37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Sith #5575 Repülösben elégé megvariálták a spotting rendszert, van hogy 1km ről sem spottolja ki a repülőt csak a pötyikét látod hogy arra repül. Szóval ott is érdemes nézelődni. Ez is legénység skill függő egyébként.
Vagyis ha valaki hátulról felülről esik rád simán lehet hogy csak akkor veszed észre amikor lő rád. -
szerintem ez egy általános bug lehet, nem a tankos részben hanem magában a játékban...
én pont ma jártam így, a nyílt bétában repülőkkel ugye,
furcsáltam hogy csatába vagoyk már majdnem az enemy felett és sehol semmi elelnség, még nem töltöttek be tehát nevüket se láttam semmi, viszont nálunk mindenki bent volt.... aztán nézelődök és egyszer csak lelő a semmi :S majd mikor lezuhantam 3000 méterről, akkor jelent meg minden piros, meg maguk a repülők is :O -
Sith #5573 A repülősben komplett pilóta fülkéket csináltak meg. -
bgabor #5572 Biztos vagyok benne, nem nagy munka és ez a program van annyira igényes. -
joe38 #5571 Szerintem amit megosztottál nem vét a szabályok ellen,ez nem bug,csak érdekes inkább:)
Más:meg lesz csinálva egyáltalán majd a tankoknak eredeti,történelmi célzója vajon? -
flashpointer2 #5570 Bevetették a wunderwaffét -
Úgy 35K csatám van a wotban.
Az ott szerzett tapasztalatokat el lehet felejteni.(persze a taktikai elemeket nem)
A láthatóság,a célzás,a sebzés,minden egész más.Nagyon nem érdemes tanácsokat adni,gyere fel(ha majd tudsz) és próbálgasd a tankokat,taktikákat,stb.Elvégre is erre való egy teszt szerver.Itt nincs veszteni valód,nem érdekesek a statok.Ha kilőnek,ugyanazzal a tankkal mehetsz azonnal új csatába.Szóval játsz,szerezz tapasztalatokat.Így a legegyszerűbb tanulni.Aztán menet közben ha valamit nem értesz,akkor már fel tudsz tenni itt konkrét kérdéseket és arra szerintem mindenki szívesen válaszol majd.
Nekem nagyon tetszik a játék.Mióta itt fent vagyok,a wotra rá sem néztem,pedig itt csak két naponként tudok pár órát menni,ha éppen nem délután dolgozom.A wothoz képest nagyon élethű a feeling.Sokkal jobban egy valódi tankcsatában érzi magát az ember.RB-ben főleg.Ajánlom ott a gyakorlást.Mire kijön a nyílt béta,tapasztalt játékosként(a célzást RB-ben nem egyszerű megtanulni,kell hozzá némi idő) irthatjuk a játékot akkor ellepő kezdőket. :) -
Igazából soha nem érdekeltek túlzottan a szabályok.:) Egész képet nem teszek fel de két kis részletet igen.(aztán ha jön a feljelentgetős barátom,legfeljebb osztja itt az észt megint :D)
Tulajdonképpen szinte az egész pályát belátta a csapat,mégsem látszott enemy. -
Tarczay78 #5567 Sziasztok. Még teljesen új vagyok,nem sikerült még belépnem sem a játékba, remélem sikerült a telepítés, de ez akkor holnap kiderül. :)
Abban kérnék segítséget, hogy játszottam a WOT ban, de ahogy olvasom ez egy kicsit más világ. Mire kell odafigyelni?? Mint tutorial, mit javasoltok, mit csináljak, vagy ne csináljak.
itt is be lehet állni a bokor mögé, s ha igen itt milyen távolságra. működik az álca itt így? Vagy simán álljak inkább mindig szikla mögé, és onnan lessek, ki, vagy afölött?
Hogy működik a célzás stb?? tankok gyenge pontjai?
Köszönöm a segítséget. -
AB volt és nem csak a névtáblákat nem mutatta hanem semmit.A minimap tiszta kék "pötty" volt,semmi piros,pedig a pálya elég nagy részét bejárta a csapat.
Én KV2-vel mentem és amint egy sarki szikla mögül kimentem,kaptam egy rakás lövést.Közelről lőttek mert egy szűk,zárt hely volt,alig látszott egy rövid útszakasz előttem.
Semmit nem láttam,se tankot,se ikon,se nevet,semmit pedig folyamatosan lőttek.
Többen is írták a csetben hogy invisible enemy.Ilyen hibával még soha sehol nem találkoztam.Van egy elmentett képem de nem igazán szabad felrakni ide. :( -
sulouos #5565 Hogyhogy láthatatlan volt? Nem mutatta a névtáblákat? GrmlZ a legutóbbi (kb. 1 hetes) tankos videójában említette hogy RB-n a névtáblák azonnal feltűntek, ha az ellenség nem volt tökéletes takarásban (tehát a fák mögött is feltűntek, csak ha pl. domb vagy kő mögött voltak, akkor nem látszottak), és ez őt nagyon bosszantotta. Lehet hogy ezen a névtábla rendszeren változtattak valamit? -
Én voltam bent egy csatára ma kettő után.Nem volt túl élvezetes de azért érdekes volt. :D
Az ellenség láthatatlan volt.A minimapon is csak kék ikonok voltak.Aztán mikor úgy a fél pályára értünk,szépen lőttek bennünket.Az ellen végig láthatatlan maradt de ők láttak minket,pár tankot ki is lőttek.Vicces volt...
Aztán kidobott és azóta karbantartanak. -
ja elirtam nem 16:30-kor hanem már 15:30-kor jónak kellett volna lennie, na de hát egy egész napot meg egy délutánt toltak el :S -
Brenor #5562 Annyira éreztem h valaki megkérdezi XD -
Az magyarul hány órát jelent? -
Brenor #5560 Gyengébbek kedvéért az 14:00-20:00 nálunk :) -
ááá megvan! ez lesz végül:
""Dear participants of the closed beta, in connection with the release of a new patch, launch Nightly-server environment is transferred to 19/03/14 from 17:00 to 23:00 (MSK). Similarly, we plan to start the server and today will be the start of testing announced later in this topic. Stay tuned and thank you for your understanding!" -
tehát akkor 14-től 1,5 óra az 16:30 és 17:48 van és még mindig ugyanaz a semmi :D vagy úgy kell értelmezni hogy majd a 20:00-ához képest, 21:30-tól?:S :D -
Brenor #5557 "Today Nightly server will start working 1 hour 30 minutes later than planned due to maintenance." -
Glo #5556 MEgírom PM-ben itt akkor, ha a WT fórum nem megy Neked. -
Tarczay78 #5555 Sziasztok. a war thunder fóruma nálatok is folyamatosan frissül? nekem nem akar megállni, hiába kattintok bárhova, mindig az alapoldalt adja be...
Így nem tudok utána nézni sem, hogy tudom ezt a tankos rész telepíteni. ha valaki leírni mit csináljak megköszönném.
Esetleg, ha el lehet küldeni ezt a config packot, megköszönném, mert az enyémre azt írja ki telepítés közben, hogy hibás letöltés... -
Már megint sikerült valamit elcseszniük :'D -
majd 19:30-kor kinyitják 20:00-ig :DD -
Pedig nyitva kéne lennie. -
Most nézem és jah engem se enged be :S -
Tényleg? Én még ma felse mentem rá :D -
mi a fene van már ezzel a teszt szeróval? 14-től kéne lennie, de akármikor próbáltam nem lehet elérni :S -
Glo #5548 Küldtem PM-et. -
Tarczay78 #5547 Feltettem a config fájlt, de letltésnél ezt írja ki:
disk read/ write error. Would you like to try again? Igenre kattintottam, remélem estére csinál valamit, amíg én dolgozom... -
Olvasgass a február24-25.-i hsz-ek közt.(7. oldal)Nekem akkor sikerült belépnem(szintén tankos csomaggal).Itt kaptam segítséget mindenben,lehet hogy neked is segítenek az ottani hozzászólások. -
Sith #5545 Ne az oldalra jelentkezz be hanem a fórumra, ott keresd meg a closed béta topicit és azon belül megtalálod ezt is (bár a franc se tudja hogy megy most a behivás a closed bétába) -
Tarczay78 #5544 Az oldalra pedig be vagyok regisztrálva, mert amúgy beenged. -
Tarczay78 #5543 Sorry, we couldn't find that!

You do not have permission to view this forum.
Need Help?
Our help documentation
Contact the community administrator -
Sith #5542 Először is ezt javaslom:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/84642-first-steps-in-cbt-how-to/ -
Tarczay78 #5541 Sziasztok.
Vettem egy T 34 es csomagot, meg is kaptam a 3000 aranyat, de nem tudom, hol kell átlépni a tankos részre.
Az alábbi két csomagot feltöltöttem:
WarThunder_nightly.zip
config.rar
nagy nehezen telepítette is. De most meg már a repülősbe sem akar belépni, egy error jön ki, aminek fotóját nem tudok ide betenni, mert nem vagyok VIP tag, és túl nagy a méret.
Az alábbi fórumra invitál:
Ezt a fórumot, se fotót nem enged betenni, sem linket még vagy 30 napi, vagy VIP tag nem vagyok. AZért, ha tudtok segíteni megköszönném... :(
Fogalmam sincs ez mit jelent.
Ha újra telepítem az egész játékot akkor kell még esetleg valami mást is hozzá telepíteni, hogy a tank verzió is meglegyen?? ha nem akkor hol lehet átváltani,mert én sehol sem találom... :(
ezt a research táblát megint csak nem találom..
A research táblán van két gomb felül ahol tudsz váltani tank és repülő között.
Tarczay78 néven vagyok a játékban..
Köszönöm a segítséget.
Viktor -
ohh az jó most kedvet kaptam újra tankozni csak a WoT már nem tud futni az én gépemen... :) -
twi452 #5539 tavasz :P -
open beta kb mikorra várható? Semmi info? -
vajakos21 #5537 Sim/rn módban 50*50km es térképek vannak.Ott már lehet hajót berakni. -
szerintem nyithatod is akkor az ablakot.... :D