37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #5455 Nem nem, Coral is mehetne már aludni. -
Gondolod rád kíváncsiak? -
Coral Springs #5453 Van ám nekem jobb dolgom is mint egy idiótával vitatkozni a nagy büdös semmiről. Fingod sincs arról hogy mit jelent a zárt béta teszt fogalma, elfogadtad az NDA -t de elolvasni nyilvánvalóan már büdös volt számodra, amikor meg rád szóltunk hogy talán nem itt kéne lehúzni a játékot béta teszterként, hápogásban törtél ki személyeskedéssel körítve. A haverod szintúgy. Mindez nem az én szegénységi bizonyítványom, azt innentől
kezdve nincs miről beszélni. Javaslom lépjél túl a témán, senki se kíváncsi a nyöszörgésedre. -
Nem érted a kérdést?(ja,hogy nem tudsz válaszolni....)
Az idegeimmel meg nincs semmi gond,éppen ráértem a hülyeségeddel foglalkozni. :) -
Coral Springs #5451 Nagyon leragadtál ennél a semmitmondó sztorinál, inkább lépjél tovább lehet jót tenne az idegeidnek. -
Nagytudású barátom,válaszolj már nekem egy kérdésre légyszíves,ha már itt a bannolással riogatod a jónépet.
Hogy a büdös francba fogja bárki is kideríteni hogy kit bannoljon ki CB-ból,azok után hogy egy magyar fórumon egész más névvel és mail címmel szidom itt a játékot,vagy akár milyen más módon megszegem azt a kurva szabályzatot ??
Az már csak hab a tortán hogy többnyire itt a melóhelyemen van időm fórumozni,itt meg amarikai IP címem van.
Szóval kit akarsz te kitiltatni,okostojás??
(de rühellem az ilyen fasszopó kis buzikat mint te,akik a levegőbe beszélnek.Ha fenyegetsz valakit,olyannal fenyegess aminek van valami alapja is,ne csak üres szavakkal.Azt hittem hogy ennél azért egy egész kicsivel több eszed van de úgy látom elég nagyot tévedtem. )
További kellemes fenyegetőzést hülyegyerek! :) -
vajakos21 #5449 Csak a ruszki BR/FM nem fair...amúgy jó lenne -
Amaymon #5448 Bár szerintem az egyik legjobb ellenpár a gépek tulajdonságai miatt. -
Amaymon #5447 A GF miatt fulladunk bele a GER vs RU-ba szerintem. -
vajakos21 #5446 A player bázis csökkentéshez ök is eröst hozzájárultak.(jelenleg a folyamatos ger-rus is...)Bár ha lesz sim tank,talán af is kap esélyt -
Arra még várhatsz hogy ez open beta legyen :D -
Ninju #5444
-
csonttika72 #5443 Csak jöjjön máááááá!!!! -
twi452 #5442 főleg, hogy ide nem igazán kell semmi spéci periféria :)
egyedül csak játékosok akik szeretnének így is játszani és gondolom ebből azért jóval több lesz mint a repülős sb-s emberek :) -
Amaymon #5441 Ez egy szenzációs hír én már elkönyveltem magamban, hogy AF-ből a kevés playa miatt kiirtják lassan az SB-t. De úgy néz ki mégis látnak benne fantáziát. -
sulouos #5440 Jónak tűnik (akár még a pár tanknak engedélyezett respawnnal együtt is), csak a roncsok eltűnését kéne kivenni.
Hasonló kláneseményt csináltunk a WoT-os klánomban (historical mod pack, ami a torony feletti és egy féle sniper nézetet engedélyezett, nincs szórásjelző, nincs jelzés a tankok felett, nincs kontúr a tankoknak), mellé történelmileg többé-kevésbé hiteles tank és modul összeállításokkal, és még a WoT negyedekkora térképein, az idióta spotrendszerrel meg HP sebzéssel megspékelve is eszméletlen játékélmény volt.
Az egyik küldetésben pl. egy csapat Pz III-nak és Pz IV-nek kellett egy falun átkísérnie a megvédendő Tiger prototípust (neki nem volt lőszere) a lesben álló orosz T-34-ektől, KV-1-ektől és Su-76-októl. Én a kis Pz III-asomban minden kis házikót tanknak hittem (a köveket csak azért nem, mert azok szürkék voltak). El se tudom képzelni hogy milyen lesz ez egy ilyen környezetben :D -
sulouos #5439 -
ja ok :D -
Brenor #5437 Olvasd el újra :) Nem tetszik neki a pálya ezért mára hanyagolja a game-et -
Nem este 8-ig van nyitva? -
Brenor #5435 Gyanítom hogy mivel csak most kezdik tesztelni nem véletlenül adja mindig azt :D -
Mivel szinte mindig azt adja,mára ennyi volt a játék.Majd csütörtökön újra megpróbáljuk. :) -
Nálam épp fordítva :D Nem tudtam hogy mi van itt mentem előre lövöldözni és puff vereség 1 percen belül :D -
Nem lesz azzal a pályával baj.Most tesztelik,gondolom hamar javítani fogják ezeket a hibákat.Először én is csak néztem hogy mi a manó,épp hogy csak elindultam és már nyertünk is. :D -
Pfúú ezek a fejlesztők csak rontanak a játékon most is betettek egy olyan új mapot amin foglalni kell de úgy van hogy nagyon lassan foglal és ha mondjuk a mi csapatunk foglalja be lassabban akkor úgy lemegy fölül a kék csíkunk hogy 5 mp alatt vesztünk és még egy kis extra ehez hogy mindig befagy a játék ha az új pályán vége a meccsnek.
Csak gratulálni tudok annak aki kitalálta ezt a pályát. -
Brenor #5430 A research táblán van két gomb felül ahol tudsz váltani tank és repülő között. -
nomiss #5429 sikerült megvenni . felpatchaltem a launchert nightly servert ír , 1.40.8.0 verzió fut. Amikor belogolok viszont repcsik vannak , lehet hogy most nem megy a tankos server és repülőset ad be ? vagy mi lehet a gond ? -
Ebbe a linkbe csak az tud bemenni úgy hogy működjön aki bent is van tényleg a CBT-ben. Vagyhát beadja de ír valami nemtom mit :D -
Krassius #5427 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92175-how-to-access-nightly-server-updated/ -
cpthungarian #5426 Múlt héten még biztos lehetett venni, ráadásul aki akkor megvette egyből be is került. -
bgabor #5425 Activation onlyt ír, szerintem már nem lehet megvenni őket. Nem is baj, szerintem egy hónapon belül kijön a játék(open beta). -
sulouos #5424 http://warthunder.com/en/news/356-Tanks-advanced-packs-en
Ni.
De amúgy a gugli a barátod :) -
nomiss #5423 köszi a választ. Esetleg egy link hol tudok venni ? -
sulouos #5422 Ha veszel tank packot, akkor kapsz zárt béta meghívót. Amúgy elvileg randomra hívnak be embereket akik megcsinálták a decemberi feladatokat. -
nomiss #5421 bocsim de van már lehetőség kiprobálni betat bárkinek ? vagy csak closed van és meghívás utján megy ? -
BaleniX #5420 Na, már ez a topic is vitáról, mintsem a játékról szól .. -
Coral Springs #5419 Húha
-
A tesztel kapcsolatos infok szigorúan titkosak.Mától hallgatok mindenről ami a játékkal kapcsolatos. :)
Ha vitatkozni akarsz valamiről,bármiről ami nem a GF-el kapcsolatos,akkor szívesen. :D -
Vaktermesz #5417 Látom nincs szerver, mert építő jellegű hozzászólást vagy tesztel kapcsolatos információt eléggé hanyagoljátok, gondolom ilyen lesz majd a fórum a WoT-os bírmok érkezésekor OBT-nél... -
Igazad van Joe,tényleg nem kell itt személyeskedni.Befejeztem. :)