy nem értem, hogy egyesek, miután építenek egy nagyon jó hajót, vagy állomást, miért teszik tönkre lámpák százaival/ezreivel. Éppen egy station-t próbálok játszhatóvá tenni, ami nagyon tetszik, viszont a körülbelül 1000 lámpa teljesen tönkreteszi nálam, alig marad 5-8 fps-em szerintem. Kiváncsi leszek, hogy ha leszedtem a lámpákat, mennyivel lesz jobb. Sajnos nálam úgy tűnik, hogy ez a gyengepontja a játéknak, a saját hajómon kívül a workshop-ban szinte csak olyan dolgokkal találkozok, ami megakasztja a játékot. Érdekes, hogy a sajátom még nem :) -
Petko #151 szerintem elromlott a kereső... olyan szervereket mutat, amik már nincsenek is -
vass17 #150 Ti is ilyen kevés szervert láttok? nálam most csak 4-5 db van, máskor több szokott lenni, történt valami? -
Petko #149 Na tanulva más közösségekből, csináltam steam groupot, háthat összegyűlünk néhányan együttes játékra:
Space Engineers Magyarország
http://steamcommunity.com/groups/spehun -
jocking #148 *ha -
jocking #147 Eredetiben már van multi. Bár elég lagos, és elég hamar kifut a memóriából, a 3-4 ember bontja egyszerre a pályát.:D -
Dodo55 #146 Azért én egy virtuális gépen meglesem előtte miket rak fel a telepítő :D -
#145 Azt raktam fel. Játék fut, se Nod, se 2 spyware szar sem riasztott pedig kerestettem velük.
Viszont a mutli még kérdés. Haver olyasmit mondott hogy a LAN a következő patchen jön. Nem tudom hogy ha valami spéci Steamre mennék fel a haverokkal hogy ott működne e .. -
Dodo55 #144 Egy Vörös téri virágboltban én találtam most, megpróbálom óvatosan kinyitni a dobozt, nem tudom, hogy tényleg az van -e benne. -
#143 Hm, még nincs virág boltis 1.015.....Nem is lesz?
Steamesek, nektek lepatchelte már 1.015-re? tudtatok multizni?
-
#142 Hát ez kurva jó! :O
-
#141 Én azt várom, hogy a rotor-ral elválasztott modulok a hajón működjenek együtt a hajó többi részével. Tehát lehessen összekötni őket. Van pár tervem ezzel kapcsolatban, és egy prototípus hajót össze is dobtam, ami a workshopban elérhető. Sajnos a fegyverek így nem működnek, de az elv érthető.
Link: Stinger
-
Petko #140 Óriási potenciált látok ebben a játékban. Le a kalappal a cseh kollégák előtt, mert nagyon szép ütemben haladnak és műszakilag elég komoly teljesítmény amit eddig is összehoztak.
Amit még mondani akarok, hogy nekem már most kedvem van valami kis magyar csapatot szervezgetni, hogy elkezdjük együtt az építkezést multiban, együtt próbálgassuk. Érdekel valakit? Teamspeak is van hozzá.
(Normál játék, nem hamachis etc. warez verzió) -
#139 Kellene nekem is :P
-
#138 Link? -
#137 https://www.youtube.com/watch?"> -
#136 Már csak meg kéne tudni hogy hamachin jó e :PPP
Space Engineers
Update 01.015.013 has been released. Multiplayer. Multiplayer. MULTI-PLAYER!!!
Full list of new Features and Fixes: http://forums.keenswh.com/post/update-01-015-013-6717328
-
vass17 #135 Most jó lesz:
Világítás:
-
vass17 #134 Ugyanmár, nemrég még az összes ajtó nyitva volt:) Látványosan és gyorsan fejlődik a játék, szerintem egy szavunk se lehet, remélem így is folytatódik.
Ma ezt építettem, habár belül még nem igazán mondható késznek:
A világítást sajnos távolról nem rendereli:
-
TokraFan #133 Jó, csak vigyázz, nehogy Te is belezuhanj abba a csapdába, hogy rajongóvá válsz még idő előtt. Ha közzétesznek valamit, akkor az nyilván azért van, hogy értékeljük és nem azért, hogy mindent dalolva befogadjunk, akár jó, akár tré.
Engem pl. érdekel, hogyan nyílik az ajtó, mert ha olyan hajót vagy állomást építek amiben rengeteg ajtó van, akkor elég idegesítő lesz minden alkalommal egy menüben kotorászni, hogy ki lehessen nyitni. Értem, hogy Alpha verzió, ezt kár elmondani ötvenszer, mert nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy betesznek dolgokat a játékba és arról videót dobnak fel a közösségnek. A közzésg pedig értékeli a látottakat. Ennyi. -
#132 "Space Engineers is in its alpha stage of development "
Ezt akár ki is lehetne rakni fejlécbe...
Ahhoz képest hogy még alfa, majdnem hetente jönnek olyan újítások, amik HASZNOSAK is. Látni hogy dolgoznak, látni hogy ügyesek.
baromira leszarom hogy nyílik az a buzi ajtó....majd ha béta/full verzió lesz akkor meg értem a morgást.. -
TokraFan #131 Meglátjuk... -
#130 Ez még mindig nagyon az eleje. :) A legtöbb megoldás még bőven átmeneti. -
TokraFan #129 Az ajtónyitási megoldás nagyon gáz...Minden egyes ajtó kinyitásnál/becsukásnál feljön egy menü, ahol gombokra kell klikkelni?? Ez így szörnyű. Miért nem lehet az FPS-ekben megszokott, halál egyszerű megoldást használni (jobb klikk és kész)?
Az a baj ezzel a játékkal, hogy tele van potenciállal és jó ötlettel, de néhol borzasztóan gyatra kivitelezési megoldások miatt egyelőre a kezelése nem túl felhasználóbarát. -
jocking #128 -
#127 -
Felnor #126 Elnézést a dupla postért! Először hibát írt ki...
Megtaláltam a problémámra a megoldást, "Z"-vel lehet be-ki kapcsolni a jatpack egy helyben maradását, vagy sodródást. -
Felnor #125 Nagy hajóban maradni: én mindig leszállok "P"-t nyomok a dokkoláshoz, majd "y" a hajtóművek lekapcsolásához, így rögzítve marad a hajó és nem akar az "űrhöz" képest egyhelyben maradni hajtóművek segítségével.
Az én problémám olyan, hogy a jetpackkal megyek és valamitől nem akar lefékezni és egy helyben állni, ha nem nyomok semmit. Erre tudja valaki a megoldást, vagy hogy mitől lehet?
Azóta új frissítés 1.012:
-
Felnor #124 Nagy hajóban maradni: én mindig leszállok "P"-t nyomok a dokkoláshoz, majd "y" a hajtóművek lekapcsolásához, így rögzítve marad a hajó és nem akar az "űrhöz" képest egyhelyben maradni hajtóművek segítségével.
Az én problémám olyan, hogy a jetpackkal megyek és valamitől nem akar lefékezni és egy helyben állni, ha nem nyomok semmit. Erre tudja valaki a megoldást, vagy hogy mitől lehet?
Azóta új frissítés 1.012:
-
#123 -
Nagydög #122 Es vagy kapcsold le a reaktort, vagy csak az inertia dampenert, mert kulonben igy is megprobal helyben mardni, es kart tesz valamiben. -
vass17 #121 Köszi, így már tényleg működik, azt hittem, hogy a sárga már azt jelzi, de ezek szerint zöld kell legyen. -
#120 P betűt kell megnyomni azt hiszem, akkor bekapcsol a talp