11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Tusy
    - aláírásomból kibogarászható: "Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM". A játék miatt a VGA-ra illik odafigyelni, i3 és i5 között nincs akkora különbség, hogy érdemes legyen plusz pénzt fizetni érte, i7 meg már másik kategória. Nekem ez jött le abból amit nekem válaszoltak
    - a 635-s VGA-t viszont mindenhol dicsérik és én se tudok róla rosszat mondani. Az asztali géphez képest egyedül a full HD felbontás hiányzik, de azt egyelőre kevés laptop tudja és azok is nagyon magas árért (az helyett már szerintem tényleg asztali gépet érdemesebb venni)
    - ha most kellene játékra laptopot vennem akkor a "lenovo 635" szavakra keresnék rá, gyakorlatilag 2-3 havonta változnak az elnevezések (meg persze utána megfelelő fórumon kikérni a hozzáértők véleményét is)