7903
-
drakulalugosi #199 Köszönöm, működik! -
#198 Az elgépelésekért bocsánat. :D -
#197 Szia!
1, A helyzet egyszerű, csinálsz egy gravitációs platformot, ami egy szép nagy tölcsér közepében egy collector. A bányászandó területhez viszed és gyönyörűen "beszippantja" a törmeléket. Amit mégsem az a gravitáció miatt egyébként is a tölcsérben ragad és könnyen össze lehet szedni.
2, sajnos nem, az ennyit tud. De csinálhatsz világítás a bányászplatformra. Ajánlom is.
3, a valós idejű játékhoz multiplayert kell választanod, és abból is van private, friend only, meg public. Private-ot használom általában, ha csak egyedül tesztelek. -
drakulalugosi #196 Hello! Na ez engem is érdekel!
Nálam is, ha belépek a finomítóba a berakott érc számlálója egy helyben áll, míg a videókban folyamatosan pörög lefelé,ahogy az ércet feldolgozza a rendszer.
Options-ban már kerestem, de nem találtam erre vonatkozóan semmit.
Lehet csak én bénázom... -
#195 Sziasztok! Pár kérdés:
-Nincs olyan lehetőség, mód vagy akármi, amivel survivalban nagyobb területen össze lehet szedni a kicsapott köveket?
-Az űrruha fényét nem lehet feljebb tekerni? Elég gyér a lelkem...
-Nálam a videókkal ellentétben ha operálok a refineryben, akkor áll a játék...ezt hol lehet ki/bekapcsolni?(v01.026.014)
Tudtok valami jó kis modder oldalt a játékhoz?
Nagyon tetszik a játék és hatalmas potenciált látok benne... A későbbiekben el tudnék képzelni olyanokat, hogy Oxigén használat, kaja/pihenés szükséglet, szerszámok készítése, kolónia létrehozása...stb. szóval egy hatalmas sim jó lenne...és persze valami cél, az építkezésen túl...
-
#194 Srácok tud valaki valami olcsó hozzáférést adni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy van e Cracelt multis verziója valahol? -
#193 Be is kapcsoltad? :) -
jocking #192 Már csak azt kéne megtudni, hogy működnek ezek a csövek, mert én összekötöttem egy finomítót egy assemblerrel, de a kettő között nincs semmi anyagszállítás. -
#191 -
Petko #190 A WIP verzió, ami elérhető a játékban. Mint tudod ez egy early access alfa. Belerakták, de kiemelten jelzik, hogy még sokat fognak rajta fejleszteni, alakítani. -
#189 de erre nem azt írja, hogy ez csak az első WIP verzió? Vagy ez már elérhető a normál játékban is? -
Ez lemaradt :D -
#187 Minden kívánságod így teljesüljön:
-
Baxo #186 Igen, azt észrevettem, hogy elég kevés dolog fér az inventoryba :-( nyilván ha csapatban vagyunk akkor más a helyzet bár erről még nem tudok véle ényt mondani :-) hány ember játszhat egyszerre am? -
#185 Survivor részen lenne mit dolgozni mert irtó rossz, hogy mindent kézzel kell pakolnod pl: építesz egy bányagépet és a fúrófejek ürítését kézzel kell végezned és mivel az inventoryban nem sok kavics fér el ezért ez egy hosszadalmas és unalmas meló. -
Baxo #184 El vagyok az építkezéssel is, de egy kis izgalom hiányzik belőle.. :) Most még a törtel nyomom, majd hétfőn tudom megvenni. -
vass17 #183 Én azt tudom mondani, hogy az építkezős részt bármikor élvezetes csinálni. A survivor mód is jó, de én azért hiányolok dedikált, nagyobb szervereket. Ezek a kis létszámú, egyéni szerverek nekem nem nyerték el a tetszésemet, jobb lenne egy nagyobb világ szerintem...De a kreatív rész még egyszer hangsúlyozom nagyon jó és folyamatosan bővítik a visszajelzések/igények alapján is :) -
#182 Steamen van magyar community -
Baxo #181 Halihó! :)
Most üzletelek egy példányt a játékból és olyan kérdésem lenne, hogy van-e már valami magyar közösség ahova tudnék csatlakozni és ha bármilyen kérdésem van segítenek nekem a játékkal kapcsolatban?! Sirius csatornáját néztem és kedvet kaptam a játékhoz. :) -
vass17 #180 Én azért kreatív módban már volt, hogy elértem azt a határt, persze tudom, hogy már semmire sem elég manapság a 2gb memória, tervezem is bővíteni, de igazán máshol még nem jelentett problémát.
Konkrétan egyszer próbáltam valami nagyon nagy dolgot építeni és egyszer csak kiírta, hogy nem rakhatok le több objektumot, mert elfogyott a memória :) Persze ez már nem emberi méretű volt, szóval normális játékhoz tényleg elég. -
Petko #179 Nekem nem volt semmilyen memória gondom, nem volt még olyan hogy nem engedett építeni, de a többieknél se. Szóval ez valami butaság lehet.
Annyi természetesen van, hogy ha már nagyon sok objektummal van telepakolva a világ, akkor belassul a játék, de ez se jelentős probléma perpillanat. Normális játékhoz bőven van tér.
-
SzzSUtazo #178 Sziasztok!
Olvastam, hogy valami memória gondok vannak a játékban, egy idő után nem enged építeni. Erről tudna valaki bővebb infót adni? Az "angolom" nem túl erős. Mennyi memória lenne ideális a játékhoz, aminél nem jelentkezik ez a probléma?
A válaszokat előre is köszönöm... -
Petko #177 Kreatív játék. Nem várható szociális kiegészítő. Helyette viszont várható, hogy az ellenoldali csapatok megtámadnak és szétszednek. Azt kéne igazándiból túlélni, és természetesen ha nincs hajód meg eszközöd védekezni, akkor lealáznak. -
sayiid #176 Sziasztok. Érdeklődnék, hogy ez afféle kreatív játék? Survivor része az mit jelent? Szép és jó miket lehet építeni benne de nem volna rossz ha lenne egy bizonyos fenyegetett késztetés arra, hogy az ember építsen. PL: várható -e szociális kiegészítők pl étel,ital,alvás stb vagy ez csak szimpla hajóépítős játék mérnöki módra? -
#175 -
Felnor #174 Sziasztok,
van több nagyobb alkotásom, de ismert formákat is csinálta, amik fenn is vannak youtubeon, ha valakit érdekel:
Mig-29
Mi-24
-
vass17 #173 Köszi, nem volt kis munka kidolgozni arányosan, de nagyon megtetszett a UNSC Nevada, ami az ihletet adta és egész használható kis hajó lett belőle. -
#172 jól néz ki. -
vass17 #171 Remélem nem gond, hogy képet linkelek:)
UNSC Miniship
Link -
#170 jól néz ki a cucc. -
Petko #169 Jól néz ki. Csak szerintem a steam groupba is írd be, lehet hogy előbb utóbb ott többen fogják nézni. A villamospályás kérdésedet is láttam, de nem tudom miről lehet szó. Ha a workshopon le tudnám tölteni, ki tudnám próbálni. (Meg ha azt is a steam groupba írtad volna, talán valaki tudott volna megoldást). -
vass17 #168 Ha esetleg valakit érdekel, megpróbáltam csinálni egy viszonylag PC barát bázist, egyelőre nem akad, legalábbis nem annyira, mint szinte az összes, nagyobb workshop alkotás :) A villamos pályája akár meghosszabbítható az aszteroida mindkét oldalán, szóval akár még lehet bővíteni kint is épületekkel.
Link -
vass17 #167 Lenne egy kérdésem, megoldandó problémám :) Van egy villamosszerű járművem, ami minden irányba tökéletesen mozog. Viszont próbálom "ráállítani" a sínre, amihez történetes felül csatlakozik. Már csak azt nem értem, miért van ahhoz, hogy ha egy bizonyos távolságba érek a felső sínhez, akkor megáll a villamosom és utána nem hajlandó többet mozdulni, pedig még semmi sem korlátozza, még parking gear sem. Nem értem, hogy ezt miért csinálja és képtelen vagyok megoldani. -
Petko #166 Kétségtelenül meglátás kérdése. A kreativitás meg természetesen az egész dolognak a lényege, viszont teljesen független attól hogy AI vagy nem AI, meg a multiplayer vagy nem multiplayer, mert természtesen van benne offline kreatív mód már most is.
Az EVE onlineal sokat foglakoztam, de nekem egy borzalom. Nagyon sok játékkal játszottam életemben de az EVE volt az egyik legnagyobb csalódás. Ha fizetnének érte, akkor se játszanék vele.
-
TokraFan #165 Meglátás kérdése. Én pl. rühellem a multis játékokat, ebben a játékban pedig kizárólag az tetszik, hogy kreatív építési lehetőséget ad a kezembe, amivel kvázi korlátlan módon kiélhetem az alkotási igényemet. Minecraftot is csak kreatív módban tolom. Ezzel együtt, természetesen elfogadom, hogy nagyon sok embert inkább a harc és a lövöldözés érdekel, vagy egy jófajta cooperatív multi...Viszont nagy online csatákra ott az EVE...annál jobb nem nagyon van a műfajban. -
vass17 #164 Köszönöm, végülis landing gear-el sikerült megoldani a lift rögzítését :)
Petko: Single playernek szerintem sincs értelme, de azért valljuk be, hogy nagyon nehéz lesz normálisan megvalósítani a multiplayert is. 1-1 összetettebb építmény már építéskor is kellően megfogja a gépet, el se el
tudom képzeni, mi történne több/sok játékos esetében, ütközésekkel és stb.
Minimum el kellene venni ezeknek a számítását tőlünk és áttenni szerver oldalra. Remélem, hogy ezt valamikor meglépik hivatalos szerverrel, mert akkor talán már lenne reális esély a használhatóságra :) -
Petko #163 Sziasztok,
nagy felbuzdulás van a játék fejlesztése körül. Sokan követelik az AI (mesterséges intelligencia) mihamarabbi implementálását a játékba, annak ellenére, hogy a fejlesztők nem tervezték ezt.
Az én álláspontom az, hogy bár tisztelem azok véleményét, akik singleplayerben, AI-k ellen akarnak játszani, de egy kicsit ezt túlságosan földhözragadt és sablonos gondolkodásnak tartom. Szerintem ez a játék többre hivatott, minthogy buta robotokat lődözzünk. Én hatalmas csatákat képzeltem el, sok-sok emberi játékossal, bonyolult hajókkal, űrbázisokkal, összetett stratégiák kidolgozásával. Attól félek, hogy ha nagyon a singleplayer felé tolják el a játékkoncepciót, illetve sok erőforrást fektetnek az AI fejlesztésére, ez a kis cseh játékstudiónak túl sok erőforrását kötné le, és más monumentálisabb játékaspektusok rovására menne (építési elemek, hajórendszerek, mutliplayer képességek, fizika stb.).
Nem akarok senkit se közvetlenül befolyásolni, mindenki saját elgondolása szerint dönthet az alábbi szavazáson erről a kérdésről:
http://forums.keenswh.com/post/census-on-player-stance-on-ai-implementation-6736859 -
#162 én úgy oldottam meg, hogy leszállótalpakkal rögzítem mindkét állását (lent/fent) így garantáltan nem mozog. Főleg, ha mozgó hajóra rakod. -
Nagydög #161 Billen? Akkor probalj giroszkopokat is tenni ra! -
vass17 #160 Az a gond ezekkel a nagy hajókkal, hogy hihetetlenül meg tudják akasztani a gépet. Van fent a workshopban egy 1:1-es Enterprise, szabályosan el lehet benne tévedni. És akkor hol van az még méretben az ennyire nagyoktól :)