37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • lammaer
    Nem nem, Coral is mehetne már aludni.
  • BooMiller
    Gondolod rád kíváncsiak?
  • Coral Springs
    Van ám nekem jobb dolgom is mint egy idiótával vitatkozni a nagy büdös semmiről. Fingod sincs arról hogy mit jelent a zárt béta teszt fogalma, elfogadtad az NDA -t de elolvasni nyilvánvalóan már büdös volt számodra, amikor meg rád szóltunk hogy talán nem itt kéne lehúzni a játékot béta teszterként, hápogásban törtél ki személyeskedéssel körítve. A haverod szintúgy. Mindez nem az én szegénységi bizonyítványom, azt innentől
    kezdve nincs miről beszélni. Javaslom lépjél túl a témán, senki se kíváncsi a nyöszörgésedre.
  • Gottfried
    Nem érted a kérdést?(ja,hogy nem tudsz válaszolni....)
    Az idegeimmel meg nincs semmi gond,éppen ráértem a hülyeségeddel foglalkozni. :)
  • Coral Springs
    Nagyon leragadtál ennél a semmitmondó sztorinál, inkább lépjél tovább lehet jót tenne az idegeidnek.
  • Gottfried
    Nagytudású barátom,válaszolj már nekem egy kérdésre légyszíves,ha már itt a bannolással riogatod a jónépet.
    Hogy a büdös francba fogja bárki is kideríteni hogy kit bannoljon ki CB-ból,azok után hogy egy magyar fórumon egész más névvel és mail címmel szidom itt a játékot,vagy akár milyen más módon megszegem azt a kurva szabályzatot ??
    Az már csak hab a tortán hogy többnyire itt a melóhelyemen van időm fórumozni,itt meg amarikai IP címem van.
    Szóval kit akarsz te kitiltatni,okostojás??
    (de rühellem az ilyen fasszopó kis buzikat mint te,akik a levegőbe beszélnek.Ha fenyegetsz valakit,olyannal fenyegess aminek van valami alapja is,ne csak üres szavakkal.Azt hittem hogy ennél azért egy egész kicsivel több eszed van de úgy látom elég nagyot tévedtem. )
    További kellemes fenyegetőzést hülyegyerek! :)
  • vajakos21
    Csak a ruszki BR/FM nem fair...amúgy jó lenne
  • Amaymon
    Bár szerintem az egyik legjobb ellenpár a gépek tulajdonságai miatt.
  • Amaymon
    A GF miatt fulladunk bele a GER vs RU-ba szerintem.
  • vajakos21
    A player bázis csökkentéshez ök is eröst hozzájárultak.(jelenleg a folyamatos ger-rus is...)Bár ha lesz sim tank,talán af is kap esélyt
  • Sherman0070
    Arra még várhatsz hogy ez open beta legyen :D
  • Ninju
  • csonttika72
    Csak jöjjön máááááá!!!!
  • twi452
    főleg, hogy ide nem igazán kell semmi spéci periféria :)
    egyedül csak játékosok akik szeretnének így is játszani és gondolom ebből azért jóval több lesz mint a repülős sb-s emberek :)
  • Amaymon
    Ez egy szenzációs hír én már elkönyveltem magamban, hogy AF-ből a kevés playa miatt kiirtják lassan az SB-t. De úgy néz ki mégis látnak benne fantáziát.
  • sulouos
    Jónak tűnik (akár még a pár tanknak engedélyezett respawnnal együtt is), csak a roncsok eltűnését kéne kivenni.

Hasonló kláneseményt csináltunk a WoT-os klánomban (historical mod pack, ami a torony feletti és egy féle sniper nézetet engedélyezett, nincs szórásjelző, nincs jelzés a tankok felett, nincs kontúr a tankoknak), mellé történelmileg többé-kevésbé hiteles tank és modul összeállításokkal, és még a WoT negyedekkora térképein, az idióta spotrendszerrel meg HP sebzéssel megspékelve is eszméletlen játékélmény volt.

Az egyik küldetésben pl. egy csapat Pz III-nak és Pz IV-nek kellett egy falun átkísérnie a megvédendő Tiger prototípust (neki nem volt lőszere) a lesben álló orosz T-34-ektől, KV-1-ektől és Su-76-októl. Én a kis Pz III-asomban minden kis házikót tanknak hittem (a köveket csak azért nem, mert azok szürkék voltak). El se tudom képzelni hogy milyen lesz ez egy ilyen környezetben :D
  • sulouos
  • Sherman0070
    ja ok :D
  • Brenor
    Olvasd el újra :) Nem tetszik neki a pálya ezért mára hanyagolja a game-et
  • Sherman0070
    Nem este 8-ig van nyitva?
  • Brenor
    Gyanítom hogy mivel csak most kezdik tesztelni nem véletlenül adja mindig azt :D
  • Gottfried
    Mivel szinte mindig azt adja,mára ennyi volt a játék.Majd csütörtökön újra megpróbáljuk. :)
  • Sherman0070
    Nálam épp fordítva :D Nem tudtam hogy mi van itt mentem előre lövöldözni és puff vereség 1 percen belül :D
  • Gottfried
    Nem lesz azzal a pályával baj.Most tesztelik,gondolom hamar javítani fogják ezeket a hibákat.Először én is csak néztem hogy mi a manó,épp hogy csak elindultam és már nyertünk is. :D
  • Sherman0070
    Pfúú ezek a fejlesztők csak rontanak a játékon most is betettek egy olyan új mapot amin foglalni kell de úgy van hogy nagyon lassan foglal és ha mondjuk a mi csapatunk foglalja be lassabban akkor úgy lemegy fölül a kék csíkunk hogy 5 mp alatt vesztünk és még egy kis extra ehez hogy mindig befagy a játék ha az új pályán vége a meccsnek.
    Csak gratulálni tudok annak aki kitalálta ezt a pályát.
  • Brenor
    A research táblán van két gomb felül ahol tudsz váltani tank és repülő között.
  • nomiss
    sikerült megvenni . felpatchaltem a launchert nightly servert ír , 1.40.8.0 verzió fut. Amikor belogolok viszont repcsik vannak , lehet hogy most nem megy a tankos server és repülőset ad be ? vagy mi lehet a gond ?
  • Sherman0070
    Ebbe a linkbe csak az tud bemenni úgy hogy működjön aki bent is van tényleg a CBT-ben. Vagyhát beadja de ír valami nemtom mit :D
  • Krassius
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92175-how-to-access-nightly-server-updated/
  • cpthungarian
    Múlt héten még biztos lehetett venni, ráadásul aki akkor megvette egyből be is került.
  • bgabor
    Activation onlyt ír, szerintem már nem lehet megvenni őket. Nem is baj, szerintem egy hónapon belül kijön a játék(open beta).
  • sulouos
    http://warthunder.com/en/news/356-Tanks-advanced-packs-en

Ni.

De amúgy a gugli a barátod :)
  • nomiss
    köszi a választ. Esetleg egy link hol tudok venni ?
  • sulouos
    Ha veszel tank packot, akkor kapsz zárt béta meghívót. Amúgy elvileg randomra hívnak be embereket akik megcsinálták a decemberi feladatokat.
  • nomiss
    bocsim de van már lehetőség kiprobálni betat bárkinek ? vagy csak closed van és meghívás utján megy ?
  • BaleniX
    Na, már ez a topic is vitáról, mintsem a játékról szól ..
  • Coral Springs
    Húha
  • Gottfried
    A tesztel kapcsolatos infok szigorúan titkosak.Mától hallgatok mindenről ami a játékkal kapcsolatos. :)

Ha vitatkozni akarsz valamiről,bármiről ami nem a GF-el kapcsolatos,akkor szívesen. :D
  • Vaktermesz
    Látom nincs szerver, mert építő jellegű hozzászólást vagy tesztel kapcsolatos információt eléggé hanyagoljátok, gondolom ilyen lesz majd a fórum a WoT-os bírmok érkezésekor OBT-nél...
  • Gottfried
    Igazad van Joe,tényleg nem kell itt személyeskedni.Befejeztem. :)