11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Tarczay78
    Sziasztok. Meggyőztetek miszerint érdemesebb egy asztali gépet venni. Igazából szakszervezet venné a gépet. laptop azért lett volna jobb, mert tudom hurcolni magammal. Viszont az, hogy hazamegyek hétvégén az útra, vagy bárhova elmegyek, és netezni akarok, akkor elég, ha veszek egy tabletet. Többet lenne használva a gép egy irodában. Így egyértelmű az asztali gép. Itt is, ha mindent összeadok, hogy olyan gép legyen, aminek azért jó a hűtése, ne legyen hangos, a monitor szintén nézhető legyen... Jó billentyűzet, egér, esetleg kisebb hangfal is, azért ezeket összeszámolva benne van szerintem 200 ban simán. :)
    Mobilnetet, meg azért kérdeztem, mert a munkahelyen nincs internet, illetve, ha be is van kötve valahova, lassabb, mint maga egy mobil net... miért ne kérdezzétek. :)
    Valaki mondana véleményt, milyen gép az ami, könnyedén elvisz egy ilyen tankos játékot, jó grafikával, azt örömmel veszem...
    Tudom ez nem az a fórum, ezért, aki ír, az nyugodtan privátba írjon. De lehet is megbeszélni, hátha valakinek az ötlete másnak is tetszik. :)
    KÖSZÖNÖM , az eddigi hozzászólásokat is! :)